رفتن به مطلب

معجزه AMD یا خودزنی nvidia

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود بر همه ای دوستان

همین چند ماه پیش بود که vega 64 در اکثر بازی ها ضعیف تر با  تلاش فراوان مساوی با 1080 بود

580 هم رقابت تنگاتنگی با 1060 داشت

gtav_1920_1080.png.2171038217856f5a3a36304bb5825799.png

rottr_1920_1080.png.6b5e5ed457187f4de21345762993b244.pngwitcher3_1920_1080.png.7c9ae9b4f9de71761c39f76701763285.png

اما امروز

https://www.techspot.com/review/1716-forza-horizon-4-gpu-benchmarks/

803744477_Screenshot(96).thumb.png.868e2e81f487747aee0448cbc73c12f5.png

111300890_Screenshot(94).thumb.png.b22c52584347acd4c4a6d41b165cf600.png

903205315_Screenshot(90).thumb.png.51be3198555d09b44a14b0031717083f.png

https://www.youtube.com/watch?v=agaQsgNPPXg

https://www.youtube.com/watch?v=MDK4gONW8Po&t=465s

vega 64 نه تنها 1080 بلکه 1080ti هم پشت سر گذاشته

580 هم اندک اندک داره به 1070 نزدیک میشه ?

لینک به دیدگاه

نه معجزه ای شده ن خودزنی ! از اینجور اسم ها هم برای تاپیک استفاده نکنید و باعث تشویش و درگیری بین فن ها نشین خواهشا !

این بازی هایی ک گذاشتین تایتل amd هستن و طبیعیه که فریم بیشتر بدن با کارت های amd .

forza 7 هم همینطور بود وگا 64 به راحتی حریف 1080ti بود اونم با اختلاف زیاد. بعدا انویدیا درایور فیکس منتشر کرد و کارت های انویدیا هم شاهد جهش کارایی بودن:

photo_2018-10-15_22-47-20.thumb.jpg.cab3cee7b12d4f1b1db354ddc5689467.jpg

بستگی به تایتل بازی داره. مثلا بازی rise of the tomb rider وگا 64 حتی با dx12 حریف 1080 نمیشد. کسی نیومد بگه خودزنی amd و معجزه انویدیا که !

طبیعتا در بیشتر بازی ها نتایج این شکل هست مثلا بازی Ac oyssey  که خود amd الان با کارت هاش باندل میکنه.

1080.png

یا مثلا battlefield v که تایتل انویدیا هست و طبیعتا دست بالا رو کارت های انویدیا دارن تو این بازی حتی dx12

حالا مثلا باید بگیم که معجزه انویدیا که 1070 وگا 64 رو هم عقب زده ؟

untitled-2.png

ویرایش شده توسط KINGPIN
لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، KINGPIN گفته است :

نه معجزه ای شده ن خودزنی ! از اینجور اسم ها هم برای تاپیک استفاده نکنید و باعث تشویش و درگیری بین فن ها نشین خواهشا !

این بازی هایی ک گذاشتین تایتل amd هستن و طبیعیه که فریم بیشتر بدن با کارت های amd .

forza 7 هم همینطور بود وگا 64 به راحتی حریف 1080ti بود اونم با اختلاف زیاد. بعدا انویدیا درایور فیکس منتشر کرد و کارت های انویدیا هم شاهد جهش کارایی بودن.

بستگی به تایتل بازی داره. مثلا بازی rise of the tomb rider وگا 64 حتی با dx12 حریف 1080 نمیشد. کسی نیومد بگه خودزنی amd و معجزه انویدیا که !

طبیعتا در بیشتر بازی ها نتایج این شکل هست مثلا بازی Ac oyssey  که خود amd الان با کارت هاش باندل میکنه. نه amd معجزه کرده ن انویدیا خودزنی

درود دوست عزیز

Call of Duty: Black Ops 4 به احتمال زیاد پر فروش ترین بازی سال و محبوب ترین بازی دنیا در حال حاضر

فروش بازی بین 1 تا 1.5 میلیارد دلار خواهد بود کل amd حدود 10 میلیارد دلار ارزش داره ?

اکتیویژن که خدای پول پرستیه میاد Black Ops 4 روی کارت amd  که حداکثر یک سوم بازار در اختیار داره بهینه میکنه ? اونم نه 1 و 2 و 3 و 4 و 5 فریم بین 20 تا 30 فریم  ?

بعد  nvidia هم با اطلاع از محبوبیت بی نظیر BO4 هیچ حرکتی نکرده شاید چند وقت دیگه یه درایور فیکس منتشرکنه ?

به نظر شما منطقیه ؟

call-of-duty-wwii_1920-1080.png.97ec26ff382fd183e907601f0a8bfdaf.png

لینک به دیدگاه

بحث سر معجزه شد لازم شد چیز جالبی محضرتون ارائه کنم :دی

مثلا تو نسل جدید انویدیا در پردازش api ولکان هم ک بیشتر با amd سر سازگاری داره کارت های تورینگ علاوه بر اختلاف عظیم با کارت های رادئون کارت های پاسکال رو هم محو کردن.

این یعنی معجزه نه چیزی ک شما میفرمایید ?

بازی wolfenstein 2 که شدیدا تایتل گی ام دی هست

photo_2018-10-15_22-51-46.thumb.jpg.8d89145f591f1b0be820d731a0b12933.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، KINGPIN گفته است :

بحث سر معجزه شد لازم شد چیز جالبی محضرتون ارائه کنم :دی

مثلا تو نسل جدید انویدیا در پردازش api ولکان هم ک بیشتر با amd سر سازگاری داره کارت های تورینگ علاوه بر اختلاف عظیم با کارت های رادئون کارت های پاسکال رو هم محو کردن.

این یعنی معجزه نه چیزی ک شما میفرمایید 1f605.png

بازی wolfenstein 2 که شدیدا تایتل گی ام دی هست

photo_2018-10-15_22-51-46.thumb.jpg.8d89145f591f1b0be820d731a0b12933.jpg

image.png.8cd57f8ea4481c82372d2833a79b81d7.png

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

درود دوست عزیز

Call of Duty: Black Ops 4 به احتمال زیاد پر فروش ترین بازی سال و محبوب ترین بازی دنیا در حال حاضر

فروش بازی بین 1 تا 1.5 میلیارد دلار خواهد بود کل amd حدود 10 میلیارد دلار ارزش داره ?

اکتیویژن که خدای پول پرستیه میاد Black Ops 4 روی کارت amd  که حداکثر یک سوم بازار در اختیار داره بهینه میکنه ? اونم نه 1 و 2 و 3 و 4 و 5 فریم بین 20 تا 30 فریم  ?

بعد  nvidia هم با اطلاع از محبوبیت بی نظیر BO4 هیچ حرکتی نکرده شاید چند وقت دیگه یه درایور فیکس منتشرکنه ?

به نظر شما منطقیه ؟

call-of-duty-wwii_1920-1080.png.97ec26ff382fd183e907601f0a8bfdaf.png

بحث سر بهینه نبودن نیست. معمولا گاهی پیش میاد ک درایور های مولتی ساپورت برای چند بازی نمیتونن همه بازی هارو به خوبی کانفیگ کنن. مثلا انویدیا برای forza 7 هم قبلش درایور داده بود ولی کانفیگ نبود که بعدا درایور فیکس ک مختص حل مشکلات خود عنوان بود منتشر کرد و مشکلات حل شد. از این موارد کم پیش نیومده چه برای amd چه انویدیا

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

image.png.8cd57f8ea4481c82372d2833a79b81d7.png

خب خلاف چیزی هست ک من گفتم ؟ ? 2080 در اصل 15 درصد باید سریعتر از 1080ti میبود ولی تو این بازی 2080 کجاس 1080ti کجا... ربطی هم ب درایور نداره. برمیگرده ب خود معماری و الگوریتم پردازشی. همونطور ک گفته شد در نسل جدید قدرت کور پر کور تورینگ تا 50 درصد سریعتر از پاسکاله

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، KINGPIN گفته است :

بحث سر بهینه نبودن نیست. معمولا گاهی پیش میاد ک درایور های مولتی ساپورت برای چند بازی نمیتونن همه بازی هارو به خوبی کانفیگ کنن. مثلا انویدیا برای forza 7 هم قبلش درایور داده بود ولی کانفیگ نبود که بعدا درایور فیکس ک مختص حل مشکلات خود عنوان بود منتشر کرد و مشکلات حل شد. از این موارد کم پیش نیومده چه برای amd چه انویدیا

بالا گفتم BO4 محبوب ترین و پر فروش ترین بازی امسال امکان نداره nvidia چنین اشتباهی کرده باشه

در 2 دقیقه قبل، KINGPIN گفته است :

خب خلاف چیزی هست ک من گفتم ؟ ? 2080 در اصل 15 درصد باید سریعتر از 1080ti میبود ولی تو این بازی 2080 کجاس 1080ti کجا... ربطی هم ب درایور نداره. برمیگرده ب خود معماری و الگوریتم پردازشی. همونطور ک گفته شد در نسل جدید قدرت کور پر کور تورینگ تا 50 درصد سریعتر از پاسکاله

این حرف شما مصداق بارز اینکه

چون من حریف رقیبم نمیشم قوانین مسابقه رو دستکاری کنم

رقیبت انویدیا اینجا خودش و سری 1000  از نظر قیمت گذاری و پیشرفت بشدت نامید کننده ظاهر شده داره خود زنی میکنه

image.png.db3e8502fe4f4cb2afd2b26a4a2b9de9.png

2070 با قدرتی مشابه 1080 حدود 600 دلار در حالی خود 1080 500 دلار

2060 هم قدرتی مشابه 1070 بین 300 تا 400 در حالی که 1070ti حدود 400 تا 450 دلار

با کاهش قیمت های سری 1000 در اینده عملا این دو کارت نابود میشن

انویدیا دو تا راه داره یا کاهش عملکرد سری 1000 یا پول دادن به سازنده ها برای بهینه سازی روی 2000

لینک به دیدگاه

اینا نگاه سطحیه دوست من

فقط قدرت کودا کور ها ملاک قرار داده شده. تورینگ سه سکشن و بخش پردازشی مجزا داره. همون dlss ک مختص معماری تورینگ هست باعث میشه کارت 2080 تا دو برابر قدرت پردازشی در قبال 1080 کسب کنه. بعالوه اینکه ری تریسینگ هنوز فراگیر نشده و همونطور ک مشخصه کارت های پاسکال برای پردازش ری تریسینگ کاملا خفه میشن. 

طی زمان با استفاده اختصاصی از ویژگی های این معماری نثل rtx و dlss و... قدرت تورینگ ب نمایش در میاد نیازی ب دست کاری و گیمپ درایور ها نیس. من هم 1080ti دارم هم 1060 . افت کارایی در رابطه با گیمپ درایوری ندیدم بلکه در بازی های اخیر وضعیت بهتر هم شده خصوصا shadow of tomb rider . اگر افت کارایی بوده بخاطر اپدیت ویندوز ورژن 1809 برای میکروکد پردازنده های اینتل بوده ک باعث شده سیستم کمی کاهش کارایی داشته باشه وگرنه ربطی ب درایور نداره عزیز.

لینک به دیدگاه

مثلا شما میبینی فاصله 1080ti و 2080 تو ولفن اشتاین خیلی زیاد شده. میگی خب ایت گیمپ و دستکاری درایوره. ولی انویدیا نمیاد تو ی درایور تو ی عنوان اونم تایتل amd همچین کاری کنه ک. این مربوط به پشتیبانی سخت افزاری از نسل تازه پردازش بر پایه API ولکان هست. 

همه میگن اره 2080TI فوقش 20 25 درصد سریعتر از 1080TI عه و نمیصرفه. ولی وقتی سال دیگه نه اصن دو سال دیگه و نسل بعد بازی هایی بیان ک هم از RTX و هم DLSS پشتیبانی کنن اونوقت تفاوت کارایی چقدر میشه؟ بالای 50 درصد. 

شاید برای ما ک داخل ایران هستیم نصرفه و هزینش کمر شکن باشه ولی نسل جدید از همه لحاظ بهتره. چه کودا چه ری تریس چه قدرت بیشتر در رندر محتوای HDR با بیت های مختلف چه DLSS چه ولکان چه DX12 و و و

نباید سطحی نگر باشیم

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

بالا گفتم BO4 محبوب ترین و پر فروش ترین بازی امسال امکان نداره nvidia چنین اشتباهی کرده باشه

عزیز من نگفتم انویدیا اشتباه کرده ک. گفتم مثل تجربه های قبلی مشکل کانفیگریشن داره احتمالا درایور منتشر شده که بعدا ممکنه شاهد عرضه درایور نسخه hotfix باشیم.

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، KINGPIN گفته است :

اینا نگاه سطحیه دوست من

فقط قدرت کودا کور ها ملاک قرار داده شده. تورینگ سه سکشن و بخش پردازشی مجزا داره. همون dlss ک مختص معماری تورینگ هست باعث میشه کارت 2080 تا دو برابر قدرت پردازشی در قبال 1080 کسب کنه. بعالوه اینکه ری تریسینگ هنوز فراگیر نشده و همونطور ک مشخصه کارت های پاسکال برای پردازش ری تریسینگ کاملا خفه میشن. 

طی زمان با استفاده اختصاصی از ویژگی های این معماری نثل rtx و dlss و... قدرت تورینگ ب نمایش در میاد نیازی ب دست کاری و گیمپ درایور ها نیس. من هم 1080ti دارم هم 1060 . افت کارایی در رابطه با گیمپ درایوری ندیدم بلکه در بازی های اخیر وضعیت بهتر هم شده خصوصا shadow of tomb rider . اگر افت کارایی بوده بخاطر اپدیت ویندوز ورژن 1809 برای میکروکد پردازنده های اینتل بوده ک باعث شده سیستم کمی کاهش کارایی داشته باشه وگرنه ربطی ب درایور نداره عزیز.

دو بازی  تایتل  nvidia

untitled-1.thumb.png.bd88c39208ec0143809ec1cdcccd382e.png

untitled-2.thumb.png.1fdb2d99b9bdf4f1be531411b98abf68.png

1080TI از 175 رسیده 115 فریم 60 فریم کاهش VEGA 64 از 130 رسیده به 90 فریم 40 فریم کاهش

980TI از 104 رسیده به 66 فریم 38 فریم کاهش 1060 از 78 رسیده به  52 فریم 26 فریم کاهش  580 از 81 رسده 59 فریم 22 فریم کاهش

untitled-3.thumb.png.1aa3ec1880a0b4a4e940ab27aed8ddce.pnguntitled-7.thumb.png.e8836062407fb555a0b9ffd07dcd57e4.png

در 28 دقیقه قبل، KINGPIN گفته است :

مثلا شما میبینی فاصله 1080ti و 2080 تو ولفن اشتاین خیلی زیاد شده. میگی خب ایت گیمپ و دستکاری درایوره. ولی انویدیا نمیاد تو ی درایور تو ی عنوان اونم تایتل amd همچین کاری کنه ک. این مربوط به پشتیبانی سخت افزاری از نسل تازه پردازش بر پایه API ولکان هست. 

همه میگن اره 2080TI فوقش 20 25 درصد سریعتر از 1080TI عه و نمیصرفه. ولی وقتی سال دیگه نه اصن دو سال دیگه و نسل بعد بازی هایی بیان ک هم از RTX و هم DLSS پشتیبانی کنن اونوقت تفاوت کارایی چقدر میشه؟ بالای 50 درصد. 

شاید برای ما ک داخل ایران هستیم نصرفه و هزینش کمر شکن باشه ولی نسل جدید از همه لحاظ بهتره. چه کودا چه ری تریس چه قدرت بیشتر در رندر محتوای HDR با بیت های مختلف چه DLSS چه ولکان چه DX12 و و و

نباید سطحی نگر باشیم

دقیقا همینه

چون من حریف رقیبم نمیشم قوانین مسابقه رو دستکاری کنم

شما می فرمایید 2080TI امسال تو اودیسه 4K 79 فریم میده دوسال بعد نسخه بعدی 4K 150فریم ؟?

البته که نه این 1080TI که به جای 70 فریم 30 فریم میده

شما دوست دارین   به این می گین افزایش کارایی 2080TI نسبت به 1080TI 

من می گم سیاست کثیف

-------------------------------------------------------------------------------------------------

با از مد افتادن 4K  همه گیر شدنش هدف اصلی انویدیا از RTX و DLSS کشیدن دیوار بین خودش AMD و کنسول هاست قابلیتی که انحصاری و بی نظیر و گیمر ها رو جذب میکنه

ویرایش شده توسط ghost of sparta
لینک به دیدگاه

نه خودزنی بودی نه معجزه. 

اگه میبینین تو بازی مت ولفشتاین اختلاف 1080 با 2080 خیلی برگردین به نمودارای قبلی کارتای انویدیا تو این بازی ضعف داشتن. با نسل جدید این ضعف بر طرف شده.

هیچ وقت نتایج ثابت نیس و ممکنه بعدا با درایور کم و زیاد بشه شما بر عکس نمودارایی رو گذاشتین که سری 1000 توش ضعف داشتن الان با نسل جدید این مشکل حل شده و اختلاف بیشتر به چشم میاد. 

من خودم تاثیر درایور رو تو فارکرای ۵ دیدم. درایور رو اپدیت نکرده بودم به زور 45 فریم میگرفتم دوستم که 480 داشت 60 فریم میگرفت. درایور رو اپ کردم وقتی تست گرفتم تعجب کردم افزایش کارایی خیلی بود. 

خیلی رو این نمودارا حساس نشین اینام یه جور حکم پیاز داغ رو داره بازی کنین حالشو ببرین

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

1080TI از 175 رسیده 115 فریم 60 فریم کاهش VEGA 64 از 130 رسیده به 90 فریم 40 فریم کاهش

شما دوست دارین   به این می گین افزایش کارایی 2080TI نسبت به 1080TI 

من می گم سیاست کثیف

-------------------------------------------------------------------------------------------------

با از مد افتادن 4K  همه گیر شدنش هدف اصلی انویدیا از RTX و DLSS کشیدن دیوار بین خودش AMD و کنسول هاست قابلیتی که انحصاری و بی نظیر و گیمر ها رو جذب میکنه

عزیز ی سری تکسچر ها و سورس های بصری پردازشی در تایتل های انویدیا استفاده زیادی از منابع پردازشی میکنن و باعث افت فریم بیشتر میشن مانند hbao+ که هر نسل در هر عنوان هم داره اپگرید تر میشه و جلوه های بصری محیطی رو واقع گرایانه تر میکنه

خب فعال کردن این قابلیت تو کارت های رادئون خیلی وجود نداره و باعث میشه منابع پردازشی کمتر درگیر بشن و افت فریم نسل ب نسل کمتر بشه. حالا کسی ک نمیخواد افت رو شاهد باشه این سورس های پردازشی رو خاموش میکنه. این قضیه تو starwars battlefront 2 هم بود. کارت رادئون بافت محیطی رو خوب پردازش نمیکرد و بلور داشت و میگفت عه رادئون بهینه تر عمل میکنه و انویدیا تر زده !

همونطور ک گفتم اینا ظاهر قضیس دیگه کسی ب دلیلش توجه نمیکنه . حالا اگه نسل جدید این قابلیت هارو بهتر پردازش میکنه ضعف درایور نیست که! قدرت پردازش بهتر نسل جدید در کنار ضعف و کندی پردازش نسل قدیم هست

ویرایش شده توسط KINGPIN
لینک به دیدگاه

در 17 ساعت قبل، KINGPIN گفته است :

عزیز ی سری تکسچر ها و سورس های بصری پردازشی در تایتل های انویدیا استفاده زیادی از منابع پردازشی میکنن و باعث افت فریم بیشتر میشن مانند hbao+ که هر نسل در هر عنوان هم داره اپگرید تر میشه و جلوه های بصری محیطی رو واقع گرایانه تر میکنه

خب فعال کردن این قابلیت تو کارت های رادئون خیلی وجود نداره و باعث میشه منابع پردازشی کمتر درگیر بشن و افت فریم نسل ب نسل کمتر بشه. حالا کسی ک نمیخواد افت رو شاهد باشه این سورس های پردازشی رو خاموش میکنه. این قضیه تو starwars battlefront 2 هم بود. کارت رادئون بافت محیطی رو خوب پردازش نمیکرد و بلور داشت و میگفت عه رادئون بهینه تر عمل میکنه و انویدیا تر زده !

همونطور ک گفتم اینا ظاهر قضیس دیگه کسی ب دلیلش توجه نمیکنه . حالا اگه نسل جدید این قابلیت هارو بهتر پردازش میکنه ضعف درایور نیست که! قدرت پردازش بهتر نسل جدید در کنار ضعف و کندی پردازش نسل قدیم هست

بلور خیلی بزرگ می کنید

انگار amd اینه

maxresdefault.thumb.jpg.601a375f0d59b6399ae506774d4cc16a.jpg

nvidia این

Star-Wars-Battlefront-II-Gameplay-Screenshot.thumb.jpg.ac9675214c3169df9edeed45d2e39e1b.jpg

حقیقت اینکه 99 درصد گیمر ها اصلا متوجه این موضوع نمی شن اگر می شدن الان یوتیوب پر بود از ویدیو ها مقایسه

منبع معتبری مثل guru3d همه تست ها رو در شرایط برابر و خروجی های تصویر یکی بوده اگه نبود الان وبسایت ها amd با خاک یکسان می کردن

کارت رادئون بافت محیطی رو خوب پردازش نمیکرد

میشه بفرمایید منبع این حرف چیه ؟

تصویری ویدیو ی از این اختلاف دارین ؟

لینک به دیدگاه

ملاک فقط فقط تجربه هست

وقتی بتونی فریم ثابت بگیری اون مهمه و فریم تایم پایین باشه

من اصلا و ابدا نتایج بنچمارکو قبول ندارم 

تو بنچمارک شما یه صحنه محدود فقط گرافیکی رو پردازش میکنی وقتی پای هوش مصنوعی دشمن و سیپیو و اوپن ورلد بودن میاد وسط اینجا چالش شروع میشه

وقتی صحنه انفجار داری وقتی صحنه تخریب داری و... اینجا قدرت و پایداری نشون داده میشه وگرنه که اصلا بنچمارک قبول نیست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به نظر بنده هنوز amd کار داره تا به سطح انویدیا برسه ، اما با سی پی یو رایزن تونست حریف اینتلو به چالش بکشه درسته یه ایراداتی داره که رفته رفته درست شده اما اگه رایزن لانچ نمیشد هنوز تو i7 چهار هسته ای مونده بودیم . amd اگه بتونه با سری جدید انویدیا به چالش بکشه شاهد پیشرفت چشمگیر تو زمینه گرافیک خواهیم بود که 2 ساله دیگه با اضافه شدن اینتل به جمع تولید کنندگان بازار  گرافیک  داغتر و به نفع مصرف کننده میشه

کارتهای amd تو دایرکس 12 عملکرد خوبی دارن برعکس دایرکس 11 که افت فریم بدی میدن ، نمیدونم کارتهای انویدیا تو دایرکس 12 روان هستن یا نه 

لینک به دیدگاه

ملاک مقایسه را عرض کردم

بله تجربه شخصی مهمه.

ولی یوزر برای تحقیق باید بنچمارک بررسی کنه.

اما مشکل اینکه  از هرجایی بنچمارک معتبر نیست. از هر گیمی معتبر نیست. از هر سایتی معتبر نیست.

فقط سایت techpowerup و Guru3d

برای مقایسه فقط امتیاز 3D Mark

بقیه بنچمارک ها بدرد سطل زباله میخورند

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، ghost of sparta گفته است :

کارت رادئون بافت محیطی رو خوب پردازش نمیکرد

میشه بفرمایید منبع این حرف چیه ؟

تصویری ویدیو ی از این اختلاف دارین ؟

در کانال duderandom84 یوتیوب این مقایسه موجود هست بین وگا 64 و 1080 بازی بتلفرانت 2. کارت amd terrain رو با جزئیات پردازش نمیکرد و زمین نسبت ب کارت انویدیا بلور تر بود بیخود هم جو درست نکنید ره صد ساله رو یک شبه نمیرن.

لینک به دیدگاه

خیلی جالبه که تبلیغات AMD می‌کنند  و خریدار Nvidia هستند ? 

مهم اینکه این بحث ها پوچ و تمام ناشدنی ه

کنسول vs پی سی

انویدیا vs ای ام دی

پی اس vs ایکس باکس

اینتل vs ای ام دی

استقلال vs پرسپولیس  

. . . . ?

لینک به دیدگاه

تیترات عشق?

بعضیا یه جوری از این دو کمپانی خارجی دفاع میکنن که انگار این شرکتا ارثیه آیندشونه

لینک به دیدگاه

باز تاپیک انویدیا و amd زده شد و دوستان افتادن به جون هم 

لینک به دیدگاه

استارتر تو مطبوعات و روزنامه ها کار میکرد موفق تر بود  چون قابلیت بالایی تو زدن تیترهای جنجالی و توهمی داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...