رفتن به مطلب

درخواست کمک (خاموش کردن سیستم وقتی گراف زیر فشار است !)

Beni_Lx
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام وقت همه دوستان بخیر

مشکل تا حدی از عنوان مشخصه . توی بعضی از بازی های گرافیک بالا مثل تومب رایدر یا مترو(last light) سیستم کلا خاموش یا ریست میشه و فنهای گراف روشن میشن . پاور thermaltake 730  هست 

اما بعد از چک کردن event viewer متوجه شدم که آی دی 41 به این ایراد که critical هم هست اختصاص داده شده . بعضی ها میگن این ایراد (ID 41 ) مربوط به پاور هست .

از دوستان ممنون میشم اگه مورد مشابه یا تجربه ای در این مورد داشتن برای من عنوان کنن . راستی گراف asus 1080 rog strix هست . تست استرس بدون مشکل با حداکثر دمای 65 تا 70 درجه پشت سر گذاشته میشه و

توی 15 دقیقه هیچ مشکلی دیده نشد . اما توی بعضی از بنچمارکها مثل 3dmark گاهی اما نه همیشه خاموش میکنه . بنچمارک تامب رایدر و مترو هم همینطور یعنی گاهی موفقه و گاهی خاموش میکنه .

قبلا از راهنمایی دوستان ممنونم .

ویرایش شده توسط Beni_Lx
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، G@m3R گفته است :

دمای cpu رو چک کنید

من با استفاده از msi afterburner همه رو چک کردم . کاملا نرمال دمای پردازنده بالای 50 نمیره . 

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز 

من قبلا همچین اتفاقی برام افتاده 

و مشکل از پاور بود و وقتی خاموش میشد دیگه تا چند سری روشن نمیشد و تصویر نمیداد و شانسی بود

حالا شما اگه دسترسی دارید  با پاوری دیگع تست کنید ببینید چی میشه 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، Amokaka گفته است :

سلام دوست عزیز 

من قبلا همچین اتفاقی برام افتاده 

و مشکل از پاور بود و وقتی خاموش میشد دیگه تا چند سری روشن نمیشد و تصویر نمیداد و شانسی بود

حالا شما اگه دسترسی دارید  با پاوری دیگع تست کنید ببینید چی میشه 

ممنون از پاسختون . حتما با پاور  دیگه ای چک مبکنم

لینک به دیدگاه

برای بنده هم این مشکل پیش آمد که با بررسی متوجه شدم که یکی از کانکتور ها ذوب شده !

ولی به نظر میرسد مشکل شما پاور است. با یک پاور دیگر در شرایط یکسان سیستم را تست کنید.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، aVaOMi گفته است :

برای بنده هم این مشکل پیش آمد که با بررسی متوجه شدم که یکی از کانکتور ها ذوب شده !

ولی به نظر میرسد مشکل شما پاور است. با یک پاور دیگر در شرایط یکسان سیستم را تست کنید.

ممنون از پاسختون . حتما با یه پاور دیگه چک میکنم . اما من قبلا یعنی سال گذشته دو تا 1070 رو سیستم داشتم بدون مشکل . برام عجیبه واقعا .

منظورتون از ذوب شدن کانکتور رو متوجه نشدم . کانکتور پاور ؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، memex گفته است :

مشخصات دقیق سیستم رو بگید

ماربورد : asus b250f rog strix

پردازنده : i5 7400

رم : trident Z 3200 2x4GB

پاور : thermaletake 730w

هارد : seagate 1TB

اس اس دی : 128 و 480

گراف : asus gtx 1080 rog strix

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Beni_Lx گفته است :

ممنون از پاسختون . حتما با یه پاور دیگه چک میکنم . اما من قبلا یعنی سال گذشته دو تا 1070 رو سیستم داشتم بدون مشکل . برام عجیبه واقعا .

منم 10دقیقه قبل مشکل شمارو داشتم البته مال بنده تصویر میداد ولی تو ویندوز تصویر سرمه ای میموند یعنی تصویر بود ولی موس اینا نبود بعد ریستارت میشد الان که دیدم ارور 41 داده فکر کنم مشکل از ویندوز چیزی باشه چون تو ارور زده کرش کردن و قطع جواب شدن از سیستم و یا منبع برق از دست رفته باشه 

که هر 3تاش یعنی یهو خاموش شده ایراد از پاور باشه همون اول خودشو نشون میده نه موقع لود ویندوز البته مال من تو لوگین ویندوز این مشکلو دارم

لینک به دیدگاه

در 15 دقیقه قبل، Beni_Lx گفته است :

ماربورد : asus b250f rog strix

پردازنده : i5 7400

رم : trident Z 3200 2x4GB

پاور : thermaletake 730w

هارد : seagate 1TB

اس اس دی : 128 و 480

گراف : asus gtx 1080 rog strix

درسته نه مشکلی نیست از لحاظ کمبود پاور میتونید از تخمین پاور انلاین استفاده کنی و میزان پاور مورد نیازو ببینی

فکر کنم مشکل از پاور باشه البته شاید 

ویرایش شده توسط memex
لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، Beni_Lx گفته است :

بله. ۲۴پین بود. چیزی که مسلم هست پاور برای سیستم شما کاملا کافیه ولی شاید پاور مورد دار شده.

تنها راه جواب سریع؛  آزمون و خطا با قطعات دیگر است. تمامی اتصالات پاور به مادربورد و گرافیک را هم چک بفرمایید.

ویرایش شده توسط aVaOMi
لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، aVaOMi گفته است :

بله. ۲۴پین بود. چیزی که مسلم هست پاور برای سیستم شما کاملا کافیه ولی شاید پاور مورد دار شده.

تنها راه جواب سریع؛  آزمون و خطا با قطعات دیگر است. تمامی اتصالات پاور به مادربورد و گرافیک را هم چک بفرمایید.

با توجه به راهنمایی شما من کابل پاور به گراف رو عوض کردم و با چند تا تستی که تا الان گرفتم  ظاهرا مشکل از بین رفته !

البته وقت نشد تستهای بیشتری بگیرم اما معمولا بعد از ۵ دقیقه از بازی خارج میشد و سیستم هم شات دان میشد که فعلا مشکلی ندیدم .

البته یه تغییر دیگه هم دادم . توی ستاپ یه گزینه هست در مورد کم اومدن ای سی که من گزاشتمش روی پاور آن قبلا روی پاور آف بود .

لینک به دیدگاه

دوست عزیز برنامه occt نصب کنید و ولتاژ پاور رو با مولتی متر بسنجید.

خدایی نکرده آسیبی به قطعات نرسه

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، vahidsamaili63@gmail.com گفته است :

دوست عزیز برنامه occt نصب کنید و ولتاژ پاور رو با مولتی متر بسنجید.

خدایی نکرده آسیبی به قطعات نرسه

ممنون از پیشنهاد شما حتما انجام میدم .

لینک به دیدگاه

برای ختم تاپیک و اینکه دوستان هم در جریان باشن باید عرض کنم مشکل از پاور نبود و طبق گفته دوستان با تعویض پاور هم مشکل پابرجا بود و تست هم از پاور گرفته شد که کاملا سالم بود البنه 

برام عجیب بود چون این پاور به راحتی دو تا 1070 که روی سیستم SLI بود رو جواب میداد .

مشکل از رم بود ! البته نه اینکه رم مشکل داشته باشه اما من پروفایل رم رو توی ستاپ روی XMP 3200 گذاشته بودم اما مادربورد تا 2400 ساپورت میکنه وقتی پروفایل رو دیسیبل میکنم هیچ مشکلی 

نیست ! 

البته من قبلا هم با این رم و مادربورد دست به یقه بودم چرا که مادربورد گاهی 2133 شناسایی میکرد گاهی 2400 ! به هر حال مشکل حل شد به نوعی 

اما برای اینکه اگه از دوستان کسی با این مشکل برخورد کرد یعنی همین CRITICAL ID 41 باید بگم که نظر تقریبا همه دوستان درست هست ! یعنی ممکنه به خاطر پاور یا هیت زیاد پردازنده یا رمها 

و کلا استیبل نبودن سیستم باشه .

با تشکر از همه دوستان 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...