رفتن به مطلب

آیا اورکلاک، به لپ تاپ صدمه جدی میزند؟

Recommended Posts

دوستان میدونم اورکلاک لپ تاپ خیلی محدود و دشوار اما اگر به صورت اصولی اور بشه حتی برای 4 تا 5 فریم و دما از 70 فراتر نره، صدمه ی جدی به لپ تاپ وارد میشه یا خیر؟

بسیار ممنون بابت وقتی که میزارید❤️

ویرایش شده توسط ShQringQn
لینک به دیدگاه

سلام

اگر لپتاپی امکان اورکلاک را بدهد، که مشکلی نیست. مثل لپتاپ MSI GT83VR 6RF Titan SLI که خودش میگه داداش بیا منو اور کن.

اگر لپتاپی امکان اورکلاک را ندهد، و شما مجبورش کنید اور شود، اگر هیچ اتفاقی هم نیفتد در بهترین حالت از عمر مفید آن کاسته خواهد شد. (عمر مفید یک لپتاپ سه سال است)

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

سلام

اگر لپتاپی امکان اورکلاک را بدهد، که مشکلی نیست. مثل لپتاپ MSI GT83VR 6RF Titan SLI که خودش میگه داداش بیا منو اور کن.

اگر لپتاپی امکان اورکلاک را ندهد، و شما مجبورش کنید اور شود، اگر هیچ اتفاقی هم نیفتد در بهترین حالت از عمر مفید آن کاسته خواهد شد. (عمر مفید یک لپتاپ سه سال است)

بسیار متشکرم از پاسخگویی 

هرکی msi gt83vr رو داشته باشه اصلا نیاز نداره اور کنه.... از پس قویه?

فقط ببخشید اینقدر سوال میپرسم 

منظورتون از عمر مفید یعنی اینکه کارایی قطعاتی مثل گرافیک افت میکنه یا کلا از کار می افته؟ 

گرافیک لپ‌تاپ تاپ حقیر من 960m هستش

اور کنم میره به فنا آیا؟ 

بازم متشکرم ? 

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، ShQringQn گفته است :

بسیار متشکرم از پاسخگویی 

هرکی msi gt83vr رو داشته باشه اصلا نیاز نداره اور کنه.... از پس قویه1f602.png

فقط ببخشید اینقدر سوال میپرسم 

منظورتون از عمر مفید یعنی اینکه کارایی قطعاتی مثل گرافیک افت میکنه یا کلا از کار می افته؟ 

گرافیک لپ‌تاپ تاپ حقیر من 960m هستش

اور کنم میره به فنا آیا؟ 

بازم متشکرم 1f339.png 

نکن به نظرم

عمر مفید لپتاپ رو طی تحقیقاتی در بهترین حالت بین 3 تا 5 سال تخمین زدند. منظور این نیست که از کار میفته، بحث Fail شدن هست و اولین قطعه ای که میتونه Fail بشه، هارد دیسک لپتاپه، بعدش باطری، بعدش Display و برد و گرافیک و دیگر موارد.

بنابراین منظور این نیست که لپتاپ بعد از 3 سال نابود میشه. نه، ولی به خرج میفته.

با توجه به قیمت های خوشکل بازار، من جای شما بودم، لای پر قو نگه میداشتم - نه اینکه اور کنم.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، ARMIN گفته است :

نکن به نظرم

عمر مفید لپتاپ رو طی تحقیقاتی در بهترین حالت بین 3 تا 5 سال تخمین زدند. منظور این نیست که از کار میفته، بحث Fail شدن هست و اولین قطعه ای که میتونه Fail بشه، هارد دیسک لپتاپه، بعدش باطری، بعدش Display و برد و گرافیک و دیگر موارد.

بنابراین منظور این نیست که لپتاپ بعد از 3 سال نابود میشه. نه، ولی به خرج میفته.

با توجه به قیمت های خوشکل بازار، من جای شما بودم، لای پر قو نگه میداشتم - نه اینکه اور کنم.

جوابمو گرفتم

خودمم از اور کردنش ترس داشتم

ارزشش رو نداره

ممنون بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتید❤️

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...