رفتن به مطلب

اولین تصاویر از پکیج بسته بندی پردازنده i9-9900K با شکل و شمایلی کاملا متفاوت!

Recommended Posts

• کاربر ویژه

2b5b72489335d39871aba466de6e5738.jpg

یک تصویر منتشر شده که ظاهرا مربوط به لیست فروش فروشگاه آمازون باشد، به پکیج بسته بندی پردازنده های نسل نهمی شرکت intel نسبت داده شده است.این جعبه حالتی شفاف داشته و ظاهری شبیه به یک شیء شش ضلعی دارد.به نظر میرسد با توجه به تغییر رویه AMD در پکیج بسته بندی پردازنده های Ryzen Threadripper ، اینتل را مجاب ساخته تا در شکل و شمایل بسته بندی پردازنده های نسل جدید خود ، تجدید نظر کند.این عکس توسط کاربری به نام  Momomo  در حساب توییترش منتشر شده و البته هیچ گونه اشاره ای به SKU همراه بسته بندی نشده است.اما از آنجایی که در کنار این بسته بندی فانتزی مشخصاتی همچون قیمت بالا ، هشت هسته پردازشی به همراه 16 ترد مجازی و فرکانس افزایشی تا 5 گیگاهرتز به چشم میخورد، میتوان حدس زد که این تصویر مربوط به پردازنده Core i9 9900K باشد.

منبع : Videocardz

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

چه عجب بلخره یکم رو این چیزا هم اهمییت داد 

کی میرسه قیمتاشم کم کنه

لینک به دیدگاه

قشنگ تاثیر رقابت دیده میشه تو همه چی،حتی تو جعبه و این چیزا

دمت گرم AMD که دوباره یه تکونی به بازار پردازنده دادی ?

لینک به دیدگاه

تعجب بلاخره اینتل یه بار به حرف کاربراش گوش داد و جعبه شو از اون حالت قدیمی مزخرف خارج کردش من خودم طرفدار اینتل هستم اما از لحاظ باکس و زیبایی بخوام نمره بدم بازم  به amd threadripper رای میدم خدایی هنوز تو کفشم????

لینک به دیدگاه

فقط می تونم بگم خاک برسرت Intel همین .

AMD هم بسته بندی شکیل می زنه تو رفتی تو پ چهل تیکه دهه 70 میلادی گذاشتی تو نسل نهمت .  یعنی خاک قشنگ نشون چهار نسل گند زدی به همه چیز

چقدر منتظر پردازنده های با Node جدید و  دستورالعمل های AVX 512 - 3.3 بودم.

ویرایش شده توسط TERRORIST
لینک به دیدگاه

تکراری

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
بچه ترسیده بنده خدا :D
داره یه تکونی به خودش میده ^_^

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

اینکه فقط بدرد شوتیدن میخوره1f601.png

ینی ترکیدما

خودم اینتل فنم ولی ناموسا ر.ی.د با این طرح ?

لینک به دیدگاه

بابا کی به جبعه اهمیت میده فقط قدرت 

مثلا همین msi که با اون طرح همیشگی کارت گرافیکاش داره شورش رو  در میاره

ویرایش شده توسط Deadgamer
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

اینکه فقط بدرد شوتیدن میخوره1f601.png

دیده انتظار ها نه تنها از قدرت بلکه از جعبه هم رفته بالا گفته بذار ما هم تغییری داده باشیم

لینک به دیدگاه

کاری ب طراحیش ندارم اما این شکل هندسی تو بار و چیدمان کاملا در تعداد مچ میشن باهم و جای کمتری اشغال میکنن نسبت ب جعبه و مشکلی مثل له شدن جعبه ب وجود نمیاد

بالاخره جوری نشه ک خدایی نکرده بشیم قضیه گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه پیف پیف :دی

با همین قیمت با دلار 15 تومنی هم حساب کنیم قیمت خامش بالای 10 11 میلیون تومنه

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، KINGPIN گفته است :

بالاخره جوری نشه ک خدایی نکرده بشیم قضیه گربه دستش ب گوشت نمیرسه میگه پیف پیف :دی

فعلا که نشدیم وگرنه اینقدر از جعبه ی ترد ریپر خوشمون نمیومد?

ولی خوب از اینتل که بعد از سالها یه تغییر به خودش دیده انتظار میرفت قشنگتر عمل کنه.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

ولی خوب از اینتل که بعد از سالها یه تغییر به خودش دیده انتظار میرفت قشنگتر عمل کنه.

همین هم جای امیدواری داره بلاخره تازه شروع کرده ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

همین هم جای امیدواری داره بلاخره تازه شروع کرده 1f602.png

جالب بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

فعلا که نشدیم وگرنه اینقدر از جعبه ی ترد ریپر خوشمون نمیومد1f601.png

در 4 ساعت قبل، KINGPIN گفته است :

کاری ب طراحیش ندارم اما این شکل هندسی تو بار و چیدمان کاملا در تعداد مچ میشن باهم و جای کمتری اشغال میکنن نسبت ب جعبه و مشکلی مثل له شدن جعبه ب وجود نمیاد

قرار دلار بشود 8000 واینتل هم 100 دلار تخفیف بدهد . 

در طرح صد ساله دوم یک دونه می خریم بنده قول میدهم کارتن اش به اینتل هدیه بدهم وبدون کارتن بخرم?

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، KINGPIN گفته است :

چی میگی ، بهترین طرحش همین  مکعب مستطیل بودش که فضای کمتری اشغال می کردش و کمتر به بسته بندی فشار میاد این که بیشتر فضا اشغال می کنه اتفاقا خیلی راحت تر این بسته بندی ها چون به خوبی درون و کنار هم قرار نمی گیرد فشار میاد باعث اسیب رسیدن به بسته بندی قشنگ و خوشگل اینتل میشه.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Deadgamer گفته است :

بابا کی به جبعه اهمیت میده فقط قدرت 

مثلا همین msi که با اون طرح همیشگی کارت گرافیکاش داره شورش رو  در میاره

درست میفرمایین عزیز مهم خود پردازنده و کاراییش هست،ولی اینم در نظر بگیرین که وقتی شما ۵۰۰-۱۰۰۰ دلار پول واسه یه چیزی میدین(اونم با این وضع دلار!) انتظار دارین چیزی که دستتون میاد هم اون حس گران بودن و با ارزش بودن رو بهتون بده نه اینکه تو قوطی کبریت بفرستن واستون ?

اگه ویدیو آنباکسین یکی از پردازنده‌های Threadripper رو ببینین متوجه منظورم میشین،حتی از رو ویدیو هم اون حس رو به آدم منتقل میکنه.

ویرایش شده توسط TeraFloppy64
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

جعبه پردازنده قبلیمو که نصفش رو سگم خورد اینو خدا به خیر کنه ?

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Farjam گفته است :

سلام

جعبه پردازنده قبلیمو که نصفش رو سگم خورد اینو خدا به خیر کنه ?

سلام فرجام جان

یعنی سگت جعبه چند میلیونی رو خورد ? ؟! (دیده شده فقط جعبه پردازنده با قیمت میلیونی به فروش میرسه ?)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، ASTS گفته است :

سلام فرجام جان

یعنی سگت جعبه چند میلیونی رو خورد 1f62f.png ؟! (دیده شده فقط جعبه پردازنده با قیمت میلیونی به فروش میرسه 1f606.png)

سلام خوبی؟

یه گازی هم به جعبه 1080Ti یکی از دوستان زده ?

دیروز به صاحبش اطلاع داده شده ?

ویرایش شده توسط Farjam
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Farjam گفته است :

سلام خوبی؟

یه گازی هم به جعبه 1080Ti یکی از دوستان زده 1f602.png

دیروز به صاحبش اطلاع داده شده 1f602.png

قربانت - شما خوبی؟

من برم یکم قدم بزنم برگردم ??

زنده است؟ سالمه؟ ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 ساعت قبل، ASTS گفته است :

قربانت - شما خوبی؟

من برم یکم قدم بزنم برگردم 1f636.png1f605.png

زنده است؟ سالمه؟ 1f602.png

چاکریم ممنون

?

صاحب 1080ti؟ آره ه حمله قلبی کوچیک بهش دست داد چون اول فکر کرد خود کارت گرافیک بوده ، البته اون تیکه جعبه رو نبلعیده بود و با چسب اوکی شد?

بارها قطعات آکبند خریدم که اوضاع جعبشون اسفناکتر بوده اصلاحا" بهشون میگن جعبه ی کتک خورده و تهه انباری و..

البته جعبه رو خودم دمه دست گذاشته بودم(اون دوستم سریال و پارت نامبر رو گفته بود براش عکس بگیرم بفرستم که یادم رفته بود جعبه رو بردارم) مگرنه واسه قطعات و جعبه ها یه کمد جدا دارم که کسی دست نزنه ?بدترین اتفاقی که واسه خودِ قطعات دوستان تو خونه ی ما میوفته گرفتن بوی تنباکوی قلیون هست ، بطوریکه یکبار شخصی اون زمانی که لیون خرید دست دوم داشت قطعاتی رو برده بود به لیون بفروشه و آقای حسینی حدس زده بودن که قطعات قبلا مال من بوده چون بوی دو سیب میدادن و حدسشون هم درست بود:|?

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Farjam گفته است :

سلام

جعبه پردازنده قبلیمو که نصفش رو سگم خورد اینو خدا به خیر کنه 1f602.png

درود

بچگی روستا بودیم، خیلی وقتها وقتی آموزگار از بچه ها  مشق می خواست، می گفتند مشقمان را بز یا گوساله خورده. این را دوستانی که در روستا یا دقیقتر نکبت و فلاکت روستا زیسته باشند، می فهمند.

..............

بسته بندیش من را یاد زنبور عسل می اندازد، منتها چون اینتل در فاز lake گیر کرده آبیش کرده. نسل بعدی اینتل هانی لیک خواهد بود.  به جای انیورسری ادیشن هم هاچ ادیشن خواهیم داشت.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...