رفتن به مطلب

از اولین تصویر مربوط به بسته بندی کارت RX 590 تا تایید شدن فناوری ساخات 12 نانومتری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

a6e575416077bcf4ac82b8985ed930c1.jpg

به تازگی دو عکس جدیداز کارت Radeon RX 590 در فضای نت منتشر شده که یکی مربوط به پکیج بسته بندی و دیگری مربوط به برخی مشخصات این کارت جدید است.در لیست منتشر شده تایید شده که در این کارت از فرآیند ساخت 12 نانومترFinFET بهره گرفته شده است.تغییر گره ساخت از 14 نانومتر به 12 نانومترنه تنهاباعث افزایش سرعت کلاک هسته بلکه باعث بهبود بهره وری در میزان مصرف انرژی  نیزمیشود.هنوز مشخص نشده که چگونه این SKU جدید میتواند بر محصولات مبتنی بر تراشه Polaris تاثیر بگذارد ، اما با توجه به شیوه نام گذاری ، انتظار میرود این این کارت یک مدل بالاتر نسبت به کارت RX 580 باشد.تاریخ عرضه این کارت هنوز به صورت رسمی از سوی AMD اعلام نشده است.

07b1c41c63e9837b138bf821e5df24c0.jpg

منبع : Videocardz

مترجم : محمد فتحی

لینک به دیدگاه

سلام .خسته نباشی داداش. همیشه به روزترین و جالب ترین خبرها رو از جانب شما و سایت لیون دنبال میکنم. دمت گرم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 11 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام .خسته نباشی داداش. همیشه به روزترین و جالب ترین خبرها رو از جانب شما و سایت لیون دنبال میکنم. دمت گرم 

درود

خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه ما اطلاع رسانی هست ... ممنون از شما که اخبار رو دنبال میکنید❤️

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود

خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه ما اطلاع رسانی هست ... ممنون از شما که اخبار رو دنبال میکنید2764.png

فدات داداش گلم 

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، hd5870 گفته است :

درود

خواهش میکنم دوست عزیز وظیفه ما اطلاع رسانی هست ... ممنون از شما که اخبار رو دنبال میکنید2764.png

فدات داداش گلم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...