رفتن به مطلب

کارت گرافیک به مانیتور سیگنال نمیفرستد

mohsenz2006
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. من یه مشکل عجیب دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.

مشخصات سیستمم
مادربرد: gigabyte pa۶۵-ud۳-b۳
سی پی یو: i۷ ۲۶۰۰k
رم apacer ۴gb ddr۳

کارت گرافیک م gtx ۹۶۰ بود و سیستم مشکلی نداشت و کار میکرد. تا چند روز پیش که به دلایلی تصمیم گرفتم کارت گرافیک رود عوض کنم و گرافیک gt ۶۱۰ نصب کردم و از اون موقع سیستم بعد از روشن شدن هیچ سیگنالی به مانیتور نمیفرسته. حتی نمیتونم وارد بایوس بشم چون هیچ تصویری نمی بینم و مانیتور کلا استند بای میشه.
کارت گرافیک جدید مشکلی نداره رو یه سیستم دیگه تستش کردم.
نمیدونم مشکلش رو سیستم من چیه. رم عوض کردم. پاور عوض کردم. گرافیک gt ۹۵۰۰ و gt ۹۳۰۰ هم گذاشتم همین مشکل بود‌ یعنی اینها هم سیگنال نمیفرستن. ولی خود gtx ۹۶۰ رو که می ذارم مانیتور تصویر نشون میده.

ممنون میشم اگه بتونید راهنماییم کنید.

ویرایش شده توسط mohsenz2006
لینک به دیدگاه

درود

960 رو بندازین رو سیستم و با نرم افزار ddu درایور کارت گرافیک رو پاک کنید بعد کارت جدید رو بذارین.

ویرایش: اینم لینک دانلودش:

https://soft98.ir/software/17418-Display-Driver-Uninstaller.html

بهتره به صورت safe mode بری تو ویندوز بعد انیستال کنی باهاش.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

درود

960 رو بندازین رو سیستم و با نرم افزار ddu درایور کارت گرافیک رو پاک کنید بعد کارت جدید رو بذارین.

ویرایش: اینم لینک دانلودش:

https://soft98.ir/software/17418-Display-Driver-Uninstaller.html

بهتره به صورت safe mode بری تو ویندوز بعد انیستال کنی باهاش.

ممنون از راهنمایی شما. متاسفانه الان دسترسی به ۹۶۰ ندارم اما بعنوان آخرین راه، زمانی که ۹۶۰ نصب بود، ویندوز جدید نصب کردم. درایور کارت گرافیک رو نصب نکردم و کارت گرافیک رو عوض کردم و باز مشکل برقرار بود.

لینک به دیدگاه

پس یه کاری کن باطری مادربوردو دربیار از دوشاخه هم بکش پاورو بذار نیم ساعت بمونه در ضمن 4-5 بار هم دکمه پاورو بزن تا بایوس کاملا ریستارت بشه. بعد کارت گرافیکو وصل کن باطریو نذار فعلا سیستمو روشن کن ببین جواب میگیری یا نه اگه جواب گرفتی بعدش باطریو بذار اگه نشه هم باید ببری بیرون برات بایوستو اپدیت کنن.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

پس یه کاری کن باطری مادربوردو دربیار از دوشاخه هم بکش پاورو بذار نیم ساعت بمونه در ضمن 4-5 بار هم دکمه پاورو بزن تا بایوس کاملا ریستارت بشه. بعد کارت گرافیکو وصل کن باطریو نذار فعلا سیستمو روشن کن ببین جواب میگیری یا نه اگه جواب گرفتی بعدش باطریو بذار اگه نشه هم باید ببری بیرون برات بایوستو اپدیت کنن.

کاری که گفتید انجام دادم. بدون باتری مادربورد که اصلا روشن نشد کامپیوتر. باتری رو گذاشتم بازم هیچی.

آخرین آپ دیت بایوس مادربورد من مال سال ۲۰۱۲ هست که دو سه سال پیش آپدیتش کردم.

فن گرافیک میچرخه. از سالم بودنش مطمئنم. ولی رو این مادربورد تصویر نمیده. گرافیک های gt 9500 و gt 9300 هم همین مشکل دارن.

در حالیکه سال ها پیش قبل از اینکه gtx960 رو داشته باشم gt 9500 رو همین مادربورد بدون مشکل کار میکرد.

امکان داره مادربورد من با پورت vga و dvi مشکل پیدا کرده باشه؟ اصلا چنین چیزی امکان پذیر هست؟ ۹۶۰ رو با کابل hdmi وصل میکردم به مانیتور.

ویرایش شده توسط mohsenz2006
لینک به دیدگاه

با تبدیل وصلش میکنین (اچ دی ام ای به وی جی ای) یا مستقیم؟ اگه با تبدیل وصلش میکنین ممکنه مشکل از تبدیل باشه. مشکل میتونه از کابل ها هم باشه. با کابلای مختلف تست کنین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه گرافیک آنبرد دارید با اون تصویر بگیرید و درایور پاک کنید و گرافیکو نصب کنید و دوباره درایور بزنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...