رفتن به مطلب

راهنمایی برای انتقال تصویر به دو نمایشگر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

دوستان در کارت گرافیک GTX 650Ti Boost یک عدد پورت HDMI و یک عدد پورت DP وجود دارد.

حالا چندروزی هست که PC رو با کابل 20متری HDMI به TV وصل میکنم اما برای هربار استفاده باید کابل مانیتور و TV رو جابجا کنم که مشکل هست.

خواستم بپرستم برای راحت شدن از این وضع بنظرتون میشه همون پورت HDMI رو برای مانیتور و  از تبدیل DP به HDMI برای TV استفاده کنم ؟

این تبدیل های معمولی بازار صدا هم منتقل میکنه؟

10pcs-lot-New-DisplayPort-DP-to-HDMI-Active-Video-Audio-Adapter-Converter-for-PC-Laptop-free.thumb.jpg.b586ffd10246489717a0962b865385ab.jpg

لینک به دیدگاه

درود

استفاده از کابل بلند خود بخود مستعد چنین ایرادهایی است، تبدیل هم مزید بر علت است. 

کاری ندارد جایشان را عوض کن و بیازما.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

استفاده از کابل بلند خود بخود مستعد چنین ایرادهایی است، تبدیل هم مزید بر علت است. 

کاری ندارد جایشان را عوض کن و بیازما.

ممنون از پاسختون ولی فکر کنم مقداری بد توضیح دادم?.

الان گرافیک یک خروجی HDMI دارد و بنده دوعدد نمایشگر ... TV و مانیتور

برای استفاده از هرکدام باید ابتدا کابل تصویر را جابجا کنم و خب مشکل اصلی همین کار هست که حوصله سربر و روی اعصاب میباشد?.

خواستم یک تبدیل DP به HDMI تهیه کنم تا هردو را همزمان به گرافیک متصل کنم تا دیگر لازم نباشد که کابل را جابجا کنم

ویرایش شده توسط G@m3R
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، G@m3R گفته است :

ممنون از پاسختون ولی فکر کنم مقداری بد توضیح دادم1f604.png.

برای استفاده از هرکدام باید ابتدا کابل تصویر را جابجا کنم و خب مشکل اصلی همین کار هست که حوصله سربر و روی اعصاب میباشد1f604.png.

خواستم یک تبدیل DP به HDMI تهیه کنم تا هردو را همزمان به گرافیک متصل کنم تا دیگر لازم نباشد که کابل را جابجا کنم

مشکلی نیست کار میکنه

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، G@m3R گفته است :

ممنون از پاسختون ولی فکر کنم مقداری بد توضیح دادم1f604.png.

برای استفاده از هرکدام باید ابتدا کابل تصویر را جابجا کنم و خب مشکل اصلی همین کار هست که حوصله سربر و روی اعصاب میباشد1f604.png.

خواهش

الان فهمیدم.

بله خروجی دیسپلی را برای نمایشگر و خروجی hdmi را برای تلویزیون استفاده کن. برای مدیریت نمایشگر از win+P استفاده کن. اگر می خواهی هر دو خروجی یک تصویر نمایش دهند duplicate و اگر می خواهی ادامه ی هم باشند extend را برگزین. دو حالت دیگر فقط یکی از خروجیها تصویر خواهد داشت.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

دوستان تبدیل رو تهیه کردم و خیلی خوب کار میکنه.

اما یک مشکل دارم.

هرکاری میکنم پورت DP که اصلی هست و برای مانیتوره رو بعنوان تصویر دوم شناسایی میکنه.

درایو گرافیک رو پاک کردم و از اول نصب کردم.

بعدا پورت DP مانیتور رو وصل کردم.

تا اینجا همه چی درسته اما همینکه کابل hdmi تلویزیون رو وصل میکنم ... پورت DP به عنوان تصویر دوم شناسایی میشه و پورت HDMI به عنوان تصویر اصلی.

1075480498_Screenshot(8).thumb.jpg.fafdea283eeac248b38eb6e73870c72c.jpg

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، G@m3R گفته است :

دوستان تبدیل رو تهیه کردم و خیلی خوب کار میکنه.

اما یک مشکل دارم.

هرکاری میکنم پورت DP که اصلی هست و برای مانیتوره رو بعنوان تصویر دوم شناسایی میکنه.

درایو گرافیک رو پاک کردم و از اول نصب کردم.

بعدا پورت DP مانیتور رو وصل کردم.

تا اینجا همه چی درسته اما همینکه کابل hdmi تلویزیون رو وصل میکنم ... پورت DP به عنوان تصویر دوم شناسایی میشه و پورت HDMI به عنوان تصویر اصلی.

1075480498_Screenshot(8).thumb.jpg.fafdea283eeac248b38eb6e73870c72c.jpg

درود

در تنظیمات ویندوز هر کدام از نمایشگرها را می توان نمایشگر اصلی تعیین کرد.

با راست کلیک روی دسکتاپ

تنظیمات نمایشگر

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

در تنظیمات ویندوز هر کدام از نمایشگرها را می توان نمایشگر اصلی تعیین کرد.

با راست کلیک روی دسکتاپ

تنظیمات نمایشگر

سلام.

ممنون از پاسختون متاسفانه تنظیمات ویندوز رو زیر و رو کردم اما هیچ تغییری ایجاد نمیشه و بازم مانیتور به عنوان نمایشگر دوم شناسایی میشه.

فکر کنم چون وقتی ویندوز رو نصب کردم نمایشگر اصلی همون HDMI بوده و شناسایی شده و اگه ویندوز رو عوض کنم DP رو بعنوان نمایشگر اصلی شناسایی کنه.

2018-10-14_14-23-37.thumb.jpg.69a6bd98e29e87e9236b00b912971752.jpg

در 32 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

DP صدا را منتقل نمیکنه، حتی اگه با تبدیل هم وصل کنی از خروجی DP فقط تصویر میده. بهتره تبدیل DP به HDMI پیدا کنی و مانیتورت را با استفاده از اون به خروجی DP گرافیک وصل کنی و TV را هم بذاری روی HDMI خود گرافیک بمونه.

این تبدیل:

http://digik.ir/مبدل-Display-Port-به-HDMI

ممنون عزیز همین تبدیل رو خریداری کردم و این کار رو انجام دادم و همه چی خوبه بجز مورد بالا که ذکر کردم

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، G@m3R گفته است :

سلام.

فکر نکنم نیاز به توضیح باشه داخل عکس مشخصه:

Main_display_settings.jpg

لینک به دیدگاه

وقتی win+p را زدی کدام یک از چهار گزینه را برگزیدی؟

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Mohammad-DS گفته است :

فکر نکنم نیاز به توضیح باشه داخل عکس مشخصه:

Main_display_settings.jpg

مشکل همینجاست دوست خوبم , این گذینه برای بنده غیرفعال هست...

2018-10-14_15-10-32.thumb.jpg.9b0e92ff27777019846668faabafcfd1.jpg

در 4 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

وقتی win+p را زدی کدام یک از چهار گزینه را برگزیدی؟

الان روی Second Screen Only تصویر دارم اما وقتی گذینه اول یا همون PC Screen Only رو انتخاب میکنم تصویر مانیتور قطع میشه و فقط تلویزیون تصویر داره.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، G@m3R گفته است :

الان روی Second Screen Only تصویر دارم اما وقتی گذینه اول یا همون PC Screen Only رو انتخاب میکنم تصویر مانیتور قطع میشه و فقط تلویزیون تصویر داره.

بایدم غیر فعال باشه چون شما زدی فقط مانیتور دوم  نشون بده

این گزینه رو حالت extend destktop to display  میاد   الان این  گزینه رو امتحان کردی؟

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، G@m3R گفته است :

در حالت duplicate دو نمایشگر تصویر یکسان نمایش خواهند داد و در حالت extend دو نمایشگر ادامه هم خواهند بود. از همان بخش که در عکسها هست می توانی نمایشگر را با کلیک و کشیدن با موش به چپ و راست ببری.

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Mohammad-DS گفته است :

بایدم غیر فعال باشه چون شما زدی فقط مانیتور دوم  نشون بده

این گزینه رو حالت extend destktop to display  میاد   الان این  گزینه رو امتحان کردی؟

در 16 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

در حالت duplicate دو نمایشگر تصویر یکسان نمایش خواهند داد و در حالت extend دو نمایشگر ادامه هم خواهند بود. از همان بخش که در عکسها هست می توانی نمایشگر را با کلیک و کشیدن با موش به چپ و راست ببری.

دوستان عزیزم فکر کنم دوباره بد توضیح دادم?.

نمایشگر اصلی من BenQ GW2270 هست

نمایشگر دوم هم SONY

الان بجای اینکه مانیتور BenQ GW2270 به عنوان PC Screen Only  و گذینه اول انتخاب شده باشه رفته بجای Second Screen Only و  نمایشگر دوم تصویر میده!.

یعنی من اگه بخوام نمایشگر اصلی BenQ GW2270  فقط فعال باشه باید گذینه Second Screen Only رو بزنم بجایPC Screen Only

جای این دوتا رو میخوام عوض کنم ولی هیچ راهی نداره

مثل اینکه باید ویندوز عوض بشه برای اینکار

597319856_Screenshot(10).thumb.jpg.b9894ffbbc39543a6d179158ac556f57.jpg

لینک به دیدگاه

گمان نکنم راهی داشته باشد، چون تا جایی که می‌دانم اولویت بندی خروجی‌ها به تشخیص خود سیستم عامل است، مثلا اول hdmi و بعد دیسپلی و ...

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

من توی محل کارم کامپیوترم همینطوری شده، به مادربرد 2 تا مانیتور یکی با VGA و یکی با DVI-D وصل هست، با اینکه اولین روز نصب ویندوز مانیتوری که DVI وصل هست وجود داشته و چندین ماه بعد مانیتور دوم با VGA اضافه شده اما الان مانیتور جدیده که با VGA وصله را به عنوان مانیتور اصلی میشناسه. 

پس مثل اینکه کلا یکی از باگ های خوشکل مایکروسافت هست :D

البته من کمی (شاید بیشتر :D) وسواس هستم وگرنه فرقی نداره کدوم اول باشه و کدوم دوم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...