رفتن به مطلب

آیا این کارت گرافیک غیر اورجیناله

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

امروز یکی از آشنایان یه کارت گرافیک از بازار ایران گرفته بود که من هم ایشون رو راهنمایی کردم و آدرس لیون کامپیوتر رو به ایشون دادم و گفتم که با اطمینان و معتبر هستش خلاصه من رفتم که کارت ایشون رو براش نصب کنم مشخصات کارتش هم 8600ddr3 بود که نه اسمی داشت که معلوم بشه چه مارکی هستش و نه کارت گارانتی وحتی چند تابازی رو نصب کردیم که اصلا درت و حسابی جواب نداد به نظر شما این کارت غیر اورجیناله ؟ دوستان سریعا راهنمایی کنید شاید راهی باشه .

با تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام :

اولین احتمالی را که می شود حدس زد این است که این کارت دسته دوم می باشد.

دوما احتمال این است که خودتان حدس زدید . روی خود کارت گرافیک هیچ مارکی ،چیزی هک نشده ؟

اگر هنوز دیر نشده و میتوانید آن را پس بدید این کار را زود انجام دهید.

بعدا اگر می خواستند کارت گرافیک بخرند چرا به مارک و گارانتی داار بودن آن توجه نکردند. امروزه

نه تنها در بحث قطعات کامپیوتر بلکه هر چیز دیگری بخواهد انسان بخرد مخصوصاً قطعات برقی به مارک وگارانتی دار بودن آن توجه می کند .

با سلام

آرمان جان قطعه که به نظر نو میومد ولی نه کارتنش شبیه کارتون بود نه کارت گارانتی داشت فقط پشتش یه برچسب بود که دقیقا یادم نیست چه گارانتی زده بود و این رو اضافه کنم و ما خیلی هارو دیدیم که از قطعات اصلا سر در نمی یارن و فقط میگن ویندوز بالا بیاد این بنده خدا هم زیاد از قطعات سر در نمییاورد فقط میخواست یه کارت گرافیک بگیره که یه خورده بازی کنه و...خلاصه فردا مشخصات کامل تر کارتش رو میگم تا مطمئن شیم غیر اورجیناله و اگه شد پس ببره البته اگه فروشنده قبول کنه ؟

لینک به دیدگاه

درود

رضا جان توی بازار کارتهای گرافیک DDR3 8600 GT غیر اورجینال خیلی وقته که اومده . توی تاپیکی که لینکشو میزارم یه سریشو که غیر اورجیال هستش معرفی کردم نگاه بکون که همینه یا نه ؟

http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=365

اگر این نبود عکس خودشو و یا جعبشو اینجا بزار بهت میگم .

لینک به دیدگاه

درود

رضا جان توی بازار کارتهای گرافیک DDR3 8600 GT غیر اورجینال خیلی وقته که اومده . توی تاپیکی که لینکشو میزارم یه سریشو که غیر اورجیال هستش معرفی کردم نگاه بکون که همینه یا نه ؟

http://www.lioncomputer.ir/forum/showthread.php?t=365

اگر این نبود عکس خودشو و یا جعبشو اینجا بزار بهت میگم .

با سلام جناب حسینی دقیقا همین کارتی بود که شما عکسش رو گذاشته بودید . یعنی فروشنده پس می گیره

لینک به دیدگاه

با سلام جناب حسینی دقیقا همین کارتی بود که شما عکسش رو گذاشته بودید . یعنی فروشنده پس می گیره

درود

خوب دوستتون باید زودتر اقدام میکرد و این مطالب رو میخوند . و به نظر من در اینجور مواقع 50 درصد خریدار و 50درصد فروشنده مقصره . نمدونم اگر پس بگیره خوبه ولی اگر پس نگیره مقصر دوستتون هستش . و در صورتی که به جای اورجینال و با قیمت بالا بهشون فروختن اون موقع شاید بشه کاری کرد .

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی این کارت رو حولو حوش 100 تومن گرفته حالا امروز قراره که ببره حالا نمیدونم فروشنده پس بگیره یا نه من آدرس شما رو بهش دادم و بالاخره دیگه بازار ایران و اون همه قطعه رو که دیده وسوسه شده و این که فروشنده با مرام ما از سادگی این شخص سو استفاده کرده واین کارت رو یه جورایی......

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی این کارت رو حولو حوش 100 تومن گرفته حالا امروز قراره که ببره حالا نمیدونم فروشنده پس بگیره یا نه من آدرس شما رو بهش دادم و بالاخره دیگه بازار ایران و اون همه قطعه رو که دیده وسوسه شده و این که فروشنده با مرام ما از سادگی این شخص سو استفاده کرده واین کارت رو یه جورایی......

درود

خوب اگر کاری از دست ما بر بیاد ما درخدمتون هستیم .

ولی اگر پیچ نکرده باشید میشه کاری کرد در غیر اینصورت خیلی سخت میشه .

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی

اون دوستمون که اون کارت غیر اورجینال رو گرفته بود دیروز برده بود که پس ببره بلا نسبت شما این فروشنده بی انصاف بی وجدان به هیچ وجه راضی نشده بود کارت رو پس بگیره و دوستمون با این کارت باید بسوزه و بسازه البته تقصیر خودش بوده دیگه که حرف گوش نکرد و یه سر به لیون نزد جناب حسینی غیر از این کارت در حال حاضر کارتهای غیر اورجینال دیگه ای داخل بازار هستند یا نه؟

لینک به دیدگاه

با سلام

جناب حسینی

اون دوستمون که اون کارت غیر اورجینال رو گرفته بود دیروز برده بود که پس ببره بلا نسبت شما این فروشنده بی انصاف بی وجدان به هیچ وجه راضی نشده بود کارت رو پس بگیره و دوستمون با این کارت باید بسوزه و بسازه البته تقصیر خودش بوده دیگه که حرف گوش نکرد و یه سر به لیون نزد جناب حسینی غیر از این کارت در حال حاضر کارتهای غیر اورجینال دیگه ای داخل بازار هستند یا نه؟

با سلام

تا دلتون بخواد کارت غیر اورجینال هستش .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...