رفتن به مطلب

از سری مشکلات سیستم من ! اینبار مانیتور !

sisaco
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام :)) . انگار اپیدمی شده این موضوع !

اقا یک مانیتور ال جی خریدم . الان  تصویری چیزی پخش میکنم اگر تصویر حرکات سریع توش باشه یه جوری میشه مثله زمانی که انگار ماوس رو میکشی و دنباله داره. فیلم هم که تمام میشه اون نوشته های اخر فیلم که میاد باز هم نوشته ها میلرزن. انگار هم کندن هم میلرزن. مدل مانیتور LG 27MP59G هستش. 

لینک به دیدگاه

سلام ، مانیتور‌رو به‌کیس دیگه ای‌ وصل کردی؟ به نظر میاد‌ مشکل گرافیک هست و یا کابلش.

ویرایش شده توسط Behrouz Molaei
لینک به دیدگاه

کابلش یک اچ دی ام آی بود که روی خود مانیتور بود. ازین معمولیاست. یک کابل دیگه هم دلشتم . چک کردم. همین بود بازم. گرافیکو تست کردم میبینم همه چیش میزونه. 

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، sisaco گفته است :

کابلش یک اچ دی ام آی بود که روی خود مانیتور بود. ازین معمولیاست. یک کابل دیگه هم دلشتم . چک کردم. همین بود بازم. گرافیکو تست کردم میبینم همه چیش میزونه. 

مانیتور رو به یچیز دیگه‌وصل کن امتحان کن اگه اوکی بود از گرافیکه

لینک به دیدگاه

باشه. گرافیک هم اکبند وا کردم. توی بازی هم اوکیه‌ . البته بازم تصاویر شکسته میشن بعضی وقتا که روزد تصویرو میچرخونم

لینک به دیدگاه

سلام اگر مانیتور گزینه response time یا همچین چیزی داره روی کمترین مقدار قرار بدید

لینک به دیدگاه

اقا روی یک سیستم دیگه تست کردم. بازم همین وضعه ! انگار تاخیر داره کلا مانیتور

لینک به دیدگاه

باید یکبار درایو بزنید بعد ریستارت کنید و رزولوشن recommend بزارید و باز ریستارت کنید 

لینک به دیدگاه

همین کار رو کردم. فرقی ندیدم . لامصب مانیتور سایزاستاندارد فقط 24 . اینا قرتی بازیه 27 اینچو 32 و :)))))))))))))

لینک به دیدگاه

سلام عزیز درگاه پورت HDMI رو به سوکت دیگه کارت گرافیک بزن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه و تاجایی می تونی درایور جدید مانیتورتو آپدیت کن ... 

منم همین مشکلم داشتم تو مدل 24 اینچش اوکی شد 

لینک به دیدگاه

درایور جدید نصب دارم. ازونطرف یک خروجی اچ دی ام آی بیشتر نداره کارتم. ام اس آی ۱۰۶۰ عه. مگر اینکه دیسپلی پورت بزنم

لینک به دیدگاه

فرکانس مانیتور رو از روی ویندوز با فرکانس مانیتورتون چک کنید ببینید یکین یا نه

مثل مال خودم که فرکانس 60 هست برای مانیتور و روی تنظیمات هم 60 ثبت شده

851r_untitled.png

اگرم ازینجور چیزا نبود که بفرستیدش گارانتی اگه هنوز باقی هست گارانتیش

ویرایش شده توسط MSF_SE7EN
لینک به دیدگاه

معمولا مانیتور ها یه گزینه auto config دارند که برای این منظور میتونه مفید باشه.

برای مانیتور خودم یبار بعد اورکلاک تصویر تار شده بود کلی گشتم اخر این گزینه رو که زدم درست شد و مانیتور دوباره تنظیم شد.

لینک به دیدگاه

روی ۷۵ هست. چک کردم. توی تنظیمات گرافیک روی ۷۵. توی مانیتور هم چک کردم. روی ۷۵ عه

لینک به دیدگاه

درود داداش.

بنده هم مدل مشابه رو دارم منتها بزرگتره از اولم که گرفتم عین شماس یه پیکسل عجیبم داره! نمیدونم پسش بدم چیکارش کنم.

منتها اون تاریکی که میوفته برای RESPONSE TIME هست اگر مال شما مانند بنده باشه یه دکمه بیشتر نداره بزنیدش وارد گیم مود شید و در بخش response time روی low بزارید از بین میره.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

عهههه. الان مال من روی فست هستش. اخر شب برگشتم همین کارو میکنم. یعنی این لرزش تصویر یا اینکه جرکت زمانی که کند میشه انگار دنباله داره ماله همینه؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، sisaco گفته است :

عهههه. الان مال من روی فست هستش. اخر شب برگشتم همین کارو میکنم. یعنی این لرزش تصویر یا اینکه جرکت زمانی که کند میشه انگار دنباله داره ماله همینه؟

اگرمنظورتون لرزش به این طور هست که مثلا وقتی صفحه رو بالا و پایین میبرید در قسمتی مانند بازخورد سایه میوفته عین موس بله.

لینک به دیدگاه

اره همینه. خصوصا وقتی دارم فیلم میبینم اگر بازیگرا حرکاتشون سریع باشه یا اینکه اخر فیلم نوشته هاش میان ایطوری میشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...