رفتن به مطلب

**مزایده کارت asus gtx 1060 dull oc** جدید**از طریق لیون

Recommended Posts

سلام 

فروش کارت گرافیک 1060 ایسوز 3گیگابایتی دوال رو داریم که درحد آک هست و  تا سال 2020 برج 8 اگه اشتباه نکنم گارانتی داره  خودتو ببینین تو چه سیستمی استفاده کردم خونگیه ???

علت فروشم چون 4k بازی میکنم جوابگو نیست 1060 و تا رزولیشن 2k فقط میشه روش حساب کرد و بعضی بازیها هم 4k جواب میده و فرقش با نسخه  6 گیگی در رزولیشن 1080 صفره و در رزولیشن 4k حدود 6 فریمه ..در کل فرقی ندارن

معامله: واریز نقدی یا با واسطه لیون و یا حضوری در اهواز انجام میشه

هرگونه اعتماد سازی توسط بنده انجام میشه

قیمت پایه 2350 و هر گام 50 هزار تومان  .... زمان 24 ساعت بعد از آخرین پیشنهاد

photo_2018-10-01_08-29-21.thumb.jpg.f587ac0b39eb09bc95aab94da18e6d0a.jpgphoto_2018-10-01_08-29-44.jpgphoto_2018-10-01_08-45-37.jpgphoto_2018-10-01_08-45-39.jpg

ویرایش شده توسط Saeed Joola
لینک به دیدگاه

در 14 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

داداش چه کیس خوشکلی مدلش چیه آپ

با اجازه استارتر  اگه اشتباه نکنم فقط شرکت Thermaltake اینجور کیس ها رو میزنه.....تو ایران هم مدل های زیادی از این شرکت موجود هست.........برای دیدن سایر مدل هاش هم میشه به سایت خود شرکت Thermaltake مراجعه کرد.

تازه یه مدل داره با نام Thermaltake Core P7 Tempered Glass Edition که خیلی جالب هستش.....اگه تونستید حتما فیلم هاش رو رو یوتیوب ببینید.

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

نظره لطفتونه 

این کیس مدل cor p5 temperature glass edition هست قیمتشم ۲۶۰ دلاره که مخصوصه واتر کولره ۴۸۰ هست 

من اولین کسیم روش واتر نبسته ? اونم ایران نتونستم گیر بیارم 

کلا الان خریده همچین کیسی رویاست شما هم نخر نمیصرفه حدوده ۲۵ کیلو ۲۶۰ دلار میشه خداتومن

مدل p7 که دوستمون اشاره کرد مثله همینه منتها ۲تا ساید کنارش برا واتر اضافه شده که بعید میدونم تو ایران بشه اسمبلش کرد حدوده ۳هزار دلار تجهیزات واتر باید براش خرید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Saeed Joola گفته است :

نظره لطفتونه 

این کیس مدل cor p5 temperature glass edition هست قیمتشم ۲۶۰ دلاره که مخصوصه واتر کولره ۴۸۰ هست 

من اولین کسیم روش واتر نبسته 1f642.png اونم ایران نتونستم گیر بیارم 

کلا الان خریده همچین کیسی رویاست شما هم نخر نمیصرفه حدوده ۲۵ کیلو ۲۶۰ دلار میشه خداتومن

مدل p7 که دوستمون اشاره کرد مثله همینه منتها ۲تا ساید کنارش برا واتر اضافه شده که بعید میدونم تو ایران بشه اسمبلش کرد حدوده ۳هزار دلار تجهیزات واتر باید براش خرید

موفق باشید

نه بابا همین دیدنش برا بسه سیستممنون ارزون تر از این کیس هاست

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Divine گفته است :

سلام مگه vga holder  نداره کیس ؟!

سلام داره اما برای پرفومنس بیشتر از رایزر خودم استفاده نکردم و مستقیم زدم به مادربورد حدود 3 تا 5 فریم کمتر میده

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، rostam2142 گفته است :

نه بابا همین دیدنش برا بسه سیستممنون ارزون تر از این کیس هاست

انشالله خدا همه مارو از این وضعیت فلاکت بار نجات بده که بستن سیستم که هیچی خرید کارت گرافیک رویا شده

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/09, 14:32:04، rostam2142 گفته است :

نظره لطفتونه 

در در 1397/07/10, 11:33:30، Saeed Joola گفته است :

خرید از طریق لیون اضافه شد

?

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...