رفتن به مطلب

درخواست قیمت‌گذاری لپتاپ لنوو G510 i7

Recommended Posts

با سلام.

میخوام ببینم اگه لپتاپمو بفروشم میتونم باهاش یه سیستم کارکرده گیمینگ متوسط جمع کنم یا نه. البته باندل و کارت گرافیک لازمه نه بقیه قطعات.

وضعیت لپتاپ: G510 کاملا سالم، با کارتن و باتری 100 درصد (فقط برای سالم موندن، هر ماه یکی دو بار پر و خالی میشه و با 60 درصد شارژ جدا از لپتاپ نگه داشته میشه و بسته به استفاده بین 3 تا 5 ساعت جواب میده)

فقط جک صدا خراب شده و برا باز نکردن کل لپتاپ تعمیرش نکردم. ولی خود لپتاپ تمیز و بی خط و خشه و گارانتیش دو سالیه فکر کنم تموم شده. ضمنا خود لنوو درایورای ویندوز 10 رو هم براش بیرون داده.

مشخصات: Core i7 4702mq چهار هسته و هشت رشته پردازش

8GB DDR3 1600 :Ram

1TB :HDD (البته من رو لپتاپ یه SSD هم انداختم که در صورت فروش لپتاپ، اونو نمیفروشم و فقط در پشت لپتاپ  برا نصبش باز شده)

AMD R7 M265  4GB DDR3 :VGA

با تشکر.

لینک به دیدگاه

سلام

شماره تماس میدید 

خریدارم

09336421785

لینک به دیدگاه

سلام. والا هنوز نگفتم حتما قصد فروش دارم. فقط میخوام ببینم  چند میره.

فعلا بودجه ندارم بذارم روش سیستم جمع کنم و آدمی نیستم که هر قطعه ای بخرم. همین لپتاپ الانش با کمال تعجب فوزا 7 رو تو فول اچ دی 30 فریم میده! البته خیلی از گیمای روزو 20 فریم با حداقل تنظیمات میده و چندان برام مهم نیست چون تو کنسول بازی میکنم.

به هر حال این شماره م 09148175651

ممنون.

لینک به دیدگاه

دوستان ایشون قیمت می خوان ! 

دوست عزیز حدود 4  تومن می تونید بفروشید 

برای تهیه باندل گیمینگ متوسط هم اگه فقط مد نظرتون مادربرد و سی پی یو   رم و گرافیک باشه  باید اگر i7 بخواید نسل 3 اینتل اگر هم i5 بخواید نسل 4 اینتل پیشنهاد می شه  رم هم حدود 8 گیگ می تونید استفاده کنید گرافیک هم 950 یا 1050 یا اگه یه شکار پیدا شده 1050ti

لینک به دیدگاه

نقل قول
در 22 ساعت قبل، Divine گفته است :

دوستان ایشون قیمت می خوان ! 

دوست عزیز حدود 4  تومن می تونید بفروشید 

برای تهیه باندل گیمینگ متوسط هم اگه فقط مد نظرتون مادربرد و سی پی یو   رم و گرافیک باشه  باید اگر i7 بخواید نسل 3 اینتل اگر هم i5 بخواید نسل 4 اینتل پیشنهاد می شه  رم هم حدود 8 گیگ می تونید استفاده کنید گرافیک هم 950 یا 1050 یا اگه یه شکار پیدا شده 1050ti

خیلی ممنون بابت راهنماییتون.

بیشتر به فکر i5 نسل 6 و 7 بودم که رم DDR4 هم استفاده کنم. ینی به نظرتون نمیرزه بیشتر خرج قطعات جدیدتر بشه؟ چون من مصرف کننده ام و حداقل 3 سال از سیستم کار میکشم.

گرافیکم با توجه به اوضاع ماینینگ و اورکلاک فعلی، ترجیح میدم صفرشو بگیرم. به نظرتون بهتره وایسم سری بعد گرافیک ها بیاد (مثلا 2050) یا الان سیستم جمع کنم؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

نقل قول
در 23 ساعت قبل، Emziper گفته است :

قیمت بدید

در 22 ساعت قبل، saitama گفته است :

درود قیمتتون رو پ خ بفرمایید ?

با درود و احترام، عنوان درخواست قیمت‌گذاریه!

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ST92 گفته است :

خیلی ممنون بابت راهنماییتون.

بیشتر به فکر i5 نسل 6 و 7 بودم که رم DDR4 هم استفاده کنم. ینی به نظرتون نمیرزه بیشتر خرج قطعات جدیدتر بشه؟ چون من مصرف کننده ام و حداقل 3 سال از سیستم کار میکشم.

گرافیکم با توجه به اوضاع ماینینگ و اورکلاک فعلی، ترجیح میدم صفرشو بگیرم. به نظرتون بهتره وایسم سری بعد گرافیک ها بیاد (مثلا 2050) یا الان سیستم جمع کنم؟

با تشکر

نه عزیز نگفتم نمی ارزه !

اول بگید مصرفتون چیه دقیقا ؟!  اما درکل یه سری توضیحات نوشتم خودتون بخونید کلی هست شاید در بعضی موارد درست نباشه ! ( طرفدار اینتل هم نیستم !!)

اما با بودجه 4 تومن  اگه ddr4 بخواین رم  سی پی یو  مادربرد می تونین جمع کنین ! اونم قطعات عادی !  اما نسل 3 و 4 قطعات حرفه ای میشه استفاده کرد که البته از نظر ارتقا نسل 3 دیگه تموم شده ! نسل 4 هم تهش 4770 یا 4790 هست که هنوز هم خوبن پس نسل 4 پیشنهاد می شه نسل 6 و 7 به دلیل موجود بودن اکبند قطعات وگرانی های اخیر قیمت بالایی دارن ! و حقیقتا هم خریدشون با این قیمتهای الان  اشتباس ! چون حتی نسل 7 اینتل جز ddr4 و optane  مزیتی قابل توجهی نسبت به نسل 4 نداره و برای مصارف گیم تقریبا کارایی یکسانی دارن   مثلا i7 7700 نسبته به i7 4790    ده درصد قویتره ! نسل 6 که هم  که از لحاظ قدرت شبیه نسل 4 هست 

کلن اینتل یه زمانی داش اقایی می کرد چون ای ام دی ضعیف عمل می کرد و هر کار دلش می خواست می کرد و فقط به مشتری توهین می کرد حالا بگذریم  نسل 8 اینتل واقعا ارزش خرید داره واقعا جهش قدرتی زیادی اعمال کرده البته اونم از ترس ای ام دی بوده(خدا خیرش بده ) که رایزنا نزنن بترکوننش اما مادربرد ها خیلی سنگین هست xD به نظرم بهترین خرید نسل 3 یا 4 هست  

نه فقط گرافیک کلا کالای دیجتال خرید اکبندش به صرفه نیس !  اما اون گرافیک که شما مد نظرتونه نه اورکلاک شده به احتمال زیاد نه ماین ! 

در کل نظرم اینه که الان قیمتا شل کرده سیستم جمع کنین دلتون هم به سری جدید گرافیکا خوش نکنید این گرافیکا که الان هست قیمت نجومی گرفته همه خرید قبل هست فک کن شما کارت جدید وارد شه بادلار الان نجومی می شه دیگه 

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، Divine گفته است :

نه عزیز نگفتم نمی ارزه !

اول بگید مصرفتون چیه دقیقا ؟!  اما درکل یه سری توضیحات نوشتم خودتون بخونید کلی هست شاید در بعضی موارد درست نباشه ! ( طرفدار اینتل هم نیستم !!)

اما با بودجه 4 تومن  اگه ddr4 بخواین رم  سی پی یو  مادربرد می تونین جمع کنین ! اونم قطعات عادی !  اما نسل 3 و 4 قطعات حرفه ای میشه استفاده کرد که البته از نظر ارتقا نسل 3 دیگه تموم شده ! نسل 4 هم تهش 4770 یا 4790 هست که هنوز هم خوبن پس نسل 4 پیشنهاد می شه نسل 6 و 7 به دلیل موجود بودن اکبند قطعات وگرانی های اخیر قیمت بالایی دارن ! و حقیقتا هم خریدشون با این قیمتهای الان  اشتباس ! چون حتی نسل 7 اینتل جز ddr4 و optane  مزیتی قابل توجهی نسبت به نسل 4 نداره و برای مصارف گیم تقریبا کارایی یکسانی دارن   مثلا i7 7700 نسبته به i7 4790    ده درصد قویتره ! نسل 6 که هم  که از لحاظ قدرت شبیه نسل 4 هست 

کلن اینتل یه زمانی داش اقایی می کرد چون ای ام دی ضعیف عمل می کرد و هر کار دلش می خواست می کرد و فقط به مشتری توهین می کرد حالا بگذریم  نسل 8 اینتل واقعا ارزش خرید داره واقعا جهش قدرتی زیادی اعمال کرده البته اونم از ترس ای ام دی بوده(خدا خیرش بده ) که رایزنا نزنن بترکوننش اما مادربرد ها خیلی سنگین هست xD به نظرم بهترین خرید نسل 3 یا 4 هست  

نه فقط گرافیک کلا کالای دیجتال خرید اکبندش به صرفه نیس !  اما اون گرافیک که شما مد نظرتونه نه اورکلاک شده به احتمال زیاد نه ماین ! 

در کل نظرم اینه که الان قیمتا شل کرده سیستم جمع کنین دلتون هم به سری جدید گرافیکا خوش نکنید این گرافیکا که الان هست قیمت نجومی گرفته همه خرید قبل هست فک کن شما کارت جدید وارد شه بادلار الان نجومی می شه دیگه 

والا میترسم قطعه ای که این همه سال کار کرده ایراد در بیاره، و الا میدونم که پیشرفت سخت افزاری ای اتفاق نیوفتاده، مگه تو این نسل آخر که اینتل همه سی پی یو هاشو یه نسل کشیده عقب (ینی مثلا آی 5 نسل قبل شده آی 3 فعلی). چند سال پیش خودم مین h97 d3h داشتم و i3 4160 و الان از سیستم قبلیم یه پاور 480 دو فن گرین مونده و دو تا رم 2 گیگ 1333 سوپر تلنت که البته دو تا دیگه شم رو سیستم دوستمه و اگه بخوام دی دی ار 3 جمع کنم، براش یه رم 4 میخرم، اونارو ازش میگیرم، به شرطی که مینبورد 4 اسلاته باشه. البته یه اس اس دی هم رو لپتاپم انداختم که همونو به عنوان هارد استفاده میکنم و یه هارد 2 ترا اکسترنال که دارم.

میمونه مین و سی پی یو و گرافیک و 4 گیگ رم و کیس. البته به شرطی که پاورم بکشه (یه 6 پین گرافیک داره)

الان i5 نسل چهار بالاتر از 4460 چی با چه قیمتی هست؟ و اینکه فن اورجینالش میتونه تو لود خنکش کنه؟ (آخه تو اون نسل به جای لحیم از چسب استفاده شد تا جایی که یادمه)

من استفاده پرفشارم هر از چند گاهی گیم‌های روز هست با رزولوشن فول اچ دی و ترجیحا فریم بالای 45

حداقل 4460 با یه مین خوب b85 و رمای خودم و گرافیک حداقل 1050 تی آی دیگه کف چیزیه که باید جمع کنم. همین 4460 از سی پی یوی 37 وات لپتاپم یکم ضعیفتره!

البته خودم ترجیح میدادم رایزن بگیرم که اونم قیمت میناش خیلی فجیعه!

به هر حال خیلی از شما ممنونم که انقدرم وقت گذاشتین راهنماییم کردین. اگه خودتونم قطعه دارین خبر بدین شاید معامله کردیم اگه از دو دلی در بیام

ویرایش شده توسط ST92
لینک به دیدگاه

نه عزیز هی چی نمی شه مخصوصا اگر مارک درس حسابی مثه ایسوز یا گیگا باشه 

درمورد پاور اگر سالم باشه کافیه 

4460 هم حدود 1700 هست مین هم z97  از 600 تا 900 هست b85 هم حدود 400 هست  برای 4460 هم فن خودش کافیه نهایتا با یه فن استوک مناسب یا حتی فن های گرین کاملا خنک میشه 

نه عزیز من خودم قطعه ندارم اگر هم بخواین از بچه های همین فروم اقای رضایی تو شهر خودمون هستن اگر قصد خرید داشتین اطلاع بدین با خود فروشنده ها اشناتون می کنم و خرید کنید 

در 21 ساعت قبل، ST92 گفته است :

به هر حال خیلی از شما ممنونم که انقدرم وقت گذاشتین راهنماییم کردین. اگه خودتونم قطعه دارین خبر بدین شاید معامله کردیم اگه از دو دلی در بیام

خواهش می کنم  ان شا الله تونسته باشم کمکی کرده باشم  

لینک به دیدگاه

@Divine @saitama @Emziper @Majid_Rezaie با سلام و تشکر از همه.

قرار شد لپتاپو دوستم برداره و سیستمشو براش بفروشم، و اگه لپتاپ لازمم بشه ps4 رو اون موقع میفروشم و لپتاپ کانفیگ پایین میخرم. اینم یه حدودی لطف میکنین قیمت بدین. شرمنده مجددا مزاحم شدم.

البته مشخصات دقیق نیستن

cpu amd a6 سری اول و مینبورد msi دو اسلات رم

گرافیک 7870، 3 گیگ

پاور 850 وات گرین، احتمالا از سری های قدیمی

کیس گرین x3

هارد 1 ترا

رم 2 تا 1333 سوپر تلنت

مانیتور سامسونگ 23 اینچ بدون hdmi

کیبرد لاجیتک که مدلشو نمیدونم، ولی روش مانیتور داره

قصدم اینه که رم ها و کیسشو خودم بردارم و مابقی رو بفروشم.

با تشکر از لطف همه دوستان.

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ST92 گفته است :

cpu amd a6 سری اول و مینبورد msi دو اسلات رم

قیمت ندارم !

گرافیک 7870، 3 گیگ

حدود 700

پاور 850 وات گرین، احتمالا از سری های قدیمی

حدود 400

هارد 1 ترا

بستگی به سلامت هارد ، سازنده و  مدل   300 الی 400

مانیتور سامسونگ 23 اینچ بدون hdmi

این اگه ال ای دی باشه حدود 800  ال سی دی باشه کمتر  حدود 500

البته این قیمت ها که خدمتتون عرض کردم حدودی هست بسته به مدل دقیق ، سلامت ، تمیزی قطعه بالا پایین داره من میانگین قیمت خدمتتون گفتم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Divine گفته است :

البته این قیمت ها که خدمتتون عرض کردم حدودی هست بسته به مدل دقیق ، سلامت ، تمیزی قطعه بالا پایین داره من میانگین قیمت خدمتتون گفتم

خیلی ممنون. لطف کردین?

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، Divine گفته است :

این اگه ال ای دی باشه حدود 800  ال سی دی باشه کمتر  حدود 500

با این قیمتا پشیمون شد!

منم تاپیک زدم برا فروش ولی از یه طرفم میبینم لپتاپ i3 بدون گرافیک و کلا کانفیگ کلی پایینتر نوش از 4.5 میلیون شروع میشه، موندم چیکار کنم! قیمتای بازار خیلی ناجوانمردانه‌ان!

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، ST92 گفته است :

منم تاپیک زدم برا فروش ولی از یه طرفم میبینم لپتاپ i3 بدون گرافیک و کلا کانفیگ کلی پایینتر نوش از 4.5 میلیون شروع میشه، موندم چیکار کنم! قیمتای بازار خیلی ناجوانمردانه‌ان!

بالاخره متوجه نشدم لپتاپ می خواین بخرین یا سیستم ؟! اگر می خواین لپتاپ فعلی رو بفروشین و جدید بخرین همونطور که خودتون می گین کاملا اشتباس ! اگر مشکل سرعت دارید یه اس اس دی بندازین فوق العاده عالی می شه من رو i5 3210 تست کردم با اس اس دی وارداتی لایتون نتایج خیلی عالی بود

در 5 ساعت قبل، ST92 گفته است :

با این قیمتا پشیمون شد!

همونطور که گفتم حدودی هست قیمت ها شاید بیشتر بیارزه اما من میانگین گفتم  الان 24  ips  اکبند حدود 1500 هست ! کلیک کنید   حالا بسته مدل قیمتش فرق می کنه  می خواین مدل دقیق رو بگین قیمت درست رو بگم خدمتتون در حق دوستتون اجحافی نشه

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، Divine گفته است :

بالاخره متوجه نشدم لپتاپ می خواین بخرین یا سیستم ؟! اگر می خواین لپتاپ فعلی رو بفروشین و جدید بخرین همونطور که خودتون می گین کاملا اشتباس ! اگر مشکل سرعت دارید یه اس اس دی بندازین فوق العاده عالی می شه من رو i5 3210 تست کردم با اس اس دی وارداتی لایتون نتایج خیلی عالی بود

میخوام لپتاپ خودمو بفروشم، یه سیستم گیمینگ جاش جمع کنم. اتفاقا لپتاپم خیلی قویتر از استفاده خودمه و تا حالا تحت بیشترین فشار ندیدم سی پی یو رو 100 درصد بره وایسه یا حتی برسه. اتفاقا ssd هم انداختم روش و هاردو انداختم جای رایتر، خودشم پارسال صفرشو گرفتم، اپیسر. مثل الان نبود قیمتا.

در 32 دقیقه قبل، Divine گفته است :

همونطور که گفتم حدودی هست قیمت ها شاید بیشتر بیارزه اما من میانگین گفتم  الان 24  ips  اکبند حدود 1500 هست ! کلیک کنید   حالا بسته مدل قیمتش فرق می کنه  می خواین مدل دقیق رو بگین قیمت درست رو بگم خدمتتون در حق دوستتون اجحافی نشه

نه منظورم  این نبود که شما قیمت پایین دادین. قیمتا تو همین حدوده دیگه، فوقش 500 تومن اینور اونور. مانیتورش قدیمیه خوب، البته کلا سیستمش قدیمیه، بیخودی جم کرده از اولشم گذاشته داره خاک میخوره!

اتفاقا خودمم 24 اینچ ips بنکیو دارم که اصلا یهو قیمتش رفت فضا. خداروشکر قبل عید گرفتم.

از شما هم خیلی ممنونم برا راهنماییتون و شرمنده که خیلی مزاحمتون شدم. برا فروش لپتاپم هم تاپیک زدم، هرچند که مردد م، باید ببینم چه پیشنهادایی میشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...