رفتن به مطلب

خریدار گرافیک rx470

zen
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

خریدار  گرافیک rx470 ,4gb هستم.گارانتی داشته باشه . 

لطفا مشخصات کارت خود را پخ یا تلگرام کنید. 

09198832566

ویرایش شده توسط zen
لینک به دیدگاه

سلام من کارت  4گیگrx560 asus strix  دارم می خوام با یه 1050 4 گیگ معاوضه کنم .

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، silentoff گفته است :

درود 570 استریکس o4gb موجوده با گارانتی 2400

دنبال قیمت مناسب تر هستم مثل مدل ex یا گیگا.

https://meghdadit.com/product/51380/asus-ex-rx570-o4g-graphics-card/کارت-گرافیک-ایسوس-مدل-اکسپدیشن-آر-ایکس-570-o4g-با-حافظه-4-گیگابایت/

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، zen گفته است :

فرقشون در نو حدودا  100-200ت هست که صرفه نداره این مدل رو به خاطر کلاک پایینتر تهیه کنین دقیت کنین 2500 قیمت بدون گارانتی رو زده !

ویرایش شده توسط silentoff
لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، silentoff گفته است :

فرقشون در نو حدودا  100-200ت هست که صرفه نداره این مدل رو به خاطر کلاک پایینتر تهیه کنین دقیت کنین 2500 قیمت بدون گارانتی رو زده !

اتفاقا مدل ex تو ماین خیلی بهتر از مدل استریکس هست و هش ریت بالاتری با دمای پایینتر را داره.

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، zen گفته است :

اتفاقا مدل ex تو ماین خیلی بهتر از مدل استریکس هست و هش ریت بالاتری با دمای پایینتر را داره.

ممنون بابت اطلاع رسانیتون ولی تا جایی که بنده اطلاع دارم کارتی که مموری و کور کلاک بالاتری داره هش بالاتری میده حالا میفرمایید با کور و مموری پایینتر شما هشریت بالاتری گرفتید جالب هست.بهرحال موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، silentoff گفته است :

ممنون بابت اطلاع رسانیتون ولی تا جایی که بنده اطلاع دارم کارتی که مموری و کور کلاک بالاتری داره هش بالاتری میده حالا میفرمایید با کور و مموری پایینتر شما هشریت بالاتری گرفتید جالب هست.بهرحال موفق باشید.

بله عزیز من با کارت ضعیفتر هش ریت بالاتری دریافت کردم. با کارت rx460 هم هش ریت 14.5 تا 15 را میگیرم.

لینک به دیدگاه

سلام .دوست عزیزم دخل یکی از همین تایپیک ها البته پست اولش نه تو بخش نظراتش یه rx470 8gig گذاشته بودن واسه فروش. سری بزنید پیدا میکنید  (جهت اطلاع رسانی)

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ultragame888 گفته است :

سلام .دوست عزیزم دخل یکی از همین تایپیک ها البته پست اولش نه تو بخش نظراتش یه rx470 8gig گذاشته بودن واسه فروش. سری بزنید پیدا میکنید  (جهت اطلاع رسانی)

سلام باید بگردم الگه لینکش را پیدا کردی پخ بده عزیز.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، zen گفته است :

سلام باید بگردم الگه لینکش را پیدا کردی پخ بده عزیز.

به روی چشم 

لینک به دیدگاه

هرکی میاد یه قیمت میده بعد موقع معامله میشه یا جواب نمیده یا میگه فروش 5050 هست یا دبه میکنه . خواهشن اگه کسی کارتی 570 یا 470 با قیمت درست میده و به طور 100 درصد میخواد بفروشه پیام بده و بنده خریدار هستم.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...