رفتن به مطلب

راهنمایی در مورد SSD

MSF_SE7EN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت تمام دوستان عزیز لیونی!

بنده قصد خرید یک عدد SSD دارم از برند Adata مدل دقیقش این هست Adata  SSD SP580 120gb روی برنامه Hdtune تست گرفتم نتایج عکس های زیر شدن میخواستم ببینم اون خط آبی رنگ چی هست؟ آیا تست همین برنامه برای 100درصد سلامت بودن اس اس دی کافی هست؟ یا برنامه های دیگه ای برای تست و مطمئن تر هم موجوده؟

u43_untitled.png

tkcn_untitled2.png

از تمام عزیزانی که راهنمایی کنند کمال تشکر رو دارم ;)

لینک به دیدگاه

درود

آن سطر آبی تعداد بلاکهای غیر قابل نوشتن را می‌نماید. اگر عددش تغییر نکند جای نگرانی نیست.

در همان بخش health ببین Power on hours count که نماینده‌ی ساعت کارکرد هارددیسک است روی چند است.

نیز می‌توانی از برنامه‌ی ssdlife pro برای سنجش کارکرد و عمر درایو جامد استفاده کنی.

برای آزمون سرعت as ssd یا crystal diskmark مناسبند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

آن سطر آبی تعداد بلاکهای غیر قابل نوشتن را می‌نماید. اگر عددش تغییر نکند جای نگرانی نیست.

در همان بخش health ببین Power on hours count که نماینده‌ی ساعت کارکرد هارددیسک است روی چند است.

نیز می‌توانی از برنامه‌ی ssdlife pro برای سنجش کارکرد و عمر درایو جامد استفاده کنی.

برای آزمون سرعت as ssd یا crystal diskmark مناسبند.

در مورد بخش اول صحبتتون میشه بیشتر توضیح بدین؟ این بلاک ها عادی هستن روی اس اس دی؟ عددش که والا توی 20 دقیقه تستی که گرفتیم تغییر نکرد ممنون

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

در مورد بخش اول صحبتتون میشه بیشتر توضیح بدین؟ این بلاک ها عادی هستن روی اس اس دی؟ عددش که والا توی 20 دقیقه تستی که گرفتیم تغییر نکرد ممنون

درایو جامد بر خلاف هارددیسک صفحه‌ی مغناطیسی ندارد و از سلولهای حافظه ساخته شده. گاهی به دلایلی از جمله کارکرد زیاد تعدادی از این بلوکها اصطلاحا بازنشسته می‌شوند. اگر در hdtune pro ساعت کارکرد را نمی‌نماید از crystal disk info یا ssd life pro استفاده کن.

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درایو جامد بر خلاف هارددیسک صفحه‌ی مغناطیسی ندارد و از سلولهای حافظه ساخته شده. گاهی به دلایلی از جمله کارکرد زیاد تعدادی از این بلوکها اصطلاحا بازنشسته می‌شوند. اگر در hdtune pro ساعت کارکرد را نمی‌نماید از crystal disk info یا ssd life pro استفاده کن.

سلام

والا من تستش کردم همین موارد رو ساعت کارش 17 ساعت هست

و اسکور برنامه As SSD هم عکس زیر شد والا من که زیاد سر در نمیارم ازش چیزی

ممنون میشم یکم راهنمایی بفرمایید ممنون

6rpu_untitled.png

لینک به دیدگاه

عکس از hdtune یا ssdlife نگذاشته ای آزمون قبلی مشکلی ندارد. نتیجه ی آزمون سرعت متوسط رو به پایین است که هم ممکن است از رایانه ی مورد استفاده باشد و هم مربوط به فناوری قدیمی این درایو جامد.

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

عکس از hdtune یا ssdlife نگذاشته ای آزمون قبلی مشکلی ندارد. نتیجه ی آزمون سرعت متوسط رو به پایین است که هم ممکن است از رایانه ی مورد استفاده باشد و هم مربوط به فناوری قدیمی این درایو جامد.

خدمت شما

http://uupload.ir/files/idkp_hdtune.png

http://uupload.ir/files/2qr_ssdlife.png

والا سیستم که فکر نکنم ضعیف باشه 16 گیگ رم و 4790 با برد h97

لینک به دیدگاه

از برنامه ی HD Sentinel یه شات بگیر اون گزارش خوبی میده.

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

خدمت شما

http://uupload.ir/files/idkp_hdtune.png

http://uupload.ir/files/2qr_ssdlife.png

والا سیستم که فکر نکنم ضعیف باشه 16 گیگ رم و 4790 با برد h97

تا اینجا که مشکلی نیست. اگر طی یکی دو روز استفاده ی مداوم، عدد بلوکهای غیر قابل نوشتن افزایش نیابد، قابل اعتماد خواهد بود.

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

از برنامه ی HD Sentinel یه شات بگیر اون گزارش خوبی میده.

خدمت شما

l8b1_untitled.png

این که 9 درصد زده سلامت اینو!

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

خدمت شما

l8b1_untitled.png

ماشاء الله  8256تا بد سكتور!

برنامه گفته كه تا 14روز ديگه قابل استفاده هستش!

جالب شد از شخص دارنده ى سابقش بپرس چى بر سر اين بدبخت آورده?

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

ماشاء الله  8256تا بد سكتور!

برنامه گفته كه تا 14روز ديگه قابل استفاده هستش!

جالب شد از شخص دارنده ى سابقش بپرس چى بر سر اين بدبخت آورده1f602.png

والا خودش میگفت 1بار اصتفاده کرده

آپ تایمش 17 ساعته

انقد به جنسش اطمینان داشت گفت تست کن اوکی بود پولشو کارت به کارت کن

من نمیدنم یه برنامه مثل HD Tune هیچ بد سکتوری پیدا نمیکنه این برنامه 8هزارتا پیدا میکنه!

بدم اس  اس دی شو بهش با این حساب؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا خودش میگفت 1بار اصتفاده کرده

آپ تایمش 17 ساعته

انقد به جنسش اطمینان داشت گفت تست کن اوکی بود پولشو کارت به کارت کن

من نمیدنم یه برنامه مثل HD Tune هیچ بد سکتوری پیدا نمیکنه این برنامه 8هزارتا پیدا میکنه!

بدم اس  اس دی شو بهش با این حساب؟

اگر uptime هفده ساعت هست و زیاد کارنکرده احتمالا در سیستم دارنده ی سابق  پاور مشکل داشته . 

HD Sentinel نسبت به HD Tune و نرم افزار های دیگر دقیق تر هست و کمتر دیده شده اشتباه کند.

درصورت امکان روی یک سیستم دیگر هم امتحان کنید

بنده پیشنهاد میکنم پس بفرستید ولی بگذارید نظر دقیق تر را جناب آرمین عزیز و جناب بهمنیان بدهند 

پ.ن :استفاده نه اصتفاده?

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

اگر uptime هفده ساعت هست و زیاد کارنکرده احتمالا در سیستم دارنده ی سابق  پاور مشکل داشته . 

HD Sentinel نسبت به HD Tune و نرم افزار های دیگر دقیق تر هست و کمتر دیده شده اشتباه کند.

درصورت امکان روی یک سیستم دیگر هم امتحان کنید

بنده پیشنهاد میکنم پس بفرستید ولی بگذارید نظر دقیق تر را جناب آرمین عزیز و جناب بهمنیان بدهند 

پ.ن :استفاده نه اصتفاده?

والا من از صبح درگیرم کیبوردمم فارسی نداره شرمنده xD

بعضی کلماتم نزدیک هم هستن موقع تایپ اشتباه میشن xD

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

خدمت شما

l8b1_untitled.png

شخصا ندیده ام که هارددیسک سنتینل نتیجه ای به کل متفاوت از hdtune و ssdlife بنماید و برای این نتیجه هم توضیحی ندارم. به نظرم یکی دو روز بگذار برای کار مداوم نوشتن روی درایو جامد. اگر ایرادی داشته باشد، آشکار می شود. اساسا سکتور و سیلندر مربوط به دیسکهای گردان هستند که در هارددیسکها استفاده می شوند و در درایو جامد چیزی که داریم سلول حافظه است. برنامه های آزمون دستگاههای ذخیره سازی مانند هارددیسک سنتینل و hdtune pro داده های یکسانی را می خوانند، اما چون برای درایو جامد بر خلاف هاردیسک شیوه ی استانداردی برای تفسیر وجود ندارد به چنین وضعیتهایی می رسیم.  در هر حال اگر امکان پس دادن هست، برش گردان، به نگرانی و دردسرش نمی ارزد.

آرمین گرامی هم هست و کنجکاوم بدانم علت این اختلاف در تفسیر برای دو برنامه چیست.

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

شخصا ندیده ام که هارددیسک سنتینل نتیجه ای به کل متفاوت از hdtune و ssdlife بنماید و برای این نتیجه هم توضیحی ندارم. به نظرم یکی دو روز بگذار برای کار مداوم نوشتن روی درایو جامد. اگر ایرادی داشته باشد، آشکار می شود. اساسا سکتور و سیلندر مربوط به دیسکهای گردان هستند که در هارددیسکها استفاده می شوند و در درایو جامد چیزی که داریم سلول حافظه است. برنامه های آزمون دستگاههای ذخیره سازی مانند هارددیسک سنتینل و hdtune pro داده های یکسانی را می خوانند، اما چون برای درایو جامد بر خلاف هاردیسک شیوه ی استانداردی برای تفسیر وجود ندارد به چنین وضعیتهایی می رسیم.  در هر حال اگر امکان پس دادن هست، برش گردان، به نگرانی و دردسرش نمی ارزد.

والا اینو میتونم برگردونم همین کارم کردم

میخواستم بدونم گارانتی همچین چیزی رو قبول میکنه؟

ممنون از پاسخ تمامی دوستان

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

خدمت شما

خوب، من اگر باشم این SSD رو پس میدم، معطل نمی کنم. چون این خرابه.

ولی اگر مال خودته و اصرار داری مطمئن بشی که سالمه یا نه:

از اینجا نرم افزار SSD Toolbox رو دانلود کن.

بعدش به اینترنت متصل باش، باهاش چک کن ببین Firmware آپدیت لازم داره یا نه، اگر لازم داشت، Firmware رو آپدیت کن.

بعدش احتمالا سیستم ریستارت میخواد، بزن، بعد دوباره با همین HD Sentinel تست بگیر، اگر مشکلات پابرجا بود، خرابه، اگر سالم شد، گزارش های قبلی صرفا اشتباه خوانش SMART بود.

ولی توصیه می کنم این کارو شما نکنید، چون شما مالک این SSD نیستید و مثلا اگر حین آپدیت Firmware برق بره و SSD بسوزه، قطعا فروشنده قبول نمی کنه پس بگیره، هم پولت رفته و هم SSD سوخته.

بنابراین توصیه من اینه که ریسک نکنید، SSD رو همینطوری که هست پس بدین به فروشنده و پولتون رو بگیرین. فروشنده - به عنوان مالک SSD باید Firmware رو آپدیت کنه نه شما.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

خوب، من اگر باشم این SSD رو پس میدم، معطل نمی کنم. چون این خرابه.

ولی اگر مال خودته و اصرار داری مطمئن بشی که سالمه یا نه:

از اینجا نرم افزار SSD Toolbox رو دانلود کن.

بعدش به اینترنت متصل باش، باهاش چک کن ببین Firmware آپدیت لازم داره یا نه، اگر لازم داشت، Firmware رو آپدیت کن.

بعدش احتمالا سیستم ریستارت میخواد، بزن، بعد دوباره با همین HD Sentinel تست بگیر، اگر مشکلات پابرجا بود، خرابه، اگر سالم شد، گزارش های قبلی صرفا اشتباه خوانش SMART بود.

ولی توصیه نمی کنم این کارو شما بکنید، چون شما مالک این SSD نیستید و مثلا اگر حین آپدیت Firmware برق بره و SSD بسوزه، قطعا فروشنده قبول نمی کنه پس بگیره، هم پولت رفته و هم SSD سوخته.

بنابراین توصیه من اینه که ریسک نکنید، SSD رو همینطوری که هست پس بدین به فروشنده و پولتون رو بگیرین. فروشنده - به عنوان مالک SSD باید Firmware رو آپدیت کنه نه شما.

والا اون بنده خدا که من ازش اینو گرفتم خودش گفت فقط یه بار روش ویندوز ریخته و اینکه 17ساعت کارکرده بود نشون دهنده کم کار بودن این اس اس دی بود

منتهی به یه تعمیرکار نشون دادیم ایشون گفتن مشکل داره و آقای فروشنده به من گفت اصلا 3 روز مهلت تست شما تست کن خواستی کارت به کارت کن نخواستی من میام میگیرم، پولی رد و بدل نشده هنوز و این اس اس دی فکر کنم از اون اول مشکل داشته توی 17ساعت کار که نباید بپوکه یه قطعه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

با درود خدمت استاد گرامی

ظاهرا تا جایی که من فهمیدم، چون در SSD ها سکتور و سیلندر نبوده، آمده اند خطا ها را نظیر به نظیر گرفتند، مثلا اگر سلولی از کار بیفته، طوری برنامه ریزی کردند که مثلا در SMART عدد بدسکتور افزایش پیدا کنه، اینطوری خطا ها رو بین SSD و هارد نظیر هم گرفتند تا کاربران، سیستم ها و نرم افزارها متوجه ایرادات بشوند.

من هم با شما موافقم که اگر امکان پس دادن هست بهتر از SSD را پس بدهند که به ریسکش نمی ارزد.

من قبلا هم چند مورد به اختلاف بین HD Sentinel و HD Tunes برخورده ام، و تقریبا در قریب به اتفاق موارد HD Sentinel در مورد SSD به درستی قضاوت کرده.

اصولا اگر HD Sentinel گزارش خطا بده، بعدش HD Tunes هم نصب می کنم و با اون هم چک می کنم، تا مطمئن بشم.  اگر HD Tunes گزارش خطا بهم بده، بعدش HD Sentinel هم نصب و تست می کنم، اگر هر دو گزارش خطا بدن، لزوما گزارش یکسان هم نباشه، نتیجه یکیه و اون هم خرابی درایو هست.

کار اونجایی سخت میشه که یکیش گزارش خطا میده یکیش گزارش سلامت، اونجاست که پا در هوا میمونم و معمولا به HD Sentinel اعتماد می کنم.

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

والا اون بنده خدا که من ازش اینو گرفتم خودش گفت فقط یه بار روش ویندوز ریخته و اینکه 17ساعت کارکرده بود نشون دهنده کم کار بودن این اس اس دی بود

منتهی به یه تعمیرکار نشون دادیم ایشون گفتن مشکل داره و آقای فروشنده به من گفت اصلا 3 روز مهلت تست شما تست کن خواستی کارت به کارت کن نخواستی من میام میگیرم، پولی رد و بدل نشده هنوز و این اس اس دی فکر کنم از اون اول مشکل داشته توی 17ساعت کار که نباید بپوکه یه قطعه

اس اس دی هم مثل هر قطعه دیگه کامپیوتر خراب میشه، شما به Newegg هم سر بزنید، با ده ها گزارش خرابی مواجه میشین که در لحظه اول SSD سوخته یا خراب شده.

به هر صورت، اینکه هنوز پولی رد و بدل نشده خوش شانس هستید.

مابقی اش تصمیم با خود شماست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...