رفتن به مطلب

گرافیک های بدون گارانتی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

این گرافیک های گیگابایت که گارانتی ندارن و با گارانتی دارش (آواژنگ) حدود 2 میلیون ارزونتر چطورین؟ مشکلشون فقط نداشان گارانتی یا عیب و ایرادی دارن؟صلا چطوری وارد شدن؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام
کجا دیدین این موارد رو ؟
یحتمل بحث ماینیگ هست و مورد استفاده ماین بوده

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

با سلام
کجا دیدین این موارد رو ؟
یحتمل بحث ماینیگ هست و مورد استفاده ماین بوده

سلام 

مقداد داره. مدل های 1080ti گیگا رو نگاه کنید

حتی کارت های بدون جعبه هم هستن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا من که مورد خاصی ندیدم تو قیمت ها شاید اشتباه شده و بزودی ویرایش کنند
فقط میمونه بحث گارانتی که اطلاعی ندارم

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mInI_ClockEr گفته است :

والا من که مورد خاصی ندیدم تو قیمت ها شاید اشتباه شده و بزودی ویرایش کنند
فقط میمونه بحث گارانتی که اطلاعی ندارم

https://meghdadit.com/product/51299/gigabyte-gv-n108taorus-11gd-aorus-geforce-gtx-1080-ti-11g-graphics-card/کارت-گرافیک-گیگابایت-سری-آئورس-جی-تی-ایکس-1080-تی-آی-با-حافظه-11-گیگابایت/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اینا احتمال خیلی زیاده ماین شده های خارجی هستن و از خارج وارد شدن 

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، maximal10 گفته است :

کارت دست دو باشه که مینویسه

اینا به احتمال زیاد توسط صادر کننده هایی وارد شده که مجبورن ارزشون رو به سامانه نیما واریز کنن و این کارو میکنن که سودی هم ازینور گیرشون بیاد ولی خب چون تو حیطه کاریشون نیست مسلما گارانتی هم شاملش نمیشه ولی گمرکشو دادن

و ازون ورم به خاطر عدم گارانتی این قیمت میفرستن تو بازار

اینو با ارز نیمایی اورده باشن با همین قیمت سه تومنی سود کردن حداقل 

دیشب شبکه چهار اومده بودن در مورد همین مسائل صحبت میکردن

ویرایش شده توسط Keykhosro.Goorani
لینک به دیدگاه

من قبلا قصد خرید داشتم واسه همین جویا شدم اینا طبق گفته خودشون مستقیم از اونور خریداری شده و نداشتن گارانتی هم عامل قیمت کمترشونه (البته به هر حال گارانتی مبلغی رو میکشه روش دیگه ) البته نکته جالبش اینجاست که شما فقط می تونی برحسب شانس و اقبال بخری یعنی هیچگونه ضمانت و حتی تست یک دقیقه ای هم بهت نمیدن ! حتی جلوشونم نمی تونی باز کنی! خریدی دیگه مال خودته! حالا این وسط رفرش ، دست دوم یا هرچیزیم در بیاد که دیگه هیچی !بعد از خرید حتی ضمانت نو بودنم شاید انکار کنن !‌کلا خیلی مشکوکن ! آدم عاقل یا مدل دیگه ای رو میخره یا خیلی فنه دوتومن میزاره روش با گارنتیش رو میگیره یا تهش دست دوم تمیز مگه مغز ... خورده کسی اینهمه بده بدون هیچ ضمانتی اونم توی ایران !?

حتی همون فروشگاهای خارجیشونم بیشترشون مهلت تست و گارانتی بین المللی دارن !

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

کارت دست دو باشه که مینویسه

اینا به احتمال زیاد توسط صادر کننده هایی وارد شده که مجبورن ارزشون رو به سامانه نیما واریز کنن و این کارو میکنن که سودی هم ازینور گیرشون بیاد ولی خب چون تو حیطه کاریشون نیست مسلما گارانتی هم شاملش نمیشه

و ازون ورم به خاطر عدم گارانتی این قیمت میفرستن تو بازار

اینو با ارز نیمایی اورده باشن با همین قیمت سه تومنی سود کردن حداقل 

دیشب شبکه چهار اومده بودن در مورد همین مسائل صحبت میکردن

سلام

منم بعید میدونم دست دوم باشه . 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

سلام

منم بعید میدونم دست دوم باشه . 

سلام

حرفاییکه زدن درست باشه استارتی زدن تا این دلالای کثیف دیگه نتونن کالایی که با ارز نیمایی وارد شده به قیمت آزاد بفروشن

اگه همه گیر بشه شرکتهایی که گارانتی میکنن هم مجبورن قیمتو بیارن پایین

ویرایش شده توسط Keykhosro.Goorani
لینک به دیدگاه

بنظرم اگه فقط گرافیکها بودن گارانتی باشن احتمالا به گفته ی دوستمون ماین شدن! چون اگه قرار بدون گارانتی جنسی وارد بشه کلی چیز هست که مشتری بیشتری داره نه این گرافیکهای گرون قیمت.

لینک به دیدگاه

کارت ها در بازار های غیر ایران به شدت دراپ قیمتی خوردن مخصوصا دست دوم ها .

به راحتی با کمتر از 100 پوند میشه 1060 6G خرید.

سود خوبی داره با توجه به قیمت گذاری های بد شرکت های وارد کننده موقعیت خوبی هست برای وارد کننده های استوک.

لینک به دیدگاه

من خودم زیاد اعتقادی به گارانتی ندارم.

والا ملت gtx 265 دارن هنوز عین الاغ داره کار میده

دیگ کارت جدید که خراب نمیشه ناموسا

بخرین حال کنین دوتومن هم بزنین به یه زخمی

بالاخره هرچی باشد دو تومنس

بعدهم بوگوین اصفانیا دسا  دل بازن

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، Crystal570X گفته است :

بنظرم اگه فقط گرافیکها بودن گارانتی باشن احتمالا به گفته ی دوستمون ماین شدن! چون اگه قرار بدون گارانتی جنسی وارد بشه کلی چیز هست که مشتری بیشتری داره نه این گرافیکهای گرون قیمت.

شما از کالاهای دیگه خبر دارید مگه

الان من ضربان سنج خریدم زیر قیمت دلار آزاد

یا ساعت مچی هست با دلار هشت تومنی حساب شده

میرن هرچی حجمش کمه و قیمتش بالا میارن

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

شما از کالاهای دیگه خبر دارید مگه

الان من ضربان سنج خریدم زیر قیمت دلار آزاد

یا ساعت مچی هست با دلار هشت تومنی حساب شده

میرن هرچی حجمش کمه و قیمتش بالا میارن

گفتم اگه! چی بگم !!!

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، abidi گفته است :

البته نکته جالبش اینجاست که شما فقط می تونی برحسب شانس و اقبال بخری یعنی هیچگونه ضمانت و حتی تست یک دقیقه ای هم بهت نمیدن ! حتی جلوشونم نمی تونی باز کنی! خریدی دیگه مال خودته! حالا این وسط رفرش ، دست دوم یا هرچیزیم در بیاد که دیگه هیچی !بعد از خرید حتی ضمانت نو بودنم شاید انکار کنن !‌کلا خیلی مشکوکن ! آدم عاقل یا مدل دیگه ای رو میخره یا خیلی فنه دوتومن میزاره روش با گارنتیش رو میگیره یا تهش دست دوم تمیز مگه مغز ... خورده کسی اینهمه بده بدون هیچ ضمانتی اونم توی ایران !1f910.png

حتی همون فروشگاهای خارجیشونم بیشترشون مهلت تست و گارانتی بین المللی دارن !

البته مقداد یه ماه پیش نگاه میکردم سری msi ها و زوتاک رو زده بود بدون گارانتی و ۱۰ روز مهلت تست

ضمانت اصالت و سالم بودن هم داده

همین لینکی هم دوستمون داد نوشته الان چک کردم

فک کنم ارزش داشته باشه بابت خریدش از اونجاییم ک گارانتی تو ایران اکثرا فقط واسه چاپیدن پول بیشتره مشتریه

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، عظما گفته است :

کارت‌ها 100%% ماین شده هستن و با قیمت خیلی پایین تهیه شده اند کاملا مشخص هستش این کارت ها جدیدا وارد بازار شدند و تا چندماه پیش هم موجود نبودند بنابراین با دلار قیمت بالا تهیه شده‌اند چطوری کارتی که قیمتش حدود بین 700تا 900 دلار است در اینجا توسط یک خرده فروش با قیمت 9 تومن عرضه می‌شود؟؟ پس مطمئن باشین چنین کارتی  اگر ماین نشده باشه حداقل دست دوم هست.

قیمت ها افت کرده

image.png.eab5c48dcd004aa825a6d4d395a2e0d7.png

این قیمت مصرف کننده است واردکننده ها  پایین تر

ویرایش شده توسط ghost of sparta
لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

قیمت ها افت کرده

image.png.eab5c48dcd004aa825a6d4d395a2e0d7.png

یعنی میبینم روزی که 2080Ti شده باشه 12 تومن!

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، عظما گفته است :

شما فرض کن 700 دلار باشه با دلار 15هزار تومنی میشه 10 میلیون 500 بدون سود! بدون هزینه گمرک!  بدون هزینه ارسال....

قبل نقل و قول حداقل یک حساب کتابی کنید!

ضمن اینکه این مقداد چی داره!!! که بخواد انبوه وارد کنه تهش 10 20 دونه از دست دوم های ebay تهیه کرده وارد کرده.

شما تصور غلطی از واردکننده ها داری

مثلا می خواد 100 تا 1080ti وارد کنه بلند میشه می ره فردوسی 100 هزار دلار از دلال می خره ? نه دوست عزیز

برای من یه گیمر معمولی مشخص بود بعد از خروج ترامپ از برجام همه چیز نابود میشه همون موقع سیستم ارتقاع دادم

واردکننده با اون سرمایه عظیم قطعا قبلا ازاردیبهشت انبار ها رو تا سقف پر کرده

در حال حاضر اگه بخوان کالای  وارد کنن  فقط با  ارز دولتی  کالا وارد می کنن

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

قبول دارم که به احتمال بالا ماین شده

biz.thumb.jpeg.b6ed3799e2e89a603e3489e3a34a1932.jpeg1_-6VeU41sXBNLXv6DUBLA_g.thumb.jpeg.155ae3198ffe4925d3aea6bba7163771.jpegASIC-Mining.thumb.jpg.a54ac6de4e047b39c9aaba7c98176249.jpg

کی حاضره از سود فروش این همه گرافیک به عنوان نو بگذره ?

لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، عظما گفته است :

شما مثل اینکه خبر نداری. از اردیبهشت به این ور هیچ کانتینر it از گمرک ترخیص نشده کالا های جدید همشون هم به صورت تک و توک و به صورت مسافری وارد شده.

به نظرت الان ارز دولتی میدادن قیمت ها این بود و کانتینرها تو گمرک خوابیده بود؟ 1423060777_20_rofl(1).thumb.gif.9b6e4f581423060777_20_rofl(1).thumb.gif.9b6e4f581423060777_20_rofl(1).thumb.gif.9b6e4f58فکر کنم اخبار زیاد میبینی.

درضمن ارز دولتی مستقیم از بانک مرکزی به حساب فروشنده خارجی واریز میشه و واردکننده هم یک برگ دلار هم دستش نمیدن.

مقداد تو انبارش یک دونه موس 10هزار تومنی هم به زور پیدا میشه چطوری واردکننده انبوه هستش؟

مقداد مثل اکثر فروشگاه یه واسطه است

----------------------------------------------------

47.thumb.png.2a1d1ca88c16f58f494e2e0db9181f61.png

اگه دلار 15 تومن در نظر بگیریم

4890000/15000= 326 دلار ?

Annotation456.thumb.png.afcd910b53f31773963c07178e281784.png

لیستی که 4 ماه پیش منتشر شد

image.thumb.png.314fd666c360cb78c5c03f7b8a4dc1a1.png

image.thumb.png.bf6930f948d69575236daa3951561f4f.png

image.thumb.png.abd2b3740676b81da9ea89f276de6ac3.png

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، عظما گفته است :

کارت گرافیک که جز هیچکدوم از این اقلام حساب نمیشه ضمن اینکه کارتهای گارانتی دار همشون  قبل عید وارد شدن و با دلار زیر 4هزار تومن تهیه شدن.

https://www.amazon.com/stores/page/8117E980-3B7A-441D-9ED7-3DAEFCEC6280?store_ref=HSA_AC1JUBCAFU2C7T0&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=3ff6092e-8451-438b-8278-7e94064b4d42&pf_rd_s=desktop-sx-top-slot&pf_rd_t=301&pf_rd_i=RTX+2080+Ti&hsa_cr_id=1045648290501&lp_slot=auto-sparkle-hsa-tetris&lp_mat_key=rtx 2080 ti&lp_query=RTX 2080 Ti&sb-ci-n=headline&sb-ci-v=GeForce RTX. Graphics Reinvented.

Annotation526541.thumb.png.a0b3237a16254653bb6843d01e64051f.pngAnnotation98.thumb.png.ce11575bb25ea9a92f41760d6bb38368.png

این سایت  400 دلار ارزان تر از امازون می فروشه ?

------------------------------------------------------------------------------------------------

ویرایش شده توسط ghost of sparta
لینک به دیدگاه

جنس اصلی اونم ایسوس و گیگابایت نیازی به گارانتی نداره . اگه 2 میلیون ارزونتره بگیرید .

خودم سه ساله هارد با این شرایط گرفتم استفاده میکنم

لینک به دیدگاه

بنظرم اصلا و اصلا تهیه نکنید اینارو

کارتی که ماین بشه ارزش خرید اصلا نداره

البته اینم بگم ماینر داریم تا ماینر ولی 99درصدشون از یه کرباسن!!!!

ورمیدارن کارت بدبختو میندازن یه جا بدون تهویه 24روز هفته برا 6 ماه کار میکشن کلا دیگه از برد کارت و فن و خازن هاش هیچی نمیمونه و بعد یه سال باید ببری بدی تعمیر تازه اگه فرض کنیم فن هاش خراب نباشه که من ماینرایی رو دیدم همینجوری کارت رو میکشن بیرون با زور و میخوان ببرن یه جا دیگه با زور جا میزنن اصلا براشون مهم نیست ....

درضمن گارانتی هم اینطور که دوستان میگن نیست من خودم چند روز پیش یه اس اس دی دادم خراب بود برام تعویض کردن .....

شما 1080تی ای برا گیمینگ میخوای؟ بعد میگید چرا مملکت اینه؟! عزیز من، یوتیوبری که داره 24 ساعته استریم میکنه و ازینجور کارا اکثرا من دیدم 1070 میبندن زیاده خواهی نکنین یه 1070 یا نهایت 1070تی ای  از همین انجمن بخرید و خیال خودتونو راحت کنید .....

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

به مسلله هست اونم اینه که این مدل کارت (Auros) رو میگن ناپایدار هست و کرش میکنه چه برسه بخوای بدون گارانتیش بخری!!! چرا Strix بدون گارانتی نیستش؟! 

گرافیک قضیش با بقیه چیزا مثل هارد و ساعت... که میگین فرق مکوله!!!

ویرایش شده توسط Crystal570X
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، ghost of sparta گفته است :

شاید قیمتای آمازون با ارسالش اینقدره!

ویرایش شده توسط Crystal570X
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...