رفتن به مطلب

سی پی یو فن

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام دوستان کسی اطلاع داره که این فن سی پی یو داخل بازار موجوده یا نه یه مدلی که مثل این بدنش کاملا از مس باشه.

2n0myc5.jpg

n4jmes.jpg

لینک به دیدگاه

این محصول در دو مدل که مدل دیگرش مشکی است و بازده کمی بالاتر نسبت به این مدل دارد

توسط کولر مستر ارائه شده که نمایندگیش دریا کامپیوتر است و قیمتش حدود 50 تومن می باشد.

در مورد انتخاب آن قبل از هر چیز نوع کیس مناسبی را انتخاب نمایید، بدلیل اینکه محصولات کولر مستر

برای کیس های خاصی طراحی میشود، نوع جریان هوا در کیس شما برای انتخاب این فن بسیار مهم

است.

لینک به دیدگاه

این محصول در دو مدل که مدل دیگرش مشکی است و بازده کمی بالاتر نسبت به این مدل دارد

توسط کولر مستر ارائه شده که نمایندگیش دریا کامپیوتر است و قیمتش حدود 50 تومن می باشد.

در مورد انتخاب آن قبل از هر چیز نوع کیس مناسبی را انتخاب نمایید، بدلیل اینکه محصولات کولر مستر

برای کیس های خاصی طراحی میشود، نوع جریان هوا در کیس شما برای انتخاب این فن بسیار مهم

است.

با سلام

yemujud عزیز هر دو مدلش این قیمتیه یانه اگه نه قیمت جفتش رو بگو ممنون میشن.

تشکر.

لینک به دیدگاه

قیمتش را باید از دریا کامپیوتر بگیرید، نمیدونم اما حدودا یعنی بین 40 تا 50 دلار هستند و تقریبا یک قیمت.

یه سئوال: چرا این فن را میخواهید بگیرید؟ نوع کیس شما چیست؟

لینک به دیدگاه

قیمتش را باید از دریا کامپیوتر بگیرید، نمیدونم اما حدودا یعنی بین 40 تا 50 دلار هستند و تقریبا یک قیمت.

یه سئوال: چرا این فن را میخواهید بگیرید؟ نوع کیس شما چیست؟

با سلام چطور مگه آیا این فن خوبی نیست و کیس من گرین هستش .

لینک به دیدگاه

عزیز این Fan بسیار خوبی است اما بازده کاری ان زمانی معین میشود که در کیس مناسب با آن استفاده شود.

این Fan حرارت را از CPU به لوله های مسی منتقل نموده و با استفاده از پروانه داخل آن حرارت را به ناحیه

360 درجه دور خود هدایت میکند.

شما چه مدل کیس از گرین را استفاده میکنید؟ تا بهتر بتوانم راهنمایی کنم.

لینک به دیدگاه

عزیز این Fan بسیار خوبی است اما بازده کاری ان زمانی معین میشود که در کیس مناسب با آن استفاده شود.

این Fan حرارت را از CPU به لوله های مسی منتقل نموده و با استفاده از پروانه داخل آن حرارت را به ناحیه

360 درجه دور خود هدایت میکند.

شما چه مدل کیس از گرین را استفاده میکنید؟ تا بهتر بتوانم راهنمایی کنم.

با سلام

yemujid جان ممنونم کیس من مدل 6c28 گرین هستش .

لینک به دیدگاه

عزیز اسم کیس مثلا پرنس، یا غیره ...

هر کیسی غیر از مارکش یه اسمی دارد، که اون اسم را لطف نمایید.

یه سر به سایت گرین بزنید ولینک مدل کیستان را در اینجا قرار بدهید:

http://www.green-case.com

لینک به دیدگاه

دوست من بهتره به جای این که این مدل رو بگیرید، با همون هزینه مدل Tuniq Tower 120 بگیرید که بازده خیلی بالایی داره.درسته که مس هادی خوبی هست ولی عوامل دیگه ای هم در انتخاب فن "خوب"مد نظر هستند.قیمت tt120 حدود 50 تومن هست.کیستون رو هم اگه air guide رو دربیارید میتونید خیلی راحت از این کولر استفاده کنید. خوشبختانه یک فن 12cm در پشت کیس جاسازی شده و مشکلی در هدایت گرما نخواهید داشت.شرکت آینده سیما این مدل کولر رو وارد میکنه.

موفق باشی

لینک به دیدگاه

دوست من بهتره به جای این که این مدل رو بگیرید، با همون هزینه مدل Tuniq Tower 120 بگیرید که بازده خیلی بالایی داره.درسته که مس هادی خوبی هست ولی عوامل دیگه ای هم در انتخاب فن "خوب"مد نظر هستند.قیمت tt120 حدود 50 تومن هست.کیستون رو هم اگه air guide رو دربیارید میتونید خیلی راحت از این کولر استفاده کنید. خوشبختانه یک فن 12cm در پشت کیس جاسازی شده و مشکلی در هدایت گرما نخواهید داشت.شرکت آینده سیما این مدل کولر رو وارد میکنه.

Tower-120LFB.gif

tuniqtower120_fanout.jpg

موفق باشی

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز ممنون از راهنماییتون فنی که پیشنهاد دادید فن خوبی به نظر میاد ولی در کل فنی میخوام که مثل این فن مس درش کاربرد داشته باشه .

لینک به دیدگاه

رضا جان

درست مس هادی خوبی است اما در نتایج و تحقیقات نشان داده شده است که آلومینیم خیلی بهتر عمل کرده است

کلا آلومینیم فلزی سرد است که بسرعت حرارت را انتقال و آزاد میکند اما مس با وجود اینکه هادی خوبی است اما

در آزاد کردن حرارت مثل آلومینیم عمل نکرده است.

در ضمن سایز این کولر طوری است که وقتی نصب میشود فضای زیادی را در کیس میگیرد و ...

اما در خصوص Tuniq باید بگم بازده بالاتری دارد اما ایرادی که حتی من را از خریدش پشیمان کرد وزن آن بود! اما انتخاب

خیلی خوبی است.

رضا جان نوع کیس گرین خود را معرفی کنید تا بهتر راهنمایی کنم.

لینک به دیدگاه

رضا جان

درست مس هادی خوبی است اما در نتایج و تحقیقات نشان داده شده است که آلومینیم خیلی بهتر عمل کرده است

کلا آلومینیم فلزی سرد است که بسرعت حرارت را انتقال و آزاد میکند اما مس با وجود اینکه هادی خوبی است اما

در ضمن سایز این کولر طوری است که وقتی نصب میشود فضای زیادی را در کیس میگیرد و ...

اما در خصوص Tuniq باید بگم بازده بالاتری دارد اما ایرادی که حتی من را از خریدش پشیمان کرد وزن آن بود! اما انتخاب

خیلی خوبی است.

با سلام

yemojud عزیز ممنونم در مورد فن سی پی یو شما پیشنهادی که دادید درسته مس گرما رو دیر تر آزاد میکنه ولی سریعتر از سی پی یو جذب میکنه خلاصه نظر شما دوست عزیز برای من خیلی مهم هستش لطف میکنید یه مدلی که بازده واقعا خوبی رو داشته باشه معرفی کنید و کیس من گرین پرنس هستش و فکر میکنم فضاش مناسب باشه . تشکر

لینک به دیدگاه

خوب کیس پرنس با فن 12 سانتی در روی پنل یا 25 سانتی؟

مدل کارت گرافیکتان را هم لطف کنید ممنون میشوم.

لینک به دیدگاه

خوب کیس پرنس با فن 12 سانتی در روی پنل یا 25 سانتی؟

مدل کارت گرافیکتان را هم لطف کنید ممنون میشوم.

با سلام

yemojud عزیز فن 12 سانتی داره و در مورد کارت گرافیک منتظر 4850 هستم شما این کارت رو در نظر بگیر.

لینک به دیدگاه

سلام

كيس من ‍Cooler Master Centurion cas T05 است C5_black.jpg

از شما دوستان ميخاستم من را راهنمايي كنيد با اين كيس چه خنك كننده اي رو پيشنهاد ميكند

cpu من E8400 است و ميخام تا 4GH اونو اور كنم

لینک به دیدگاه

وحید و رضا عزیز

اول از همه با کیوان خان تماس بگیرید ببین هنوز اون Zerotherm ها را دارند یا نه، در غیر اینصورت

Thermalright و CoolerMaster Hyper 212 انتخاب های خوبی هستند.

لینک به دیدگاه

رضا جان

خیلی خوبی است.

دوست من مگه میخوای کیس رو بزنی زیر بغل و با خودت این ور اون ور ببری:( که وزنش برات مهمه

وزن این کولر در حد استاندارد هست و نگرانی از معیوبیت مین نداشته باشید.با وجود 6 لوله ی انتقال حرارت خوب عمل میکنه.در نظر داشته باشید فلز زیاد ؛در انتقال حرارت بهتر از کولر ظریف عمل میکنه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

اول از همه مادربورد های معمولی توسط این کولینگ کج میشوند

دوم بهتره Review ها را دقیق بررسی کنی تا ببینی مثلا Zerotherm NV120 با فلز کمتر یا همین

Thermalright تونستن بهتر کار کنند.

سوما کنترل فن Tuniq به نظر من زیاد جالب نیست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...