رفتن به مطلب

سیستم خنک کننده آبی برای Cpu

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام سیستم خنک کننده آبی که در نسلهایی نه چندان دور شاهد آن خواهیم بود

این سیستم یک سیتم خنک کننده آبی فاقد فن هستش که برای سی پی یو استفاده میشود که با پمپهای خاصی کار میکنه . بدنه این خنک کننده شامل محفظه ای با کارآمدی بالا برای کنترل دما (گرما ) ، مخزن آب ، پمپ آب و نمایشگر میزان جریان خنک کننده هستش.و کنترل ماندگاری آب در این سیستم میباشد . ته محفظه اصلی هم از مواد خاصی پوشونده شده که از فساد و خورده شدن بدنه جلوگیری می کنه . گذشته از این بلاکهای آب با کارآمدی بالا برای سی پی یو و رم پیش بینی شده و NorthBridge هم ، جریان آبو در سیستم کامل می کنه و اینکه یه خوبی دیگه هم که داره از شر سرو صدای فنها خلاص میشیم .

و برای دیدن تصاویر کلیک کنید

امیدوارم که برای دوستان مفید واقع شده باشه

لینک به دیدگاه

با سلام سیستم خنک کننده آبی که در نسلهایی نه چندان دور شاهد آن خواهیم بود

این سیستم یک سیتم خنک کننده آبی فاقد فن هستش که برای سی پی یو استفاده میشود که با پمپهای خاصی کار میکنه . بدنه این خنک کننده شامل محفظه ای با کارآمدی بالا برای کنترل دما (گرما ) ، مخزن آب ، پمپ آب و نمایشگر میزان جریان خنک کننده هستش.و کنترل ماندگاری آب در این سیستم میباشد . ته محفظه اصلی هم از مواد خاصی پوشونده شده که از فساد و خورده شدن بدنه جلوگیری می کنه . گذشته از این بلاکهای آب با کارآمدی بالا برای سی پی یو و رم پیش بینی شده و NorthBridge هم ، جریان آبو در سیستم کامل می کنه و اینکه یه خوبی دیگه هم که داره از شر سرو صدای فنها خلاص میشیم .

و برای دیدن تصاویر کلیک کنید

امیدوارم که برای دوستان مفید واقع شده باشه

نسل آتی نیست -تاور خنک کنندش رو که می فروشن 250$ فکر کنم-تازه باید واسش فن اضافه بزاری من تو رویو هاش خوندم!!:(

لینک به دیدگاه

این خنک کننده مال شرکت Zalman است و نسبت به مدل های جدید بازده پایینتری دارد و قیمتش نسبت به آنها

بالاتر است.

لینک به دیدگاه

نسل آتی نیست -تاور خنک کنندش رو که می فروشن 250$ فکر کنم-تازه باید واسش فن اضافه بزاری من تو رویو هاش خوندم!!:(

با سلام

yemujud عزیز منظور من از نسلهای آینده این بود که توی ایران چون این جور مسائل خیلی دیر جا میفته مثلا اگه من به شخص ناواردی بگم بیا از سیستم خنک کننده آبی استفاده کن احتمال اینکه برگرده و به من بگه که اگه از آب استفاده کنم سیستمم میسوزه زیاد هستش و اینکه شما استاد ما هستید و رو حرف شما نمیشه حرف زد و این رو هم اضافه کنم که این سیستم نه تنها برای سی پی یو بلکه برای قسمتهای مختلف سیستم از جمله رم و کارت گرافیک هم ساخته شده وتا جایی که من اطلاع دارم توی این سیستم فن کاربردی نداره.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

شما لطف داری عزیز

اما اول از همه اینو بگم که اگه اتصاالات محکم نباشد و بصورت دوره ایی چک نکنید، احتمال نشت آب و سوختن قطعات

شما است.

دوم اینکه برای هر قطعه میتوان استفاده کرد اما بستگی به نوع پمپ و میزان و نوع مایع دارد، مثلا اگر پمپ شما کوچک

باشد و مثلا از مایعی که 30- درجه خنک کنندگی دارد استفاده نکنید و بخواهید باهش CPU، رم و گرافیک را خنک کنید

میتواند نتیجه معکوس داشته باشد.

سوم اینکه این نمونه معرفی شما Fanless طراحی شده است تا صدای کمتری داشته باشد اما در مدل های بهتر

با بازده بالاتر از یک تا دو و حتی 3 فن در قسمت رادیاتور برای جدا و دور کردن حرارت استفاده میشود.

لینک به دیدگاه

شما لطف داری عزیز

اما اول از همه اینو بگم که اگه اتصاالات محکم نباشد و بصورت دوره ایی چک نکنید، احتمال نشت آب و سوختن قطعات

شما است.

دوم اینکه برای هر قطعه میتوان استفاده کرد اما بستگی به نوع پمپ و میزان و نوع مایع دارد، مثلا اگر پمپ شما کوچک

باشد و مثلا از مایعی که 30- درجه خنک کنندگی دارد استفاده نکنید و بخواهید باهش CPU، رم و گرافیک را خنک کنید

میتواند نتیجه معکوس داشته باشد.

سوم اینکه این نمونه معرفی شما Fanless طراحی شده است تا صدای کمتری داشته باشد اما در مدل های بهتر

با بازده بالاتر از یک تا دو و حتی 3 فن در قسمت رادیاتور برای جدا و دور کردن حرارت استفاده میشود.

تشکر ازراهنماییهای مفیدی که کردید

لینک به دیدگاه

خواهش میکنم

اینم یک نمونه جدید براساس استاندارد ESA با قیمت 229 دلار که کارایی بسیار بالایی دارد

http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=1&id=3855

لینک به دیدگاه

جمله رم و کارت گرافیک هم ساخته شده وتا جایی که من اطلاع دارم توی این سیستم فن کاربردی نداره.

موفق باشید.

راستش چون من خودم می خواستم این سیستم رو بخرم گفتم-توی قسمت نظرات کاربرانش نزدیک 70% گفته بودن که اولا

نیاز به فن داره-یعنی یک جوری خودت بهش بچسبونی ثانیا پمپش ضعیفه!

لینک به دیدگاه

راستش چون من خودم می خواستم این سیستم رو بخرم گفتم-توی قسمت نظرات کاربرانش نزدیک 70% گفته بودن که اولا

نیاز به فن داره-یعنی یک جوری خودت بهش بچسبونی ثانیا پمپش ضعیفه!

با سلام blade عزیز شما از پمپهای قوی تر هم میتونید استفاده کنید در این سیستم این هم نمونه ای از یک پمپ نسبتا خوب

51stgi.jpg

لینک به دیدگاه

كسي تا حالا كيس گيگابايت 3D Mercury يا واتر كولينگ گيگابايت 3D Galaxy II و از نزديك ديده يا باهاش كار كرده..؟

چون اون كيس كه خودش واتر كولينگ داره ..برام جالب بود سيستمش اما در مورد قدرتش ......

لینک به دیدگاه

كسي تا حالا كيس گيگابايت 3D Mercury يا واتر كولينگ گيگابايت 3D Galaxy II و از نزديك ديده يا باهاش كار كرده..؟

چون اون كيس كه خودش واتر كولينگ داره ..برام جالب بود سيستمش اما در مورد قدرتش ......

با سلام دوست عزیز کیس مورد نظر شما فکر میکنم این کیس باشه میشه بپرسم واسه چه کاری میخواستی.

2h3tqtf.jpg

684vgk.jpg

لینک به دیدگاه

از قیمتش خبر دارید !؟

با سلام

سعید جان شرمنده قیمتش رو ندارم ولی خودم هم خیلی از این کیس خوشم اومده ولی فکر کنم جناب حسینی قیمتش رو داشته باشه اگه داخل بازار موجود باشه.

لینک به دیدگاه

بله، من هم نگاه کردم، از مشخصات تا جایی که دیدم، خوشم آمد.

متشکرم.

لینک به دیدگاه

من پارسال قيمتش و 165 تومن داشتم ولي خوب از نزديك نديدمش اينكه موتورش قدرتش تا چه حده يا اينكه اتصالاتش چطوريه..ولي در كل كامله

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...