رفتن به مطلب

مشکل در assassins origins

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان من وارد بازی ک میشم لود که میشه تا میخام شروع کنم به بازی صفحه مانیتور no signal میشه و از بازی میپره تو ویندوز 

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Mehdi6666 گفته است :

با سلام دوستان من وارد بازی ک میشم لود که میشه تا میخام شروع کنم به بازی صفحه مانیتور no signal میشه و از بازی میپره تو ویندوز 

درود خدمت دوست عزیز

نوع کرک ؟

مشخصات سیستم؟

با چه کابلی و چه روزولوشنی کار میکنید؟

راه هایی که رفتید و به نتیجه نرسید رو بیان کنید.

بنده فیت گرل رو دارم و کاملا سالمه . حتما آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و دوباره بازی رو نصب کنید . بعد قبل از on کردن آنتی ویروس به قسمت Exlusions (درصورت استفاده از ویندوز دفندر ویندوز 10) بروید و Exlusion a folder رو بزنید و فولدر بازیو انتخاب کنید و سپس اد کنید . که آنتی ویروس به عنوان مخرب شناساییش نکنه

اگر جواب نداد برنامه های لازمه برای این بازی که معمولا همراه بازی و  در پوشه ی Redist قرار دارند رو نصب کنید

موفق و پاینده باشید

ویرایش شده توسط Amir.s.b
لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، Mehdi6666 گفته است :

سلام.

درصورتی که قبلا این مشکل رو نداشین و از سالم بودن بازی اطمینان دارین بنظر میاد resolution یا refresh rate خارج از پشتیبانی مانیتورتون هست که احتمالا به اشتباه تغییر پیدا کرده

مکانی که بازیتون ذخیره میشه در documents  فایلی به اسم ACO  رو با Notepad باز کنین سپس FullscreenWidth و FullscreenHeight رو متناسب با resolution قابل پشتیبانی مانیتورتون به عنوان مثال720*1280 یا 1080*1920 تنظیم کنین . نمونه : FullscreenWidth=1280
FullscreenHeight=720

همچنین refresh rate رو 60 یا 59 تنظیم کنین و از قسمت file یا با فشردن control+S فایل تنظیمات رو save کنین. سپس روی properties کلیک کنین و read only رو تیک بزنین.

تنظیمات دیگه ای که شاید مشکلتون رو حل کنه PixelDensity=1.00000 و همچنین WindowMode=3  که به 0 تغییرش بدین و سپس WindowedWidth و WindowedHeight روتنظیم کنین روی عددی مانند  720*  1280

درصورتی که نتیجه نگرفتین  میتونین بکلی اون فایل رو حذف کنین .

امیدوارم مشکلتون حل شه.

موفق باشین.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، mohsen.dehvari گفته است :

سلام.

درصورتی که قبلا این مشکل رو نداشین و از سالم بودن بازی اطمینان دارین بنظر میاد resolution یا refresh rate خارج از پشتیبانی مانیتورتون هست که احتمالا به اشتباه تغییر پیدا کرده

مکانی که بازیتون ذخیره میشه در documents  فایلی به اسم ACO  رو با Notepad باز کنین سپس FullscreenWidth و FullscreenHeight رو متناسب با resolution قابل پشتیبانی مانیتورتون به عنوان مثال720*1280 یا 1080*1920 تنظیم کنین . نمونه : FullscreenWidth=1280
FullscreenHeight=720

همچنین refresh rate رو 60 یا 59 تنظیم کنین و از قسمت file یا با فشردن control+S فایل تنظیمات رو save کنین. سپس روی properties کلیک کنین و read only رو تیک بزنین.

تنظیمات دیگه ای که شاید مشکلتون رو حل کنه PixelDensity=1.00000 و همچنین WindowMode=3  که به 0 تغییرش بدین و سپس WindowedWidth و WindowedHeight روتنظیم کنین روی عددی مانند  720*  1280

درصورتی که نتیجه نگرفتین  میتونین بکلی اون فایل رو حذف کنین .

امیدوارم مشکلتون حل شه.

موفق باشین.

اقا خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Amir.s.b گفته است :

درود خدمت دوست عزیز

نوع کرک ؟

مشخصات سیستم؟

با چه کابلی و چه روزولوشنی کار میکنید؟

راه هایی که رفتید و به نتیجه نرسید رو بیان کنید.

بنده فیت گرل رو دارم و کاملا سالمه . حتما آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و دوباره بازی رو نصب کنید . بعد قبل از on کردن آنتی ویروس به قسمت Exlusions (درصورت استفاده از ویندوز دفندر ویندوز 10) بروید و Exlusion a folder رو بزنید و فولدر بازیو انتخاب کنید و سپس اد کنید . که آنتی ویروس به عنوان مخرب شناساییش نکنه

اگر جواب نداد برنامه های لازمه برای این بازی که معمولا همراه بازی و  در پوشه ی Redist قرار دارند رو نصب کنید

موفق و پاینده باشید

قبلا با کارت 560 میومد بالا الان 570 گذاشتم این مشکلو داره رزولیشن 1080 

لینک به دیدگاه

حالا جالبه من موقع نصب این بازی دوبار به این مشکل برخوردم

ولی تو اجرا مشکلی نبود

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Mehdi6666 گفته است :

قبلا با کارت 560 میومد بالا الان 570 گذاشتم این مشکلو داره رزولیشن 1080 

درایور کارت جدید رو نصب کردید؟

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

حالا جالبه من موقع نصب این بازی دوبار به این مشکل برخوردم

ولی تو اجرا مشکلی نبود

نمیدونم چشه والا 

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Amir.s.b گفته است :

درایور کارت جدید رو نصب کردید؟

درایورم اخرین درایور استیبل 18.7.1

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Mehdi6666 گفته است :

نمیدونم چشه والا 

سلام.

مواردی که عرض کردم انجام دادین؟ اون فایل aco رو حذف بفرمایین اگه تنظیمات دستی جواب نداد. اجرای بازی بصورت خودکار دوباره ایجاد میکنه اون فایل رو.

فقط با همین بازی این مشکل رو دارین؟ برای حذف درایور کارت گرافیک از نرم افزار ddu (display driver uninstaller) استفاده کنین https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

سپس درایور جدید رو نصب بفرمایین.

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/10, 16:20:51، mohsen.dehvari گفته است :

سلام.

مواردی که عرض کردم انجام دادین؟ اون فایل aco رو حذف بفرمایین اگه تنظیمات دستی جواب نداد. اجرای بازی بصورت خودکار دوباره ایجاد میکنه اون فایل رو.

فقط با همین بازی این مشکل رو دارین؟ برای حذف درایور کارت گرافیک از نرم افزار ddu (display driver uninstaller) استفاده کنین https://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

سپس درایور جدید رو نصب بفرمایین.

بازم حل نشد کلافم کرده 

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/10, 00:16:46، Mehdi6666 گفته است :

درود

از این نرم افزار اتفاده کنید BorderlessGaming

تنظیمات رو درست کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...