رفتن به مطلب

مشاوره خرید سیستم آنریل انجین

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

ممنون میشم راهنمایی کنید با بودجه 13 تومن چه قطعاتی میتونم بگیرم

فقط کیس باشه . گرافیک و هارد مکانیکی دارم اونا رو لحاظ نکنید

یه توضیحی هم در مورد انریل انجین بدم . انریل انجین موقع رندر نور و .... کامل از سی پی یو استفاده میکنه . موقع تست طبیعتا ازگرافیک استفاده میکنه . یه مورد دیگه فایل های انریل 90 درصد فایل های با تعداد خیلی بالا و  حجم کم هست برای SSD لطفا مدل های پر سرعت پیشنهاد بدید

یه پیشنهاد دادن :

مادربرد ایسوس ROG STRIX Z370-H GAMING

پردازنده اینتل CORE i7-8700K Coffee Lake LGA1151

رم کینگستون HyperX Predator 16GB 8GBx2 3000Mhz

پاور گرین سری اورکلاکینگ اوو GP650B-OCPT

اس اس دی سامسونگ Samsung 970 EVO NVMe M.2 250GB

چند تا سوال هم دارم

اگه قطعات از لیون بگیرم اسمبل میکنن برام ؟

SSD رو اگه دو تا مدل Samsung 860 EVO 250GB بگیرم و Raid 0 کنم بهتره یا همین مدل  Samsung 970 EVO NVMe M.2 250GB بگیرم ؟ اگه دو تا 860 EVO بگیرم سرعت دو برابر و حجم دو برابر میشه ولی خوب اینی که m2 هست سرعت خوندن نوشتنش و عمرش خیلی بیشتره .

با این مادربرد میشه از گرافیک های سری جدید انودیا استفاده کرد ؟

سوال اخر این که سیستم های سرور برای این کار چطور هستن ؟ تا جایی که فهمیدم cpu های سروری تعداد هسته بالایی داره و محاسبات رو سریعتر انجام میدن . انریل انجین  هم موقع بیلد کردن فقط از cpu استفاده میکنه و خیلی خیلی وقت گیره در حدی که اعصاب خورد کن میشه بعضی مواقع

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، YAHYA-PRO گفته است :

سلام دوستان

یه توضیحی هم در مورد انریل انجین بدم . انریل انجین موقع رندر نور و .... کامل از سی پی یو استفاده میکنه . موقع تست طبیعتا ازگرافیک استفاده میکنه . یه مورد دیگه فایل های انریل 90 درصد فایل های با تعداد خیلی بالا و  حجم کم هست برای SSD لطفا مدل های پر سرعت پیشنهاد بدید

یه پیشنهاد دادن :

چند تا سوال هم دارم

SSD رو اگه دو تا مدل Samsung 860 EVO 250GB بگیرم و Raid 0 کنم بهتره یا همین مدل  Samsung 970 EVO NVMe M.2 250GB بگیرم ؟ اگه دو تا 860 EVO بگیرم سرعت دو برابر و حجم دو برابر میشه ولی خوب اینی که m2 هست سرعت خوندن نوشتنش و عمرش خیلی بیشتره .

سوال اخر این که سیستم های سرور برای این کار چطور هستن ؟ تا جایی که فهمیدم cpu های سروری تعداد هسته بالایی داره و محاسبات رو سریعتر انجام میدن . انریل انجین  هم موقع بیلد کردن فقط از cpu استفاده میکنه و خیلی خیلی وقت گیره در حدی که اعصاب خورد کن میشه بعضی مواقع

اینتلو فراموش کن اینتل برا گیمه

برو سمت رایزن اگه انجین ساپورت میکنه البته...

رایزن بخر با یه گرافیک متوسط 

گرافیک جدید ها به همه مادربردهای دارای pci ex 3 میخورن اصن جای نگرانی نیست

لینک به دیدگاه

ببین آنریل دو حالت نور داره یکی ثابت یکی داینامیک. برای محاسبه ثابتشه که فقط سی پیورو میخواد. تازه پلاگین رایگانی براش اومده که با gpu نور ثابت رو حساب کنه.

درنتیجه گرافیک خیلی مهمتره.

ssd هم بنظرم بجای گرونهاش همون سامسونگ evo 860 رو بگیر ولی حجم بالا. انریل دیفالت پروژه هاشو روی درایو سی میذاره و باز شدنشون خیلی خیلی  سریعتره با ssd. ولی اگه 250 گیگ بگیری خیلی کمه

ویرایش شده توسط alireza fattahi
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، YAHYA-PRO گفته است :

سلام دوستان

یه پیشنهاد دادن :

چند تا سوال هم دارم

سلام دوست عزیز

من خودم آنریل انجین کار بودم

به نظرم بهتره 2700x بگیری، چون خیلی تو کامپایل گیم کمک می کنه

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، alireza fattahi گفته است :

ببین آنریل دو حالت نور داره یکی ثابت یکی داینامیک. برای محاسبه ثابتشه که فقط سی پیورو میخواد. تازه پلاگین رایگانی براش اومده که با gpu نور ثابت رو حساب کنه.

درنتیجه گرافیک خیلی مهمتره.

ssd هم بنظرم بجای گرونهاش همون سامسونگ evo 860 رو بگیر ولی حجم بالا. انریل دیفالت پروژه هاشو روی درایو سی میذاره و باز شدنشون خیلی خیلی  سریعتره با ssd. ولی اگه 250 گیگ بگیری خیلی کمه

میشه اون پلاگین رو معرفی کنی در موردش تحقیق کنم ؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، YAHYA-PRO گفته است :

میشه اون پلاگین رو معرفی کنی در موردش تحقیق کنم ؟

این تاپیکش در فروم آنریل

https://forums.unrealengine.com/development-discussion/rendering/1460002-luoshuang-s-gpulightmass

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، amirff1 گفته است :

سلام دوست عزیز

من خودم آنریل انجین کار بودم

به نظرم بهتره 2700x بگیری، چون خیلی تو کامپایل گیم کمک می کنه

فروم انریل یه تاپیک دیدم اونجا بین همین 2700x و 8700k اکثرا گفته بودن 8700k  بهتره 

الان هر جوری سرچ زدم نتونستم دوباره پیداش کنم که بزارم زحمت بکشی یه نگاهی بهش بندازی

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، YAHYA-PRO گفته است :

فروم انریل یه تاپیک دیدم اونجا بین همین 2700x و 8700k اکثرا گفته بودن 8700k  بهتره 

الان هر جوری سرچ زدم نتونستم دوباره پیداش کنم که بزارم زحمت بکشی یه نگاهی بهش بندازی

یه تاپیک قدیم بود نمیدونم کجاس ،که رایزن هارو کلا بنچمارک کرده بود که به پای اینتل نمیرسیدن ولی 2700 رو ندیدم تاپیک جدا.

اینم هست با  1950x مقایسه کرده که  اونم اکثرا گفتن 8700k بهتر جواب میده

https://forums.unrealengine.com/community/off-topic/1388243-ue4-dev-rig-threadripper-1950x-or-i7-8700k

لینک به دیدگاه

دوستان این سیستم رو تصمیم گرفتم بگیرم

مادربرد ایسوس ROG MAXIMUS X HERO
اس اس دی سامسونگ Samsung 860 EVO 250GB
پاور گرین سری اورکلاکینگ اوو GP850B-OCPT
کیس گیمینگ گرین STRIKER

فقط میمونه  کولینگ برای سی پی یو . ممنون میشم راهنمایی کنید چی بگیرم . تا جایی که امکانش باشه سی پی یو رو اور میکنم

اینو از لیون بگیرم برام اسمبل میکنن ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...