رفتن به مطلب

تفاوت هارد های سری black

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان تفاوت هارد های سری black چیه ؟

1-desktop hard drive

2-enterprise storage

3-caviar black

ممنون میشوم راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، AORUS.Zz گفته است :

سلام دوستان تفاوت هارد های سری black چیه ؟

1-desktop hard drive

2-enterprise storage

3-caviar black

ممنون میشوم راهنمایی کنید

سلام تا اونجایی که من اطلاع دارم رنگ هر  هارد مشخص کننده نوع کاربرد اونه مثلا سری بلک سرعت بالای دارن سبز مصرف بهینه ی انرژی دارن قرمز برای دوربین های مدار بسته مناسبه اگه دقیق یادم مونده باشه

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، alo400 گفته است :

سلام تا اونجایی که من اطلاع دارم رنگ هر  هارد مشخص کننده نوع کاربرد اونه مثلا سری بلک سرعت بالای دارن سبز مصرف بهینه ی انرژی دارن قرمز برای دوربین های مدار بسته مناسبه اگه دقیق یادم مونده باشه

اشتباه متوجه شدین یا همشون پسوند های سری black هستند

لینک به دیدگاه

هارد بلک پر سرعت تر و پر دوام تر و کم صدا تر مدل های دیگه هستن

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، alirezatha گفته است :

?

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مورد اول برای سیستم ها خانگی هست و مورد 3 هم فکر کنم همون مورد اول باشه  ولی مدل اینترپرایز برای مصارف سنگین دیتا هست مثل دیتا سنتر ها و در واقع هاردی که به طور مداوم در حال کار هست 

در واقع سری اینترپرایز برای کسانی پیشنهاد میشه که بخوان مثلا به طور مرتب بک اپ بگیرن و مقدار زیادی داده روی هارد مرتبا پاک بشه و جایگزین شه 

مثال هارد بلک خانگی رو برای مصرف گیم به خوبی میشه استفاده کرد و هارد اینترپرایز رو برای نگه داری دیتا بازی ps4 استفاده میکنه دوست من چون هر روز 100گیگ بازی یا اپدیت باید از روش پاک شه و جایگزین شه با بازی جدید یا اپدیت جدید 

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

دوست عزیز مورد اول برای سیستم ها خانگی هست و مورد 3 هم فکر کنم همون مورد اول باشه  ولی مدل اینترپرایز برای مصارف سنگین دیتا هست مثل دیتا سنتر ها و در واقع هاردی که به طور مداوم در حال کار هست 

در واقع سری اینترپرایز برای کسانی پیشنهاد میشه که بخوان مثلا به طور مرتب بک اپ بگیرن و مقدار زیادی داده روی هارد مرتبا پاک بشه و جایگزین شه 

مثال هارد بلک خانگی رو برای مصرف گیم به خوبی میشه استفاده کرد و هارد اینترپرایز رو برای نگه داری دیتا بازی ps4 استفاده میکنه دوست من چون هر روز 100گیگ بازی یا اپدیت باید از روش پاک شه و جایگزین شه با بازی جدید یا اپدیت جدید 

خیلی ممنون از شما خرید با گارانتی شرکتی توصیه میکنید لینک پ.خ میدم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، alirezatha گفته است :

همان طوری که دوستمان فرموده اند هارد بلک سرعت بالایی دارندنسبت به هارد معمولی  دارد

البته این سرعت بالاتر یعنی حدود 20مگا بایت برثانیه در مقابل سرعت SSD عملا هیچ 

پس پولتان الکی برای خرید هارد بلک  خرج نکنید وبجای آن یک عددSSDبای نصب ویندوزوبرنامه ها ,ویک عدد هارد معمولی با حجم موردنظرتان برای آرشیو بخرید

تفاوت سرعت SSDبا هارد بلک یا معمولی حداقل 5 برابراست حدود 500درصد افزایش سرعت

درحالی که تفاوت  سرعت هارد معمولی با بلک حداکثر10-20درصد است

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...