رفتن به مطلب

کمک برای بازیابی اطلاعات پاک شده حافظه داخلی موبایل

P@dmIRA
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

2 سال آرشیوی که رو حافظه گوشیم بود از بین رفت

داستان این بود که یه رم 64 گیگ از دیجی کالا خریداری کردم (لینک محصول)

بعد چند تا پوشه که حدودا 5 گیگ بود رو خواستم انتقال بدم که به نظر هم موفقیت آمیز انجام شد ولی در نهایت وقتی رفتم گالری، همه عکس ها تبدیل به علامت سوال شده بود، رفتم فایل منجر دیدم زده 5 گیگ فضا توی رم اشغال شده! خوشحال شدم گفتم یه ریستارت به گوشی بدم درست میشه، ریستارت که شد زد 350 مگ تو رم اشغال شده!! زدم به کامپیوتر دیدم همون 350 درسته

تو نظراتی که دیروز و امروز خریدارهای این محصول ارسال کردن هم این موضوع که جنس قلابی هست به چشم میخوره

تو رو خدا کمک کنید حالم خیلی خرابه، چطوری میتونم اطلاعاتمو برگردونم برام خیلی مهمه، گوشی سامسونگ J7 2016 هست

پیشاپیش یک دنیا ممنون

لینک به دیدگاه

ممنون بابت راهنمایی های مفیدتون

یاد 4-5 سال قبل و افرادی مثل آقا معین بخیر...

لینک به دیدگاه

درود

مموری رو از روی گوشی بردارید

سعی کنید هیچی روش کپی نشه تا اطلاعات قبلی ناقص نشه

بزاریدش روی یه رم ریدر و وصل کامپیوترش کنید.

با یه نرم افزار ریکاوری مثل recover my files اسکنش کنید ببینید چیزی پیدا میکنه

اگر پیدا کرد که فبها

درهرصورت نتیجه رو اعلام کنید 

لینک به دیدگاه

درود

دوست عزیز رم خارجی رو به کامپیوتر وصل کنید و با استفاده از

GetDataBack.for.NTFS .Fat32

ریکاور بزنید ببینید اطلاعاتی برمیگرده یا نه ولی بقول دوستمون هیچ فایلی رو رم نریزید تا فایلهای قبلی خراب نشن.

این برنامه رو هم در فروم خارجی پیشنهاد داده بودن https://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec

ویرایش شده توسط Farhad koohkan
لینک به دیدگاه

درود

گوشی را خاموش کن و سیمکارت را ازرویش بردار و اتصالات اینترنتش را هم قطع کن. از نصب هر برنامه‌ روی گوشی خودداری کن.

اگر اطلاعات روی حافظه‌ی sd بوده به راحتی می‌توان برگرداند و تاپیکهای متعددی برای این کار در انجمن است.

اگر اطلاعات روی حافظه‌ی داخلی بوده اول گوشی باید روت شود. برای این کار بهتر است به تعمیرکار خبره‌ی موبایل مراجعه کنی. اگر نتوانستی روت کنی حتما به شخص وارد مراجعه کن و از اجرای مکرر روت روی گوشی خودداری کن چون بخت بازیابی اطلاعات به دلیل نوشتنهای مکرر روی حافظه‌ی گوشی کم می‌شود.

پس از این گوشی را به رایانه وصل کن. برنامه‌ی easeus mob saver یا dr fone wondershare را روی رایانه بنصب. اگر گوشی را نشناخت در تنظیمات developer options یا چنین چیزی را بیاب و فعال کن. معمولا چند بار روی بیلدنامبر گوشی بزنی فعال می شود. سپس از تنظیمات گوشی usb debuging را فعال کن. 

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...