رفتن به مطلب

درخواست راهنمایی درباره مشکل نمایش دقیق حجم فابل ها

rambo.2020
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من یه هارددوترا دارم . مشکل اینجاست که فضای اضافی نسبت به فایل های داخلش اشغال شده و نمیدونم چیکارش کنم.

sw1.thumb.jpg.f41a922b5ca1df7f67c41ff0f227b394.jpg

روی خود درایو که میرم تو properitse ، حجم رو 594 گیگ نشون میده.

روی تک فولدری که توی درایو دارم ، حجم رو میزنه 323 گیگ و در نهایت فولدرهای داخل اون تک فولدر رو 488 گیگ نشون میده.

حجم واقعی همون 323 گیگ هست ولی نمیدونم چرا حجم زیادی اشغال میشه؟

و یه سوال دیگه اینکه گزینه Disk cleanup توی پنجره propertise درایو دقیقاً چیکار میکنه؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

لینک به دیدگاه

درود 

روی درایو راست‌کلیک کن، tools-->check-->scan 

گزینه‌ی نمایش فایلهای مخفی را فعال کن و ببین آیا درون پوشه فایل مخفی هست یا نه. نتیجه را اعلام کن.

disk cleanup فایلهای سطل آشغال و دیگر فایلهای موقت روی‌ درایو را پاک می‌کند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، rambo.2020 گفته است :

با سلام

من یه هارددوترا دارم . مشکل اینجاست که فضای اضافی نسبت به فایل های داخلش اشغال شده و نمیدونم چیکارش کنم.

sw1.thumb.jpg.f41a922b5ca1df7f67c41ff0f227b394.jpg

روی خود درایو که میرم تو properitse ، حجم رو 594 گیگ نشون میده.

روی تک فولدری که توی درایو دارم ، حجم رو میزنه 323 گیگ و در نهایت فولدرهای داخل اون تک فولدر رو 488 گیگ نشون میده.

حجم واقعی همون 323 گیگ هست ولی نمیدونم چرا حجم زیادی اشغال میشه؟

و یه سوال دیگه اینکه گزینه Disk cleanup توی پنجره propertise درایو دقیقاً چیکار میکنه؟

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

سلام عزیز 

منم دقیقا مشکل شمارو داشتم 

تنها راه حل اینکه یکی یکی پوشه هارو انتقال بدید به یک پوشه دیگه و هی چک کنید تا کجا حجم صحیح نشون میده 

و وقتی اون فولدر مشکل دار کپی بشه مشخص میشه چی هست 

منم پوشه نرم افزار هام 100 گیگ بود اما وقتی pRopertise میزدم 32 گیگ نشون میداد که با همین کاری که گفتم انجام دادم و فهمیدم یکی از پوشه ها این ایراد رو داره و اون پوشه رو اصلاح کردم و درست شد 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود 

روی درایو راست‌کلیک کن، tools-->check-->scan 

گزینه‌ی نمایش فایلهای مخفی را فعال کن و ببین آیا درون پوشه فایل مخفی هست یا نه. نتیجه را اعلام کن.

disk cleanup فایلهای سطل آشغال و دیگر فایلهای موقت روی‌ درایو را پاک می‌کند.

تغییری ایجاد نشد ، مشکلم هنوز پابرجاست.

در 59 دقیقه قبل، Pooria3000 گفته است :

سلام عزیز 

منم دقیقا مشکل شمارو داشتم 

تنها راه حل اینکه یکی یکی پوشه هارو انتقال بدید به یک پوشه دیگه و هی چک کنید تا کجا حجم صحیح نشون میده 

و وقتی اون فولدر مشکل دار کپی بشه مشخص میشه چی هست 

منم پوشه نرم افزار هام 100 گیگ بود اما وقتی pRopertise میزدم 32 گیگ نشون میداد که با همین کاری که گفتم انجام دادم و فهمیدم یکی از پوشه ها این ایراد رو داره و اون پوشه رو اصلاح کردم و درست شد 

شما چیکار کردی که درست شد؟! من هم میدونم دو تا از فولدر هام ایراد داره. مجموعاً 120 گیگ اختلاف داره و حجم بیشتری اشغال کرده.

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، rambo.2020 گفته است :

تغییری ایجاد نشد ، مشکلم هنوز پابرجاست.

شما چیکار کردی که درست شد؟! من هم میدونم دو تا از فولدر هام ایراد داره. مجموعاً 120 گیگ اختلاف داره و حجم بیشتری اشغال کرده.

راه حل اینکه یکی یکی پوشه هارو انتقال بدید به یک پوشه دیگه فقط هواستون به حجم فایل باشه که بتونین اون فایل خراب رو از بین اونها تشخیص بدید

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Pooria3000 گفته است :

راه حل اینکه یکی یکی پوشه هارو انتقال بدید به یک پوشه دیگه فقط هواستون به حجم فایل باشه که بتونین اون فایل خراب رو از بین اونها تشخیص بدید

ssaa.thumb.jpg.8a2bafa302d411d1e38835279b184419.jpg

فولدر مشکل دار رو پیدا کردم ، اما از نظر حجم هیچ کدو از فایل ها مشکلی نداشتن ، امکان داره باگ ویندوز باشه؟! (نشانگر ماوس رو روی فولدر قرار میدم میزنه 63.3 اما کلیک راست که میکنم میرم تو propertise میزنه 43.6؟!! )

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، rambo.2020 گفته است :

ssaa.thumb.jpg.8a2bafa302d411d1e38835279b184419.jpg

فولدر مشکل دار رو پیدا کردم ، اما از نظر حجم هیچ کدو از فایل ها مشکلی نداشتن ، امکان داره باگ ویندوز باشه؟! (نشانگر ماوس رو روی فولدر قرار میدم میزنه 63.3 اما کلیک راست که میکنم میرم تو propertise میزنه 43.6؟!! )

نه باگ نیست 

مثل یک‌نوع ویروس میمونه 

همه محتویات اون پوشه رو توی یک پوشه دیگه قرار بدید احتمالا درست میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...