رفتن به مطلب

کمک فوری در مورد XMP و رم

sisaco
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام. دوستان من یک رم 8 گیگابیت کینگستون سری هایپر با باس3000 دارم. 

الان با برنامه cpu z تست میکنم همش فرکانس رم روی روی 1200 میزنه!

مادربورد من MSI B350 Gaming plus هست و سیستم رایزن . کسی میدونه چیکار باید بکنم این رو . هر چی پروفایل رو تغییر میدم و میزان رو میذارم روی 3000 انگار نه انگار

Untitled.thumb.jpg.4e07b80b694d18964c92bb38f12d6370.jpg

Untitle1d.jpg.593c2414376b48ebd5e3b5a8effcc6eb.jpg

ویرایش شده توسط sisaco
لینک به دیدگاه

اون 1200 ضربدر دو میشه پس الان فرکانس شما روی 2400 هست حالا توی تنظیمات بایوس دارید یه جای کار رو اشتباه می کنید که نتوستید از 2400 بالاتر ببرید .

لینک به دیدگاه

نمیدونم واقعا دیگه چیکار باید بکنم. توی بایوس هم لامصب همش میزنه ۲۴۰۰. هیچ نمیره بالا. میرم توی oc option. پروفایل رو میذارم روی ۲. بعد دستی میذارم روی ۲۹۹۹ . سیستم هی ریست میشه چند بار‌ . اخر میاد بالا و بازم‌تغییر نمیکنه

لینک به دیدگاه

وقتی چند بار رسیت میشه یعنی نمی تونه با اون فرکانس سیستم رو بوت کنه خودش دوباره میاره روی حالت default ، بایوس رو update کنید ، دقت کنید رم رو روی اسلات پیشنهادی مادربورد قرار داده باشید ،

شما اشتباه کردید رم سینگل خریدید واسه سیستم رایزن من خودم asus strix b350 دارم و رمم dual روی باس 3066 هستش و بالاتر از اون نمی تونم ببرم stable نیست.

لینک به دیدگاه

اقا درست شد. جای رم رو عوض کردم. الان روی ۳۲۰۰ مگاهرتز هستش. تا چقدر میشه برد بالا این‌رو؟

لینک به دیدگاه

بعید می دونم بیشتر از 3200 بتونه stable  باشه حالا اگع حوصله دارید ببرید بعد بالاتر با نرم افزار Memtest تست پایداری بگیرید که بعدا مشکل نشه

لینک به دیدگاه

رم سه هزار رو گذاشتن رو ۳۲۰۰ مشکل ایجاد نمی کنه؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، m.daneshyab گفته است :

رم سه هزار رو گذاشتن رو ۳۲۰۰ مشکل ایجاد نمی کنه؟

هستن دوستانی که رم 1600 تا 2400 اور کردن غیر از فرکانس رم تایمینگ استیبل هم تاثیر داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...