رفتن به مطلب

انویدیا نخستین بنچمارک از شتاب دهنده جدید DLSS در کارتهای گرافیکی سری RTX-20 را منتشر کرد

Recommended Posts

• کاربر ویژه

62ee594a3beb54277a7466fbd30902db.jpg

NVIDIA نخستین بنچمارک از شتاب دهنده جدید خود ملقب به فناوری DLSS که مختص به معماری Turing است را ، منتشر کرد.این بنچمارک به نام Infiltrator با ارائه یک گرافیک واقعی و خیره کننده ، عملکرد کارتهای نسل جدید را با استفاده از فناوری DLSS در وضوح 4K در مقایسه با استفاده از تصاویر رندر شده در وضوح 4K به همراه فیلترینگ TAA در نسل قبلی را نشان میدهد.در تست مورد بحث ، انویدیا از یک سیستم با مشخصات پردازنده اینتل Core i9-7900X با فرکانس 3.3 گیگاهرتز ، 16 گیگ حافظه DDR4 از برند کورسیر ، ویندوز 10 نسخه 64 بیت و بیلد 1803 و درایور گرافیکی 416.25 استفاده کرده است.این تست به وضوح بهبود قابل توجه عملکرد را توسط معماری تورینگ با استفاده از فناوری DLSS نشان میدهد.این فناوری تنها مختص به معماری تورینگ است ، زیرا تنها این معماری از هسته هایی موسوم به Tensor برخوردار بوده و توانایی استفاده از این تکنیک را دارد.

60e60b6df65b77bd7c97c04fbe677f01.jpg

در وضوح تصویر 4K با فعال شده قابلیت DLSS ، عملکرد کارت گرافیک RTX 2070 در مقایسه با نسل قبل خود به دو برابر افزایش پیدا میکند.تحت همین شرایط پرچمدار نسل جدید یعنی RTX 2080 Ti در مقایسه با کارت نسل قبلی و کارت Titan Xp ، افزایش عملکردی تا 41 درصد را نشان میدهد.کارت گرافیک جدید دیگر این خانواده یعنی RTX 2070 نیز عملکردی به وضوح بالاتر از کارت Titan Xp را نشان میدهد در حالی که قیمت آن نصف این کارت است.

منبع : Techpowerup

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

درود

ممنون از خبر.مطمعن بودم انویدیا بیگدار به اب نمیزنه و حتما یه حکمتی تو کارش داره (خطاب به عده ای که میگفتن افزایش کارایی انچنانی نداره)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یک توضیحی به من میدید

DLSS جایگزین TAA هست ؟

و این DLSS تو منو بازی باید موجود باشه که بشه فعالش کرد ؟ درسته !

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 39 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

یک توضیحی به من میدید

DLSS جایگزین TAA هست ؟

و این DLSS تو منو بازی باید موجود باشه که بشه فعالش کرد ؟ درسته !

اون طوری که من خودم فهمیدم DLSS یک تکنیک از قابلیتهای DX12 هست که احتیاج به یک بخش سخت افزاری اضافه در تراشه گرافیکی داره این بخش سخت افزاری همون هسته های تنسور اضافه شده در تراشه تورینگ هست مثل همون بخش ASYNC COMPUTE که تراشه های AMD دارن ... حالا انویدیا این بخش رو با نام دیگری به تراشه های جدیدش اضافه کرده ....

بازیهای کمی فعلا هستن که از این قابلیت پشتیبانی میکنن مثل فاینال فانتزی XV که با یه اپدیت بهش اضافه شده .... البته این فایده ای نداره و بازی باید از پایه بر اساس این تکنیک ساخته بشه ....

لینک به دیدگاه

فایده نداره زمانی ک فقط چند بازی رو ساپورت کنه مثکه این حق انحصار طلبی انویدیا داره ب بازی هام سرایت میکنه میگه این بازیو بخر تا این قابلیت رو داشته باشه !

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، nightwolf گفته است :

فایده نداره زمانی ک فقط چند بازی رو ساپورت کنه مثکه این حق انحصار طلبی انویدیا داره ب بازی هام سرایت میکنه میگه این بازیو بخر تا این قابلیت رو داشته باشه !

خوب صبر کنین یکم بگذره به مرور بازی های جدید هم این قابلیت رو اضافه میکنن دیگه!!

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

خوب صبر کنین یکم بگذره به مرور بازی های جدید هم این قابلیت رو اضافه میکنن دیگه!!

ک بعدش باعث افت شدید فریم بشه مثه اون گیم ورک ها تو گرافیک های ای ام دی؟

لینک به دیدگاه

در در 1397/07/24, 19:17:40، hd5870 گفته است :

اون طوری که من خودم فهمیدم DLSS یک تکنیک از قابلیتهای DX12 هست که احتیاج به یک بخش سخت افزاری اضافه در تراشه گرافیکی داره این بخش سخت افزاری همون هسته های تنسور اضافه شده در تراشه تورینگ هست مثل همون بخش ASYNC COMPUTE که تراشه های AMD دارن ... حالا انویدیا این بخش رو با نام دیگری به تراشه های جدیدش اضافه کرده ....

بازیهای کمی فعلا هستن که از این قابلیت پشتیبانی میکنن مثل فاینال فانتزی XV که با یه اپدیت بهش اضافه شده .... البته این فایده ای نداره و بازی باید از پایه بر اساس این تکنیک ساخته بشه ....

این قابلیت فقط تو سری ۲۰۰۰ فعاله چون من بازی فاینال فانتزی XV رودارم اما چیز جدیدی اضافه نشده !

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...