رفتن به مطلب

اجرای بازی کامپیوتر روی تلوزیون

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان میشه بازی های گرافیک بالا رو بجای مانیتور از تلوزیون استفاده کرد؟ ایا به کارت فشار میاد؟

گرافیکم 7770 یک گیگ هست. بازی dota2 رو روی تلوزیون انجام میدم. با تسک مننجر که نگاه میکنم مصرف کارت گرافیک تقریبا روی 70 درصد هست

ایا برای کارت ضرر داره اینکار؟

کسی میدونه بازی فیفا 19 رو با این کارت میشه انجام داد یا نه. روی تلوزین هم میتونم بازیش کنم یا نه.

مشخصات بقیه سیستمم

Cpu i3 3220

Ram 10g

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Grayli گفته است :

سلام

دوستان میشه بازی های گرافیک بالا رو بجای مانیتور از تلوزیون استفاده کرد؟ ایا به کارت فشار میاد؟

گرافیکم 7770 یک گیگ هست. بازی dota2 رو روی تلوزیون انجام میدم. با تسک مننجر که نگاه میکنم مصرف کارت گرافیک تقریبا روی 70 درصد هست

ایا برای کارت ضرر داره اینکار؟

کسی میدونه بازی فیفا 19 رو با این کارت میشه انجام داد یا نه. روی تلوزین هم میتونم بازیش کنم یا نه.

مشخصات بقیه سیستمم

Cpu i3 3220

Ram 10g

به رزولشن ربط داره نه بزرگی مانیتورت 2k باشه و 24 اینچ از تلویزیون 80 اینچ 1080 بیشتر فشار میاره

لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر. 

دوستان ببخشید منم یه مشکل در همین حوزه دارم. 

یه لپ تاپ با گرافیک 960m و cpu i7 6700hq و رم 16 دارم که وقتی وصلش میکنم به تلویزیون 42 اینچ hd بازی به روونی خود لپ تاپ اجرا نمیشه. چرا؟ 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

با اجازه استارتر. 

دوستان ببخشید منم یه مشکل در همین حوزه دارم. 

یه لپ تاپ با گرافیک 960m و cpu i7 6700hq و رم 16 دارم که وقتی وصلش میکنم به تلویزیون 42 اینچ hd بازی به روونی خود لپ تاپ اجرا نمیشه. چرا؟ 

چون رزولوشن تلویزیون بالاتره . البته Hz و تأخیر بالای تلویزیون هم مطرحه

لینک به دیدگاه

بنظرم مسئله تی وی یا مانیتور نیست و صرفا یه خروجیه اما نکته اینجاست که بصورت اتومات ویندوز یا اون گیم بر اساس استاندارد اصلی پخش تصویر توسط تی وی یا مانیتور خروجی میده و میتونین تنظیمات رو خودتون کم کنین اگه رزولیشن و استاندارد پخش تصویر تی وی بالاست..البته اون مسئله کیفیت و سرعت تبادل اطلاعات هم هست که بنظرم معمولا قابل چشم پوشیه تو دستگاههای امروزی که حداقلِ قابل قبولی دارن.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...