رفتن به مطلب

راهنمایی برای برنامه استیم

FMAHDI
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من به تازگی برنامه ی استیم رو نصب کردم و از اونجایی که با این برنامه آشنایی کامل ندارم یه سری سوال برام پیش اومده ممنون میشم که راهنماییم کنید

1.آیا بازی های پولی استیم ممکنه رایگان بشن و یا بازی های رایگان ممکنه پولی بشن
2.برای اضافه کردن بازی به کتابخانه حتما باید دانلودشون کنیم یا روش دیگه هم وجود داره
3.بازی ای که به کتابخونه اضافه کردیم برای همیشه مال ما شده و اونجا می مونه؟و ما هر موقع بخوایم میتونیم اونو حذف و دوباره نصب کنیم؟
4.اگر فایل بازی رو از سیستم حذف کنیم یا از طریق خود استیم uninstall کنیم از لیست کتابخونه هم حذف میشه؟
5.اگر حذف نمیشه ایا راهی برای حذف بازی از کتابخونه وجود داره
6.امکانش هست که بازی های دانلود شده از استیم رو به صورت فایل نصبی با ستاپ داشته باشیم نه به صورت نصب شده

7.از یه نفر شنیدم که یک مدتی بازی for honor رایگان شده و اونم بازی رو add کرده..........این add کردن به چه شکله و آیا با دانلود کردن بازی همراهه

8.جایی خوندم که خرید سی دی کی برای ایرانی ها ممکنه دردسر بشه.......این موضوع حقیقت داره؟اگر حقیقت داره راه حلی برای خرید بدون مشکل بازی های استیم وجود داره؟

از همه دوستانی که راهنمایی میکنن پیشاپیش تشکر میکنم و اگر نکته ی دیگه ای به ذهنشون رسید ممنون میشم که بگن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

1: بله ممکن هست برای مدتی مثلا 24 ساعت یا 48 ساعت رایگان بشن.

2: برای اضافه کردن بازی به کتابخانه نیازی نیست حتما اونهارو دانلود کنید. میتونید از طریق سی دی کی اونهارو فعال کنید و به اکانتتون اضافه کنید. و بعدا دیتاش رو دانلود کنید.

3: بله بازی برای همیشه توی کتابخونه میمونه و میتونید هر زمان خواستید نصب یا پاکش کنید.

4: اگر فایل بازی هارو پاک کنید یا Uninstall کنید. خود بازی توی کتابخانه میمونه و همه دیتا های بازی پاک میشه.

5:بله میشه یه بازی رو برای همیشه پاک کرد. 

steam-delete-game-100631673-large.png.700dd0b3404ddaf5b98306c58c06a4f5.png

6: میتونید از بازی ها بکاپ بگیرید و هر زمان که خواستید اون بکاپ رو مجدد نصب کنید یا بکاپتون رو بدید به پسرخالتون که به تازگی اون بازی رو از استیم گرفته.

7:بله حدود 1 ماه پیش بود که نسخه Starter رایگان شده بود. Add کردن به ایشن شکله که خود کمپانی سازنده یا یه سری سایت دیگه برای مدت محدود این بازی رو رایگان میکنند و شما باید وارد اون سایت بشید و با اکانت استیم کلید اون بازی رو به کتابخونتون اضافه کنید.

8: چجور دردسری بشه؟ دردسری به جز قیمت گران بازی ها منظورتونه؟ برای فعال کردن سی دی کی بازی ها در استیم باید از قندشکن استفاده کنید و با ip ایران نمیشه.

ویرایش شده توسط Sir MehDi
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستمون کامل توضیح دادن

مطلب آخر میتونید dns ست کنید و بدون قند شکن از سد تحریم ها عبور کنید

178.22.122.100

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز همین الان برو metro 2033رو ادد بزن که رایگانه تا 24ساعت البته از دیشبه شروع شده

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، ahmad00jj49 گفته است :

درود دوست عزیز همین الان برو metro 2033رو ادد بزن که رایگانه تا 24ساعت البته از دیشبه شروع شده

درود این فقط برا 24 ساعت قابل بازیه و قابل اضافه کردن به کتابخونه نیست.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

درود این فقط برا 24 ساعت قابل بازیه و قابل اضافه کردن به کتابخونه نیست.

سلام به کتابخانه من اضافه شده ، اگه اینجوری باشه که شما میگین دیگه ارزش نداره بازی 2010 یک روز رایگان بشه !

1.thumb.jpg.d493f64ada2370a90d882d326185e15d.jpg

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام به کتابخانه من اضافه شده ، اگه اینجوری باشه که شما میگین دیگه ارزش نداره بازی 2010 یک روز رایگان بشه !

1.thumb.jpg.d493f64ada2370a90d882d326185e15d.jpg

ربطی نداره

کلا بازی ها باید به لایبرری اضافه بشن تا بتونید دانلود کنید و بازی کنید  این بازی هم برای 24 ساعت فری هستش که خوب حجمی هم برای اونوری ها نداره زیر نیم ساعت دانلود میکنن 7 - 8 ساعت بازی میکنن خوششون اومد میخرن

Play Metro 2033

Free for 24 hours

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

اگه اضافه شده که عالیه. من رفتم اضافه کنم دیدم فقط زده play ننوشته بود install. الان میرم اضافه میکنم ممنون?

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، hosin گفته است :

ربطی نداره

کلا بازی ها باید به لایبرری اضافه بشن تا بتونید دانلود کنید و بازی کنید  این بازی هم برای 24 ساعت فری هستش که خوب حجمی هم برای اونوری ها نداره زیر نیم ساعت دانلود میکنن 7 - 8 ساعت بازی میکنن خوششون اومد میخرن

Play Metro 2033

Free for 24 hours

منم همینو میگم ولی فقط 24 ساعت یکم مشکوک نیس؟ حالا ما اضافه میکنیم فوقش قفلش میکنن دیگه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ho3einsa گفته است :

منم همینو میگم ولی فقط 24 ساعت یکم مشکوک نیس؟ حالا ما اضافه میکنیم فوقش قفلش میکنن دیگه.

نه مشکوک نیست

بازی 10 ساعت هم گیم پلی نداره

دانلودشم زیر نیم ساعته  فری گذاشتن هرکی خوشش اومد بخره

مشکل اینکه قیمتی هم نداره اخه  واسه ما گرون میشه :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، hosin گفته است :

ربطی نداره

Play Metro 2033

Free for 24 hours

معمولا واسه بازیهای جدید این حرکتو میزنن اونم چند روز یا آخر هفته ، اخه دیگه این بازی زیرخاکی شده ،

نهایتش تا فردا معلوم میشه 

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، hosin گفته است :

نه مشکوک نیست

?

در هم اکنون، Hassan.SK گفته است :

معمولا واسه بازیهای جدید این حرکتو میزنن اونم چند روز یا آخر هفته ، اخه دیگه این بازی زیرخاکی شده ،

?

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

اتفاقا تا جایی که من یادم میاد هرچی بازی قدیمی بوده این کارو کرده استیم باهاش

بازی های جدید اگه منظورتون فور هانره که خوب اون یه بازی شکست خورده و مزخرفه که  یوبی اومد براش یه اپدیت هم داد ولی بازم استقبال ازش همون 1 ماه اول بود چون فری کردش ملت بازی نکرده بودن ریختن نصبش کردن

و اخرین بازی هم که فری شده بود که اگه جدید بگیریمش H1Z1 بود که اونم قدیمیه اخه :| اونم سر این بود که هرچی پلیر داشت ریختن پابجی دیگه کسی حاضر نبود یه پاپاسی براش پول بده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 18 دقیقه قبل، hosin گفته است :

اتفاقا تا جایی که من یادم میاد هرچی بازی قدیمی بوده این کارو کرده استیم باهاش

بازی های جدید اگه منظورتون فور هانره که خوب اون یه بازی شکست خورده و مزخرفه که  یوبی اومد براش یه اپدیت هم داد ولی بازم استقبال ازش همون 1 ماه اول بود چون فری کردش ملت بازی نکرده بودن ریختن نصبش کردن

و اخرین بازی هم که فری شده بود که اگه جدید بگیریمش H1Z1 بود که اونم قدیمیه اخه :| اونم سر این بود که هرچی پلیر داشت ریختن پابجی دیگه کسی حاضر نبود یه پاپاسی براش پول بده

مثلا کال اف دیوتی ww2 یا چند تا بازی تو بورس چند وقت پیش آخر هفته رایگان شدن واسه حدود 3 روز

الان یک روز ارزش نداره ، خودم هم فکر نکنم بازیش کنم فعلا زدم اد بشه

یه سوال : الان بازی فال اوت 76 نمیدونم چقدر قیمت  خورده فکر کنم حدود 30 دلار باشه ، از ریجن های مثلا ترکیه یا روسیه چقدر میشه ارزونتر گرفت ؟

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

مثلا کال اف دیوتی ww2 یا چند تا بازی تو بورس چند وقت پیش آخر هفته رایگان شدن واسه حدود 3 روز

الان یک روز ارزش نداره ، خودم هم فکر نکنم بازیش کنم فعلا زدم اد بشه

یه سوال : الان بازی فال اوت 76 نمیدونم چقدر قیمت  خورده فکر کنم حدود 30 دلار باشه ، از ریجن های مثلا ترکیه یا روسیه چقدر میشه ارزونتر گرفت ؟

حدود 20 الی 30 درصد. انصافا بصرفه تر میشه. حالا این درصدو دقیق نگفتم کم و زیاد داره ولی مسئله اصلی اینه که اونقدری  ارزون تر میشه که ارزش تعویض ریجن داشته باشه.

من همیشه بازیامو از همین آقای یعقوب رئیسی خودمون( کی شاپ ) خریداری میکنم اینجا هم بازیای ریجن آل هست هم ریجنای مختلف که ایشون اصولا ریجنی رو که ارزون تره و محدودیتی نداره رو میذاره برای فروش. بنده 3 بازی ازیشون خریدرای کردم (پابجی - رینبو - کانتر) راضیم. شما هم میتونین برین قیمتا رو مقایسه کنین.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 21 ساعت قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

1: بله ممکن هست برای مدتی مثلا 24 ساعت یا 48 ساعت رایگان بشن.

2: برای اضافه کردن بازی به کتابخانه نیازی نیست حتما اونهارو دانلود کنید. میتونید از طریق سی دی کی اونهارو فعال کنید و به اکانتتون اضافه کنید. و بعدا دیتاش رو دانلود کنید.

3: بله بازی برای همیشه توی کتابخونه میمونه و میتونید هر زمان خواستید نصب یا پاکش کنید.

4: اگر فایل بازی هارو پاک کنید یا Uninstall کنید. خود بازی توی کتابخانه میمونه و همه دیتا های بازی پاک میشه.

5:بله میشه یه بازی رو برای همیشه پاک کرد. 

steam-delete-game-100631673-large.png.700dd0b3404ddaf5b98306c58c06a4f5.png

6: میتونید از بازی ها بکاپ بگیرید و هر زمان که خواستید اون بکاپ رو مجدد نصب کنید یا بکاپتون رو بدید به پسرخالتون که به تازگی اون بازی رو از استیم گرفته.

7:بله حدود 1 ماه پیش بود که نسخه Starter رایگان شده بود. Add کردن به ایشن شکله که خود کمپانی سازنده یا یه سری سایت دیگه برای مدت محدود این بازی رو رایگان میکنند و شما باید وارد اون سایت بشید و با اکانت استیم کلید اون بازی رو به کتابخونتون اضافه کنید.

8: چجور دردسری بشه؟ دردسری به جز قیمت گران بازی ها منظورتونه؟ برای فعال کردن سی دی کی بازی ها در استیم باید از قندشکن استفاده کنید و با ip ایران نمیشه.

در 13 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

دوستمون کامل توضیح دادن

مطلب آخر میتونید dns ست کنید و بدون قند شکن از سد تحریم ها عبور کنید

178.22.122.100

در 13 ساعت قبل، ahmad00jj49 گفته است :

خیلی ممنونم بابت راهنمایی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

حدود 20 الی 30 درصد. انصافا بصرفه تر میشه. حالا این درصدو دقیق نگفتم کم و زیاد داره ولی مسئله اصلی اینه که اونقدری  ارزون تر میشه که ارزش تعویض ریجن داشته باشه.

من همیشه بازیامو از همین آقای یعقوب رئیسی خودمون( کی شاپ ) خریداری میکنم اینجا هم بازیای ریجن آل هست هم ریجنای مختلف که ایشون اصولا ریجنی رو که ارزون تره و محدودیتی نداره رو میذاره برای فروش. بنده 3 بازی ازیشون خریدرای کردم (پابجی - رینبو - کانتر) راضیم. شما هم میتونین برین قیمتا رو مقایسه کنین.

از خریدش منصرف شدم چون توانم نمیرسه 800 تومن چه خبره ، اونم با نت داغون  من( خطم پر نویزه)!

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

از خریدش منصرف شدم چون توانم نمیرسه 800 تومن چه خبره ، اونم با نت داغون  من( خطم پر نویزه)!

خواهش میکنم داداش. اره الان هیچ جوره نمیصرفه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خوب مترو 2033 برای همیشه تو اکانت استیم اد شد

1.JPG.27a88d4a2c1c29eff252fb21195c4688.JPG

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...