رفتن به مطلب

مشکل شبکه ی محلی(Lan) در ویندوز ۱۰

سعید بهمنیان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر دوستان

بارها در ویندوز این مشکل را دیده ام و هنوز راه حلی برایش نیافته ام. 

رایانه خاصی مثلا pc1 در شبکه قابل دسترسی نیست، یعنی اول در شبکه کلا دیده نمی شود، دوم وقتی نامش را همراه \\ در خط فرمان دیگر رایانه های شبکه می زنیم باز نمی شود. در همه ی رایانه ها workgroup  یکسان و network discovery فعال است.  گاهی در ارتقا به بیلد جدید به ویژه 1709 این مشکل رخ می دهد. از مشارکت مسوولانه ی دوستان سپاسگزارم.

راههایی که آزموده ام و بی نتیجه بوده:

رفع اشکال (troubleshooting) خود ویندوز

network reset

بازسازی و تغییر تنظیمات شبکه در network setting

تغییر تنظیمات فایروال و غیرفعال کردن آن

تغییر آنتی ویروس و پاک کردن آن

اعمال آیپی دستی

بروزرسانی آنلاین و نیز ارتقا به بیلد جدید

یک ویدئو نیز در آپارت دیدم که مرتبط به نظر می رسید و از regedit چند کلید را دستکاری می کرد.اما اولا آن کلیدها در جایی که ادعا می شد نبودند، دوم وقتی درجای دیگر یافتمشان روش گفته شده بی نتیجه بود. خلاصه به نظر می رسید که منتشر کننده چیزی را دیده و نیازموده بازنشر کرده بود. 

https://www.aparat.com/v/yh2wn/حل_ارور_Windows_Can%26%23039%3Bt_Access_در_ویندوز_10_ورژن_1709?amp

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

سلام

این چندتا راه رو هم برید شاید جواب داد:

برید کنترل پنل سپس program and features از منوی سمت چپ turn windows features رو بزنید 

3-15.png

موارد بالا رو پیدا کنید و فعال کنید سپس ریستارت

اگه جواب نداد از منوی ران gpedit.msc رو اجرا کنید این مسیر رو برید

Computer Configuration > Administrative Templates > Network > Lanman Workstation

بعد گزینه Enable insecure guest logons رو enable کنید +ریستارت

4-16.png

لینک به دیدگاه

سلام

جناب آقای بهمنیان آیا اتصال سیستم مورد نظر را به شبکه بررسی کرده اید؟

به عنوان مثال با دستورهای ping یا tracert اتصال به سایر دستگاه های شبکه را بررسی کرده اید

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، Catalyst گفته است :

سلام

این چندتا راه رو هم برید شاید جواب داد:

برید کنترل پنل سپس program and features از منوی سمت چپ turn windows features رو بزنید 

3-15.png

موارد بالا رو پیدا کنید و فعال کنید سپس ریستارت

اگه جواب نداد از منوی ران gpedit.msc رو اجرا کنید این مسیر رو برید

Computer Configuration > Administrative Templates > Network > Lanman Workstation

بعد گزینه Enable insecure guest logons رو enable کنید +ریستارت

4-16.png

درود

اینها را آزموده‌ام. البته سامبا در بیلد جدید شکل دیگری است. 

این گزینه ها احتمالا ربطی به مشکل ندارند چون مثلا در pc1 و pc2 تنظیمات سامبا و گروپ پالیسی و نیز رجیستری یکسان اند، اما pc2 در شبکه در دسترس است و pc1 نیست.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

منم همچین مشکلی با ویندوز بیلد جدید داشتم به روش زیر حل شد

1-برای لاگین ویندوز پسورد گذاشتم

2- پسورد شبکه را هم فعال کردم

و برای دسترسی به شبکه برای اولین بار اسم سیستم دوم و پسوردش رو وارد میکنم با این روش شبکه درست میشه 

تنها مشکلی که دارم باید با ادرس ایپی سیستم رو پیدا کنم به عنوان مثال     \\192.168.1.152

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، ÐÀVɨÐ071 گفته است :

منم همچین مشکلی با ویندوز بیلد جدید داشتم به روش زیر حل شد

1-برای لاگین ویندوز پسورد گذاشتم

2- پسورد شبکه را هم فعال کردم

و برای دسترسی به شبکه برای اولین بار اسم سیستم دوم و پسوردش رو وارد میکنم با این روش شبکه درست میشه 

تنها مشکلی که دارم باید با ادرس ایپی سیستم رو پیدا کنم به عنوان مثال     \\192.168.1.152

این مشکل هم در حالت عادی و هم د رحالت password protection وجود دارد.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

این مشکل هم در حالت عادی و هم د رحالت password protection وجود دارد.

منم همین مشکلو دارم بعد از آپدیت جدید تشدید شده چون قبلا با home group کارمون راه میفتاد، که رفته فقط با شبکه میشه که اگر پسورد پروتکت رو فعال کنم کلا سیستم دوم دیده نمیشه

اگر پسورد پروتکت رو بزارم دیده میشه ولی هرچی یوزر و پس ادمینو میزنم قبول نمیکنه یا اصلا به اون مرحله نمیکشه و تایم اوت میده

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

منم همین مشکلو دارم بعد از آپدیت جدید تشدید شده چون قبلا با home group کارمون راه میفتاد، که رفته فقط با شبکه میشه که اگر پسورد پروتکت رو فعال کنم کلا سیستم دوم دیده نمیشه

اگر پسورد پروتکت رو بزارم دیده میشه ولی هرچی یوزر و پس ادمینو میزنم قبول نمیکنه یا اصلا به اون مرحله نمیکشه و تایم اوت میده

محتمل است بخش نپذیرفتن رمز به دلیل باگی از سامبا باشد. بارها شده که خواسته‌ام بین لینوکس و مک و آندروید و ویندوز شبکه کنم و با همین مرحله مشکل داشته‌ام و نهایتا هم حل نشده.

مشکل کنونی چیز دیگری است و گمان کنم به جای دیگری از ویندوز مربوط باشد، چون به طور کاملا تصادفی و بدون دلیل خاصی (البته گاهی پس از بروزرسانی) یک رایانه از دسترس دیگر رایانه‌ها خارج می‌شود.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، DR460N گفته است :

سلام

جناب آقای بهمنیان آیا اتصال سیستم مورد نظر را به شبکه بررسی کرده اید؟

به عنوان مثال با دستورهای ping یا tracert اتصال به سایر دستگاه های شبکه را بررسی کرده اید

درود دوست خوبم

اتصال فیزیکی برقرار است ولی پینگ نمی‌شود.

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود دوست خوبم

اتصال فیزیکی برقرار است ولی پینگ نمی‌شود.

بررسی موارد زیر شاید به حل مساله کمک کند

1 - رایانه های موجود در شبکه در صورتی که نتوانند به صورت خودکار به شبکه متصل شوند، آی پی از رنج APIPA می گیرند و در  شبکه شناخته نمی شوند

2- گاهی استفاده از یک یا دو نوع قند خرد کن در سیستم باعث ایجاد اختلال در ارتباط کارت شبکه با سایر ابزارها می شوند

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، DR460N گفته است :

بررسی موارد زیر شاید به حل مساله کمک کند

1 - رایانه های موجود در شبکه در صورتی که نتوانند به صورت خودکار به شبکه متصل شوند، آی پی از رنج APIPA می گیرند و در  شبکه شناخته نمی شوند

2- گاهی استفاده از یک یا دو نوع قند خرد کن در سیستم باعث ایجاد اختلال در ارتباط کارت شبکه با سایر ابزارها می شوند

این موردها را بر می‌رسم. گمان نکنم از ف.ش باشد، اما اگر باشد پاک می‌کنم و نتیجه را خواهم گفت.

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

برای رفع این مشکل باید از طریق رجیستری  Enable insecure guest logons رو فعال کنید .روش که با استفاده از گروپ پالیسی هست ظاهرا اعمال نمیشه.با جستجو ی اعمال این روش از طریق رجیستری مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...