رفتن به مطلب

فروش کارت MSI GTX 1060 Gaming X 6GB

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با درود خدمت دوستان و اساتبد گرامی

دو عدد کارت MSI GTX 1060 6GB موجود هست هردو برای ماین مدت ۵ ماه استفاده شدن

گارانتی جفتشون گرین تا 27/08/1399

مموری جفتشون سامسونگ؛ هشریت حدودی ماینینگ ۲۳

قیمت هرکدام ۲۴۵۰ ?

قیمت نو:   لیون    مقداد    

پایینتر مقدور نمیباشد دوستان؛ بنده ساکن گرگان هستم و ارسال با هر طریقی مقدور میباشد و هزینه ارسال بر عهده خریدار میباشد!!

تعویض فقط با ۵۷۰ چهارگیگ مقدور میباشد

به دلیل اسپم های فلّه ای کاربر گرامی kakamoon؛ متاسفانه اظهار نظر آزادانه در تاپیک ممنوع است؛ کارت گارانتی گرین داره و گارانتیشم کارت اگر‌خراب بشه قبول میکنه

IMG_20181026_123854_880.jpg

IMG_20181026_123853_899.jpg

IMG_20181026_123857_876.jpg

IMG_20181026_123856_888.jpg

ویرایش شده توسط danyalbmw
لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

العاپ!

کارت ماین شده خوشحال کسی نمیخاد؟ ?

لینک به دیدگاه

سلام دانیال جان . کارت بایواستار ۵۷۰ چهار گیگ به دردت نمی خوره ؟ تو اتر ۱۴۰ دلاری ?

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

سلام دانیال جان . کارت بایواستار ۵۷۰ چهار گیگ به دردت نمی خوره ؟ تو اتر ۱۴۰ دلاری ?

چرا حاجی قیمت سر رو پخه کن ?

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، danyalbmw گفته است :

چرا حاجی قیمت سر رو پخه کن 1f600.png

راستش اینا برای دوستم هستن و فقط برای فروش هستن. نیازی داره تازه سربازیش رو تموم کرده می خواد بفروشه. الان هم کارتها دست من هستن و تو کمد خخخ
اینم لینک فروششون هست : https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/95987-فروش-biostar-rx-570-4gb/

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Negrasombra گفته است :

راستش اینا برای دوستم هستن و فقط برای فروش هستن. نیازی داره تازه سربازیش رو تموم کرده می خواد بفروشه. الان هم کارتها دست من هستن و تو کمد خخخ
اینم لینک فروششون هست : https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/95987-فروش-biostar-rx-570-4gb/

قیمتت که خوبه چرا هنوز فروش نرفته؟؟ :|:|

یه بنده خدایی اومده بود PV ما میخواست 570 استریکس رو سر به سر (یا مبلغ سر کمی) معاوضه کنه! میگفت اختلاف قیمت نوشون 200 تومنه!!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، danyalbmw گفته است :

یه بنده خدایی اومده بود PV ما میخواست 570 استریکس رو سر به سر (یا مبلغ سر کمی) معاوضه کنه! میگفت اختلاف قیمت نوشون 200 تومنه!!

آره والا وقتی برات می فروشه گرافیکش رو ارزش سوار میشه اما میخواد ازت برداره شاید اصلا بگه مال شما به درد هیچی نمی خوره خخخخ
من خودم هم موندم چرا کسی تا حالا خرید نزده. البته برادران ماینر تا حالا نمی ذاشتن بمونه منتها خورد به این اتر ۱۳۰-۱۴۰ دلاری . همه از ماین ناامید شدن. (البته حرفه ایها و اونایی که سراز کریپتو و تحلیل های تکنیکال و فاندا می دونن رو نمی گم).

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...