رفتن به مطلب

مشاوره جهت CPU استوک و کارکرده؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

میخواستم بدونم احتمال اینکه CPU کارکرده و دست دوم خراب باشه از 1 تا 10 چند میبینید؟

چه نکاتی رو باید در نظر گرفت برای خرید CPU دست دوم؟

من میخواستم یک cpu دست دوم Haswell  تهیه کنم حالا فرقی نداره I3 یا I5 . تا چه اندازه میشه روی کارکردشون حساب کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

سی پی یو یا خرابه یا سالم. گزینه سومی وجود نداره دوست عزیز.

احتمال اینکه سی پی یو کارکرده خراب باشه خیلی کمه. تفاوتی هم بین سی پی یو کارکرده و آکبند وجود نداره از نظر من. احتمال خراب بودن سی پی یو دست دوم رو از 1 تا 10 من 0.5 میدم.

نکاتی که باید توجه کنید موقع خرید. اول اینکه زیر سی پی یو چک کنید که خازنی کنده نشده باشه و همه چی شکل عادی داشته باشه.

بعد هم سی پی یو رو توی ویندوز تست کنید. فرکانسش باید همخانی داشته باشه با اطلاعات محصول. دماش بسته به خنک کنندتون نرمال باشه.

ویرایش شده توسط Sir MehDi
لینک به دیدگاه

من سی پی یو دیدم هم خراب باشه هم کار کنه. یکی از دوستان بنده یدونه i3 7100 خریده بود وقتی ویندوز نصب میکردیم ارور صفحه ابی میداد ما فکر میکردیم رم یا هارد یا گرافیک خراب هست. تمام قطعات را عوض کردیم به نتیجه نرسیدیم. بعد سی پی یو را روی چندتا سیستم تست کردیم دیدم بله سی پی یو مشکل داره.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

سی پی یو یا خرابه یا سالم. گزینه سومی وجود نداره دوست عزیز.

احتمال اینکه سی پی یو کارکرده خراب باشه خیلی کمه. تفاوتی هم بین سی پی یو کارکرده و آکبند وجود نداره از نظر من. احتمال خراب بودن سی پی یو دست دوم رو از 1 تا 10 من 0.5 میدم.

نکاتی که باید توجه کنید موقع خرید. اول اینکه زیر سی پی یو چک کنید که خازنی کنده نشده باشه و همه چی شکل عادی داشته باشه.

بعد هم سی پی یو رو توی ویندوز تست کنید. فرکانسش باید همخانی داشته باشه با اطلاعات محصول. دماش بسته به خنک کنندتون نرمال باشه.

بنظرتون منطقیه که یه i5 6500 که باید 2 تومن پولش باشه رو دست دوم گذاشتن 370 هزار تومن؟؟

ویرایش شده توسط aria021
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، aria021 گفته است :

بنظرتون منطقیه که یه i5 6500 که باید 2 تومن پولش باشه رو دست دوم گذاشتن 370 هزار تومن؟؟

پردازنده رو با prime95 به مدت 20 دقیقه ببر زیر فشار و با hwmonitor دما رو چک کن اگه مشکلی نبود خیالت راحت باشه کاملا سالمه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، aria021 گفته است :

منطقا که نه،مهلت تست بگیر.بعد هم برا کسی پول رو بریز که آشنا باشه یدفعه پولو نگیره،بزنه بره.

اگه از سایتها میگیری از واسطه لیون و یا ایسام استفاده کن.

که جنس رسید تست کنی،بعد از سالم بودن بگی بده.

ولی با این قیمت منطقی نیست،ممکنه طرف هم از بازار خبر نداره.

الان i5 2500 رو زیر 650-700 اصلا نمیزنن.حالا بعضیا بالاتر هم میزنن.

دیگه 6500 باشه 370 ،نه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...