رفتن به مطلب

آیا از گوشی من برای مایینینگ سوء استفاده میشه ؟؟؟

lali city
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.دیروز داشتم گوشیمو چک میکردم به یه چیز عجیب برخورد کردم.میخواستم ببینم از گوشی من برای مایینینگ سوء استفاده میشه ؟؟؟گوشی من نوت3 هستش آنتی ویروس هم کسپرسکی با لایسنس اوریجیناله.دوستانی که توی کار ماینینگ هستن بیزحمت نظر بدن ببینم جریان چیه و چطور میتونم جلوگیری کنم ازش.ممنون. 

Screenshot_۲۰۱۸-۱۰-۱۶-۱۸-۳۳-۰۲.jpg

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، lali city گفته است :

سلام.دیروز داشتم گوشیمو چک میکردم به یه چیز عجیب برخورد کردم.میخواستم ببینم از گوشی من برای مایینینگ سوء استفاده میشه ؟؟؟گوشی من نوت3 هستش آنتی ویروس هم کسپرسکی با لایسنس اوریجیناله.دوستانی که توی کار ماینینگ هستن بیزحمت نظر بدن ببینم جریان چیه و چطور میتونم جلوگیری کنم ازش.ممنون. 

یکی سری بد افزار ها هستن که ممکنه در قالب برنامه ی مفیدی روی گوشی شما نصب بشن که از قدرت پردازشی شما استفاده کنن. یکی از نشانه هاش باطری گوشی شما زود خالی میشه یا داغ میکنه و گوشی شما کند شده باشه

لینک به دیدگاه

سلام داداش

من اطلاعات زیادی در مورد ماینینگ با گوشی یا همچین بدافزاری ندارم اما با اطمینان 100 درصدی به شما میگم که فایل crypt12 یکی از الگوریتمهای واتساپ هست برای کریپت و دیکریپت کردن پیامها و مسیجهای کاربر .

این فایل که برای هر نصب واتساپ منحصر به فرد هستش یک دیتابیس رمزگذاری شده توسط واتساپ با فرمت 256bit AES هست و کلیدش هم روی گوشی خود شما ذخیره میشه . میشه از اون کلید برای بازگشایی فایل رمزگذاری شده استفاده کرد تا کاربر تمام مسیجهای ارسالیش رو ببینه . البته کسی این کاررو نمیکنه ! اما شدنیه . 

رمزگذاری هم به این دلیل انجام میشه که دیگران نتونن به راحتی به مسیجهای ارسالی و دریافتی کاربر دسترسی داشته باشن . این مورد که عرض کردم منحصر به واتساپ نیست و تقریبا همه مسنجرهای بزرگ و معروف اندرویدی حداقل میدونم که ازش استفاده میکنن البته مسنجرهای داخلی رو بعید میدونم . ?

پس نگران این فایل نباشید .

لینک به دیدگاه

با وجود توضیح دوستان سوء استفاده بعید نیست .

اگر گوشی شما اخیرا کند شده یا مدام تحت فشار هست و باتری خالی می کنه جای بررسی داره وگرنه که هیچ !

لینک به دیدگاه

سلام.ممنونم از نظرات دوستان.والا من این گوشی نوت3 رو یکهفته بعد از ورودش به ایران خریدم(یادش بخیر چه روزگاری بود با 20 روز کارکرد پول گوشی آخرین مدل درمیوردی)توی این چند سال هم خیلی ازش کار کشیدم باطریش رو هم یه سالی هست عوض کردم  و باطری اوریجینال براش خریدم،روزی یه بار شارژش میکنم که با توجه به عمر گوشی طبیعیه و آیسی شارژش ضعیف شده(من خودم تعمیر کار موبایلم)ضمنن این چند سال همیشه آنتی ویروس کسپرسکی داشتم و ازش راضی بودم این اولین باره به همچین مشکلی برخوردم که به قول دوستان فکر نکم مهم باشه چون من زیاد با گوشیم به اینترنت وصل نمیشم فقط برای چک کردن پیامهای تلگرام و واتس آپ چون یه گوشی دیگه هم دارم.

بازم ممنون از نظر دادن دوستان.موفق باشید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...