رفتن به مطلب

توطئه یا توهم توطئه ؟  

78 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. آیا بازی هایی مثل Assassin's Creed Odyssey که تاریخ را تحریف می کنند حاصل توطئه آمریکا و متحدانش علیه ایران است ؟

• بله این یک توطئه علیه ایران هست
    • نظری ندارم
    • خیر این یک توهم توطئه است

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

اگه ازهمه ای  ایرانی ها بپرسی اسم این مکان چیه میگن قدس

1396091609460480112710314.thumb.jpg.bf1ea591bc42fff42fa9ed5a4c2fe09c.jpg

اما یه دروغ

اسم اینجا قبه الصخره است

به همین سادگی ملت  قصه های یوبی سافت باور می کنن همانطور که ما قدس باور می کنیم

اکه یه سری انقدر احمقن که بشینن پای ویدئو گیم و اونو فکت ببینن مطمئن باش مشکل دارن .....

لینک به دیدگاه

• ارسال 100
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 8 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

درود

Prince of Persia بازی کردی ؟ اگه بازی می کردی امکان نداشت این کامنت بدی

قسمت اول Prince of Persia: The Sands of Time فقط اسم  Persia  داشت همه چیزش عربی بود حتی نوشته روی شمشیر

Warrior Within  چند المان ایرانی توش به کار رفته بود اما باز هم داستان وشخصیت ها ربطی به ایران نداشت

The Two Thrones که کلا تمدن بابل به جای ایران قالب می کرد

تنها نسخه 2008 بود اندکی المان های ایرانی داشت پرنس یه ولگرد بود و حداقل الیکا کمی فارسی بلد بود داستان در مورد درخت حیات بود که در ایران باستان بهش اعتقاد داشتند اما امروزه یهودیان بهش اعتقاد دارن

The Forgotten Sands دوباره زد جاده خاکی و معبد و ارتش سلیمان و جنی به نام راضیه که قطعا کاملا اتفاقی این اسم انتخاب شده 1f600.png

یه لحظه فکر کردم همه رو خودت نوشتی دو خط خوندم دیدم جملات آشنان :))) چیزی که گوگل کردین رو من زودتر از شما گوگل کرده بودم :)) کلا کپی پیست دوتا سایت اول سرچ گوگل (ویکی پدیا) رو گذاشتی اینجا.

توی صدا سیما جمهوری اسلامی جمله عربی پیدا نمیکنی ؟ شما قرآن رو فارسی میخونی ؟ بابل مگه جز قلمرو کوروش بزرگ نبوده ؟

در 23 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

1. ایران دشمن آمریکاست طبیعی هستش که آمریکا قصد ضربه زدن به ایران رو داشته باشه . اگر منظورتون اینه که چرا از این طریق اینجا رو بخونید :

http://ystc.ir/۱۱-دکترین-آمریکا-علیه-ایران-پس-از-انقلا/

2. با هردو و هر کدوم به شکلی .

3. شما پست اول رو مطالعه کردید ؟؟؟ در پست اول از قول منتقدین داخلی نوشتم :

( در پروژه ی قبلی تلاش آمریکا قرار دادن هویت ایرانی در برابر هویت اسلامی بود . نتیجه این کار این شد که بعضی از کسانی که از هخامنشیان به خوبی یاد می کنند از اسلام دل خوشی ندارند و بلعکس !!! اما این روش یک نقص کلی و مهم داشت . حتی اگر ایرانی ها هویت اسلامی خودشون رو کنار میگذاشتند بازهم هویت ایرانیشون مانع از تسلط آمریکا به وطنشون می شد . بی هیچ تردیدی کسی که به هزاران سال تمدن و ابرقدرتی حکومت هایی مثل هخامنشیان افتخار می کنه هیچ وقت زیردست آمریکا بودن رو تحمل نمی کنه ( شبیه چیزی که عربستان سعودی هست ) ! بنابر این این پروژه کنار گذاشته شد و از این به بعد سعی شد با حمله به هر دو هویت ایرانی اسلامی مردم ایران و ایجاد کینه نسبت به هم در بین مردم ایران موجبات فروپاشی ایران رو فراهم کنند . )

یوبی باگ ! همواره قسمتی بسیار کوچک از پلن آمریکا بوده فقط پلن تغییر کرده . قبلا آمریکا سعی میکرد با هویت ایرانی ایرانی ها هویت اسلامی ایرانی ها رو مورد هدف قرار بده به همین دلیل برای خوب جلوه دادن ایران قبل از اسلام برنامه داشت تا ایران قبل از اسلام در برابر ایران بعد از اسلام قرار بگیره اما این پروژه در نهایت کنار گذاشته شد و از اون به بعد سعی شد همراه با هویت اسلامی ایرانی ها هویت ایرانی ایرانی ها هم از بین بره به همین دلیل دیگه نتنها خبری از بازی هایی مثل پرنسس ایرانی نیست بلکه سعی میشه حتی ایرانی های همون زمان رو انسان های پلید و بدکار نشون داده بشه .

ایران دشمن آمریکاست ؟ واقعا ؟

آره از این لینکها زیاد دیدم همشون زیر نظر وزارت اطلاعات یا سپاه هستن مثل قارچ هم دارن زیاد میشن

ببخشید  رائفی پور هم منتقد حساب میشه ؟

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، lali city گفته است :

عزیزم.دلخوش نداشتن ایرانیا از اسلام چه ربطی به آمریکا داره.حالا دیگه مطمئن شدم کدوم وری هستی.وقتی میگم مطالعه کن برا همین میگم.

دلیل بدبینی ایرانیانی که زیاد با اسلام جور نیستن اینه که اولاً اینا بزور شمشیر دینشونو تو حلقوم اجداد ما کردن اگه کمی درباره کشتار ایرانیان مثه اون جریان رودخونۀ خون مطالعه داشتید این حرفو نمیزدید.

دوماً  بزرگترین دلیل دشمنی با اعراب (منظور اعراب شبه جزیزه عربستان وغیره)اینه که بیش از 1400ساله دنبال نابودی فرهنگ ایرانی هستن و از هیچ کاری دریغ نکردن در صورتی که بیشتر پادشاهان ما قبل از اسلام اعتقادی به برتری دینی نداشتند یعنی دخالتی نمیکردن مثه حضرات ما که الان میگن غیر شیعیان همه حرامزاده هستن و میرن جهنم.

داداش چشماتو باز کن تسلطی که روسیه الان به ایران داره چندین برابر بیشتر از زمان شاه هست ولی همون موقع با توجه به پیشرفت تکنولوژی جز پیشرفته ترین کشورها بودیم.حداقل توسری خور تو دنیا نبودیم.

در این که اعراب صدر اسلام در حمله به ایران مرتکب جنایت علیه بشریت شدند هیچ شکی نیست . اما این حرف که به زور شمشیر مردم رو مسلمون کردند حرف محکم و درستی نیست ( اگر دوست داشته باشید در این مورد وارد یک بحث جدی و اساسی میشیم ) اما این که گفتم حاصل این سیاست این بود که ملی گراها از دین اسلام زده شدندهم جای بحث داره . وقتی آمریکا قصد ضربه زدن به ما رو داره میاد و دنبال شکاف ها و اختلاف ها میگرده تا با تشدید اونها موجبات ضربه زدن رو فراهم کنه ( اختلاف بنداز حکومت کن )  اقدام آمریکا در این زمینه موجب به وجود آمدن این مورد نشد بلکه اون رو تشدید کرد . شعارهایی مثل  ما آریایی هستیم عرب نمی پرستیم و ... چه مدته بین مردم وجود داره ؟  در بین شاعران و دانشمندان ایرانی از حافظ و سعدی گرفته تا ابوعلی سینا و ... که غیر معاصر هستند چندتا وطن پرست ضد دین پیدا می کنید ؟ در زمان معاصر ( 200 سال پیش تا الان ) چندتا ؟

.......

هرکسی که غیر شیعیان رو حرامزاده میدنه خودش حرام زادس .

این یه مورد از رفتار امامان شیعه با کسانی که به مردم نسبت حرامزادگی میدن :

نقل شده که روزي يکي از ياران امام صادق عليه السلام در خدمت ايشان به جايي رهسپار بود٬غلام آن مرد از آنها عقب افتاد ٬مرد او را صدا زد ولي غلام جواب نداد ٬بار دوم و سوم هم او را فرا خواند ٬اما باز از غلام پاسخي شنيده نشد٬آن مرد به غلام دشنام دادو گفت :يابن الفاعلة ٬اي حرامزاده با تو هستم!.

امام صادق عليه السلام با شنيدن اين ناسزااز راه رفتن باز ايستادند و فرمودند:چه گفتي؟
صحابي گفت يابن رسول الله !چون پدر و مادرش مسلمان نبوده و از بلاد غير اسلامي هستند ٬لذا اين ناسزا را دادم و اين نسبت حقي است که گفتم.

حضرت فرمودند مرا با پدر و مادر او کاري نيست ٬چرا به او فحاشي مي کني؟بعد فرمودند:ديگر حق نداري با من رفت و آمد کني.(نقل کردند که امام تا زنده بودند٬آن صحابي را به حضور نپذيرفتند و با او رفت و آمد نکردند).
.........

شما تو سری خور رو چی میدنید ؟ من تو سری خور رو حکومت شاه میدونم که قانون کاپیتولاسیون تصویب کرد و به آمریکایی ها حق توحش میداد .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، (WarCraft) گفته است :

یه لحظه فکر کردم همه رو خودت نوشتی دو خط خوندم دیدم جملات آشنان :))) چیزی که گوگل کردین رو من زودتر از شما گوگل کرده بودم :)) کلا کپی پیست دوتا سایت اول سرچ گوگل (ویکی پدیا) رو گذاشتی اینجا.

توی صدا سیما جمهوری اسلامی جمله عربی پیدا نمیکنی ؟ شما قرآن رو فارسی میخونی ؟ بابل مگه جز قلمرو کوروش بزرگ نبوده ؟

ایران دشمن آمریکاست ؟ واقعا ؟

آره از این لینکها زیاد دیدم همشون زیر نظر وزارت اطلاعات یا سپاه هستن مثل قارچ هم دارن زیاد میشن

ببخشید  رائفی پور هم منتقد حساب میشه ؟

داداش مشکل ما با همچین دوستانی اینه که طوطی وار یه چیز میگن.مثلن حرفای رائفی پور رو.ولی خودشون چیزی که مطالعه کرده باشن هیچی.رائفی پور چرا نمیاد بگه کی مردم رو به روز سیاه نشونده؟؟؟؟کی قاچاق میکنه که اقتصاد ویران شه؟؟؟

همین آقا میگفت کوروش بزرگ افسانه هستش و واقعیت نداره،یکی نیست بگه استاد دین شما که همش روایت و داستانه حداقل کوروش یه کاخ و منشوری ازش مونده که شخصیتشو نشون بده.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

در این که اعراب صدر اسلام در حمله به ایران مرتکب جنایت علیه بشریت شدند هیچ شکی نیست . اما این حرف که به زور شمشیر مردم رو مسلمون کردند حرف محکم و درستی نیست ( اگر دوست داشته باشید در این مورد وارد یک بحث جدی و اساسی میشیم ) اما این که گفتم حاصل این سیاست این بود که ملی گراها از دین اسلام زده شدندهم جای بحث داره . وقتی آمریکا قصد ضربه زدن به ما رو داره میاد و دنبال شکاف ها و اختلاف ها میگرده تا با تشدید اونها موجبات ضربه زدن رو فراهم کنه ( اختلاف بنداز حکومت کن )  اقدام آمریکا در این زمینه موجب به وجود آمدن این مورد نشد بلکه اون رو تشدید کرد . شعارهایی مثل  ما آریایی هستیم عرب نمی پرستیم و ... چه مدته بین مردم وجود داره ؟  در بین شاعران و دانشمندان ایرانی از حافظ و سعدی گرفته تا ابوعلی سینا و ... که غیر معاصر هستند چندتا وطن پرست ضد دین پیدا می کنید ؟ در زمان معاصر ( 200 سال پیش تا الان ) چندتا ؟

.......

هرکسی که غیر شیعیان رو حرامزاده میدنه خودش حرام زادس .

این یه مورد از رفتار امامان شیعه با کسانی که به مردم نسبت حرامزادگی میدن :

نقل شده که روزي يکي از ياران امام صادق عليه السلام در خدمت ايشان به جايي رهسپار بود٬غلام آن مرد از آنها عقب افتاد ٬مرد او را صدا زد ولي غلام جواب نداد ٬بار دوم و سوم هم او را فرا خواند ٬اما باز از غلام پاسخي شنيده نشد٬آن مرد به غلام دشنام دادو گفت :يابن الفاعلة ٬اي حرامزاده با تو هستم!.

امام صادق عليه السلام با شنيدن اين ناسزااز راه رفتن باز ايستادند و فرمودند:چه گفتي؟
صحابي گفت يابن رسول الله !چون پدر و مادرش مسلمان نبوده و از بلاد غير اسلامي هستند ٬لذا اين ناسزا را دادم و اين نسبت حقي است که گفتم.

حضرت فرمودند مرا با پدر و مادر او کاري نيست ٬چرا به او فحاشي مي کني؟بعد فرمودند:ديگر حق نداري با من رفت و آمد کني.(نقل کردند که امام تا زنده بودند٬آن صحابي را به حضور نپذيرفتند و با او رفت و آمد نکردند).
.........

شما تو سری خور رو چی میدنید ؟ من تو سری خور رو حکومت شاه میدونم که قانون کاپیتولاسیون تصویب کرد و به آمریکایی ها حق توحش میداد .

خیلی حرفای خنده دار میزنی.نکنه توهم باورت شده ایرانیا با گل و شیرینی رفتن پیشواز عربا.جملۀ اولت کاملا با بقیۀ حرفات در تناقضه از یه طرف قتلعام ایرانیها رو تایید میکنی بعدش میگی نه بزور ما رو مسلمون نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟.بعدشم این حرامزاده بودن غیر شیعه رو همین آقایونی جار میزنن که از امامان روایتهای زیادی میکنن.سخنان دانشمند رو گوش کن ببین چقدر به اهل سنت و بقیه فحش و ناسزا میگه.

داداش امامانه معصوم ما رحم به هیچ کنیز و غلامی نکردن بعدشم میتونی ثابت کنی به غلامان و کنیزان پول و مزد میدادن؟؟؟؟؟؟این خودش یهنی بردگی.این حرف زدنای ما بیهوده هست وقت مردم رو هم نگیریم.

جوابتون رو هم تو نظرسنجی گرفتید.شبتون بخیر.برو مطالعه کن داداش.

بیچاره مردمی که تاریخ مملکت خود را فراموش کنند.   احمد کسروی

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، lali city گفته است :

خیلی حرفای خنده دار میزنی.نکنه توهم باورت شده ایرانیا با گل و شیرینی رفتن پیشواز عربا.جملۀ اولت کاملا با بقیۀ حرفات در تناقضه از یه طرف قتلعام ایرانیها رو تایید میکنی بعدش میگی نه بزور ما رو مسلمون نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟.بعدشم این حرامزاده بودن غیر شیعه رو همین آقایونی جار میزنن که از امامان روایتهای زیادی میکنن.سخنان دانشمند رو گوش کن ببین چقدر به اهل سنت و بقیه فحش و ناسزا میگه.

داداش امامانه معصوم ما رحم به هیچ کنیز و غلامی نکردن بعدشم میتونی ثابت کنی به غلامان و کنیزان پول و مزد میدادن؟؟؟؟؟؟این خودش یهنی بردگی.این حرف زدنای ما بیهوده هست وقت مردم رو هم نگیریم.

جوابتون رو هم تو نظرسنجی گرفتید.شبتون بخیر.برو مطالعه کن داداش.

به نظر میرسه این شما هستید که از تاریخ اطلاع درستی ندارید .

من گفتم  مردم به زور شمشیر مسلمان نشدن اما نگفتم به چه شکل مسلمان شدند . اساسا مسلمانها برای مسلمون کردن مردم وارد جنگ با ایرانی ها نشدند ! در اکثر این جنگها هیچ صحبتی از پذیرش اسلام نمیشه . مهاجمین عرب که اسم مسلمون روی خودشون گذاشته بودند به مردم بیچاره حمله می کردند مردم بیچاره یا باج میدادند یا به فجیع ترین شکل ممکن قتل عام می شدند . این حرف که برای اسلام به ایران حمله کردند اصلا صحت نداره . مردم ایران هم اوایل کار مسلمون نمی شدند بلکه بعد از گذشت زمان آروم آروم و با میل خودشون مسلمون شدند . چنانچه کشورهایی رو داریم که هرگز مورد تاخت و تاز قرار نگرفتن اما الان اکثریت مسلمون هستند و یا کشورهایی که روزی قسمتی از حکومت مسلمونها بودند اما غیر مسلمونها درشون زیادن . یا همین ایران خودمون که در حمله مغول که در ویرانی و کشتار از حمله اعراب کم نداشت دین خودش رو حفظ کرد .

از کی تا حالا آقای دانشمند شده نماینده شیعه که بنده خبر ندارم ؟ رهبر ایران توهین به مقدسات اهل سنت رو حرام اعلام کرده اون وقت شما از یه آدم دون پایه مثل دانشمند حرف می زنید ؟

از تهمت به امامان شیعه جدا خودداری کنید !  اما اگر دوست داشته باشید میتونیم در مورد غلام و کنیز صحبت کنیم .

لینک به دیدگاه

دوستانی که علاقه به گفت و گو دو یا چند نفره دارند در زمینه ای که به فروم مربوط نمیشه با کمال احترام قسمت پیام خصوصی برای همین بنا شده و امکان اضافه کردن تعداد زیادی کاربر درش وجود داره.

با احترام و تشکر

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

به نظر میرسه این شما هستید که از تاریخ اطلاع درستی ندارید .

من گفتم  مردم به زور شمشیر مسلمان نشدن اما نگفتم به چه شکل مسلمان شدند . اساسا مسلمانها برای مسلمون کردن مردم وارد جنگ با ایرانی ها نشدند ! در اکثر این جنگها هیچ صحبتی از پذیرش اسلام نمیشه . مهاجمین عرب که اسم مسلمون روی خودشون گذاشته بودند به مردم بیچاره حمله می کردند مردم بیچاره یا باج میدادند یا به فجیع ترین شکل ممکن قتل عام می شدند . این حرف که برای اسلام به ایران حمله کردند اصلا صحت نداره . مردم ایران هم اوایل کار مسلمون نمی شدند بلکه بعد از گذشت زمان آروم آروم و با میل خودشون مسلمون شدند . چنانچه کشورهایی رو داریم که هرگز مورد تاخت و تاز قرار نگرفتن اما الان اکثریت مسلمون هستند و یا کشورهایی که روزی قسمتی از حکومت مسلمونها بودند اما غیر مسلمونها درشون زیادن . یا همین ایران خودمون که در حمله مغول که در ویرانی و کشتار از حمله اعراب کم نداشت دین خودش رو حفظ کرد .

از کی تا حالا آقای دانشمند شده نماینده شیعه که بنده خبر ندارم ؟ رهبر ایران توهین به مقدسات اهل سنت رو حرام اعلام کرده اون وقت شما از یه آدم دون پایه مثل دانشمند حرف می زنید ؟

از تهمت به امامان شیعه جدا خودداری کنید !  اما اگر دوست داشته باشید میتونیم در مورد غلام و کنیز صحبت کنیم .

داداش معلومه مطالعت خیلی زیاده.توی همین کتابها هزاران بار نوشته شده برای ترویج اسلام.نمونش امام خمینی که قصدش صدور اسلام به همه دنیا بود.شما دانشمند رو آخوند درون پایه میدونید؟؟؟؟؟؟

تهمت؟؟؟؟؟؟؟برو کتاب تاریخ طبری بخون پسرجان.اینها مقام زن براشون پشیزی نمی ارزید برا همینه مادر اکثر امامان کنیز بودن.ماشالا چقدر مطالعه داشتی ومن دست کم گرفتم شما رو.

تاریخ طبری و کتابهای حسینی قمی از اصلی ترین کتابهاییه که توی حوزه علمیه تدریس میشن.محض اطلاعت چون مطمئنم مثه اکثر کسانیکه پیروی کورکورانه میکنی کتابهای مهم شیعیان رو نمیدونی چیه.

اتمام بحث.تمام.جواب نظرسنجی رو گرفتی برو بخواب داداش.

ویرایش شده توسط lali city
لینک به دیدگاه

چند دهه پیش کمی تا قسمتی از کتاب 200 سال سکوت رو مطالعه کردم از ان زمان جز خودم و وجدانم کس دیگری نپرستیدم.در ضمن تاریخ را فاتحان می نویسند!

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، lali city گفته است :

داداش معلومه مطالعت خیلی زیاده.توی همین کتابها هزاران بار نوشته شده برای ترویج اسلام.نمونش امام خمینی که قصدش صدور اسلام به همه دنیا بود.شما دانشمند رو آخوند درون پایه میدونید؟؟؟؟؟؟

تهمت؟؟؟؟؟؟؟برو کتاب تاریخ طبری بخون پسرجان.اینها مقام زن براشون پشیزی نمی ارزید برا همینه مادر اکثر امامان کنیز بودن.ماشالا چقدر مطالعه داشتی ومن دست کم گرفتم شما رو.

تاریخ طبری و کتابهای حسینی قمی از اصلی ترین کتابهاییه که توی حوزه علمیه تدریس میشن.محض اطلاعت چون مطمئنم مثه اکثر کسانیکه پیروی کورکورانه میکنی کتابهای مهم شیعیان رو نمیدونی چیه.

اتمام بحث.تمام.جواب نظرسنجی رو گرفتی برو بخواب داداش.

چه کسی ادعا کرد حمله به ایران برای ترویج اسلامه ؟

همون کسانی که به خانه حضرت فاطمه زهرا( س ) حمله کردند و ایشون و فرزندی رو که در شکم داشتند رو به شهادت رسوند . شما انتظار دارید به مردم بگن برید به ایران حمله کنید و برای ما طلا و جواهرات و برده و کنیز بیارید ؟ معلومه که باید براش دلیل شرعی بتراشن . اما برای من امام علی ( ع ) حجته که در جنگهای زمان پیامبر در کنار ایشون بود اما در هیچکدوم از جنگهای بعد از ایشون شرکت نکرد تا این که خودش خلیفه شد .

امام خمینی قصد صدور اسلام به همه دنیا رو داشت همون طور که پیامبر داشت . نه با جنگ و خونریزی بلکه  با دعوت به حق . هدف پیامبر این بود تا همه مردم رو از دین خدا مطلع کنه تا کسانی که خودشون دوست دارن ، به دین خدا در بیان و در دنیا و آخرت رستگار بشن . شما یک جنگ ابتدایی از پیامبر یا امام علی به من نشون بده ( جنگ ابتدایی در برابر جنگ دفاعی قرار میگیره یعنی جنگی که خودت پیشگامش بشی و به دیگران حمله کنی ) تا من بپذیرم رسول خدا مردم رو به زور شمشیر مسلمان کرده .

مقام زن براشون پشیزی نمی ارزید برا همینه مادر اکثر امامان کنیز بودن 

این جمله رو میشه به عنوان جوک سال ثبت کرد . واقعا به این حرفها اعتقاد هم دارید ؟؟؟ میشه به من رابطه مقام زن و ازدواج با کنیزها رو توضیح بدید ؟؟؟

( پیامبر اسلام زمانی که دختران زنده به گور میشدند به حضرت فاطمه ام ابیها می گفت . )

معتبرترین کتابهای فقه شیعه چهارتا هستند که به کتب اربعه معروفن :

الکافی نوشته شده توسط کلینی

من لایحضره الفقیه نوشته شده توسط شیخ صدوق

تهذیب ( یا تذهیب ) الاَحکام نوشته شده توسط شیخ طوسی

الاستبصار فیما اختلف من الاخبار نوشته شده توسط شیخ طوسی

اما در مورد کتاب طبری . تاریخ طبری در بسیاری از مواقع برای یک واقعه چند روایت مختلف ذکر کرده یا از کسانی روایت نقل کرده که در دروغ گوییشون شکی نیست . درواقع مقدار زیادی از مطالب کتاب طبری کذب محضه . اون حسینی قمی منظورتون کیه ؟ یه لینک از معرفیش به من بدید .

اما جدا از این مگه طبری چی گفته که شما بهش استناد می کنید ؟؟؟

در مورد دانشمند . بله دون پایه . چون زیاد حرف می زنه دلیل بر این که زیاد میدونه نمیشه .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

چند دهه پیش کمی تا قسمتی از کتاب 200 سال سکوت رو مطالعه کردم از ان زمان جز خودم و وجدانم کس دیگری نپرستیدم.در ضمن تاریخ را فاتحان می نویسند!

کسانی که به ایران حمله کردند ناموس مردم ایران رو تاراج کردند چه تفاوتی با لشکر ابن زیاد در کربلا دارن ؟ اگر کمی دیدتون رو باز کنید متوجه میشید کسانی دست ایرانی ها رو بستند و به خونه و زندگیشون حمله کردند که دست امام علی ( ع ) رو بستند و به خونه و زندگیش حمله کردند .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

کسانی که به ایران حمله کردند ناموس مردم ایران رو تاراج کردند چه تفاوتی با لشکر ابن زیاد در کربلا دارن ؟ اگر کمی دیدتون رو باز کنید متوجه میشید کسانی دست ایرانی ها رو بستند و به خونه و زندگیشون حمله کردند که دست امام علی ( ع ) رو بستند و به خونه و زندگیش حمله کردند .

داداش فرومو به اشوب کشیدیا?

بزارین هرکی هر اعتقادی داره بهش پایبند باشه اصن من کمونیستم به کسی چه؟

بعدش از نظر اسلام انیمه حرام چرا شما عشق انیمه اید؟?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کاری به تمدن و دین و شاه و امام ندارم، اما هرچی روابط ایران در زمان شاه با امریکا خوب بود شاه اومد زور چپون فرهنگ گذشته ی ایرانی رو بالا برد با انگشت نما کردن افتخارات ایرانی ها و بدیهاش گم شد در دنیا با کارهایی که همه میدونیم مثل برگذاری جشن و غیره، حالا که روابط تیره هست و عمرا خوب بشه این روابط، امریکا و متحدانش دارن هرچی اون زمان از ایران در ذهن دنیا بوجود اومده از خوبی ها و فرهنگ غنی که حتی خودمونم باورمون شده که چه کسایی بودیم ...

(در حالی که الکی نصف دنیا رو ایران فتح کرده اصلا جنگی نبوده غارتی نبوده همینجوری فتح کردن نصف دنیا رو ? غارت گر درجه یک دنیا بودیم نشونشم این نقشه ی بزرگ ایران هست? همه هم خودمونو میزنیم به اونراه هنوزم همون خون کشور گشایی و حکمرانی و منم منمون در دنیا هست که ایران رو داره جلو میبره و نمیگذاره قد خم کنه جلو زور گوی بزرگ فعلی اسراییل در واقع یک جنگ و رقابت دیرینس سر تصاحب دنیا که هنوز داره خودش رو اینجوری نشون میده به شکل دیگه اما خوب ایران متاسفانه در اوج نیست و در نهایت ضعف خودش هست) بگذریم?

و این فیلم ها بازی ها عملکرد ها و رفتارها داره برای تخریب جلوه ی خوبی که از ایران ساختن استفاده میشه که خب با توجه به کار ها و رفتارهای اینترنتی و دنیای مجازی که ایرانیها خودشون باعث تخریب فرهنگیشون میشن بنظر من الکی دارن پول حروم می کنند خودشون یجا بشینن ما خودمون هدفشون رو داریم پیش میبریم ...

نه اینکه مهم باشه ما چی فکر می کنیم اصلا 1 درصد بگین، مهم تفکر دنیا هست که کم کم داره ذهنیت نوجوانان و جوانان رو بنوعی شستشو می دن و می خوان مارو تخریب فرهنگی کنند همون کاری که تو مدرسه هممون شاهدش بودیم بچه لات ها و تخسای کلاس گاهی یکی رو میومدن تخریب می کردن جلو بقیه همه دیگه طرفو یجور دیگه میدیدیم و باهاش رفتار می کردیم حالا در مقیاس جهانی در نظر بگیرین ببین چی میشه... همین کاری که امریکا داره انجام میده البته اون تخریب چی هم همیشه محبوب نیست و ادم خوبی بنظر نمیومد از دید بقیه اما تاثیر خودشو میگذاشت تو دیدگاه دیگران نسبت به طرف همون کاری که ترامپ میکنه ادم خوبی نیست همه هم میدونن اما تاثیر رفتار و کارهاش تو دنیا اثر گذاشته.

بعدم شما اگه مسلمان واقعی هستید میدونید که سران اعراب اصلا به حرف پیامبرا و امام ها گوش ندادن که هیچ سرشونم زیر اب کردن و از پشت خنجر زدن، چه توقعی دارید که با ایرانی ها خوب رفتار کنند... پس اینقدر بحث لشکر کشی به ایران رو وسط نکشید، همون کاری که صدام با ایران کرد الان مردم راه می افتن میرن کربلا  خونه عراقیا و انگار نه انگار 30 سال پیش داشتیم جنگ می کردیم ، دیگه از جنگ چندین صد سال پیش انتظار دشمنی دارین؟؟؟!!! نمیشه که، دنیا در حال تجدید و تغییره اونا رفتن هرکاری کردن پای خودشونه شما ها ببینید امروز چجوری خودتون رفتار می کنید چجوری خودتونو به جهان میشناسونید و ایندگان درباره ما چی خواهند گفت اصلا چیزی خواهند گفت ! 

بعدم تنها چیزی که در دنیا نمیشه تحریف کرد قران هست بقیه چیزا براحتی تحریف میشه و میشه با یه داستان سرایی یه فیلم یه بازی و یه خاطره دستخوش تذلزل و نابودی کرد.

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، Miad007 گفته است :

بعدش از نظر اسلام انیمه حرام چرا شما عشق انیمه اید؟1f601.png

?

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

(در حالی که الکی نصف دنیا رو ایران فتح کرده اصلا جنگی نبوده غارتی نبوده همینجوری فتح کردن نصف دنیا رو 1f605.png غارت گر درجه یک دنیا بودیم نشونشم این نقشه ی بزرگ ایران هست1f610.png همه هم خودمونو میزنیم به اونراه هنوزم همون خون کشور گشایی و حکمرانی و منم منمون در دنیا هست که ایران رو داره جلو میبره و نمیگذاره قد خم کنه جلو زور گوی بزرگ فعلی اسراییل در واقع یک جنگ و رقابت دیرینس سر تصاحب دنیا که هنوز داره خودش رو اینجوری نشون میده به شکل دیگه اما خوب ایران متاسفانه در اوج نیست و در نهایت ضعف خودش هست) بگذریم1f611.png

داداش شاه ابهت داشت و ایرانی با ابهت و پیشرفت ساخت.حتی خدمات رضا شاه به ایران صدبرابر بهتره جمهوری اسلامی  هستش با اینهمه امکانات.آمریکا همون کشوری بود که بعضی از امکاناتش رو که به هیچ کشوری نمیداد به ایران میداد مثه مونتاژ ماشیناش یا اون قالبهای چاپ دلار که توی بعضی از فیلمها دربارش گفته شده.الان چی روسیه که کنارمونه با چین غیر از غارت چیزی برامون داشتن؟؟؟

آمریکا و روسیه ابرقدرت هستن چه بخواییم چه نخواییم ولی درکنار آمریکا بودن بهتره در کنار روسیه بودنه(البته همشون غارتگرن).

اما مطلب اصلی:هخامنشیان دنیا رو فتح کردن آدم هم توی جنگ زیاد کشتن چون میدون جنگه نه کاباره ولی هیچوقت شمشیر گردن کسی نزدن که بیا دین ما رو قبول کن.نمونش کوروش بزرگ که 3تا از پادشاهان کشورهایی که فتح کرده بود رو اعدام که نکدرد.به سربازاش گفت اگه یه مرغ از کسی گرفتید پولشو بدید به کسی زور نگید.بیخودی نیست همه تحسین میکنن اخلاق کوروش رو.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

همون کسانی که به خانه حضرت فاطمه زهرا( س ) حمله کردند و ایشون و فرزندی رو که در شکم داشتند رو به شهادت رسوند . شما انتظار دارید به مردم بگن برید به ایران حمله کنید و برای ما طلا و جواهرات و برده و کنیز بیارید ؟ معلومه که باید براش دلیل شرعی بتراشن . اما برای من امام علی ( ع ) حجته که در جنگهای زمان پیامبر در کنار ایشون بود اما در هیچکدوم از جنگهای بعد از ایشون شرکت نکرد تا این که خودش خلیفه شد .

امام خمینی قصد صدور اسلام به همه دنیا رو داشت همون طور که پیامبر داشت . نه با جنگ و خونریزی بلکه  با دعوت به حق . هدف پیامبر این بود تا همه مردم رو از دین خدا مطلع کنه تا کسانی که خودشون دوست دارن ، به دین خدا در بیان و در دنیا و آخرت رستگار بشن . شما یک جنگ ابتدایی از پیامبر یا امام علی به من نشون بده ( جنگ ابتدایی در برابر جنگ دفاعی قرار میگیره یعنی جنگی که خودت پیشگامش بشی و به دیگران حمله کنی ) تا من بپذیرم رسول خدا مردم رو به زور شمشیر مسلمان کرده .

این جمله رو میشه به عنوان جوک سال ثبت کرد . واقعا به این حرفها اعتقاد هم دارید ؟؟؟ میشه به من رابطه مقام زن و ازدواج با کنیزها رو توضیح بدید ؟؟؟

( پیامبر اسلام زمانی که دختران زنده به گور میشدند به حضرت فاطمه ام ابیها می گفت . )

اما در مورد کتاب طبری . تاریخ طبری در بسیاری از مواقع برای یک واقعه چند روایت مختلف ذکر کرده یا از کسانی روایت نقل کرده که در دروغ گوییشون شکی نیست . درواقع مقدار زیادی از مطالب کتاب طبری کذب محضه . اون حسینی قمی منظورتون کیه ؟ یه لینک از معرفیش به من بدید .

در مورد دانشمند . بله دون پایه . چون زیاد حرف می زنه دلیل بر این که زیاد میدونه نمیشه .

آره شما راست میگید.طایفۀ بنی قریظه رو بابای من صبح تا شب گردن میزد بخاطر اینکه مسلمان نشدن.واقعن هیچی از تاریخ مسلمونا نمیدونی.هر که راست مینویسه چون برخلاف میل شماست میگید دروغه.تاریخ طبری اگه خوب نبود چرا تو حوزه های علمیه تدریس میشه؟؟؟شما حسینی قمی رو نمیشناسید؟؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، lali city گفته است :

آره شما راست میگید.طایفۀ بنی قریظه رو بابای من صبح تا شب گردن میزد بخاطر اینکه مسلمان نشدن.واقعن هیچی از تاریخ مسلمونا نمیدونی.هر که راست مینویسه چون برخلاف میل شماست میگید دروغه.تاریخ طبری اگه خوب نبود چرا تو حوزه های علمیه تدریس میشه؟؟؟شما حسینی قمی رو نمیشناسید؟؟؟؟؟

درود

دوست عزیز طایفه بنی قریظه بخاطر مسلمان نشدن گردن نزدن!! حتی تو ویکیپدیا هم میتونید جستجو بزنید و ببینید داستان چی بود! (که تو همونم بحث هست ولی شما کلا ربطش دادی به چیز دیگه!)
در تاریخ طبری هم تو کتابش حوادث مختلفو جمع اوری کرده از منابع متعدد!(خودم مقداری از اونو مطالعه کردم) و اینطور نیست که تماما با سند معتبر بوده باشه!

موضوع این تاپیک هم ربطی به دین نداشت که این مسائل بهش باز شد! در کل در این شکی نیست اونا دارن تاریخو تحریف میکنن! و اینم نمیشه گفت فقط یه بازیه! چون خیلی از ماها بخاطر تسلط نداشتن رو زبان انگلیسی داستان بازیها رو دنبال نمیکنیم ولی اونوریا بیشترشون داستان بازی براشون مهمه و دنبال میکنن!

موفق باشید

ویرایش شده توسط Alien87
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

به نظر من نه تنها در کارشون موفق نبودند بلکه الان اعتقادات بسیاری از ملت ضعیفتر شده! بسیار ضعیفتر

اون زمان های شاه ملت کاری به هم نداشتن، چادری و بی چادر وووو اما امروز ...

بگذریم شعار و داستان و حدیث و اینا بسه که گوش ملت زیادی پر شده سر ریز کرده.

اگر مسلمونی نمازتو بخون سعی کن اول خودتو به اون حد انسانیت برسونی بعد بیای به دیگران امر و نهی کنی

ول کن داداش این توهمات، بازی کن حالشو ببر.، اعتقادات شما محترمه و قابل احترام

شما هم به اعتقادات دیگران احترام بذار و سعی نکن بیای بهشون القا کنی چی درسته جی غلط

آدم خودش راهشو پیدا میکنه.

لینک به دیدگاه

بزرگترین نقطه ضعف کشور هایی مثل ایران اعتقاداتشونه هرکسی میتونه به راحتی احساساتشون رو جریحه دار کنه و ازشون سوءاستفاده کنه

زیادن کشورهایی که دین الهی ندارن یا دین به مفهومی که ما درک میکنیم ولی بسیار مردم بهتر منظم تر و انسان دوست تری هستن

مثالش هم هست خودتون بهتر از من میدونید

بنظر من بیهوده ترین بحث بحث در مورد دینه

هرچی بگی یک نفر هست بهش بربخوره

ویرایش شده توسط Hosein Amiri
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

من و پسر عموم سر پول و مقام میزنیم همیدیگه رو......چه ربطی به ایرانی داره که 15 قرن بعدش زندگی میکنم؟ شما کمتر بشین پا تلویزیون میلی!

چشماتو باز کن ببین امروز تو مملکتت کی داره بهش ظلم میشه جزو بزرگترین صادرکنندگان فسیلی هستیم اما.....

دین مانند ....میمونه و شخصیه هر کی به هر چی اعتقاد داره به خودش ربط داره و نباید اونو به بقیه تلقین کنه

یه تفاوتی بین انسان و حیوان هست اونم قدرت تفکره کمی تفکر کنید و اینقدر اعتقاداتونو به ملت زور نکنید

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، lali city گفته است :

داداش شاه ابهت داشت و ایرانی با ابهت و پیشرفت ساخت.حتی خدمات رضا شاه به ایران صدبرابر بهتره جمهوری اسلامی  هستش با اینهمه امکانات.آمریکا همون کشوری بود که بعضی از امکاناتش رو که به هیچ کشوری نمیداد به ایران میداد مثه مونتاژ ماشیناش یا اون قالبهای چاپ دلار که توی بعضی از فیلمها دربارش گفته شده.الان چی روسیه که کنارمونه با چین غیر از غارت چیزی برامون داشتن؟؟؟

آمریکا و روسیه ابرقدرت هستن چه بخواییم چه نخواییم ولی درکنار آمریکا بودن بهتره در کنار روسیه بودنه(البته همشون غارتگرن).

اما مطلب اصلی:هخامنشیان دنیا رو فتح کردن آدم هم توی جنگ زیاد کشتن چون میدون جنگه نه کاباره ولی هیچوقت شمشیر گردن کسی نزدن که بیا دین ما رو قبول کن.نمونش کوروش بزرگ که 3تا از پادشاهان کشورهایی که فتح کرده بود رو اعدام که نکدرد.به سربازاش گفت اگه یه مرغ از کسی گرفتید پولشو بدید به کسی زور نگید.بیخودی نیست همه تحسین میکنن اخلاق کوروش رو.

ااا خب اون زمانم عربا اومدن ایرانو فتح کردن میدونه جنگه... دلیل میشه اخه از این مزخرفتر برای کشور گشایی بری به همه حمله کنی ؟؟؟

غارتگر متجاوز همه یکین،از نظر من مغولا با هخامنشیان با این عربا یا اون هیتلر اسراییل همه یکین... اصلا کی بهت همچین اجازه ای میده بری یک کشور رو دچار جنگ و عقب موندگی و بدبختی کنی؟؟؟

اصلا سیستم پادشاهی سیستم فاسدیه بخودی خود چون یه نفر تصمیم میگیره برا همه...!

اصلا امریکا مگه عاشق چشم و ابرو ایران بودش که به شاه اومده اینهمه چیز داد، نخیر دنبال این بود تو اسیا جا پاشو محکم کنه، حکایت شاه با امریکا نقل اون مواد فروشس که دفعه اول تحویلت میگره میبره بالا تو جمع بعد که معتادش شدی فقط میچاپدت، همین بلایی که الان سر عربستان اومده اول تحویلشون گرفتن دوجا بردنشون تحولیشون گرفتن الان ادم حسابشون که نمی کنن هیچ مستقیما بهشون امر و نهی می کنن بهشون میگن گاو شیرده و غیره... شاه هم همین بود اول تحویلش گرفتن بزرگش کردن جلوش فرش مینداختن بعدش رضا شاه یخورده غیرتش گل کرد گفت نه سرشو زیر اب کردن محمد رضا شاه هم اروم اروم سوارش شده بودن اول نفت رو گرفتن بعدش دخالت نظامی کردن بعدش مشکل حجاب رو اومدن درست کردن بعد اون بحث کاپیتولاسیون و وام های کلانی که گرفته بود و بدهی های زیادی که داشت خلاصه اگه همین جور پیش میرفت شاه کل ایران رو حراج میزد به نام امریکایی ها که هیچ نونم نداشتیم بخوریم چه برسه الان بیایم اظهار فضل کنیم براحتی، از افغانیا درس بگیرید حال و روزشون معلومه که با امریکایی ها خوبن و نوکرشن برید خداروشکر کنید کی با امریکایی ها دوست بوده اوضاعش خوبه اون اروپایی ها بدلیل بدهی هاشون و وامهاشون کشورشون رو مجبور کردن بزارن حراج جزیره می فروشن مالیات زیاد می کنن ندیدی که به چه وضعی افتادن که الان غیر از بله قربان هیچی نمی تونن به امریکا بگن اما خود امریکا با اون همه بدهی هیچ کی نمی تونه بهش بگه بالا چشمت ابروه.

برید یخورده تفکر کنید می بینید اوضاع و احوال چجوریه... !

ایران مشکل داره هیچ کسم کتمان نمی کنه چون همه بفکر خودشونن همبستگی قدیم از بین رفته اعتماد به مسولین از بین رفته ... اینها همش هست و بخاطر بی کفایتی مسولین هست که نظارت در جامعه رو ول کردن افسارش رو حالا نمیشه جمعش کرد...!

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Sabertooth گفته است :

من و پسر عموم سر پول و مقام میزنیم همیدیگه رو......چه ربطی به ایرانی داره که 15 قرن بعدش زندگی میکنم؟ شما کمتر بشین پا تلویزیون میلی!

چشماتو باز کن ببین امروز تو مملکتت کی داره بهش ظلم میشه جزو بزرگترین صادرکنندگان فسیلی هستیم اما.....

دین مانند ....میمونه و شخصیه هر کی به هر چی اعتقاد داره به خودش ربط داره و نباید اونو به بقیه تلقین کنه

یه تفاوتی بین انسان و حیوان هست اونم قدرت تفکره کمی تفکر کنید و اینقدر اعتقاداتونو به ملت زور نکنید

شما اشاره به کشتار ایرانی ها توسط اعراب کردی و گفتی از اون موقع به بعد راهتون رو جدا کردید در جوابتون گفتم اون کشتار توسط کسانی انجام شد که به اهلبیت رسول خدا هم رحم نکردند .

این که اقدامات دشمنان اهل بیت رو بذاری به حساب اهل بیت اوج بی انصافیه .

در ضمن من هیچ وقت به کسی زور نگفتم . اساسا فضای مجازی فضای زور گفتن نیست مخصوصا من که دسترسی مدریت هم ندارم و مثل شما یه کاربر ساده هستم .

در 2 ساعت قبل، Nsm1000 گفته است :

به نظر من نه تنها در کارشون موفق نبودند بلکه الان اعتقادات بسیاری از ملت ضعیفتر شده! بسیار ضعیفتر

اون زمان های شاه ملت کاری به هم نداشتن، چادری و بی چادر وووو اما امروز ...

بگذریم شعار و داستان و حدیث و اینا بسه که گوش ملت زیادی پر شده سر ریز کرده.

اگر مسلمونی نمازتو بخون سعی کن اول خودتو به اون حد انسانیت برسونی بعد بیای به دیگران امر و نهی کنی

ول کن داداش این توهمات، بازی کن حالشو ببر.، اعتقادات شما محترمه و قابل احترام

شما هم به اعتقادات دیگران احترام بذار و سعی نکن بیای بهشون القا کنی چی درسته جی غلط

آدم خودش راهشو پیدا میکنه.

من هم هرگز نگفتم جمهوری اسلامی موفق بوده .

اساسا من قصد دفاع از ج . ا رو ندارم . برای من اصل اهل بیته و کار این افراد حجته . سایر افراد رو با ایشون می سنجم حالا این فرد خمینی یا خامنه ای هم که باشه برای من هیچ اهمیتی نداره .

والا من به اعتقادات کسی توهین نکردم اما عده ای از دوستان سریع به آدم برچسب هایی مثل ساندیس خور و ... می زنن ( توی تاپیک های دیگه هم مواردی بوده ) در حالی که من یادم نیماد از ج . ا دفاع کرده باشم . فقط مدافع اهل بیت و اساس فکر شیعه 12 امامی هستم .

در 4 ساعت قبل، lali city گفته است :

داستان طائفه بنی قریظه نیاز به بررسی بسیار دقیق داره . بسیاری از محققیق کشته شدن این همه آدم رو رد کرده اند و براش دلایل منطقی دارن . ضمن این که طبق بعضی از روایات این افراد خودشون پذیرفته بودند که اگر عهد شکنی کردند مسلمانان حق دارند خونشون رو بریزند .

نویسنده تاریخ طبری در بسیاری از موارد تمام قول های موجود در مورد وقایع رو جمع آوری و ثبت می کرده نه این که بگرده دنبال قول صحیح و اون رو ثبت کنه . به همین دلیل که گاها در این تاریخ برای بعضی افراد چندتا تاریخ وفات ذکر کرده . برای پذیرش حدیث و روایت یکی از مهمترین موارد سند اون حدیث یا روایته تا ما بدونم چه اشخاصی اون حدیث یا روایت رو نقل کرده اند در موارد بسیاری در کتاب طبری گوینده حدیث و روایت معلوم نیست و از عبارت هایی مانند می گویند و ... استفاده کرده . مثل شایعات تلگرام که فقط خبر به دست من و شما میرسه و منبع خبر معلوم نیست . البته قرار نیست همه این اخبار دروغ باشن ( نه در تلگرام نه در تاریخ طبری اما موارد دروغ هم درشون بسیار زیاده ) روش محققیق چه شیعه چه سنی بررسی حدیث و روایته . وقتی از کتابی روایتی گفته میشه قرار نیست همه روایات اون کتاب مورد وثوق باشه .

در ضمن حداقل برای شیعه تاریخ طبری از جهت کمی مهمه نه کیفی .

من نمی دونم شما کدوم حسینی قمی رو میگید . یه لینکی چیزی ازش به من بدید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چقدر جای خالی منفی احساس میشه

40 ساله هر گندی بلد بودن و نبودن آوردن ، خلیج فارس دریای خزر فروختن ، از داخل فیلتر از خارج تحریم ، ایرانی ها تو کل دنیا آدم حساب نمیشن ، دارم از گشنگی و تشنگی بی هوایی میمیریم

با حقوق یک ماه نمیشه یه بازی خرید اونم باید آی پی دور بزنی

تولید داخلی صفر ، نوکر چین و روسیه ، انگلیس پشت پرده شدیم ( اختلاس های میلیاردی آخرش به بانکهای انگلیس ختم میشه)

کل دنیا جمع میشدن ایران و ایرانیو اینجوری بکوبن نمیتونستن ، کاری که  غیر ایرانی با خودمون کرد

8 سال کلی شهید جانباز و خیلی چیزهای دیگه فدا کردیم که ناموس ایرانی نیوفته دست حرو مزاده ، الان با دست خودمون میدیم ، جوری شده که عراقی ها تو تبریز هم پرسه میزنن

این کلیپ ، زنده به گور کردن رزمندگان نشون میده ( به نظر من مردان ایرانی فقط اونا بودن که رفتن و ندیدن وضعیت الانو چون تحمل نمیکردن خدا بهشون لطف کرد) اگه دلشو دارید نگاه کنید

http://s8.picofile.com/file/8339558300/زنده_به_گور_کردن_رزمندگان_ایرانی.mp4.html

حرف زیاده اما اینجا جاش نیست و تاپیک پاک میشه ، همون اول هم عرض کردم تاپیک به جهت گیری سیاسی و ساندیسی میخوره خواسته یا ناخواسته

آخر سر یه چیزی هم بدهکار شدیم > وقتی که خر سواران دیروز بشن بنز سواران امروز همین میشه

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

چقدر جای خالی منفی احساس میشه

40 ساله هر گندی بلد بودن و نبودن آوردن ، خلیج فارس دریای خزر فروختن ، از داخل فیلتر از خارج تحریم ، ایرانی ها تو کل دنیا آدم حساب نمیشن ، دارم از گشنگی و تشنگی بی هوایی میمیریم

با حقوق یک ماه نمیشه یه بازی خرید اونم باید آی پی دور بزنی

تولید داخلی صفر ، نوکر چین و روسیه ، انگلیس پشت پرده شدیم ( اختلاس های میلیاردی آخرش به بانکهای انگلیس ختم میشه)

کل دنیا جمع میشدن ایران و ایرانیو اینجوری بکوبن نمیتونستن ، کاری که  غیر ایرانی با خودمون کرد

8 سال کلی شهید جانباز و خیلی چیزهای دیگه فدا کردیم که ناموس ایرانی نیوفته دست حرو مزاده ، الان با دست خودمون میدیم ، جوری شده که عراقی ها تو تبریز هم پرسه میزنن

این کلیپ ، زنده به گور کردن رزمندگان نشون میده ( به نظر من مردان ایرانی فقط اونا بودن که رفتن و ندیدن وضعیت الانو چون تحمل نمیکردن خدا بهشون لطف کرد) اگه دلشو دارید نگاه کنید

http://s8.picofile.com/file/8339558300/زنده_به_گور_کردن_رزمندگان_ایرانی.mp4.html

حرف زیاده اما اینجا جاش نیست و تاپیک پاک میشه ، همون اول هم عرض کردم تاپیک به جهت گیری سیاسی و ساندیسی میخوره خواسته یا ناخواسته

آخر سر یه چیزی هم بدهکار شدیم > وقتی که خر سواران دیروز بشن بنز سواران امروز همین میشه

همه دنیا بعد جنگ مرده هاشون رو دفن کردن برای بهتر زندگی کردن زنده ها تلاش کردن

ما هنوز که هنوزه داریم از مرده ها بالامیریم که زنده ها رو هم بفرستیم کنارشون

20 سال گذشت بهتر نیست کمی به فکر زنده ها باشیم ؟

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، Hosein Amiri گفته است :

همه دنیا بعد جنگ مرده هاشون رو دفن کردن برای بهتر زندگی کردن زنده ها تلاش کردن

ما هنوز که هنوزه داریم از مرده ها بالامیریم که زنده ها رو هم بفرستیم کنارشون

20 سال گذشت بهتر نیست کمی به فکر زنده ها باشیم ؟

جواب شما رو در همینجا ، کاربر دیگه ای داده متنش رو با همون اندازه و فونت کپی می کنم تا متوجه بشید کدوم کاربر و کدوم پست :

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...