رفتن به مطلب

خریدار CPU i5 سوکت 1155 نسل دو یا سه

Amir-Jamali-123
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت تمامی دوستان لیونی .

خریدار CPU Core i5 سوکت 1155 از نسل Ivy Bridge یا Sandy Bridge هستم . فقط از بین 2500 یا 2500k یا 3470 یا 3570 یا 3570k یا 3550 . لطفا سالم و کاملا دیفالت باشه ( اور نشده باشه ) . پیشنهاد 2400 و 3350 ندین .

قیمت سندی بریدج بیشتر از 400 نباشه و  ایوی بریدج هم بالای 500 نباشه . بیشتر ازین مقدار خریدار نیستم .

ساری و قائم شهر حضوری . درصورت پست هزینه ارسال رو خودم به عهده میگیرم .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hamed.Madadi گفته است :

ممنون . ولی فکر کنم تمام توضیحات رو در اول تاپیک گفته باشم ...

لینک به دیدگاه

3570k بالای ۱میلیون هستش !!

من تا ۹۲۰تومن هم خریدار ۳۵۷۰ک هستم

ولی نیست

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

3570k بالای ۱میلیون هستش !!

من تا ۹۲۰تومن هم خریدار ۳۵۷۰ک هستم

ولی نیست

درسته قیمتها فضاییه ( البته اگه با دلار 20 تومنی حساب کنیم طبیعیه ) اما من عرض کردم بالای 500 نمیگیرم حالا کسی خواست بده با این قیمت میده کسی هم نخواست نمیده . ضمنا با کاهش قیمت دلار به 8 تومن طبیعتا باید قیمت بیاد پایین ولی توی مملکت ما فروشنده ها ( از اون سودجو هاشون )  چیزی به اسم کاهش دادن قیمت نمیشناسن .

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

درسته قیمتها فضاییه ( البته اگه با دلار 20 تومنی حساب کنیم طبیعیه ) اما من عرض کردم بالای 500 نمیگیرم حالا کسی خواست بده با این قیمت میده کسی هم نخواست نمیده . ضمنا با کاهش قیمت دلار به 8 تومن طبیعتا باید قیمت بیاد پایین ولی توی مملکت ما فروشنده ها ( از اون سودجو هاشون )  چیزی به اسم کاهش دادن قیمت نمیشناسن .

ادرس بدید ما هم دلار 8 تومنی بگیریم!

2500k دارم میخواستم ارتقا بدم به 7400 جدای از قیمتها بنچمارک ها رو دیدم پشیمون شدم....شما هم کمی بودجه افزایش بده بخر بعدا هیچی نمیشه خرید

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

ادرس بدید ما هم دلار 8 تومنی بگیریم!

2500k دارم میخواستم ارتقا بدم به 7400 جدای از قیمتها بنچمارک ها رو دیدم پشیمون شدم....شما هم کمی بودجه افزایش بده بخر بعدا هیچی نمیشه خرید

آدرس : ایران - تمام نقاط ایران

( البته الان دیگه شده 9500 نه کمتر میشه نه بیشتر ) مگه شما خبر ندارین چه اتفاقاتی تو کشور می افته انگار تو ایران نیستیا ... دلار 19 تومن بود کسی که نمیخرید فروشنده های دلار، قیمت هر دلار رو کردن 15 تومان . باز هم کسی نمیخرید . برای کساد نشدن بازارشون قیمت رو اوردن پاینتر به 13 هزار تومن بو باز هم کسی نمیخرید تا 11 تومن وهم همینطور . تا همین چند روز پیش داشتن دلار رو به قیمت 8500 میفروختن .  ولی درحال حاضر به 9500 افزایش پیدا کرده که طبق گفتشون ثابت میمونه .

بنده پولامو برای خرید گرافیک گذاشتم و حداکثر قیمتی که میتونم برای cpu خرج کنم 500 هزارتومان هست . اگه بخوام پول بیشتری بدم میرم 3770-i7 میخرم که با قیمت 800 تا 900 هزار ریخته .

ویرایش شده توسط Amir-Jamali-123
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

3770-i7 میخرم که با قیمت 800 تا 900 هزار ریخته .

یه چندتا یی یک تومان ازشما خریدارم?

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، 780ti گفته است :

یه چندتا یی یک تومان ازشما خریدارم1f64f.png

برین ایتی بازار سر بزنین ... سایت های دیگه هم بودکه فعلا حضور ذهن ندارم . قیمت تا 2 میلیون هم هست ولی 800 هم پیدا میشه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، omidvar777 گفته است :

منم یه دونه میخوام لطفا

اگه مسخره میکنین باید بگم خودتون میتونین به سایت ایتی بازار یه نگاهی بندازین اگه هم جدی نیاز دارین ، بازم برین ایتی بازار رو یه نگاهی بندازین و از اونجا بخرین ...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

برین ایتی بازار سر بزنین ... سایت های دیگه هم بودکه فعلا حضور ذهن ندارم . قیمت تا 2 میلیون هم هست ولی 800 هم پیدا میشه

در 1 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

اگه مسخره میکنین باید بگم خودتون میتونین به سایت ایتی بازار یه نگاهی بندازین اگه هم جدی نیاز دارین ، بازم برین از ایتی بازار بخرین ...

داداش شما 700-800 می بینید

image.thumb.png.d14e29cf76722864f20df5b4620dbe80.png

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، 780ti گفته است :

داداش شما 700-800 می بینید

image.thumb.png.d14e29cf76722864f20df5b4620dbe80.png

به جان خودم تا همین چند روز پیش دیده بودم 800 تومن ... چطور انقدر ناگهانی افزایش قیمت دادن .??? نکته قابل توجه تر اینه که قیمت رو زده 680 تا 2200 ولی لیست قیمت چیز دیگه اب میگه ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دادش محض اطلاع  گذشته خدا رحمت کننداین نموادر نگاه کنید پردازنده هرچی می خواهید تهیه کنید  گذشته  یه خواب بود  وآینده یه واقعیت ممکن یه ماه بعد افسوس امروز بخورید

image.thumb.png.ffeb997d849e57da8e662d56d5a7a3f2.png

ویرایش شده توسط 780ti
لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

آدرس : ایران - تمام نقاط ایران

( البته الان دیگه شده 9500 نه کمتر میشه نه بیشتر ) مگه شما خبر ندارین چه اتفاقاتی تو کشور می افته انگار تو ایران نیستیا ... دلار 19 تومن بود کسی که نمیخرید فروشنده های دلار، قیمت هر دلار رو کردن 15 تومان . باز هم کسی نمیخرید . برای کساد نشدن بازارشون قیمت رو اوردن پاینتر به 13 هزار تومن بو باز هم کسی نمیخرید تا 11 تومن وهم همینطور . تا همین چند روز پیش داشتن دلار رو به قیمت 8500 میفروختن .  ولی درحال حاضر به 9500 افزایش پیدا کرده که طبق گفتشون ثابت میمونه .

بنده پولامو برای خرید گرافیک گذاشتم و حداکثر قیمتی که میتونم برای cpu خرج کنم 500 هزارتومان هست . اگه بخوام پول بیشتری بدم میرم 3770-i7 میخرم که با قیمت 800 تا 900 هزار ریخته .

مثل اینکه شما خبر نداری وضعیت مملکت چطوره همون دلار 9500 هم بیار من ازت 10 میخرم....میخواستن دلارایی که ملت برا روز مبادا نگه داشته بودن رو مفت از چنگشون دربیارن قیمت اوردن پایین...فقط هم خرید نه فروش

مملکتی که دولتش دستش تو جیب مردمش باشه امیدی به ارزونی درش نیست....هر وقت هارد 1 ترا شد 70 تومن من ایمان میارم که ارزونی شده

قیمت واقعی دلار 14 تا 14.500 هست.. بورس ریزش داشته و احتال بالاتر رفتن دلار هست

ویرایش شده توسط Sabertooth
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، 780ti گفته است :

دادش محض اطلاع  گذشته خدا رحمت کننداین نموادر نگاه کنید پردازنده هرچی می خواهید تهیه کنید  گذشته  یه خواب بود  وآینده یه واقعیت ممکن یه ماه بعد افسوس امروز بخورید

image.thumb.png.ffeb997d849e57da8e662d56d5a7a3f2.png

این نموردارو یکی از جلوم بر داره با نگاه به قیمت های بهار و بعدش قیمت های الان قصم میگیره ?

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

مثل اینکه شما خبر نداری وضعیت مملکت چطوره همون دلار 9500 هم بیار من ازت 10 میخرم....میخواستن دلارایی که ملت برا روز مبادا نگه داشته بودن رو مفت از چنگشون دربیارن قیمت اوردن پایین...فقط هم خرید نه فروش

مملکتی که دولتش دستش تو جیب مردمش باشه امیدی به ارزونی درش نیست....هر وقت هارد 1 ترا شد 70 تومن من ایمان میارم که ارزونی شده

هارد 1 ترا 70 تومنی ?? . یکم توقع ات بیش از حد از از قمیت ها زیاد نیست ؟؟? اگه اینجوری میگفتی یه چیزی : هر وقت هارد نیم ترا ( 500 گیگ ) شد 100 تومن من ایمان میارم که ارزونی شده

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Amir-Jamali-123 گفته است :

این نموردارو یکی از جلوم بر داره با نگاه به قیمت های بهار و بعدش قیمت های الان قصم میگیره ?

واقعیت همیشه تلخه ...نه دلال نه صرافی هیچکدوم قیمت درست بهتون نمیدن چرا؟..میترسن بهشون ابلاغ شده 

شما هم تا دیرتر نشده هر چی لازم داری بخر فردا دیره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Amir-Jamali-123 گفته است :

هارد 1 ترا 70 تومنی ?? . یکم توقع ات بیش از حد از از قمیت ها زیاد نیست ؟؟? اگه اینجوری میگفتی یه چیزی : هر وقت هارد نیم ترا ( 500 گیگ ) شد 100 تومن من ایمان میارم که ارزونی شده

ارزش اون کالا بالا نرفته ارزش پول ما پایین اومده قیمت واقعی همون 70 تومنه هارد شده 700 تومن دستمزدمون هنوز تکون نخورده پس یه جای کار میلنگه

وقتی درامد ریالی و خرج کردنش دلاری میشه عمق بدبختی نمایان میشه...33 سال تو این مملکت زندگی میکنم ارزونی ندیدم

لینک به دیدگاه

این حرف که دلار ۸تومن شده را از دهن بعضی ها در طول روز می‌شنوم.

این نشون دهنده این مساله هست که تبلیغات ج.ا همچین بی تاثیر هم نیست !

فقط مردم رو به جون هم می ندازند.

مشتری میاد مغازه میگه چرا قیمت ها هنوز بالاست مگه دلار ۸ نشده ! بد بیراه میگه میره

منو میگی !!. . .  واقعا شبیه همین علامت تعجب میشم 

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، Sabertooth گفته است :

واقعیت همیشه تلخه ...نه دلال نه صرافی هیچکدوم قیمت درست بهتون نمیدن چرا؟..میترسن بهشون ابلاغ شده 

شما هم تا دیرتر نشده هر چی لازم داری بخر فردا دیره

دقیقا ...

والا اگه میتونستم میخریدم نیم ساله بودجشو دارم پیداش نمیکنم . همه جا زده نا موجود یا قیمت بالای 600-700

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، testaccount گفته است :

الان اینارو به شوخی نوشتی یا واقعا زیر سنگ زندگی می کنی؟

احتمالا با توجه به نرخی که برای قیمت دلار تعیین کردی هم محله ای جهانگیری هستی، از اونجا دلار 9500 هر چی میدن بخر بیار من 14000 تومن همشو ازت میخرم. روی هر دلار 4500 سود می کنی.

میشه بگی دقیقات کجای نوشته ام شبیه به شوخی بود ؟ ما که تو این اوضاع و بدبختی گیر کردیم بنظرتون وقتی برای شوخی داریم ؟؟

دلار شنیدم 9500 حالا شما میگی 14 تومن نمیدونم شایدم من اشتباه کنم . تا جایی که من یادمه گفتن 9500

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

این حرف که دلار ۸تومن شده را از دهن بعضی ها در طول روز می‌شنوم.

این نشون دهنده این مساله هست که تبلیغات ج.ا همچین بی تاثیر هم نیست !

فقط مردم رو به جون هم می ندازند.

مشتری میاد مغازه میگه چرا قیمت ها هنوز بالاست مگه دلار ۸ نشده ! بد بیراه میگه میره

منو میگی !!. . .  واقعا شبیه همین علامت تعجب میشم 

چی بگم والا...!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...