رفتن به مطلب

مشاوره برای پردازنده و مادربورد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

من قصد خرید پردازنده 1900x یا 1920x دارم، بجر مادربورد x399 چه مدل هایی پشتیبانی میکنند؟ چون من اصلا اطلاعی از مادر بوردی که با پردازنده کار کنه ندارم. کارم گرافیکی، رندر هست، هم موشن، هم معماری، هم بازی سازی و هم طراحی و میکس

چون قیمت ها بالاست قصد خرید اقساطی دارم و گویا فقط کیمیا آنلاین هرچند با قیمت های بالا میفروشه و معتبره در 24 ماه.

چند تا مدل بگید لطفا که داشته باشه یا حداقل لیون کامپیوتر داشته باشه مناسب باشه، خیلی هم گرون نباشه که مادر بورد رو از اینجا شاید تهیه کنم.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، djcsaeed گفته است :

با سلام

من قصد خرید پردازنده 1900x یا 1920x دارم، بجر مادربورد x399 چه مدل هایی پشتیبانی میکنند؟ چون من اصلا اطلاعی از مادر بوردی که با پردازنده کار کنه ندارم. کارم گرافیکی، رندر هست، هم موشن، هم معماری، هم بازی سازی و هم طراحی و میکس

چون قیمت ها بالاست قصد خرید اقساطی دارم و گویا فقط کیمیا آنلاین هرچند با قیمت های بالا میفروشه و معتبره در 24 ماه.

چند تا مدل بگید لطفا که داشته باشه یا حداقل لیون کامپیوتر داشته باشه مناسب باشه، خیلی هم گرون نباشه که مادر بورد رو از اینجا شاید تهیه کنم.

با تشکر.

سلام

پردازنده ای که انتخاب کرده اید سوکت tr4  هستن و فقط با چیپ ست x399 سازگار هستند

اگر انتخاب پردازنده شما با توجه به قدرت پردازنده بوده ، به شما پردازنده 1800x یا 2700x رو پیشنهاد میدم که تفاوت انچنانی با 1900x ندارن  ولی 1800x و 2700x چیپ ست x370 و b350 و x470 ساپورت میکنه که قیمت مادربردشون خیلی ارزانتر هست. فرق سوکت tr4 و am4  در تعداد رم ساپورت هست که سری tr4 تا 1 ترابایت رم ساپورت میکنه و سری am4 تا 64 گیگ رم

حال بودجتون رو برای خرید مادربرد و پردازنده بفرمایید تا راهنماییتون کنم

ویرایش شده توسط i-Farzad
لینک به دیدگاه

درود 

دوستمون بخوبی اشاره کردن

شما میتونید مادربرد برمبنای چیپست X370 انتخاب کنید که قیمتش پایین تره(حتی دست دوم تمیزش هم با قیمت خوب پیدا میشه)

بعد پردازنده رو 2700x انتخاب کنید.

فقط دو نکته میمونه:

1. بایوس مادربرد باید به آخرین ورژن اپدیت بشه تا از پردازنده پشتیبانی کنه.

2. در انتخاب نوع رم دقت کنید که توسط مادربرد پشتیبانی بشه(طبق راهنما و کاتالوگش)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...