رفتن به مطلب

کیفیت نداشتن بافت تصاویر

Azarshin
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

خسته نباشید. من چند وقت است که یک سیستم گرفتم با مشخصات:

--------------------------------------------------------------------------

asus PRIME-X299-DELUXE

ASUS ROG STRIX-GTX1070-O8G-GAMING Graphics Card

Intel Core i7-7740X

و دوتا رم 8 گیگ هایپر ایکس

و مانیتور: 24MP68VQ lg

--------------------------------------------------------------------------

اما متاسفانه از وقتی که سیستم رو گرفتم. اون حالی رو که فکر میکردم باید بم میداد نداد. دلیلم کیفیت بافت تصویر هست.

اول اینکه وقتی که بازی میکنم و یا در پس زمینه بازی باز هست gpu clock و memory clock رو صد در صد هستند(مال کارت گرافیک):

e841110_Capture14.png

این به نظرتون مشکلی نداره؟ البته مثلا یک فیلم فول اچ دی هم گرفتم باز تصویر اون جور که باید بود نبود الان پایین یک عکس از بازی کال اف دیوتی جنگ جهانی دوم دو رو هم میذارم:

Untitled5.jpg

Untitled4.jpg

Untitled6.jpg

اصلا موندم چیکار کنم. لیون کامپیوتر مغازه ای چیزی نداره کیس رو بدم بش یه بررسی کنه ببینه سالمه یا نه؟ و مشکلو بش بگم؟ البته من شهرستانم و فقط 2 روز میتونم اونجا باشم فوق شنبه و یک شنبه.

یا کسی راه حلی داره؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.

بنظر من همه چیز طبیعی و مطلوبه. بله لیون کامپیوتر فروشگاه فیزیکی هم داره.

میشه یه تصویر از چیزی که بنظرتون مطلوب میاد از سطح نت یا جایی پیدا کنید و قرار بدید که مثلا بهتر از اسکرین شات هایی که گذاشتید باشه؟

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Devileytion گفته است :

سلام.

بنظر من همه چیز طبیعی و مطلوبه. بله لیون کامپیوتر فروشگاه فیزیکی هم داره.

میشه یه تصویر از چیزی که بنظرتون مطلوب میاد از سطح نت یا جایی پیدا کنید و قرار بدید که مثلا بهتر از اسکرین شات هایی که گذاشتید باشه؟

سلام. ممنون از پاسختون. شاید روی فیلم ها و بازی ها حساس شده باشم خیلی.  میشه یه چک کنید ببینید فونت ها هم نرمال هستند یا خیر؟

untitled55555.png

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Azarshin گفته است :

سلام. ممنون از پاسختون. شاید روی فیلم ها و بازی ها حساس شده باشم خیلی.  میشه یه چک کنید ببینید فونت ها هم نرمال هستند یا خیر؟

untitled55555.png

درود.

این عکسی که فرستادی رو سیستم من نرمال است. (اصلا شما نمیتونید اینجوری مقیاس داشته باشی ).

مشکلی که شما داری احتمالا یا مانیتور مشکل دارد یا اینکه تنظیمات کارت گرافیک با مانیتورشما  سینک نیست.

برای اطمینان ، ویندوز عوض کن و ویندوز 7 نصب کن. تست کن .

ویرایش شده توسط ali-0098
افزودن مطلب
لینک به دیدگاه

اگه فقط بازی بود میشد به دایرکس یا نبود افزونه ها شک کرد...فونت رو میشه بهترش کرد

این بازی که شما تست کردی اگه کرک شده باشه مشکل داره بازیش..یه مرحله بود تصویر سبز و قرمز میشد فکر کردم گرافیک مشکل داره نگو تنظیمات بازی ایراد داره

بهتره یکی از اشنایان یا دوستان که سیستم دارن بگید بیاد یا کیس رو ببرید اونجا مقایسه کنید

لینک به دیدگاه

داداش از دوتا چیز مطمعنم ک بهت میگم

اول اینکه من 27 مانیتور شمارو داشتم  و بار اولم بود ips استفاده میکردم و قبلش va استفاده میکردم همیشه ک چرت ترینه برای گیم و مالتی مدیا. پنل va ازbenq بگیر اونموقع متوجه میشی منظورمو. 

دوم اینکه کلا wwii گرافیکش تو جزییات و بافت چیزی نداره. بجاش سری metro رو نصب کن ک بنظر شخصی بنده پر جزییات ترین بازیه 

امیدوارم مفید واقع بشه

ویرایش شده توسط i-Gamer
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ali-0098 گفته است :

درود.

این عکسی که فرستادی رو سیستم من نرمال است. (اصلا شما نمیتونید اینجوری مقیاس داشته باشی ).

مشکلی که شما داری احتمالا یا مانیتور مشکل دارد یا اینکه تنظیمات کارت گرافیک با مانیتورشما  سینک نیست.

برای اطمینان ، ویندوز عوض کن و ویندوز 7 نصب کن. تست کن .

در 1 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

اگه فقط بازی بود میشد به دایرکس یا نبود افزونه ها شک کرد...فونت رو میشه بهترش کرد

این بازی که شما تست کردی اگه کرک شده باشه مشکل داره بازیش..یه مرحله بود تصویر سبز و قرمز میشد فکر کردم گرافیک مشکل داره نگو تنظیمات بازی ایراد داره

بهتره یکی از اشنایان یا دوستان که سیستم دارن بگید بیاد یا کیس رو ببرید اونجا مقایسه کنید

در ۱ ساعت قبل، i-Gamer گفته است :

داداش از دوتا چیز مطمعنم ک بهت میگم

اول اینکه من 27 مانیتور شمارو داشتم  و بار اولم بود ips استفاده میکردم و قبلش va استفاده میکردم همیشه ک چرت ترینه برای گیم و مالتی مدیا. پنل va ازbenq بگیر اونموقع متوجه میشی منظورمو. 

دوم اینکه کلا wwii گرافیکش تو جزییات و بافت چیزی نداره. بجاش سری metro رو نصب کن ک بنظر شخصی بنده پر جزییات ترین بازیه 

امیدوارم مفید واقع بشه

ممنون از پایختون عزیزای من. به نظرتون چون فردا رهسپار لیون هستم. کیس رو ببریم و نشونشون بدم و یه چک آپ بکنن ازش؟ یا اینکه اصلا چنین کاری میکنن؟

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Azarshin گفته است :

ممنون از پایختون عزیزای من. به نظرتون چون فردا رهسپار لیون هستم. کیس رو ببیم و نشونشون بدم و یه چک آپ بکنن ازش؟ یا اینکه اصلا چنین کاری میکنن؟

درود. به نظرم زیادی حساس شدین. بهتره بازیای دیگه هم تست کنین با یه بازی نمیشه نظر داد. 

لینک به دیدگاه

درود 

به خاطر مانیتور

من تو یوتویوب نگا میکنم بازی طرف خیلی طبیعی و شفاف جلوه میده و میتونه به خاطر 2k بودن و هزار اپشن دیگه ای باشه به هر حال طرف غول مانیتورارو گرفته

ولی من خودم بازی هارو رو full hd و ultra میزارم نمیتونم همچین تصویری بگیرم و به نظرم همه چی تار هست

نوع پنل هم خیلی موثره

ویرایش شده توسط sinatak
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، sinatak گفته است :

درود 

به خاطر مانیتور

من تو یوتویوب نگا میکنم بازی طرف خیلی طبیعی و شفاف جلوه میده و میتونه به خاطر 2k بودن و هزار اپشن دیگه ای باشه به هر حال طرف غول مانیتورارو گرفته

ولی من خودم بازی هارو رو full hd و ultra میزارم نمیتونم همچین تصویری بگیرم و به نظرم همه چی تار هست

نوع پنل هم خیلی موثره

مانیتور الجی از نظر من کیفیت انچانی نداره. خیلی ها رو چک کردم ولی من نپسندیدم. سامسونگ شرف داره به الجی.

اگه خواستید کیفیت مانیتور چک کنید، در ویندوز 7 به ساعت روی تسکبار در پایین صحفه سمت راست ، خیره بشید ، نباید سوسو بزنه و نباید چشمتون درد بگیره و باید حالت عادی باشه.

بیشتر مانیتورهای الجی این مشکل میتونید ببینید. ولی تو سامسونگ همه چیز اوکی است.

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/13, 14:04:08، Azarshin گفته است :

و مانیتور: 24MP68VQ lg

از تنظیمات مانیتور دنبال sharpness بگرد کمو زیادش کن ببین چطور میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...