رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید dvd رایتر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان عزیز. بنده قصد خرید یک عدد dvd  رایتر رو دارم و متاسفانه اطلاعات کافی  برای خرید این محصول ندارم. تا اونجایی که تحقیق کردم بهترین مارک پلکستور هست بعدش لایتون و بعدش پایونر هست...اما باز خود همین مارک ها چندین مدل دارند که من نمیدونم فرقشون چیه. راستی میخوام پورتش ساتا باشه...و قصدم بیشتر خوندن dvd هست و البته رایت هم میکنم مثلا فیلم هایی رو که دانلود میکنم بعد از دیدن میریزم روی dvd ...یا بازی هایی که دانلود میکنم رو بریزم روی dvd  و یا حتی dvd 9  به همین علت هم خواندن و هم نوشتن برام مهمه....خودم از حدود 7-8 سال پیش دوتا dvd رایتر روی سیستمم بوده یکی سامسونگ که از حدود سه سال پیش دربش باز نمیشد و از حدود 2 سال پیش هم دیگه dvd نمیخونه و فقط cd میخونه و بردمش تعمیر گفتن چشمش ضعیف شده و نیست تو بازار و انداختمش رفت. و یکی دیگه پایونر هست که دارمش اون هم الحمدالله هنوز مشکل خاصی پیدا نکرده و فقط یک بار دربش باز نمیشد که با تعویض تسمه درست شد....مدل پایونرم هم s18lbk هست...متاسفانه تو قیمت بازار الان نیستم و نمیدونم چه مارکی موجوده و چه قیمته و فقط یکی گفت حدود 150 تومن هستن dvd رایترا....اگر لطف کنید بگید چه مارکی و چه مدلی رو تهیه کنم تا چند سال بدون مشکل ازش استفاده کنم...راستی بعضی اوقات هم میخوام با تبدیل sata به usb هم به لپ تاپ وصلش کنم. تشکر.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، hosin2a گفته است :

با سلام خدمت دوستان عزیز. بنده قصد خرید یک عدد dvd  رایتر رو دارم و متاسفانه اطلاعات کافی  برای خرید این محصول ندارم. تا اونجایی که تحقیق کردم بهترین مارک پلکستور هست بعدش لایتون و بعدش پایونر هست...اما باز خود همین مارک ها چندین مدل دارند که من نمیدونم فرقشون چیه. راستی میخوام پورتش ساتا باشه...و قصدم بیشتر خوندن dvd هست و البته رایت هم میکنم مثلا فیلم هایی رو که دانلود میکنم بعد از دیدن میریزم روی dvd ...یا بازی هایی که دانلود میکنم رو بریزم روی dvd  و یا حتی dvd 9  به همین علت هم خواندن و هم نوشتن برام مهمه....خودم از حدود 7-8 سال پیش دوتا dvd رایتر روی سیستمم بوده یکی سامسونگ که از حدود سه سال پیش دربش باز نمیشد و از حدود 2 سال پیش هم دیگه dvd نمیخونه و فقط cd میخونه و بردمش تعمیر گفتن چشمش ضعیف شده و نیست تو بازار و انداختمش رفت. و یکی دیگه پایونر هست که دارمش اون هم الحمدالله هنوز مشکل خاصی پیدا نکرده و فقط یک بار دربش باز نمیشد که با تعویض تسمه درست شد....مدل پایونرم هم s18lbk هست...متاسفانه تو قیمت بازار الان نیستم و نمیدونم چه مارکی موجوده و چه قیمته و فقط یکی گفت حدود 150 تومن هستن dvd رایترا....اگر لطف کنید بگید چه مارکی و چه مدلی رو تهیه کنم تا چند سال بدون مشکل ازش استفاده کنم...راستی بعضی اوقات هم میخوام با تبدیل sata به usb هم به لپ تاپ وصلش کنم. تشکر.

سلام.

ببینید با توجه به وضعیت موجودی وبازار ایران بهترین گزینه برای شما ایسوس هست.

هم دوام واطمینان پذیری خوب وبالایی داره وهم امتحانشو پس داده واکثر کاربرا ی همین انجمن هم  ازش استفاده کردن یا میکنن.بنده خودم دوتاشو دارم یکی مال 8سال پیش که تنها مشکلش اینه بعضی مواقع دربش باز نمیشه وباید چندبار دکمه رو فشارد اد وگرنه از لحاظ کیفیت لنز و.. کاملا سالم وجوابگو هست (با اینکه خیلی هم باهاش رایت کردم)

البته ظنر بقیه دوستان انجمن روهم جویا بشید وبهترین انتخاب رو بکنید.

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، alimogharehabed گفته است :

سلام.

ببینید با توجه به وضعیت موجودی وبازار ایران بهترین گزینه برای شما ایسوس هست.

هم دوام واطمینان پذیری خوب وبالایی داره وهم امتحانشو پس داده واکثر کاربرا ی همین انجمن هم  ازش استفاده کردن یا میکنن.بنده خودم دوتاشو دارم یکی مال 8سال پیش که تنها مشکلش اینه بعضی مواقع دربش باز نمیشه وباید چندبار دکمه رو فشارد اد وگرنه از لحاظ کیفیت لنز و.. کاملا سالم وجوابگو هست (با اینکه خیلی هم باهاش رایت کردم)

البته ظنر بقیه دوستان انجمن روهم جویا بشید وبهترین انتخاب رو بکنید.

موفق باشید

تشکر از پاسخ گوییتون.

اما متاسفانه نظر خوبی درباره برند asus ندارم....درسته ممکنه از لحاظ ظاهر و کانفینگ قطعات و قیمت مناسب باشه ولی از لحاظ کیفیت خیر...بنده یک dvd رایتر اکسترنال asus خریدم چند وقت پیش و بسیار ضعیفه. و متاسفانه برخی dvd ها رو میخونه و برخی دیگه رو خیر و سرعتش هم بسیار پایینه....جنس بدنش هم بسیار بده....نگرانم dvd رایتر اینترنالش هم مشکل خاصی داشته باشه...و در آخر داخل انجمن ها و سایت ها رو نگاه کردم زیاد از asus تعریف نکرده بودن....بیشتر همون پلکستور و لایتون و پایونر تعریف کرده بودن.

راستی یادم رفت بگم...وضعیت بازار هیچ وقت درست نشده و همیشه در حال بدتر شدن بوده . این رو تجربه ثابت کرده. پس ادم الان خرید کنه بهتره تا فردا چون 100 در 100 فردا گرون تر میشه....و هیچ وقت هیچ چیزی تو ایران ارزون تر نشده.....

ویرایش شده توسط hosin2a
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 دقیقه قبل، hosin2a گفته است :

تشکر از پاسخ گوییتون.

اما متاسفانه نظر خوبی درباره برند asus ندارم....درسته ممکنه از لحاظ ظاهر و کانفینگ قطعات و قیمت مناسب باشه ولی از لحاظ کیفیت خیر...بنده یک dvd رایتر اکسترنال asus خریدم چند وقت پیش و بسیار ضعیفه. و متاسفانه برخی dvd ها رو میخونه و برخی دیگه رو خیر و سرعتش هم بسیار پایینه....جنس بدنش هم بسیار بده....نگرانم dvd رایتر اینترنالش هم مشکل خاصی داشته باشه...و در آخر داخل انجمن ها و سایت ها رو نگاه کردم زیاد از asus تعریف نکرده بودن....بیشتر همون پلکستور و لایتون و پایونر تعریف کرده بودن.

درود زیادسخت نگیر  دوتا دست دوم بگیربقیمت نوکارت راه میاندازند به هیچ مشکل

فقط سامسونگ درب اش خراب میشود وLG سرعت رایت وریدرش افتحضاهه نباشد اذیت میشوی

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، 780ti گفته است :

درود زیادسخت نگیر  دوتا دست دوم بگیربقیمت نوکارت راه میاندازند به هیچ مشکل

فقط سامسونگ درب اش خراب میشود وLG سرعت رایت وریدرش افتحضاهه نباشد اذیت میشوی

سلام. تشکر از پاسخگوییتون.

موافقم. اما بالاخره نمیتونم چندبار هزینه کنم و متاسفانه جایی برای خرید دست دو سراغ ندارم و متاسفانه 50 50 هست و ممکنه مشکل داشته باشه و زیاد کار نکنه و قطعا لنزشون ضعیف تر هست...پس بهتره نو بگیرم و با گارانتی تا اگر مشکلی داشت بدم گارانتی .من قصدم خرید از بین همین 3 مارک پلکستور و لایتون و پایونر هست...اما کدوم مارک و چه مدل رو نمیدونم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...