رفتن به مطلب

گرافیک های بدون گارانتی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 10 ساعت قبل، عظما گفته است :

کارت‌ها 100%% ماین شده هستن و با قیمت خیلی پایین تهیه شده اند کاملا مشخص هستش این کارت ها جدیدا وارد بازار شدند و تا چندماه پیش هم موجود نبودند بنابراین با دلار قیمت بالا تهیه شده‌اند چطوری کارتی که قیمتش حدود بین 700تا 900 دلار است در اینجا توسط یک خرده فروش با قیمت 9 تومن عرضه می‌شود؟؟ پس مطمئن باشین چنین کارتی  اگر ماین نشده باشه حداقل دست دوم هست.

در 8 ساعت قبل، عظما گفته است :

کارت گرافیک که جز هیچکدوم از این اقلام حساب نمیشه ضمن اینکه کارتهای گارانتی دار همشون  قبل عید وارد شدن و با دلار زیر 4هزار تومن تهیه شدن.

http://tnews.ir/site/87bf119868913.html

خود کمیجانی به ناچار اعتراف کرده با ارز نیمایی وارد شده بعد شما میگی با نرخ آزاد؟

2080tiهم که دیگه قیمتش مشخص هست

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، Crystal570X گفته است :

قیمتای آمازون با ارسالش اینقدره!

خب چه فرقی داره اصلا گیرم که با هزینه ارسال باشه خب کارت های دیگم با هزینه ارسال هست

مگه فرقی داره؟

قبلا که مثلا قیمت فلان کارت 600 دلار بود و اینجا بالاتر بود مگه هزینه ارسال وجود نداشت؟!

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Crystal570X گفته است :

به مسلله هست اونم اینه که این مدل کارت (Auros) رو میگن ناپایدار هست و کرش میکنه چه برسه بخوای بدون گارانتیش بخری!!! چرا Strix بدون گارانتی نیستش؟! 

گرافیک قضیش با بقیه چیزا مثل هارد و ساعت... که میگین فرق مکوله!!!

من aorus دارم کرش هم نمیکنه

این هم استریکس بدون گارانتی

https://www.digikala.com/product/dkp-272616/کارت-گرافیک-ایسوس-مدل-rog-strix-rx580-t8g-gaming

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، ghost of sparta گفته است :

1f604.png

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

قبول دارم که به احتمال بالا ماین شده

biz.thumb.jpeg.b6ed3799e2e89a603e3489e3a34a1932.jpeg1_-6VeU41sXBNLXv6DUBLA_g.thumb.jpeg.155ae3198ffe4925d3aea6bba7163771.jpegASIC-Mining.thumb.jpg.a54ac6de4e047b39c9aaba7c98176249.jpg

0_0

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، Keykhosro.Goorani گفته است :

خب چه فرقی داره اصلا گیرم که با هزینه ارسال باشه خب کارت های دیگم با هزینه ارسال هست

مگه فرقی داره؟

قبلا که مثلا قیمت فلان کارت 600 دلار بود و اینجا بالاتر بود مگه هزینه ارسال وجود نداشت؟!

,وارد کننده که از آمازون نمیخره از شرکت اصلی میگیره اونم قیمت همکار!!! 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

https://www.digikala.com/product/dkp-272616/کارت-گرافیک-ایسوس-مدل-rog-strix-rx580-t8g-gaming

rx 580  7 میلیون  یا حضرت قیمت 

عجب جای باحالی زندگی میکنیم تازه بدون گارانتی قبل عید با این پول یه سیستم توپ اونم باگرافیک 1080 میشد تهیه کرد :66_thermometer_face:

تاوان کدامین گناه رو میدیم ما 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

xtreme 1080 ti منطورم هست

این که RX580 هست

ویرایش شده توسط Crystal570X
لینک به دیدگاه

دوستان بفرمایید ایشون 1080ti  رو 6300 میده تازه گارانتی هم دارن و صادقانه میگه 5 ماه ماین شدن 

https://forum.persiantools.com/threads/5-عدد-1080ti-آروس-و-گیمینگ-ایکس.925346/

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Crystal570X گفته است :

,وارد کننده که از آمازون نمیخره از شرکت اصلی میگیره اونم قیمت همکار!!! 

خب منم همینو میگم

اگر قیمت همکار هست و عمده خری باز برای همه کارتا همینه

نمیشه قبل گرونی و وقتی دلار 3700 بود کارتی که تو امازون 600 دلار بود اینجا به جای 2.220.000 سه و خورده ای فروش بره

ولی الان که دلار شده 14 تومن نه تنها به قیمت واقعیش یعنی8.400.000فروخته نشه بلکه پایین تر هم بدن و مثلا بفروشن هفت تومن

طرف میگه کارت الان از قیمت دلار ازاد ارزون تره تو ایران شما میگی چون به قیمت همکار خریدن

منم دارم میگم اگر به قیمت همکاره خب همه کارت ها قبل این گرونیه دلار هم به قیمت همکار خریده میشد پس چرا اون موقع نه تنها ارزون تر بلکه گرون تر هم بود

اصلا روال بازار ایران همینه

لینکم که فرستادم

خود کمیجانی داره میگه ارز از سامانه نیما گرفتن

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

داداش چرا این اینقد گرونه ؟! آخه الان 1080 هم از این ارزونتره

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، ali.king گفته است :

داداش چرا این اینقد گرونه ؟! آخه الان 1080 هم از این ارزونتره

دیجی کالا هست دیگه یک مقدار قیمتاش شیر تو شیره بعضی ها رو از هم ارزونتر میده بعضی ها رو هم از همه گرونتر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دیجی کالا یکبار دیدم گرافیک 580 4 گیگ گرونتر از مدل 8 گیگ بود ?

توی پاور هم اینجوری بود مدل 480 گرونتر از 530 ، قطعات دیگه هم نگاه میکردی حتما این مدلی بازم پیدا میشد 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

دیجی کالا یکبار دیدم گرافیک 580 4 گیگ گرونتر از مدل 8 گیگ بود ?

توی پاور هم اینجوری بود مدل 480 گرونتر از 530 ، قطعات دیگه هم نگاه میکردی حتما این ممدلی بازم پیدا میشد 

همین الان قیمت واترکولر 120 رو از 240 گرونتر زده مدل دیپ کول کاپیتان

لینک به دیدگاه

در 53 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

دوستان بفرمایید ایشون 1080ti  رو 6300 میده تازه گارانتی هم دارن و صادقانه میگه 5 ماه ماین شدن 

والا خیلیا میگن ماین شده و این مدت ولی خداییش از کجا میشه فهمید تو چه شرایطی کارت بدبخت بوده  !

در ۱ ساعت قبل، maximal10 گفته است :

این دیجی خیلی وقته رد داده ! ولی خداییش یعنی در این حد آدم شنگول داریم اینو بخره ؟! ?

در 55 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

rx 580  7 میلیون  یا حضرت قیمت 

عجب جای باحالی زندگی میکنیم تازه بدون گارانتی قبل عید با این پول یه سیستم توپ اونم باگرافیک 1080 میشد تهیه کرد :66_thermometer_face:

تاوان کدامین گناه رو میدیم ما 

تاوان انقلاب گوسفندی پدران ! ?

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، esy2011 گفته است :

کارت ماین شده نخرید دوستان

میبرید بعد دو سه ماه میپوکه میمونه دستتونا

گارانتیشم بهونه میاره قبل نمیکنه

از من گفتن بود

لینک به دیدگاه

این گرفیکها اگه احتکاری بودند , اونوقت دیگه ارزون نمیدادند.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

کارت ماین شده نخرید دوستان

میبرید بعد دو سه ماه میپوکه میمونه دستتونا

گارانتیشم بهونه میاره قبل نمیکنه

از من گفتن بود

درود برادر گرامی

حقیقتا حتی ارزونترین کارتای برند متفرقه چینی مثل ۱۰۶۰ ۵ گیگ رو هم بذاری ماین شه کمه کم یه سال کار میکننا!! قرار بود گرافیک به این زودی خراب بشه که دیگه...??

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

درود برادر گرامی

حقیقتا حتی ارزونترین کارتای برند متفرقه چینی مثل ۱۰۶۰ ۵ گیگ رو هم بذاری ماین شه کمه کم یه سال کار میکننا!! قرار بود گرافیک به این زودی خراب بشه که دیگه...1f610.png1f610.png

سلام حالت خوبه؟

دادا خب بستگی داره به نوع ماین

شما ببر بنداز تو زیرزمین و اصلا هم تمیزشون نکن بعد از 1 سال نصفشون خرابن اوناهم که سالمن یه جاشون ایراد داره که بعدا مشخص میشه

منم گفتم کارت ماین شده که نمیدونن ماینرش کیه نخرید میبرید بعد یکی دو سال ایراد پیدا میکنه

مثل خارجیا هم که نیستیم بگیم به درک میریم نوشو میخریم ....

لینک به دیدگاه

کارت گرافیک ارزون بی دلیل نیست، احتمالا اینها کارتهای ماین شده هستند.

اطمینان نکنید مگر اینکه کارت جدید بدن، مثلا 2080 یا 2080Ti که مشخصه اصلا امکان ماین شدنشون وجود نداشته باشه.

در مورد اون دوستی که فرمودند کارتها با ارز نیمایی وارد شده، باید عرض کنم ترخیص قطعات کامپیوتر مثل کارت گرافیک نیازمند وجود نمایندگی رسمی از طرف وزارت صمت است، بنابراین فقط کسی می تونه کارت گرافیک گیگابایت وارد کنه که از نظر صمت نماینده اون برند باشه و در ایران تنها شرکت آواسیس/آواژنگ نماینده ی گیگابایته و فقط اون می تونه این کارتها رو از گمرک ترخیص کنه. اگرهم اون کرده باشه کارتها رو گارانتی می کنه.

بنابراین اگر این کارتها وارد شده باشند، قاچاق بوده، و با این قیمت حتما ماین شده، اگر هم داخلی باشند (از قبل خریده باشند) و بدون گارانتی بفروشند، قطعا کارتها ماین شده.

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، AB0L WiL$0n گفته است :

1f601.png1f601.png

rtx2080

بفرما اینم ارزونترش 12 تومن!!! 859 * 15000 = 12885000

تازه با دلاری 15 تومن

Opera Snapshot_2018-10-19_170638_www.amazon.com.png

ویرایش شده توسط Crystal570X
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

در مورد اون دوستی که فرمودند کارتها با ارز نیمایی وارد شده، باید عرض کنم ترخیص قطعات کامپیوتر مثل کارت گرافیک نیازمند وجود نمایندگی رسمی از طرف وزارت صمت است، بنابراین فقط کسی می تونه کارت گرافیک گیگابایت وارد کنه که از نظر صمت نماینده اون برند باشه و در ایران تنها شرکت آواسیس/آواژنگ نماینده ی گیگابایته و فقط اون می تونه این کارتها رو از گمرک ترخیص کنه. اگرهم اون کرده باشه کارتها رو گارانتی می کنه.

بنابراین اگر این کارتها وارد شده باشند، قاچاق بوده، و با این قیمت حتما ماین شده، اگر هم داخلی باشند (از قبل خریده باشند) و بدون گارانتی بفروشند، قطعا کارتها ماین شده.

در مورد واردات گوشی که هر کس از فلان کسش قهر کرده بود موبایل وارد کرد اونم نه با ارز نیمایی بلکه ارز دولتی

وارد کنندگان قطعات کامپیوتر هم که مجبور شدن اعتراف کنن کلا با ارز نیمایی پخش میکنن تو بازار که لینک هم گذاشتم

ترخیص قطعات کامپیوتر مثل کارت گرافیک نیازمند وجود نمایندگی رسمی از طرف وزارت صمت است، بنابراین فقط کسی می تونه کارت گرافیک گیگابایت وارد کنه که از نظر صمت نماینده اون برند باشه و در ایران تنها شرکت آواسیس/آواژنگ نماینده ی گیگابایته و فقط اون می تونه این کارتها رو از گمرک ترخیص کنه.

الان شما بر چه اساسی این رو گفتید؟اونطور که من شنیدم فعلا صادر کننده ها میتونن به جای واریز ارز دریافتی به سامانه، کالاهایی وارد کنن که حتی تو زمینه و حیطه کاری خودشون نباشه

همین چند روز پیش هم گفتگویی زنده در شبکه چهار در همین مورد بود

ویرایش شده توسط Free Man
لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Free Man گفته است :

در مورد واردات گوشی که هر کس از فلان کسش قهر کرده بود موبایل وارد کرد اونم نه با ارز نیمایی بلکه ارز دولتی

وارد کنندگان قطعات کامپیوتر هم که مجبور شدن اعتراف کنن کلا با ارز نیمایی پخش میکنن تو بازار که لینک هم گذاشتم

الان شما بر چه اساسی این رو گفتید؟اونطور که من شنیدم فعلا صادر کننده ها میتونن به جای واریز ارز دریافتی به سامانه، کالاهایی وارد کنن که حتی تو زمینه و حیطه کاری خودشون نباشه

همین چند روز پیش هم گفتگویی زنده در شبکه چهار در همین مورد بود

واردات گوشی مسافری بله به همون شیوه ای که فرمودین انجام میشه، اما از طریق گمرکات توسط نمایندگی های مجاز انجام میشه.

وارد کنندگان رسمی نماینده ی برند ها بله ارز نیمایی گرفتند اما شما اگر تاپیک رو بخونید ما داریم راجب کارتهای گرافیکی صحبت می کنیم که گارانتی ندارند بنابراین توسط نمایندگی های رسمی وارد نشدند.

بر این اساس گفتم چون مرتبط با شغل منه.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، ARMIN گفته است :

واردات گوشی مسافری بله به همون شیوه ای که فرمودین انجام میشه، اما از طریق گمرکات توسط نمایندگی های مجاز انجام میشه.

در مورد کارت گرافیک ها اطلاع دقیقی ندارم

فقط میدونم صحبتش بود که صادر کننده ها بتونن کالایی که مربوط به حیطه کاری خودشون نیست هم وارد کنن

حالا دیگه اگه مرتبط با کار و شغل شماست  گارانتی و مسائل دیگشو شما بهتر میدونی

این قسمت از صحبتتون هم که ریپلای کردم متوجه نشدم

مگه گوشی هایی که با ارز 4200 یه دور وارد شد توسط شرکت های معتبر نبود که یک سریشون کلا تو این زمینه کار نمیکردن؟

یه مطلبی هم هست اینکه در مورد کارت های سری 2000 احیانا اکثرا مجبور بشن به همون نرخ ارز نیمایی بفرستن تو بازار چون با توجه به کارایی و قیمت کمتر کسی سراغشون میره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...