رفتن به مطلب

سیستم خودبخود بالا میاد!!!

anahita
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان

سیستمی دست من هست که به محض اینکه دوشاخه اش رو به برق میزنم بدون اینکه سوئیچ روشن کردن روی کیس رو بزنم روشن می شه.

فکر میکردم مشکل از پاور باشه.ولی پاور مشکلی نداشت.

گفتم شاید مشکل از سوئیچ پاور روی کیس باشه.ولی فیشهای مربوط به سوییچ های روی کیس رو هم که قطع کردم، باز هم مشکل برطرف نشد.

بایوس رو هم با درآوردن باطری روی مادر برد ریست کردم.ولی باز هم مشکل برطرف نشد.

وقتی کامپیوتر نرمال خاموش بشه واسه روشن کردن سیستم مشکلی ندارم.ولی اگه احیاناً برق بره ،بعد از اومدن برق سیستم خودبخود روشن می شه.

جالب اینجاست که وقتی سیستم خودبخود روشن میشه تغییرات توی بایوس به حالت ابتدایی شرکت بر می گرده.

من فکر میکنم مشکل از مادر برد باشه.نظر شما دوستان چیه ؟

آیا این مشکل واسه سیستم ضرر داره ؟

این مشکل راه حل خاصی داره یا نه و باید باهاش کنار اومد.

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان

سیستمی دست من هست که به محض اینکه دوشاخه اش رو به برق میزنم بدون اینکه سوئیچ روشن کردن روی کیس رو بزنم روشن می شه.

فکر میکردم مشکل از پاور باشه.ولی پاور مشکلی نداشت.

گفتم شاید مشکل از سوئیچ پاور روی کیس باشه.ولی فیشهای مربوط به سوییچ های روی کیس رو هم که قطع کردم، باز هم مشکل برطرف نشد.

بایوس رو هم با درآوردن باطری روی مادر برد ریست کردم.ولی باز هم مشکل برطرف نشد.

وقتی کامپیوتر نرمال خاموش بشه واسه روشن کردن سیستم مشکلی ندارم.ولی اگه احیاناً برق بره ،بعد از اومدن برق سیستم خودبخود روشن می شه.

جالب اینجاست که وقتی سیستم خودبخود روشن میشه تغییرات توی بایوس به حالت ابتدایی شرکت بر می گرده.

من فکر میکنم مشکل از مادر برد باشه.نظر شما دوستان چیه ؟

آیا این مشکل واسه سیستم ضرر داره ؟

این مشکل راه حل خاصی داره یا نه و باید باهاش کنار اومد.

با سلام

خوب فکر میکنم مادربوردتون از سری قدیمی و سری 478 ساپورت باشه چون من هم چندین بار همچین مشکلی داشتم و اکثر مواقع مشکل از مادربورد بوده . چون همانطور که فرمودید بایوس مادربورد نمیتونه اطلاعات رو ذخیره کنه . خلاصه 90 درصد از مادربورد میتونه باشه البته اگر پاور رو تست کرده باشید و از اون نباشه . خوب یک بار اینکار رو انجام بدید و تمام کابلهایی که از دکمه روشن شدن جلوی کیس به مادربورد نسب هستش رو در بیارید و یک بار برق رو یه دفعه از برق بکشید و دوباره متصل کنید و بازم نتیجه رو بفرمایید .

لینک به دیدگاه

با سلام

یک بار اینکار رو انجام بدید و تمام کابلهایی که از دکمه روشن شدن جلوی کیس به مادربورد نسب هستش رو در بیارید و یک بار برق رو یه دفعه از برق بکشید و دوباره متصل کنید و بازم نتیجه رو بفرمایید .

سعید جان.مرسی واسه راهنمایی هاتون.

قبلاً این کار رو کردم.ولی مشکل برطرف نشد.

لینک به دیدگاه

سعید جان.مرسی واسه راهنمایی هاتون.

قبلاً این کار رو کردم.ولی مشکل برطرف نشد.

درود

خوب باید سایر قطعات رو روی یک مادروبرد دیگ هبزارید و اگر چنین مشکلی پیش نیومد وقتتون رو نگیرید و از مادربوردتو ن هستش من شاید 10 ها بار همچین چیزی اتفاق افتاده برام .

لینک به دیدگاه

درود

بنده هم چند بار با این مشکل برخورد کردم که مشکل از مینبورد و پاور بود.اتفاقا با همون مادربردهای سوکت 478 اینتل. منتها توی یکی از موردا یک موضوع جالبتر هم بنده مشاهده کردم.به این صورت سیستم اون دوستمون زمانی که در اتاقشونو محکم به هم میزدند روشن میشد :confused::(:D:D:p

یادش به خیر به نظر من اون سوکت 478 ها فن پردازندشون خیلی مطمعن تر و محکم تر از این سوکت 775 ها بسته میشد و با دو تا ضامن خیلی خوب کاملا محکم میشد و موقع باز کردنشم با باز کردن همین دو ضامن و آزاد کردن پین های 4 طرف به راحتی باز میشد.

لینک به دیدگاه

عزیز

من حدس میزنم سیم G یا همون منفی یا Null پریز برق شما مورد داره، سعی کن با یه پریز برق دیگه هم

امتحان کنی ببینی مشکل حل میشود یا نه.

لینک به دیدگاه

عزیز

من حدس میزنم سیم G یا همون منفی یا Null پریز برق شما مورد داره، سعی کن با یه پریز برق دیگه هم

امتحان کنی ببینی مشکل حل میشود یا نه.

از همگی واسه راهنمایی هاتون ممنونم.

مطمئناً از سیم نول نیست.این سیستم واسه دوستم هست.توی خونه خودشون هم همین مشکل وجود داشته.

لینک به دیدگاه

ظاهراً این مشکل هیچ راه حلی نداره .باید باهاش ساخت و بذاریم اون بسوزه!

لینک به دیدگاه

ENTER to bios

at power management section find power lost option

if it is set to "last state" change it to "power off"

save and exit

Good lock

please change you M.B batteries for keep saving

لینک به دیدگاه

من این مشکل را الان با سیستم خودم دارم، ولی نه همیشه!

من اطمینان دارم مشکل از پاور هست . اما دقیقا نمیدونم مشکل کجای پاور هست.

وقتی من سیستم خودم را از سوئیچ پاور قطع میکنم، بارها سیستم روشن نشده و گاها بالعکس، به محض زدن کلید سوئیچ پاور، سیستم روشن میشود.

دلیل اینکه میگم ار پاور هست، چون با روشن و خاموش کردن سوئیچ پاور بصورت متناوب یا سیستم لحظه ای روشن و خاموش شده، گاها باه محض زدن روشن شده بدون زدن دکمه روشن از خود کیس.

لینک به دیدگاه

شبیه اینا البته نمیدونم bios شما چیه

خوب نگاه کن

b_power.jpg

و یا ممکنه اینجوری باشه

BIOS_Columbia_PowerManagementConfiguration.gif

و یا ممکنه ASUS

callistogv_adv_powerman.gif

bios_lima_power_acpi.gif

دنبال lost power بگرد بعضی مادر بوردها رو حالت last state هستن که باید به power off عوض کنی

لینک به دیدگاه

دوست گلم نمی دونی چرا نظر میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:(:confused:

اون که میگی مال modem هست که system با زنگ مودم روشن میشه

لینک به دیدگاه

دوست گلم نمی دونی چرا نظر میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:D:mad:

اون که میگی مال modem هست که system با زنگ مودم روشن میشه

دوست عزيز ناراحت نشو ، هركس نظرشو اعلام ميكنه ،شايد باعث حل مشكلي بشه !

من شخصا با اين مشكل در سيستم يكي از دوستان رويرو شدم (سوكت 478)

همين مودمي كه ميگي ، من با غيرفعال كردنش ،مشكل دوستم كه خود به خود سيستم موقع وصل برق روشن ميشد حل كردم !!! چون بعضي وقتها همين نوسانات برق باعث تحريك قسمت مودم ring بايوس شده و سيستم رو روشن ميكنه ، ولي خيلي مادربوردهاي ديگه اين مشكلو نداشتند . خوب پس غير ممكن وجود ندارد . :mad: اين طوري اخم نكن يكم بخند :o شادباش تا به ديگران هم اميد و شاديتو منتقل كني :p

لینک به دیدگاه

دوست عزيز ناراحت نشو ، هركس نظرشو اعلام ميكنه ،شايد باعث حل مشكلي بشه !

من شخصا با اين مشكل در سيستم يكي از دوستان رويرو شدم (سوكت 478)

همين مودمي كه ميگي ، من با غيرفعال كردنش ،مشكل دوستم كه خود به خود سيستم موقع وصل برق روشن ميشد حل كردم !!! چون بعضي وقتها همين نوسانات برق باعث تحريك قسمت مودم ring بايوس شده و سيستم رو روشن ميكنه ، ولي خيلي مادربوردهاي ديگه اين مشكلو نداشتند . خوب پس غير ممكن وجود ندارد . :D اين طوري اخم نكن يكم بخند :o شادباش تا به ديگران هم اميد و شاديتو منتقل كني :p

با سلام و خیلی هم سلام

دوست من از ادب فراوانتون خیلی ممنونم و تشکر میکنم .

در مورد اینکه غیر ممکن وجود نداره کاملا قبول دارم و خیلی وقتها اتفاقاتی میافته که کاملا عجیب هستش و این بر حسب یک تجربه بدست میاد .

همیشه موفق باشید و از اینکه دوستانی مثل شما در این فروم داریم احساس خوشحالی میکنیم .

لینک به دیدگاه

از راهنمایی همگی ممنونم.:o

بررسی میکنم.نتیجه رو حتماً میگم.

مرسی

لینک به دیدگاه

سلام

کامپیوتر من هم وقتی کابل برق رو می کشیدم دوباره میزدم روشن می شود

من پاور خریدم درست شود

لینک به دیدگاه

سلام

کامپیوتر من هم وقتی کابل برق رو می کشیدم دوباره میزدم روشن می شود

من پاور خریدم درست شود

با سلام

دوست من ایشون یک بار پاور رو عوض کردن و تست کردن درست نشده

لینک به دیدگاه

احتمال زیاد مشکل از باطریش هست.سیستمی که شما قبلاً توی یک تاپیک دیگه معرفی کرده بودید خیلی قدیمی هست پس طبیعی هست که ایراد از باطریش باشه ولی اگه سیستم جدیدی که گرفتید این ایراد رو داره بگید تا یک سری بررسی دیگه بشه.

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست خوبم شما یه نگاهی داخل کیستون بنداز ببین بالاخره اتصالی چیزی نداره و قطعاتتون رو کاملا چک کنید و اگر هم شده یک بار اونها رو دوباره جا بزنید من خودم تو جا زدن قطعات زیاد دقت نمیکردم و همچین مشکلاتی برام پیش میومد .

لینک به دیدگاه

ُلام به همگی

ببخشید که دیر اومدم.

من تمام مواردی که گفته بودید رو انجام دادم.توی بایوس آیتمی به عنوانpower Loss نبود...

مادر برد ای ویل هست.

کل قطعات بجز سی پی یو رو از مادر برد جدا کردم و سیستم رو روشن کردم.با این وجود مشکل برطرف نشد.

ظاهراً مشکل از مادر برده.

کار دیگه ای مونده که انجام نداده باشم؟:confused:

لینک به دیدگاه

ُلام به همگی

ببخشید که دیر اومدم.

من تمام مواردی که گفته بودید رو انجام دادم.توی بایوس آیتمی به عنوانpower Loss نبود...

مادر برد ای ویل هست.

کل قطعات بجز سی پی یو رو از مادر برد جدا کردم و سیستم رو روشن کردم.با این وجود مشکل برطرف نشد.

ظاهراً مشکل از مادر برده.

کار دیگه ای مونده که انجام نداده باشم؟:confused:

شما یک بار تمام قطعات رو بزار روی یک مادریورد دیگه امتحان کن .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...