رفتن به مطلب

مشکل ایجاد خط تو مانیتور ایسوس

Shantiya
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

IMG_20180930_105949.thumb.jpg.07215b156dad165426c5b3c94fb6f854.jpgسلام دوستان

بنده از چند روز قبل مشکل دارم ک یکدفعه مانیتور ایسوس بنده یه خطی روش ایجاد شده روی صفحش.، کابل و اتصالات رو چک کردم  مشکل از آنها نبود  وقتی روی قسمتی ک خط داره بالا کمی فشار میزارم یا مانیتور رو یکم طاویشو عوض میکنم برای چند ثانیه مشکل رفع میشه ولی بعد دوباره این خط ظاهر میشه

بنظر شما مشکل از کجاس گارانتی هم تموم شده

با تشکر از 

لینک به دیدگاه

با چه کابلی وصل کردی مانیتورو به گرافیک؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 15 دقیقه قبل، Shantiya گفته است :

سلام دوستان

بنده از چند روز قبل مشکل دارم ک یکدفعه مانیتور ایسوس بنده یه خطی روش ایجاد شده روی صفحش.، کابل و اتصالات رو چک کردم  مشکل از آنها نبود  وقتی روی قسمتی ک خط داره بالا کمی فشار میزارم یا مانیتور رو یکم طاویشو عوض میکنم برای چند ثانیه مشکل رفع میشه ولی بعد دوباره این خط ظاهر میشه

با تشکر از 

سلام

من هی داشتم توی عکس دنبال خط میگشتم هیچی تو عکس ندیدم :|

که فهمیدم خطی که شما منظورتون بوده افتاده روی خطی که مانیتور من داره و فکر میکردم خط مانیتور خودمه ?

مانیتور من ال جی هست با پنل IPS و این خط عمودی دقیقا در وسط قرار داره . نه پیکسل سوختگی ای هست نه چیزی فقط یک خط! تا وقتی که گارانتی توش هیچ مشکلی پیش نیومده بود اما وقتی گارانتی تموم شد یک هفته نشد که اون خط میومد ظاهر میشد و میرفت پی کارش ،بعد از یک مدت ثابت می موند ولی لمسش میکردم میرفت واسه چند دقیقه تا اینکه چندین ماهه کامل ثابت شده(فکر کنم از اردیبهشت یا خرداد) و با استفاده از کارت گرافیک ها ، اتصالات و کابل های مختلف هم همین بود(چه در اوایلش چه وقتی ثابت شد)و اینکه در پس زمینه سفید معمولا به رنگ زرد دیده میشه. در فرومهای خارجی دیدم که این اتفاق معمولا در IPS ها دیده میشه (منظورم این نیست که در IPS ها شایع هست و زیاده ، منظورم اینه که معدود مواردی که پیش اومده اکثرا در پنل های IPS بوده، مال شمام IPS هست؟)به چندتا از دوستان در فرومهای مختلف هم گفتم هیچ کدوم از دوستان نظری نداشتن، امیدوارم مشکل شما مثل مشکل من نباشه و موقت باشه 

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، Shantiya گفته است :

IMG_20180930_105949.thumb.jpg.07215b156dad165426c5b3c94fb6f854.jpgسلام دوستان

با تشکر از 

این مشکل رو یک نفر دیگه هم داشت که میخاستن همینجوری با ایراد بفروشن 

ولی مثل اینکه برده بودن و باز کرده بودن و درست شده بود و هزینه ی زیادی هم نگرفته بودن 

این مال پنل نیس 

لینک به دیدگاه

همچبن مشکلی در تلویزیون اگر باشه مال فلتهای پنله مانیتورم احتمالا اینجوریه

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

با چه کابلی وصل کردی مانیتورو به گرافیک؟

Hdmi

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

همچبن مشکلی در تلویزیون اگر باشه مال فلتهای پنله مانیتورم احتمالا اینجوریه

مانیتور asus 23inch ips

برای کازعکاسی

، تلوزیون نیست

ویرایش شده توسط Shantiya
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Farjam گفته است :

سلام

من هی داشتم توی عکس دنبال خط میگشتم هیچی تو عکس ندیدم :|

که فهمیدم خطی که شما منظورتون بوده افتاده روی خطی که مانیتور من داره و فکر میکردم خط مانیتور خودمه 1f600.png

مانیتور من ال جی هست با پنل IPS و این خط عمودی دقیقا در وسط قرار داره . نه پیکسل سوختگی ای هست نه چیزی فقط یک خط! تا وقتی که گارانتی توش هیچ مشکلی پیش نیومده بود اما وقتی گارانتی تموم شد یک هفته نشد که اون خط میومد ظاهر میشد و میرفت پی کارش ،بعد از یک مدت ثابت می موند ولی لمسش میکردم میرفت واسه چند دقیقه تا اینکه چندین ماهه کامل ثابت شده(فکر کنم از اردیبهشت یا خرداد) و با استفاده از کارت گرافیک ها ، اتصالات و کابل های مختلف هم همین بود(چه در اوایلش چه وقتی ثابت شد)و اینکه در پس زمینه سفید معمولا به رنگ زرد دیده میشه. در فرومهای خارجی دیدم که این اتفاق معمولا در IPS ها دیده میشه (منظورم این نیست که در IPS ها شایع هست و زیاده ، منظورم اینه که معدود مواردی که پیش اومده اکثرا در پنل های IPS بوده، مال شمام IPS هست؟)به چندتا از دوستان در فرومهای مختلف هم گفتم هیچ کدوم از دوستان نظری نداشتن، امیدوارم مشکل شما مثل مشکل من نباشه و موقت باشه 

منم دقیقا همین مشکل رو دارم تو پس زمینه سفید برای من هم زرد میشه الان دیگه با حرکت های قبلی میرفت چند ثانیه دیگه نمیره و ثابت شده انگار??

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Shantiya گفته است :

Hdmi

از کابل خوب استفاده کردین؟

کابل متفرقه بزنید اینطوری میشه.

کابل خوب بزنید، احتمال بروز این مشکلات - اگر از کابل باشه - به صفر میرسه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

سلام آرمین جان

والا من اون موقع از کابل مدیابریج که به نظر میاد جز بی کیفیت ها نیست(به نظر خوب میومد که سفارش دادم)  استفاده میکردم که این اتفاق افتاد .

راستی یادم رفت بگم که این قضیه به نظر میاد بیشتر در مدلهایی از IPS پیش میاد که دارای پورت های ورودی دوتایی به منظور استفاده همزمان دارند ، مثلا خط مال من دقیقا" وسط افتاده یعنی دقیقا جایی که تصویر میتونه برای استفاده از دو خروجی همزمان نصف بشه اما برای دوستمون رو نمیدونم

در 5 ساعت قبل، Shantiya گفته است :

منم دقیقا همین مشکل رو دارم تو پس زمینه سفید برای من هم زرد میشه الان دیگه با حرکت های قبلی میرفت چند ثانیه دیگه نمیره و ثابت شده انگار1f622.png1f914.png

خب پس انگار دقیقا مثل مانیتور من شده

مدل دقیق مانیتورتون رو بنویسین(شاید پشت مانیتور مدل دقیق رو زده باشه) یه نگاه دقیق بندازم  

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

سلام 

دوست عزیز سریع محل خط رو بالا پایین

با ناخن بین دوتا چارچوب جلو وعقب ازهم بازکن یکم هم بالا هم پایین  درست محل خط چه بالا چه پایین .بعد هم روی صفحه محل خط زیر چارچوب ناخن بنداز یکم بمش سمت خودت اتصال بدلایلی تخت فشاره .زیاد اینجوری بمونه صدمه میزنه .بیشترخطهای سفید رنگ مشکل محل تحت فشار اینحوری میشن 

پلاستیک چارچوب تحت گرما جمع شو داره.مثل زمان تولید که بعداز  اندازه قطعه اندازه جمع شو بعداز بیرون اومدن قالب درتظر گرفته میشه وبراساس اون اندازه قالب بزرگترمیسازن    ممکنه بدلیل گرما یا حابجایی پلاستیک اون نقطه رو فشار اورده .

خالا شما هم بین دوتا چارچوبو یکم با ناخن بازکنید هم ازجلو روی صفحه ناخن بندازید زیر چارچوب جلو پلاستیکی  

قبلا اینجوری درست کردم مدل الجی 

فقط خط صورتی رنگ وسفید این روش ممکنه حواب بده .خط مشکی رنگ ایراد چیزدیگست 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Farjam گفته است :

سلام آرمین جان

والا من اون موقع از کابل مدیابریج که به نظر میاد جز بی کیفیت ها نیست(به نظر خوب میومد که سفارش دادم)  استفاده میکردم که این اتفاق افتاد .

راستی یادم رفت بگم که این قضیه به نظر میاد بیشتر در مدلهایی از IPS پیش میاد که دارای پورت های ورودی دوتایی به منظور استفاده همزمان دارند ، مثلا خط مال من دقیقا" وسط افتاده یعنی دقیقا جایی که تصویر میتونه برای استفاده از دو خروجی همزمان نصف بشه اما برای دوستمون رو نمیدونم

فرجام جان،

والا این مشکل کابل یک حدسه، دو سه بار به کاربرها گفتم، در یه مورد مشکل بر طرف شده گفتم شاید اینجا هم تاثیر داشته باشه، مانیتور های پنل IPS ایسوس رو ظاهرا LG ساخته، و امیدوارم مال من خدای ناکرده به چنین سرنوشت تلخی دچار نشه. :( مال منم دو تا ورودی داره.

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

از کابل جنس خوب استفاده شده الان 1 ساله این کابل رو استفاده میکنیم  ک تازه یدفه این مشکل ایجاد شده

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Farjam گفته است :

سلام آرمین جان

خب پس انگار دقیقا مثل مانیتور من شده

مدل دقیق مانیتورتون رو بنویسین(شاید پشت مانیتور مدل دقیق رو زده باشه) یه نگاه دقیق بندازم  

این مدلش هست

فقط شرمنده بر عکس گرفتم?☺️

IMG_20181001_110625.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

چند روز پیش مثه همیشه توی یوتیوب بودم و دیدم یکی زده که همین مشکل رو فیکس کرده رفتم دیدم ویدیوش رو ... جالبه که مانیتور باز کرد و بالای همین خط هایی که ظاهر شدن رو فشار میداد کلا محو میشدن و مانیتور خوب میشد اونم دوتا تیکه پلاستیکی اورد و همونجا چسبوندن و فشار داد تا ثابت بمونن بعد مانیتور رو بست تا قاب کاملا کیپ بشه و تکون نخورن ... خلاصه اینکه با این کار مانیتورشو درست کرد ویدیو پیدا شد لینکشو میذارم ببینید .

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، Shantiya گفته است :

این مدلش هست

فقط شرمنده بر عکس گرفتم1f622.png263a.png

سلام

مانیتور من هم این مدله.

موقع خرید در فروم ها دنبال مشکلات این مدل بودم

ک خط سبز خیلی شایع بود و علت اون هم خود پنل رو گفته بودن و راه حلی نداره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...