رفتن به مطلب

خرید فوری 1070 یا 1060 6 گیگ (خریداری شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

اینجوری که دوستان جواب دادن کارت ماین شده 24 ساعت و ماهها روشنه

یه گیمر حالا اگر 8 ساعت در روز بازی کنه که فکر نمیکنم چون کور میشه بعدش..در شیش ماه میشه 1440 ساعت کارتی که رو ماینه  4320 ساعت یعنی حدود 3 و نیم برابر بیشتر روشن بوده و کار کرده که در اینصورت معادله رو برعکسش کنیم کارتی اگر کسی نزدیک دوسال روزی هشت ساعت باهاش گیم بازی کنه تازه میشه شیش ماه کارکرد کارت ماین شده.که صد درصد خیلی وقتا سیستم خاموشه یا گیمی نداره بزنه که میشه 2 سال .

حالا دوسال اگر ماین انجام شده باشه برابر میشه با هفت سال کارکرد برای گیم

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، mrgspeed گفته است :

به نظر من که کار خوبی بود حالا من میدونستم ولی شاید کسی ندونه ماین یعنی چی یا چه بدی میتونه داشته باشه

بعدم واضحه که ماین فشار شدیدی به کارت میاره آمار خرابی کارت ماین شده خیلی بیشتره از کارتی که برای گیمینگه

آمار را بگذارید همه استفاده کنند !

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

آمار را بگذارید همه استفاده کنند !

https://mybroadband.co.za/news/hardware/256599-the-dangers-of-buying-graphics-cards-from-crypto-miners.html

برای همین گارانتی کارتو باطل میکنن شرکتا که تو لینک بالا هم توضیح داده

هز چی زمان استفاده از کارت بیشتر باشه احتمال خرابی تصاعدی میره بالا

img_5a7b50e5a018e.png

ویرایش شده توسط mrgspeed
لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، Farhad koohkan گفته است :

درود

اینجوری که دوستان جواب دادن کارت ماین شده 24 ساعت و ماهها روشنه

یه گیمر حالا اگر 8 ساعت در روز بازی کنه که فکر نمیکنم چون کور میشه بعدش..در شیش ماه میشه 1440 ساعت کارتی که رو ماینه  4320 ساعت یعنی حدود 3 و نیم برابر بیشتر روشن بوده و کار کرده که در اینصورت معادله رو برعکسش کنیم کارتی اگر کسی نزدیک دوسال روزی هشت ساعت باهاش گیم بازی کنه تازه میشه شیش ماه کارکرد کارت ماین شده.که صد درصد خیلی وقتا سیستم خاموشه یا گیمی نداره بزنه که میشه 2 سال .

حالا دوسال اگر ماین انجام شده باشه برابر میشه با هفت سال کارکرد برای گیم

یکی با ماشینش رانندگی میکنه همیشه رو دور ۵۰۰۰-۶۰۰۰ دنده عوض میکنه

یکی میره با ماشینش مسافر کشی ولی رو دور ۳۰۰۰-۳۵۰۰ دنده عوض میکنه!

آیا موتور ماشین اول بعد از یک سال از ماشین دوم سالمتره؟ ??

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، danyalbmw گفته است :

یکی با ماشینش رانندگی میکنه همیشه رو دور ۵۰۰۰-۶۰۰۰ دنده عوض میکنه

یکی میره با ماشینش مسافر کشی ولی رو دور ۳۰۰۰-۳۵۰۰ دنده عوض میکنه!

آیا موتور ماشین اول بعد از یک سال از ماشین دوم سالمتره؟ 1f601.png1f601.png

درود

یه شخص میتونه حتی یه ماشین صفر کیلومتر رو اول صبح داغونش کنه فقط کافیه وقتی ماشین سرده پاشو تا خرخره بزاره رو گاز تا به محدوده کات افش برسه و دو سه دقیقه که این کار رو انجام بده ماشینه یاتاقو زده..مونده رانندش کی باشه خیلی راننده ها رو دور موتور بالا میرونن ولی این ماشین کجا و تاکسی که صبح تا شب تو مسیر مسافر میزنه با دور پایین کجا از خودشون میتونی بپرسی.

در کل سوال مع الفارغ جالبی بود?

این با اون فرق داره خووب منم از یه گیمر که کارتشو تا خدا اورکلاک کرده باشه و یکهفته هم استفاده کرده باشه خرید نمیکنم و  هم از یه ادم عینکی که یکسال پشت سیستم روشن فقط فیلم دیده باشه هم باز نمیخرم جفتش تقریبا پدرشون درومده کارتا

پ.ن اگر اون گیمر کارتش رو نرمال اورکلاک کرده باشه در حد فریم بیشتر گیری و نه رکورد زنی قطعا کارته رو میخرم ازش و فرقی برام نمیکنه!

و در اخر ممکنه من اشتباه میکنم و تفکرم غلطه چون اصلا چیز زیادی از ماینری نمیدونم فقط میدونم کارت وصله به شبکه و حساب کتاب میکنه و بخاطر انجام کاری پولی در میاره! شایدم واقعا هیچ اسیبی به کارت نمیرسه ولی مدنظر من عمر قطعات هستش فقط!

در کل من یکی مخلص همه امیدوارم معاملات پر برکتی داشته باشین دوستان

ویرایش شده توسط Farhad koohkan
لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، Farhad koohkan گفته است :

درود

یه شخص میتونه حتی یه ماشین صفر کیلومتر رو اول صبح داغونش کنه فقط کافیه وقتی ماشین سرده پاشو تا خرخره بزاره رو گاز تا به محدوده کات افش برسه و دو سه دقیقه که این کار رو انجام بده ماشینه یاتاقو زده..مونده رانندش کی باشه خیلی راننده ها رو دور موتور بالا میرونن ولی این ماشین کجا و تاکسی که صبح تا شب تو مسیر مسافر میزنه با دور پایین کجا از خودشون میتونی بپرسی.

در کل سوال مع الفارغ جالبی بود1f601.png

این با اون فرق داره خووب منم از یه گیمر که کارتشو تا خدا اورکلاک کرده باشه و یکهفته هم استفاده کرده باشه خرید نمیکنم و  هم از یه ادم عینکی که یکسال پشت سیستم روشن فقط فیلم دیده باشه هم باز نمیخرم جفتش تقریبا پدرشون درومده کارتا

پ.ن اگر اون گیمر کارتش رو نرمال اورکلاک کرده باشه در حد فریم بیشتر گیری و نه رکورد زنی قطعا کارته رو میخرم ازش و فرقی برام نمیکنه!

و در اخر ممکنه من اشتباه میکنم و تفکرم غلطه چون اصلا چیز زیادی از ماینری نمیدونم فقط میدونم کارت وصله به شبکه و حساب کتاب میکنه و بخاطر انجام کاری پولی در میاره! شایدم واقعا هیچ اسیبی به کارت نمیرسه ولی مدنظر من عمر قطعات هستش فقط!

در کل من یکی مخلص همه امیدوارم معاملات پر برکتی داشته باشین دوستان

راجب مسله اول که بگم پژوی من ۱۸۰ هزارتا کارکرده از پژوی دوستان که ۴۰ هزارتا کارکرده خیلی سرحال تره میبرم مکانیکی یارو باورش نمیشه این ماشین انقد کار کرده!!

یه گیمر با کارتش اورکلاک درحد رکورد زنی انجام میده ولی یه ماینر هیچوقت اینکارک نمیکنه چون هی باید سیستماشو ریست کنه و کلی دنگ و فنگ؛ فرض کن ۴۰ تا سیستم داشته باشه بخاد برا تک تکشون این کارو انجام بده?? معمولا رو کلاک پایه یا آندرکلاک ماین میکنه

نه برادر اتفاقا تفکرات شما درست هست! هرکاری اگر کننده ی کار وارد باشه کار درست انجام میشه و اگر‌کننده ی کار ناوارد باشه به قطعات آسیب میرسه؛ چه کننده ی کار یه مکانیک باشه چه یه ماینر??

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

راجب مسله اول که بگم پژوی من ۱۸۰ هزارتا کارکرده از پژوی دوستان که ۴۰ هزارتا کارکرده خیلی سرحال تره میبرم مکانیکی یارو باورش نمیشه این ماشین انقد کار کرده!!

یه گیمر با کارتش اورکلاک درحد رکورد زنی انجام میده ولی یه ماینر هیچوقت اینکارک نمیکنه چون هی باید سیستماشو ریست کنه و کلی دنگ و فنگ؛ فرض کن ۴۰ تا سیستم داشته باشه بخاد برا تک تکشون این کارو انجام بده1f610.png1f610.png معمولا رو کلاک پایه یا آندرکلاک ماین میکنه

نه برادر اتفاقا تفکرات شما درست هست! هرکاری اگر کننده ی کار وارد باشه کار درست انجام میشه و اگر‌کننده ی کار ناوارد باشه به قطعات آسیب میرسه؛ چه کننده ی کار یه مکانیک باشه چه یه ماینر1f601.png1f601.png

داداش ماشالله به ماشینتون چرخش براتون  بچرخه مشخصه ادم اصولی هستین ..ولی ایا همه مثال شمان تو بحث ماین؟ این برمیگرده به همین دوتا پستمون که روش بحث کردیم... امیدوارم که همه صداقت تو کارشون باشه.

چاکریم?

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...