رفتن به مطلب

چند سوال در رابطه با اسمبل

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من چنتا سوال داشتم خدمتتون 

اول بگم که دارم سیستم جمع میکنم و چنتا از قطعات رو خریدم

MB=ADUS PRIME Z370_A

POWER=650W BRONZE

RAM=HYPERX 8G DDR4 3000

CASE=STRIKER

قطعاتی که میخوام بخرم هم:

VGA=STRIX GTX1060 

MONITOR=SAMSUNG C24F390 CURVED

HDD=1T BLUE

CPU=I5 8400

سوال اول=من یه قطعه تو ملزومات کیس پیدا کردم که سوکت داره و روش نوشته اسپیکر.میشه یکم توضیح بدید و بگید چی هستش؟

سوال دوم =از سیستم قبلیم که حدودا سال ۹۰ جمع کرده بودم یه هارد ۱ ترا سامسونگ دارم مدلش هم hd105 si  هستش .میخواستم ببینم به مادربرد جدیدم میخوره یا نه؟

سوال سوم=جلوی کیس که یه پورت usb3.0 هستش ولی روی مادربرد usb3.1 هستش.آیا میتونم به همون وصل کنم؟

سوال چهارم=برای کولر cpu احتمال زیاد ml240l rgb رو میگیرم.میخواستم ببینم این کولر ۲ سوکت داره یا نه .قاعدتا یکیش برای پمپ هستش و یکیش برای نکرپردازیش.درسته؟ چون تنوع سوکت ها خیلی زیاده این سوکت های به کدوم سوکت  روی مادربرد میخورن؟

سوال پنجم=داخل کیس striker ۳ تا فن هستش.که این فن ها هرکدوم یک سوکت molex دارن ولی تهشون یه سوکت دیگه هم چسبیده.اون سوکت برای رنگ led هستش یا  برق فن ها؟

امیدوارم بتونید جواب بدید

ببخشید اگر خیلی طولانی شد

در آخر اگر تونستید نظرتون راجب قطعات رو هم بگید بهم و اینکه ترکیبشون چطوریه.

اگر هم طولانی شد برام ویس بدید برام تو تلگرام

@Mammadfgh

لینک به دیدگاه

اسپیکر کیس برای عیب یابی سیستم هست و روی مادربرد وصل میشه و در صورتی که سیستم مشکلی داشته باشه به انواع شکل های خاص بوق میزنه و ایشالا که به کارتون نمیاد 

هارد شما اگر از سوکت ساتا پشتیبانی کنه بله به مادربرد جدید وصل میشه 

سوکت یو اس بی 3 روی مادربردتون 100% هست و باید به اون وصل بشه و شکل 3.1 کلا با 3 فرق داره 

سوکت کولر ها برای سیسیتم شما 115x هست که 4 تا سوراخ دور پردازنده رو میگن نوع سوکت خنک کننده که چندین نوع توی جعبه پیدا خواهید کرد برای انواع سوکت و باید از وسایل 115x استفاده کنید 

اون سوکت ته فن ها برای اتصال مستقیم به مادربرد هست و میتونید از داخل تنظیمات بایوس مادربرد سرعت فن ها رو تعیین کنید و در صورتی اون سوکت که 3 یا 4 تا سوراخ داره رو به مادربرد وصل کردید دیگه مولکس ها رو جدا کنید 

لینک به دیدگاه

پیشنهاد میکنم اگر وارد نیستین و دفعه اولتونه بدین به کسی که وارده انجام بده :)

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

اسپیکر کیس برای عیب یابی سیستم هست و روی مادربرد وصل میشه و در صورتی که سیستم مشکلی داشته باشه به انواع شکل های خاص بوق میزنه و ایشالا که به کارتون نمیاد 

هارد شما اگر از سوکت ساتا پشتیبانی کنه بله به مادربرد جدید وصل میشه 

سوکت یو اس بی 3 روی مادربردتون 100% هست و باید به اون وصل بشه و شکل 3.1 کلا با 3 فرق داره 

سوکت کولر ها برای سیسیتم شما 115x هست که 4 تا سوراخ دور پردازنده رو میگن نوع سوکت خنک کننده که چندین نوع توی جعبه پیدا خواهید کرد برای انواع سوکت و باید از وسایل 115x استفاده کنید 

اون سوکت ته فن ها برای اتصال مستقیم به مادربرد هست و میتونید از داخل تنظیمات بایوس مادربرد سرعت فن ها رو تعیین کنید و در صورتی اون سوکت که 3 یا 4 تا سوراخ داره رو به مادربرد وصل کردید دیگه مولکس ها رو جدا کنید 

ممنون از نظرتون

درمورد اسپیکر کیس الان که دارم سیستم رو میبندم و لوازم نو هستن دیگه لازم نبست وصل کنم یا ب بنظرتون وصل کنم؟

هارد من ساتا هستش ولی یجا خوندم زده sata 2

حالا اگر مادربرد نسل های جدیدتر باشه مشکلی پیش نمیاد اگر وصل کنم؟

سوکت usb 3.1 روی مادربرد من نیست.فقط usb 2 و usb 3.1

منظورم از سوکت کولر سوکتی که از پمپ یا قسمت rgb میاد بود.اینکه به cpu_fan،cha_fan یا opt_fan وصل کنم رو سوال بود

برای فن های کیس هم

شما میفرمایید یا وصل کنم به خود کیس یا وصل کنم به مادربرد؟

چون فقط رنگشون قرمز هستش و با آئورا سینک هم مچ نمیشن

اگر فقط مولکس رو وصل کنم کافیه؟

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Mammadfgh گفته است :

ممنون از نظرتون

درمورد اسپیکر کیس الان که دارم سیستم رو میبندم و لوازم نو هستن دیگه لازم نبست وصل کنم یا ب بنظرتون وصل کنم؟

هارد من ساتا هستش ولی یجا خوندم زده sata 2

حالا اگر مادربرد نسل های جدیدتر باشه مشکلی پیش نمیاد اگر وصل کنم؟

سوکت usb 3.1 روی مادربرد من نیست.فقط usb 2 و usb 3.1

منظورم از سوکت کولر سوکتی که از پمپ یا قسمت rgb میاد بود.اینکه به cpu_fan،cha_fan یا opt_fan وصل کنم رو سوال بود

برای فن های کیس هم

شما میفرمایید یا وصل کنم به خود کیس یا وصل کنم به مادربرد؟

چون فقط رنگشون قرمز هستش و با آئورا سینک هم مچ نمیشن

اگر فقط مولکس رو وصل کنم کافیه؟

ساتا ورژن 3 مادربرد شما داره و از 2 و 1 ساپورت میکنه

سوکت rgb هم ممکنه هر شکلی باشه ولی توی دفترچه نصب خود کولر هست سوال کردن نداره

بقیه موارد هم همه با خودتونه و سلیقه ای هست دلتون خواست وصل کنید نخواستید نکنید فقط فن ها رو از مولکس یا مادربرد استفاده کنید و اگر 2 تا رو با هم وصل کنید امکان صدمه زدن به مادربرد رو دارین

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، The.13east گفته است :

ساتا ورژن 3 مادربرد شما داره و از 2 و 1 ساپورت میکنه

سوکت rgb هم ممکنه هر شکلی باشه ولی توی دفترچه نصب خود کولر هست سوال کردن نداره

بقیه موارد هم همه با خودتونه و سلیقه ای هست دلتون خواست وصل کنید نخواستید نکنید فقط فن ها رو از مولکس یا مادربرد استفاده کنید و اگر 2 تا رو با هم وصل کنید امکان صدمه زدن به مادربرد رو دارین

باشه 

خیلی ممنون

در 18 ساعت قبل، hosin گفته است :

پیشنهاد میکنم اگر وارد نیستین و دفعه اولتونه بدین به کسی که وارده انجام بده :)

بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دوست عزیز

خیلی مشتاقم که خودم اسمبل کنم

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Mammadfgh گفته است :

باشه 

خیلی ممنون

بالاخره باید از یه جایی شروع کرد دوست عزیز

خیلی مشتاقم که خودم اسمبل کنم

سلام عزیزم وقتت بخیر و شادی 

اگه واقعا شما علاقه مند به اسمبل هستید میتونید سیستم خودتونو بدید یک نفر حرفه ای اسمبل کنه و شما بهش نگاه کنید که چطوری نصب میکنه 

چون قطعا افراد حرفه ای که اینجا سیستم اسمبل میکنن  اول دیدن نوع اسمبل کردن رو  و تجربه کسب کردن و بعد ها تونستند اسمبل کنند ( نمیخام بگم شاخ غول میکشنند . خیر اینطور نیست اما حداقل تجربه ای در این رابطه نصب و سر هم کردن داشته ان )

و پیشنهاد من هم به شما همین هست 

البته نمیخام جسارت کنم چون قطعات خیلی گرونه برای همین دوستانه خواستم کمکی کرده باشم

لینک به دیدگاه

تو اسمبل اصلا نباید عجله کنی.چیزی رو با فشار زیاد جا نندازی تو بستن سیستم اول از فنها شروع کن بعد  پنل مادربرد و مادربرد....و دراخر پاور.سیمهای پاور رو خیلی شیک از پشت کیس رد کن

موقع جا زدن رم از یک طرف جا بزن و با کمی فشار خودش کیپ میشه

فن های جلویی و درب رو به داخل و عقب و بالا رو به بیرون بده هوا رو

سعی کن جوری اسمبل کنی وقتی کیس برعکس هم کنی چیزی توش تکون نخوره

موقع استفاده از مولکس پاور سعی کن بیشتر از اولین خروجی برق بگیری بعد بقیه

در صورت امکان بست کمربندی بگیر خیلی بکارت میاد

موقع وصل کردن برق گرافیک کابل جوری ست کن فشاری روی گرافیک نیاره

در اخر اگر اولین بارتونه بگید یکی که حداقل یبار اسمبل کرده بیاد براتون ببنده....یه چیزایی هست مثل فوت کوزه گری .ممکنه سیستم اسمبل کنید بخاطر بد قرار گرفتن کولر cpuیا خود گرافیک در اسلاتش سیستم به مشکل بخوره

من خودم برا دوست و اشنا اسمبل میکنم راحت 2 تا 3 ساعت وقت میبره نصب ویندوز و تست سخت افزار هم بماند

سیستم نو هم مبارک?

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

تو اسمبل اصلا نباید عجله کنی.چیزی رو با فشار زیاد جا نندازی تو بستن سیستم اول از فنها شروع کن بعد  پنل مادربرد و مادربرد....و دراخر پاور.سیمهای پاور رو خیلی شیک از پشت کیس رد کن

موقع جا زدن رم از یک طرف جا بزن و با کمی فشار خودش کیپ میشه

سعی کن جوری اسمبل کنی وقتی کیس برعکس هم کنی چیزی توش تکون نخوره

موقع استفاده از مولکس پاور سعی کن بیشتر از اولین خروجی برق بگیری بعد بقیه

در صورت امکان بست کمربندی بگیر خیلی بکارت میاد

موقع وصل کردن برق گرافیک کابل جوری ست کن فشاری روی گرافیک نیاره

در اخر اگر اولین بارتونه بگید یکی که حداقل یبار اسمبل کرده بیاد براتون ببنده....یه چیزایی هست مثل فوت کوزه گری .ممکنه سیستم اسمبل کنید بخاطر بد قرار گرفتن کولر cpuیا خود گرافیک در اسلاتش سیستم به مشکل بخوره

من خودم برا دوست و اشنا اسمبل میکنم راحت 2 تا 3 ساعت وقت میبره نصب ویندوز و تست سخت افزار هم بماند

سیستم نو هم مبارک1f490.png

در 20 دقیقه قبل، Pooria3000 گفته است :

سلام عزیزم وقتت بخیر و شادی 

اگه واقعا شما علاقه مند به اسمبل هستید میتونید سیستم خودتونو بدید یک نفر حرفه ای اسمبل کنه و شما بهش نگاه کنید که چطوری نصب میکنه 

چون قطعا افراد حرفه ای که اینجا سیستم اسمبل میکنن  اول دیدن نوع اسمبل کردن رو  و تجربه کسب کردن و بعد ها تونستند اسمبل کنند ( نمیخام بگم شاخ غول میکشنند . خیر اینطور نیست اما حداقل تجربه ای در این رابطه نصب و سر هم کردن داشته ان )

و پیشنهاد من هم به شما همین هست 

البته نمیخام جسارت کنم چون قطعات خیلی گرونه برای همین دوستانه خواستم کمکی کرده باشم

مرسی از نظراتتون

والا من تجربه های نداشتم

سیستم قبلیم حدودا ۶ ماه پیش سوخت و ی مقدار پولم آماده نبود و دست دست کردم 

سر همین خرید ش ی مقدار دیر شد

البته هنوز قطعات رو تکمیل نکردم و صبر کردم تا قیمتا شاید پایین تر بیاد

در رابطه با اسمبل که فرمودید والا راستیتش کسی رو نمیشناسم توی دوست ها و آشنا ها که تا به حال انجام داده باشه و بیاد و برام انجام بده

بیرون هم یه بحث اینکه آیا من قطعات رو باید ببرم پیش کسی که برام انجام بده یا که میان برا اسمبل تو خونه

بحث دیگه هم اینه که هزینه اش هم هست

در کل اگر فکر میکنید که واقعا کار یک آماتور نیست من خودم انجام نمیدم

ولی خب کار بسیار قشنگیه و من نزدیک به ۴ ماهه دارم تو یوتیوب نگاه میکنم و سعی کردم یاد بگیرم ولی بعضی چیزا برام مبهم بود سعی کردم بپرسم

باز هم ممنونم که وقت گذاشتید❤

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Mammadfgh گفته است :

مرسی از نظراتتون

والا من تجربه های نداشتم

در رابطه با اسمبل که فرمودید والا راستیتش کسی رو نمیشناسم توی دوست ها و آشنا ها که تا به حال انجام داده باشه و بیاد و برام انجام بده

بیرون هم یه بحث اینکه آیا من قطعات رو باید ببرم پیش کسی که برام انجام بده یا که میان برا اسمبل تو خونه

ولی خب کار بسیار قشنگیه و من نزدیک به ۴ ماهه دارم تو یوتیوب نگاه میکنم و سعی کردم یاد بگیرم ولی بعضی چیزا برام مبهم بود سعی کردم بپرسم

باز هم ممنونم که وقت گذاشتید2764.png

شده قرض کنید بخرید ارزونی در کار نیست!

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Mammadfgh گفته است :

مرسی از نظراتتون

والا من تجربه های نداشتم

باز هم ممنونم که وقت گذاشتید2764.png

توی مشهد هزینه جزئی میگرین و نصب میکنن براتون 

باز هم میگم کار شاخی نیس اینکار فقط نصبش خیلی دقت میخاد و اینکه باید خیلی هواستون جم باشه که خدایی نکرده به مشکل نخورین 

وگرنه شما خیلی راحت میتونین ببندین و کابل منیجمت هم بکنین و خیلی شیک 

مخصوصا واتر کولر ها اگه واقعا هواستون نباشه و پیج هاشو به برد رو زیاد بچرخونین باعث میشه باعث میشه برد هم تاب برداره هم که مشکل میخوره 

اما بقیه چیز ها واقعا سختی نداره و فقط و فقط دقت 

با اینکه شما میگین توی یوتیوب دیدین خیلی راحت تر میتونین اینکارو انجام بدید و خوب بلاخره دیدین نوع اسمبل رو

فقط 1 هواستون به خار های CPU مادربرد باشه 

2 واتر کولر پیج هاش به اندازه باید سفت و محکم بشن 

همین 

ایشالله که بتونین و تجربه ای هم باشه برا شما 

پیشاپیش مبارک باشه 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، Pooria3000 گفته است :

توی مشهد هزینه جزئی میگرین و نصب میکنن براتون 

باز هم میگم کار شاخی نیس اینکار فقط نصبش خیلی دقت میخاد و اینکه باید خیلی هواستون جم باشه که خدایی نکرده به مشکل نخورین 

وگرنه شما خیلی راحت میتونین ببندین و کابل منیجمت هم بکنین و خیلی شیک 

مخصوصا واتر کولر ها اگه واقعا هواستون نباشه و پیج هاشو به برد رو زیاد بچرخونین باعث میشه باعث میشه برد هم تاب برداره هم که مشکل میخوره 

اما بقیه چیز ها واقعا سختی نداره و فقط و فقط دقت 

با اینکه شما میگین توی یوتیوب دیدین خیلی راحت تر میتونین اینکارو انجام بدید و خوب بلاخره دیدین نوع اسمبل رو

فقط 1 هواستون به خار های CPU مادربرد باشه 

2 واتر کولر پیج هاش به اندازه باید سفت و محکم بشن 

همین 

ایشالله که بتونین و تجربه ای هم باشه برا شما 

پیشاپیش مبارک باشه 

دوست عزیز نظرت در رابطه با ایر کولر چیه

مثلا مدل cooler master hyper 212 led turbo

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Mammadfgh گفته است :

من نداشتم ازش راستش برای همین نمیتونم نظری هم درباره اش بدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Mammadfgh گفته است :

درود

کولر خیلی خوبی هست و به راحتی دمای پردازتون رو کنترل میکنه

بنده Cooler Master Hyper 212X دارم و به شدت راضی هستم. فرق چندانی از نظر دمایی با واترکولر قبلیم Corsair H110i GTX در فرکانس دیفالت نداره.

Cinebench.thumb.jpg.a22caab5f98e6a232d241bd90cf6b6cc.jpg

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

کولر خیلی خوبی هست و به راحتی دمای پردازتون رو کنترل میکنه

بنده Cooler Master Hyper 212X دارم و به شدت راضی هستم. فرق چندانی از نظر دمایی با واترکولر قبلیم Corsair H110i GTX در فرکانس دیفالت نداره.

Cinebench.thumb.jpg.a22caab5f98e6a232d241bd90cf6b6cc.jpg

سلام ممنون از نظرتون

والا من ی مقدار ب خاطر بحث سنگینی ایر کولر ها مردد بودم

چون میگن فشار زیادی میاره به مادربرد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...