رفتن به مطلب

بهترین نرم افزار ویرایش فایل تصویری و ساخت کلیپ کدام است ؟

ali-0098
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دورد بر دوستان.

بهترین نرم افزار ویرایش و ساخت کلیپ کدام است ؟

من با Corel Video کار کردم ، ولی متاسفانه چند تا مشکل داره:

1- برای ورودی  فرمت MKV پشتیبانی نمیکند .

2- از همه مهمتر ، خروجی هم حجمش خیلی بالا است.

3- وقتی یک فایل وارد میکنی و بدون هیچ تغیر هم از ش خروجی بگیری بازم حجم خروجی خیلی بالا است.

ممنون میشم اساتیدی که تو ویرایش ویدیو تجربه دارن نظرشون بفرمایند.

نرم افزاری نیاز دارم که هم کار کردن باهاش راحت باشه هم خروجیش  حجمش پایین باشه (کیفیت پایین نیاد)

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

درود بر شما

اگه نمیخواید خیلی خفن کار کنید و میخواید کارهای معمولی انجام بدید این نرم افزار خوبیه : Xilisoft Video Converter Ultimate

این نرم افزار هم برای تبدیله و هم میشه باهاش ادیت های معمولی روی فیلم رو انجام داد.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، DPSYS گفته است :

درود بر شما

اگه نمیخواید خیلی خفن کار کنید و میخواید کارهای معمولی انجام بدید این نرم افزار خوبیه : Xilisoft Video Converter Ultimate

این نرم افزار هم برای تبدیله و هم میشه باهاش ادیت های معمولی روی فیلم رو انجام داد.

موفق باشید.

درود بر شما

ولی این نرم افزار بیشتر برای کانورت فایل های تصویری هست.

من نرم افزاری میخوام که بشه باهاش کار میکس انجام داد، مثلا صدا گذاری و  نوشتن تکست روی فیلم و برش و حذف  از  وسط فیلم اینجور کارها. 

چیزی که مد نظر من است مهم اینه که  حجم خروجی پایین باشه(از فایل اصلی بالاتر نباشه ) و کیفیت خروجی از فایل اصلی پایین تر نباشه.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

حجم خروجی بستگی به فرمت و تنظیمات داره .

Corel VideoStudio  از MKV هم پشتیبانی می کنه فقط در هنگام نصب باید اجازه بدید یه برنامه رو نصب کنه . شما از کدوم نسخه استفاده می کنید ؟؟؟

به نظرم بهتره اول کارتون رو با Corel VideoStudio انجام بدید بعد با یه برنامه مثل Bigasoft Total Video Converter حجم فایل رو کم کنید .

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

حجم خروجی بستگی به فرمت و تنظیمات داره .

Corel VideoStudio  از MKV هم پشتیبانی می کنه فقط در هنگام نصب باید اجازه بدید یه برنامه رو نصب کنه . شما از کدوم نسخه استفاده می کنید ؟؟؟

به نظرم بهتره اول کارتون رو با Corel VideoStudio انجام بدید بعد با یه برنامه مثل Bigasoft Total Video Converter حجم فایل رو کم کنید .

درود بر شما

من از نسخه X7 استفاده میکنم.

بزرگترین مشکل همین حجم خروجی است. اگر حجم را هم پایین بیاریم که کیفیتش وحشناک خراب میشه. شما فرض بر این بگیر که من یه فای 94 مگ دارم ، حالا با کورل میام یه مقدارش حذف میکنم و حالا میخوام با همون کیفیتی که قبلا بوده ازش خروجی بگیرم ، نتیجه میشه 240 مگابایت. در حالی که یه مقدارشم حذف شده پس باید کمتر باشه ولی حدود چهار برابر حجم خروجی شده. 

با نرم افزا های دیگه میشه حجم کم کرد ولی همون ها هم اندکی کیفیت میارن پایین. این وظیفه خود نرم افزار ویرایش هست که حجم خروجی بهینه کنه. که کورل ویدیو این خاصیت نداره. در کل بدرد نمیخوره

اصلا Corel Video حال نمیکنم . برخلاف اون برادرش(Corel Draw) که پر از محسنات است.

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

تا اونجایی که یادم میاد نسخه X7 یه سری مشکلات داشت ( شایدم نسخه X6 بود )

اگر از مخابرات اصفهان اینترنت داری از اینجا :

http://fileniko.com/entry/27742

به صورت رایگان و بدون محاسبه حجم نسخه جدید رو دانلود و نصب کن .

..........

برای این که بدون کیفیت حجم کاهش پیدا کنه باید رزولیشن و بیت ریت در هنگام رندرگرفتن کنترل بشه . اگر فایل اصلی رزولیشن 720p داشته باشه اما شما در رزولیشن 1080p رندر بگیری کیفیت بیشتر نمیشه اما حجم زیاد میشه .

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

تا اونجایی که یادم میاد نسخه X7 یه سری مشکلات داشت ( شایدم نسخه X6 بود )

اگر از مخابرات اصفهان اینترنت داری از اینجا :

http://fileniko.com/entry/27742

به صورت رایگان و بدون محاسبه حجم نسخه جدید رو دانلود و نصب کن .

..........

برای این که بدون کیفیت حجم کاهش پیدا کنه باید رزولیشن و بیت ریت در هنگام رندرگرفتن کنترل بشه . اگر فایل اصلی رزولیشن 720p داشته باشه اما شما در رزولیشن 1080p رندر بگیری کیفیت بیشتر نمیشه اما حجم زیاد میشه .

من با همون خصوصیات  کیفیت اصلی انجام میدم تنظیمات هم متوجه هستم و با همون فایل اصلی یکی است . 

فکر میکنم نرم افزارهای بهتری هم است.

لینک به دیدگاه

برای اینکه زودتر و بهتر به نتیجه برسیم لطفا دوستانی که کارشون میکس است پاسخ بدن.

نرم افزاری بغیر از Corel Video

مزایا و معایب هم بگید.

تشکراز حسن توجه دوستان

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ali-0098 گفته است :

من با همون خصوصیات  کیفیت اصلی انجام میدم تنظیمات هم متوجه هستم و با همون فایل اصلی یکی است . 

فکر میکنم نرم افزارهای بهتری هم است.

بهتر یا بدتر بودن یه نرم افزار نسبت به نرم افزار دیگه بستگی به شخص و کاری که قصد انجامش رو داره بر می گرده .

مثلا Adobe Premiere Pro یکی از بهترین برنامه ها برای ویرایش ویدیو هستش اما کار باهاش کمی سخت تر از کورل هستش .

توی نسخه x7 یادم نیست چه شکلی بود اما توی نسخه 2018 این شکلی حجم کنترل میشه :

1.thumb.jpg.33c98d8ed4f8349227a233f2afec330c.jpg

و

2.jpg.f552ee83982368990c54955dc01f9385.jpg

اصولا زمانی که 2 ویدیو از یک رزولیشن ، یک بیت ریت ، یک فریم برثانیه و زمان مشابه برخوردار هستند می بایست حجمشون بسیار به هم نزدیک باشه نه این که یکی 4 برابر دیگری بشه . وقتی شما حجم فایل هاتون این شکلی میشه یعنی یه جای کار ایراد داره . بهتره دنبال ایراد بگردید اگر موفق نشدید سراغ یه برنامه دیگه برید .

لینک به دیدگاه

سلام

برای ویرایش adobe premiere

برای ساخت adobe after effect

لینک به دیدگاه

بهتره از  استاد @سعید بهمنیان نظر بخوایم . تا اونجایی که یادم میاد ایشون در این امور دستی در آتش دارند!

لینک به دیدگاه

به نظر من sony vegas نرم افزار خیلی خوبیه و قبلا ازش برای ساخت چندین فرگ مووی استفاده کردم

لینک به دیدگاه

با پریمیر ویرایش و تدوین کن سپس خروجیش رو بده به adobe media encoder البته روی کاغذبنظر میرسه چاره همینه.و البته  هر دو باید همزمان نصب باشند.

مسیرش در پریمیر برای اینکه محموله  رو تحویل بدیم به adobe media encoder:

file==>export==>media==>queue

تازشم اینکه فایل با پسوند .mkv  هر دوشون به ورودی قبول نمیکنند.

الآن آق سعید میاد  و روشن میشیم.

ویرایش شده توسط Elderado
لینک به دیدگاه

الان  ورژن  Corel.VideoStudio.Ultimate.21.1.0.89.x64 نصب کردم.

گویا  مشکل حجم  در این نسخه رفع شده است.

Same as First video Clip   تو ورژن قبلی کار نمیکرد و همچین سرعت تبدیل هم بسیار بهتر شده است(کمی به کورل ویدیو امیدوار شدم)

w.png

الان با این ورژن هم حجم ویدیو کم شده  و هم کیفیت با فایل اصلی فرقی نداره . تقریبا  نسخه اصلی و ویرایش شده فرقی نداره.

در ضمن فرمت MKV را هم ساپورت میکند( موقع نصب ، یک تیک داشت که مربوط به MKV بود،   فایل کمکی همراش نصب شد)

ویرایش شده توسط ali-0098
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ali-0098 گفته است :

الان  ورژن  Corel.VideoStudio.Ultimate.21.1.0.89.x64 نصب کردم.

گویا  مشکل حجم  در این نسخه رفع شده است.

Same as First video Clip   تو ورژن قبلی کار نمیکرد و همچین سرعت تبدیل هم بسیار بهتر شده است(کمی به کورل ویدیو امیدوار شدم)

الان با این ورژن هم حجم ویدیو کم شده  و هم کیفیت با فایل اصلی فرقی نداره . تقریبا  نسخه اصلی و ویرایش شده فرقی نداره.

در ضمن فرمت MKV را هم ساپورت میکند( موقع نصب ، یک تیک داشت که مربوط به MKV بود،   فایل کمکی همراش نصب شد)

بسیار عالی !

لینک به دیدگاه

نرم افزار Edius هم برای تدوین خوبه و اگه بتونی از کارت های سخت افزاری هم تهیه و استفاده کنی کیفیت و سرعت رو با هم خواهی داشت ولی خب قیمت این کارت ها هم یه نمه بالاست؟!!

ولی به نظر من هم Adobe Premiere  روانتخاب کن و ادامه بده .

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

درود

انعطافپذیرترین برنامه ی تدوین پریمیر است. برای سخت افزارهای ضعیف نسخه ی 5.5 ایدیوس را پیشنهاد می کنم.

لینک به دیدگاه

سلام وقت بخیر

من هیچ وقت به صورت حرفه ای از نرم افزاری استفاده نکردم برای این مورد ،  اما گاهی از Ulead studio استفاده کردم برای فیلمای خانوادگی .

بسیار ساده و انعطاف پذیر هست هم برای استفاده حرفه ای هم غیر حرفه ای . امکان برش و حذف صوت و تصویر ، اضافه کردن ساندترک ، سابتایتل و همچنین کانورت .

به نظر من حتما یه نگاه به Ulead studio  بندازین .

ویرایش شده توسط Beni_Lx
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

انعطافپذیرترین برنامه ی تدوین پریمیر است. برای سخت افزارهای ضعیف نسخه ی 5.5 ایدیوس را پیشنهاد می کنم. 

این نرم افزارهایی که معرفی کردین فرمت mkv رو به عنوان ورودی قبول میکنن و خروجی mkv میدن؟

در 5 ساعت قبل، Beni_Lx گفته است :

به نظر من حتما یه نگاه به Ulead studio  بندازین .

کدوم ورژن بهتره؟ و اینکه فرمت mkv رو به عنوان ورودی قبول میکنه؟خروجی mkv میده؟

لینک به دیدگاه

حقیقتش من از ورژن ۹ استفاده میکردم که الان قدیمی شده و ورژنهای ۱۰ و ۱۱ هم بعد از اون اومدن بازار . یکی از خوبی های یولید ساپورت پال و ntsc

هست و اینکه میتونین بعد از اتمام کار مستقیما روی  DVD رایت کنین .یا به هر فرمت دلخواه دیگه ای تبدیلش کنین حتی اپل و آی پاد و ...

در مورد فرمت mkv مطمئن نیستم اما جدیدترین نسخه یولید استودیو به اسم ویدیواستودیو هست . یه سرچ بزنین احتمال میدم اون ساپورت کنه .

با اجازه آقا سعید باید عرض کنم ادیوس رو تقریبا مطمئن هستم که ساپورت نمیکنه به طور مستقیم اما بازم آقا سعید صاحب نظر هستن .

میتونین برای تبدیل از avstodvd استفاده کنین . البته میدونم مدت زمان پروسه رو افزایش میده و مستقیم کاری رو انجام دادن بهترین روش هست اما اگه به نتیجه دلخواه نرسیدین از کانورتر avstodvd استفاده کنین .

امیدوارم این مطلب کمک کنه بهتون .

Ps

من الان یه سرچ کوچولو زدم . یولید ۱۱ هم ساپورت نمیکنه مستقیما اما جدیدترین ورژن یولید که عرض کردم شده ویدیواستودیو مطمئنا ساپورت میکنه .

https://www.videostudiopro.com/en/pages/mkv-file/

ویرایش شده توسط Beni_Lx
لینک به دیدگاه

در در 1397/08/13, 13:24:28، rambo.2020 گفته است :

این نرم افزارهایی که معرفی کردین فرمت mkv رو به عنوان ورودی

تا جایی که دیده ام برای پریمیربله. برای ایدیوس به گمانم به کدکش بستی دارد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...