رفتن به مطلب

مشكل فوق فوري لطفا كمك

Matin96D
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان . 

اميدوارم هيچكدومتون اشتباه من رو نكنين

امروز رفتم از طريق  فلش ويندوز بريزم 

موقعي كه ميخواستم  رو درايور c  و بقيه درايو ها نصب كنم 

با اين اررور مواجه شدم 
window cant be installed to this disk.the selected disk has an mbr partition table on efi system . windows can only be installed to gpt disk

داخل گوگل زدم ببينم راه حلش چيه 

يك راه حل نوشته بود 

Shift +f10

disk

listdisk

clean 0

همچين چيز هاي بود 

فكر كردم اين عمل رو  درايور مذكور دارم انجام ميدم (رفتم رو درايور c بعد shift +f10 زدم فكر كردم هر عملي انجام بشه رو c انجام ميشه ) بعد از اينكه اين كارو انجام دادم 

فهميدم 800گيگ از ديتام رو پاك كردم

راهي براي برگشت اطلاعات هست؟؟

لینک به دیدگاه

سلام

برای مشکلتون کافی بود با برنامه ای مثل rufus ک بوت ایبل کردین دوباره انجام میدادین و گزینه gpt رو میزدید

برای مشکل دوم بنظرم بهترین کار اینه ک روی یک سیستم دیگه نرم افزار ریکاوری نصب کنید و این هارد رو وصل کنید و ریکاوری رو انجام بدید

اگر هم در دسترس نیست روی همین نصب کنید ولی ب احتمال زیاد مقداری از دیتا غیر قابل ریکاوری میشند

من چند سال پیش با این نرم افزار حدود 300gb دیتا رو برگردوندم فقط مشکل نامگذاری فولدر ها ب نام سکتور بود

https://soft98.ir/software/recovery-data/15988-active-data-studio.html

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ODIIISE گفته است :

سلام

برای مشکلتون کافی بود با برنامه ای مثل rufus ک بوت ایبل کردین دوباره انجام میدادین و گزینه gpt رو میزدید

برای مشکل دوم بنظرم بهترین کار اینه ک روی یک سیستم دیگه نرم افزار ریکاوری نصب کنید و این هارد رو وصل کنید و ریکاوری رو انجام بدید

اگر هم در دسترس نیست روی همین نصب کنید ولی ب احتمال زیاد مقداری از دیتا غیر قابل ریکاوری میشند

من چند سال پیش با این نرم افزار حدود 300gb دیتا رو برگردوندم فقط مشکل نامگذاری فولدر ها ب نام سکتور بود

https://soft98.ir/software/recovery-data/15988-active-data-studio.html

خیلی ممنون 

یکی از دوستان نرم افزار active.boost.disk رو معرفی کرد نظرتون راجب این نرم افزار چیه ؟

لینک به دیدگاه

ای بنده ی خدا. :)) . چه کاری بود اخه. توی خود دستورا clean روندیدی یعنی

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز اول اینکه هیچ چیزی رو پارتیشنی که فرمت کردی نریز دوم اینکه دیتات چی بوده بگو نرم افزار بت معرفی می کنم 

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، Matin96D گفته است :

خیلی ممنون 

یکی از دوستان نرم افزار active.boost.disk رو معرفی کرد نظرتون راجب این نرم افزار چیه ؟

خواهش میکنم.

اگر منظورتون active boot disk هست. باید روی دیسک رایت بشه یا با فلش بوتیبل.

روی نرم افزار های active @ میتونید حساب کنید. چه بوتیبل چه نصب شونده

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Matin96D گفته است :

داخل گوگل زدم ببينم راه حلش چيه 

يك راه حل نوشته بود 

Shift +f10

disk

listdisk

clean 0

ای داد بیداد

گوگل هم دیگه مثل قدیما اعصاب نداره.

در اصل شما باید با برنامه Rufus  با گزینه MBR فلش بوتیبل میکردید بعد میرفتید سراغ نصب.

برنامه های زیای برای این کار است ولی دست پا شکسته بر میگردونه.

مثلا این برنامه ها :  EaseUS.Data.Recovery.   -   Recover My Files Full  

اینا تقریبا خوب هستند

لینک به دیدگاه

منم آپدیت جدید ویندوز بوتیبل کردم همین مشکل پیش اومد اول فکر کردم مشکل از هارده

تنظیمات rufus انجام ندادم راستش تو آموزش هم ننوشته بود...

لینک به دیدگاه

چندتا نکته :

به هیچ وجه روی درایوی که اطلاعاتت پاک شده چیزی نریز .

هر بار که برای ریکاوری اقدام کنی ( هارد دست خورده بشه ) احتمال بازگشت دیتا ها کمتر میشه پس اگر اطلاعات خیلی مهمه و حاضری براش خرج کنی بهتره بدون هیچ اقدامی ببری مرکز ریکاوری .

اگر اطلاعات اونقدر مهم نیست و میخوای خودت ریکاوری کنی باید یه هارد با 800 گیگ ( به اندازه ای که فایل از دست دادی ) فضای خالی داشته باشی ( ترجیحا در یک درایو ) تا بعد از پیدا کردن فایل ها روی اون هارد ریکاوریشون کنی .

اگر اطلاعاتت رو از طریق وب ، بازار و ... به دست اوردی ( مثل فیلم سینمایی و بازی و ... ) شاید بهتر باشه بی خیال ریکاوری بشی دوباره اون دیتا ها رو به مرور زمان دانلود کنی یا از دوست و آشنا بگیری  . ریکاوری سخت نیست اما وقت گیره و همیشه با مشکلاتی رو به رو میشه !!!

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Divine گفته است :

سلام دوست عزیز اول اینکه هیچ چیزی رو پارتیشنی که فرمت کردی نریز دوم اینکه دیتات چی بوده بگو نرم افزار بت معرفی می کنم 

خب ديتام هرچيزي بوده (فيلم ، عكس ، اهنگ ، بازي )و ... 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، big VULTURE گفته است :

چندتا نکته :

به هیچ وجه روی درایوی که اطلاعاتت پاک شده چیزی نریز .

هر بار که برای ریکاوری اقدام کنی ( هارد دست خورده بشه ) احتمال بازگشت دیتا ها کمتر میشه پس اگر اطلاعات خیلی مهمه و حاضری براش خرج کنی بهتره بدون هیچ اقدامی ببری مرکز ریکاوری .

اگر اطلاعات اونقدر مهم نیست و میخوای خودت ریکاوری کنی باید یه هارد با 800 گیگ ( به اندازه ای که فایل از دست دادی ) فضای خالی داشته باشی ( ترجیحا در یک درایو ) تا بعد از پیدا کردن فایل ها روی اون هارد ریکاوریشون کنی .

اگر اطلاعاتت رو از طریق وب ، بازار و ... به دست اوردی ( مثل فیلم سینمایی و بازی و ... ) شاید بهتر باشه بی خیال ریکاوری بشی دوباره اون دیتا ها رو به مرور زمان دانلود کنی یا از دوست و آشنا بگیری  . ریکاوری سخت نیست اما وقت گیره و همیشه با مشکلاتی رو به رو میشه !!!

والا نه اونقدر ارزشمند هست نه اونقدر بي ارزش ولي خب اگه نرم افزاي باشه كه حداقل نصفش رو هم برگردونه هم خوبه .

از اون لحظه هم كه متوجه شدم همش پاك شد كامپيوتر رو خاموش كردم و حتي ويندوز هم نريختم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، ali-0098 گفته است :

ای داد بیداد

گوگل هم دیگه مثل قدیما اعصاب نداره.

در اصل شما باید با برنامه Rufus  با گزینه MBR فلش بوتیبل میکردید بعد میرفتید سراغ نصب.

برنامه های زیای برای این کار است ولی دست پا شکسته بر میگردونه.

مثلا این برنامه ها :  EaseUS.Data.Recovery.   -   Recover My Files Full  

اینا تقریبا خوب هستند

ممنون

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، sisaco گفته است :

ای بنده ی خدا. :)) . چه کاری بود اخه. توی خود دستورا clean روندیدی یعنی

من فكر كردم c رو clean ميكنه  و استدلالم اين بود چون رو c

shift+F10 زدم رو C عمليات انجام ميشه 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Matin96D گفته است :

والا نه اونقدر ارزشمند هست نه اونقدر بي ارزش ولي خب اگه نرم افزاي باشه كه حداقل نصفش رو هم برگردونه هم خوبه .

از اون لحظه هم كه متوجه شدم همش پاك شد كامپيوتر رو خاموش كردم و حتي ويندوز هم نريختم

به نظرم بی خبال بازی ها بشی بهتره . چون اگر یکی دو فایل هم درست ریکاوری نشن بازی به مشکل می خوره .

برای راهنمایی در مورد ریکاوری هم @سعید بهمنیان تجربه بسیار ارزشمندی در این مورد داره .

امیدوارم راهنمایی های ایشون مشکل شما رو هم حل کنه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...