رفتن به مطلب

مشکل با گارانتی گرین

smohammad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یه مقدار طولانی شد، عذر خواهی میکنم...

یک دستگاه لپ تاپ Lenovo Ideapad 520 با گارانتی و پلمپ گرین تهیه کردم که مانیتورش به مشکل خورد و بردم گارانتی تعویض کرد. یه مدت بعد متوجه صدای اضافه ای شدم که زمانی به گوش میرسید که دستگاه در حالت شارژ بود (AC)  و باطری 100 نشده بود و در عین حال مشغول پخش آهنگ هم بود، صدایی خش خش زمانی به گوش میرسید که علاوه بر شرایط گفته شده، ماوس رو هم حرکت میدادم (تاچ پد یا ماوس خارجی تفاوتی نداشت).

همچنین روی بدنه لپ تاپ رنگ رفتگی وجود داره و دستگاه گاهی اوقات بلو اسکرین میده.

همه اینها زمانی هست که تنها 3-4 ماه از خرید دستگاه میگذره با دستگاه طراحی سایت شده و برنامه نویسی، یعنی گیم و طراحی سه بعدی و خلاصه کار سنگین به هیچ و جه نشده. دستگاه رو بردم گارانتی  و گفتم مشکل از برد هست. گارانتی زنگ زد گفت مشکل از همه دستگاه های مشابه هست و مربوط به درایور و به Lenovo اعلام کردیم و لنوو گفته 2 هفته دیگه مشکل رو با یک آپدیت برطرف میکنه!!! از اونجایی که یک دستگاه دیگه با مدل مشابه و کانفیگ مشابه موجود دارم و اطمینان دارم مشکل تنها از دستگاه من هست، گفتم خیر همچین چیزی نیست. رفتم گارانتی و دیدم ویندوز دستگاه تعویض شده و با ویندوز جدید و درایورهایی که خودشون نصب کردن دستگاه من تست شده. من با دستگاه خودشون بهشون نشون دادم  خرابی فقط مربوط به دستگاه منه و دستگاه اونا سالمه. تازه اونجا آقای ارجمندی (مسئول تعمیر بخش لپ تاپ) و خانم تهرانی (مسئول CRM)  گفتن که ما تازه متوجه  ایراد (صدای خش خش) شدیم! این در حالی بود که من به پذیرش گارانتی ایراد رو عینا نشون دادم و گرنه دستگاه رو پذیرش نمیکردن. آقای ارجمندی با توجه به بلو اسکرین  مشکل رو (صدای خش خش) از هارد تشخیص داده، و اعلام کردن یه هارد دیگه میندازیم و تست میکنیم، بعد از یک هفته! یه SSD انداختن و گفتن ایراد برطرف شده بیا تست کن و دستگاه رو ببر، رفتم گارانتی و دیدیم که ایراد پابرجاست. بالاخره بعد از یک ماه و دو بار رفت و آمد من، قبول کردن ایراد از برد هست و راضی به تعویض برد شدن. با تعویض برد، شماره سریال دستگاه که در BIOS و روی بدنه و روی کارتن و روی کارت گارانتی درج شده، تغییر میکنه، علاوه بر این، قطعات سالم مانند CPU، RAM، GPU و ... هم تعویض میشن. برای همین من گفتم برد تعویض بشه، من دستگاه رو قبول نمیکنم مگر اینکه دستگاه کلا تعویض بشه. خلاصه برد رو عوض کردن و گفتن بیا تست، مشخص هست که وقتی تست کردم، دستگاه ایرادی نداشت. حالا از دستگاهی که من تهیه کرده بودم یه قاب مونده بود و یه هارد و یک جفت بلند گو! و بقیه اجزا تعویض شده بود!  خانم تهرانی گفتن که میشه روی برد جدید، IC بایوس برد معیوب خودم رو بزنن که شماره سریال برد خودم، روی برد جدید بیاد. منم گفتم باشه، انجام بدید، بعد از یک ساعت که من توی گارانتی نشسته بودم، گفتن انجام دادیم ولی دستگاه با 50 ثانیه تاخیر بوت میشه!!! گفتن 5 مدل IC یا Program هست  (خاطرم نیست دقیق چی گفتن) که باید تست کنیم تا این مشکل تاخیر برطرف بشه. خلاصه یک هفته بعد گفتن مشکل حل نشد و همون برد جدید رو با IC خودش بیا ببر. جالبه که گرین وقتی هر کاری میکرد منو دعوت میکرد برای تست، ولی برای این تاخیر 50 ثانیه ای در حالی که من هنوز  در دفتر  گرین بودم،  منو نبردن بیام این تاخیر رو ببینم!!!

چون از نظر فنی همچین چیزی امکان پذیر نیست. یا IC به برد میخوره و بوت میشه، یا نمیخوره و بوت نمیشه، این وسط تاخیر غیر منطقیه و از نظر فنی معنی نداره. به همین دلیل این احتما که IC رو بلند کردن و روی برد خودم زدن، تا حدودی کذب به نظر میرسد. و نکته دوم، اگر گرین این توانایی رو داره، میتونست IC Audio رو از برد سالم برداره و روی برد خودم بزنه...

به نظر شما دوستان، اینجا گارانتی نباید دستگاه رو تعویض کنه؟

بدنه، مانیتور و برد دستگاه معیوب بوده، و مسئول بخش تعمیرات هم گفته بلو اسکرین برای هارد هست، یعنی اگر برد هم تعویض بشه، یه قطعه خراب دیگه که هارد هست همچنان وجود داره.

لپ تاپ از بدنه، مانیتور، برد، هارد، کیبورد، بلندگو و دی وی دی رایتر تشکیل شده. از این 7 قطعه، 4 قطعه معیوب بوده (بدنه، برد، هارد، مانیتور)، به نظر شما حق من نیست که از گارانتی بخوام کل دستگاه رو تعویض کنه؟؟

شکایت من دوجنبه داره، یکی اینکه دستگاهی که به من دارن میدن، دستگاه من نیست (چون من موقع تحویل، شماره سریال ها رو چک میکنم و میبینم شماره سریال با کارت گارانتی و بدنه یکسان نیست) و مورد دوم اینکه چرا قطعات مختلف که هیچ ارتباطی با هم ندارن (خرابی یکی، باعث خرابی  دیگری نیست) هر کدام تک تک معیوب هستن؟ آیا این همه خرابی در یک دستگاه نو عادیه!؟ بقیه دستگاه های نو هم اینجوری خرابی دارن؟

ویرایش شده توسط smohammad
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...