رفتن به مطلب

میخوام بدونم ک آیا مانیتور LCD با رزولووشن 1680×1050 برای گیم توی PS4 کیفیت خوبی میده؟؟

mohammadbrt
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

من ی مانیتور lcd با کیفیت 1680×1050 دارم و میخوام تبدیل vga به hdmi بگیرم و میخوام بدونم ک آیا بازی هارو با کیفیت خوبی اجرا میکنه؟؟

لینک به دیدگاه

خیر ، استفاده از تبدیل هم کیفیت رو پایین میاره

لینک به دیدگاه

درود. کار راه اندازه ولی کیفیت استانداردو نمیده یکم پایین تر.

لینک به دیدگاه

اگه با همون vga وصل بشه به ps4 که نمیشه،کیفیت ثابت میمونه اما با تبدیل hdmi تصویر خراب میشه،در مورد کیفیت مانیتور هم بستگی به خیلی موارد داره،یکی اندازه مانیتور،رفرش ریت،تاخیر و..

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

اگه با همون vga وصل بشه به ps4 که نمیشه،کیفیت ثابت میمونه اما با تبدیل hdmi تصویر خراب میشه،در مورد کیفیت مانیتور هم بستگی به خیلی موارد داره،یکی اندازه مانیتور،رفرش ریت،تاخیر و..

داداش ps4 پورت vga نداره باید تبدیل باشه

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

درود. کار راه اندازه ولی کیفیت استانداردو نمیده یکم پایین تر.

اخه این سوال از اینکه یکی از رفیقام رفته ی مانیتور LED خریده ولی رزولووشن اون از رزولووشن من ک مانیتورم LCD هستش کمتره  و اونو به کنسول وصل کرده و راضیه و میخواستم مطمن بشم ک اگ اون با رزولووشن پایین تر خورده احتمالا برا من ک بالاتره کیفیت مشابهی بده!!

لینک به دیدگاه

اگه اینچش پایینه مشکلی نداری اما اگه بالاس حالت ب هم میخوره

لینک به دیدگاه

در 35 دقیقه قبل، alireza-sepah گفته است :

اگه اینچش پایینه مشکلی نداری اما اگه بالاس حالت ب هم میخوره

دور بر ۲۰ طرفاس

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، mohammadbrt گفته است :

دور بر ۲۰ طرفاس

رو کنسول انچنان حال ب هم زن نمیشه قابل استفادس

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، mohammadbrt گفته است :

اخه این سوال از اینکه یکی از رفیقام رفته ی مانیتور LED خریده ولی رزولووشن اون از رزولووشن من ک مانیتورم LCD هستش کمتره  و اونو به کنسول وصل کرده و راضیه و میخواستم مطمن بشم ک اگ اون با رزولووشن پایین تر خورده احتمالا برا من ک بالاتره کیفیت مشابهی بده!!

ربطی به رزولیشن نداره تبدیل مهمه. تبدیل با کیفیت بخرین وگرنه ممکنه تصویر نگیرین. خودشم تبدیلی باشه که صدا هم تصویر جدا باشه تا بتونین ازش صدا هم بگیرین.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

ربطی به رزولیشن نداره تبدیل مهمه. تبدیل با کیفیت بخرین وگرنه ممکنه تصویر نگیرین. خودشم تبدیلی باشه که صدا هم تصویر جدا باشه تا بتونین ازش صدا هم بگیرین.

اطلاع دارید ک چ مارکی بگیرم برا کنسول ک خوب کیفیت بده !!!

ویرایش شده توسط mohammadbrt
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، mohammadbrt گفته است :

اطلاع دارید ک چ مارکی بگیرم برا کنسول ک خوب کیفیت بده !!!

داداش با تبدیل هرچی باشه بالاخره یکم افت کیفیت میده ولی اونقدری نیس که منصرف شی. ولی یه مانیتور 1080 تهیه کنی راحت میشی.

مهم اینه که تبدیله خوب باشه

http://digik.ir/مبدل-HDMI-به-Vga-به-همراه-خروجی-صدا

این تبدیل مثلا میتونی زیکو بگیر نمیتونی 65 تومنیه رو بگیر.

و اینکه اول بگرد شاید با قیمت بهتری تونستی گیر بیاری.

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

در در 1397/08/12, 20:05:03، mohammadbrt گفته است :

سلام

دوستتون احتمالا مونیتورش رزولوشنش تحت استاندارد ۹ به ۱۶ هست که برای شما اینطور نیست(برای شما باید ۱۰۵۰ به ۱۸۶۰ باشه)

با این اوصاف یکم تصویرتون کشیده میشه(یعنی ممکنه بعضی از اجسام داخل بازی یکم عجیب غریب به نظر برسن) و گرنه مشکلی نخواهد بود.

چک کردی مونیتورت HDMI شاید داشته باشه؟

در در 1397/08/13, 19:47:39، ho3einsa گفته است :

دوست عزیز علاوه بر اینکه مبدل مهمه رزولوشن هم مهمه!

به نظرم قیمت های فضایی برای تبدیل هزینه نکنن تبدیل های با کیفیت متوسط به بالا به راحتی کار رو انجام میدن.

تبدیلشون HDMI  به VGA هست در هر حالتی خروجی متفاوت صدا میده(حالا اگه خروجی صداش فقط جک ۳٫۵ نباشه بهتره مثلا خروجی اپتیکال هم بده)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...