رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد ماینینگ

Recommended Posts

سلام دوستان

میدونم الان زمان خیلی خوبی واسه ماینینگ نیس ولی از اونجایی که بنده 30 عدد سیستم از قبل داشتم فک کنم واسم بصرفه   ماین کردن  فقط چند تا سوال داشتم

بهترین روش برای ماین راحت و بصورت نیمه وقت مثلا 15 ساعت در روز چیه ؟

ایا با گرافیک های انویدیا خوب میشه ماین کرد ؟ مثلا 1060 یا 1050

خودم با browser cryptotab دو روز ماین کردم بصورت تست ولی ناامید شدم چون از سی پی یو من استفاده میکرد و از گرافیک استفاده نمیکرد  و با سرعت400h/s که به 1gh هم نمیرسید

اگه دوستان روش بهتری سراغ دارین راهنماییم کنین

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
در در 1397/07/07, 15:26:31، ice_man_1 گفته است :

سلام دوستان

میدونم الان زمان خیلی خوبی واسه ماینینگ نیس ولی از اونجایی که بنده 30 عدد سیستم از قبل داشتم فک کنم واسم بصرفه   ماین کردن  فقط چند تا سوال داشتم

بهترین روش برای ماین راحت و بصورت نیمه وقت مثلا 15 ساعت در روز چیه ؟

ایا با گرافیک های انویدیا خوب میشه ماین کرد ؟ مثلا 1060 یا 1050

خودم با browser cryptotab دو روز ماین کردم بصورت تست ولی ناامید شدم چون از سی پی یو من استفاده میکرد و از گرافیک استفاده نمیکرد  و با سرعت400h/s که به 1gh هم نمیرسید

اگه دوستان روش بهتری سراغ دارین راهنماییم کنین

با 1060 خوب میشه ماین کرد، اگر سخت افزار دارید پس انجام بدید چون کسایی که میگن بصرفه نیست منظورشون اینه شاید الان خرید سیستم ماینر بصرفه نباشه نه شما که همه چیز براتون مهیاست

هر چند ساعت در روز  هم بخواهید می تونید ماین کنید، با این مدل کارت بهترین کار ماینینگ اتریوم هستش

لینک به دیدگاه

ضمنا   حفظ سلامت کارتها را در اولویت قرار بدید.

بهترین دما زیر 70بخصوص محدوده 50 تا 65 است

بین 70  تا 80  منطقه زرد و بالای 80 منطقه قرمز محسوب میشه

ویرایش شده توسط افشین رضایی
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، افشین رضایی گفته است :

ضمنا   حفظ سلامت کارتها را در اولویت قرار بدید.

بهترین دما زیر 70بخصوص محدوده 50 تا 65 است

بین 70  تا 80  منطقه زرد و بالای 80 منطقه قرمز محسوب میشه

درود

من متوجه نمیشم این ماین ماهی چقدر حدودا درامد خالصش میشه بجز پول برق و ... مثلا با یه 1050 و سی پی یو I5 تو شرایط دمایی خوب و 20 ساعت سیستم روشن حدودا چقدر در ماه میشه درامد کسب کرد؟

لینک به دیدگاه

در در 1397/08/21, 18:14:49، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

من متوجه نمیشم این ماین ماهی چقدر حدودا درامد خالصش میشه بجز پول برق و ... مثلا با یه 1050 و سی پی یو I5 تو شرایط دمایی خوب و 20 ساعت سیستم روشن حدودا چقدر در ماه میشه درامد کسب کرد؟

با این دستگاه نمیشه درآمد واقعی داشت.
اگر هزینه برقتون صفر تومان باشه»
از گرافیک 1050Ti در بهترین حالت ممکن روی بصرفه ترین سکه (MetaVerse در حال حاظر) و اگر بصورت 24ساعته هفت روز هفته کار کنید در هر ماه میشه نهایت 6 و نیم دلار درآمد داشت.

از سی پی یو Core i5 سری اسکای لیک یا کیبی لیک میشه حدود 140هش در کریپتو نایت گرفت در بهترین حالت، که اگر اینهم 24ساعته هفت روز هفته باشه نهایت 2 دلار در ماه درآمد داشت.

سرجمع حدود 8.5 دلار در ماه، که اگر افزایش سختی رو حساب کنیم، هر ماه 10% کاهش درآمد داریم،میشه ماه بعد 7.6دلار و ماه بعدش 6.8دلار و ماه بعدش 6 دلار (اگر قیمت سکه ها کاهش پیدا نکنه)

و معمولا برای خارج کردن از حساب بایستی به یک میزان قابل توجهی استخراج کنید مثلا برای اتریوم حداقل استخراج معمولا 0.05 اتریوم (حدود 10 دلار) هست و برای مونرو فکر میکنم 0.1 (حدود 10دلار) باشه.هر استخری یک حداقلی رو ساپورت میکنه که توی توضیحاتش نوشته میشه.

ویرایش شده توسط TechBaMohsen
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1397/08/24, 14:40:56، TechBaMohsen گفته است :

با این دستگاه نمیشه درآمد واقعی داشت.
اگر هزینه برقتون صفر تومان باشه»
از گرافیک 1050Ti در بهترین حالت ممکن روی بصرفه ترین سکه (MetaVerse در حال حاظر) و اگر بصورت 24ساعته هفت روز هفته کار کنید در هر ماه میشه نهایت 6 و نیم دلار درآمد داشت.

از سی پی یو Core i5 سری اسکای لیک یا کیبی لیک میشه حدود 140هش در کریپتو نایت گرفت در بهترین حالت، که اگر اینهم 24ساعته هفت روز هفته باشه نهایت 2 دلار در ماه درآمد داشت.

سرجمع حدود 8.5 دلار در ماه، که اگر افزایش سختی رو حساب کنیم، هر ماه 10% کاهش درآمد داریم،میشه ماه بعد 7.6دلار و ماه بعدش 6.8دلار و ماه بعدش 6 دلار (اگر قیمت سکه ها کاهش پیدا نکنه)

و معمولا برای خارج کردن از حساب بایستی به یک میزان قابل توجهی استخراج کنید مثلا برای اتریوم حداقل استخراج معمولا 0.05 اتریوم (حدود 10 دلار) هست و برای مونرو فکر میکنم 0.1 (حدود 10دلار) باشه.هر استخری یک حداقلی رو ساپورت میکنه که توی توضیحاتش نوشته میشه.

مرسی عزیز ممنون از پاسخ کاملتون.من تازه پست شما رو دیدم پس عملا با سیستمهای پایین رده و ماین کردن فقط پول برقش رو در میاره! ممنون در هر صورت.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...