رفتن به مطلب

مشاوره برای انتخاب SSD با قیمت 400-500

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

بنده قصد خرید SSD با حجم 120 یا 128 دارم

ولی تو این رنج قیمت مدلای زیادی هست

میخواستم ببینم کدوم یکی نسبت به قیمت ارزش بیشتری داره؟

ممنون از دوستانی راهنمایی میکنند

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، m.daneshyab گفته است :

سلام

بنده قصد خرید SSD با حجم 120 یا 128 دارم

ولی تو این رنج قیمت مدلای زیادی هست

میخواستم ببینم کدوم یکی نسبت به قیمت ارزش بیشتری داره؟

ممنون از دوستانی راهنمایی میکنند

دوست عزیز در حال حاضر هیچ کدوم گل خاصی به سر اون یکی نمیزنه

شما به نظر من ارزون ترین 120 رو بخر و بقیش رو هم صرف کار دیگه ای کن

ویرایش شده توسط The.13east
لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، The.13east گفته است :

سلام دوست عزیز این سوال رو بنده هم دارم کدوم ssd  رو بگیرم چه مدلی رو توصیه می کنید خریداری کنم

بین این دو مدل 

حافظه SSD اینترنال 120گیگابایت Adata مدل SU655

حافظه اینترنال 120گیگابایت Kingston مدل A400 SA400S37/120G

کدوم رو مناسب می دونید؟

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، acun گفته است :

سلام دوست عزیز این سوال رو بنده هم دارم کدوم ssd  رو بگیرم چه مدلی رو توصیه می کنید خریداری کنم

بین این دو مدل 

کدوم رو مناسب می دونید؟

من به شخصه طرف دار کینگ استون هستم ولی خب خیلی از مردم ایران به adata اعتقاد دارن و همه اون رو بهتون پیشنهاد خواهند کرد 

در کل زیاد تفاوتی ندارن با هم برای همین میگم که هر کدوم ارزون تره بخر 

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، The.13east گفته است :

ممنون از راهنماییتون 

یه su655 می گیرم

الان قیمت گرفتم ۴۰۵ تومن

در 18 ساعت قبل، acun گفته است :

بین این دو مدل 

کدوم رو مناسب می دونید؟

A400 یه جا بیشتر ندیدم 

ولی su 655 طبق گفته سازنده عمرش دوبرابره a400

لینک به دیدگاه

من مدلهای Samsung 750 Evo 250gb و Samsung 860 Evo 250gb و Western Digital blue 250gb و Western Digital green 240gb رو استفاده کردم و روی سیستمهای مختلف دارم. مدلهای خوبی هستن. جنسهای پدر مادر دار بازار اینهان. به شخصه Samsung 860 Evo 250gb رو پیشنهاد میدم اگه میتونی 200 تومن اضافه تر خرج کنی. اگرم نه که Western Digital Green 120gb گزینه مناسبیه. بقیه فقط گرونترن و مزیت خاصی ندارن. کارمم برنامه نویسیه و IO برام خیلی مهمه و شخصا از نظر پرفورمنس، تفاوت زیادی بین نسخه های بالا ندیدم و دلیل انتخاب سامسونگ هم اعتماد بیشترم به این برند هست. تفاوت پرفورمنس فقط بین نسخه های NVMe و SATA مشهوده که باز هم تو کاربری عادی متوجهش نمیشید و مثلا باید چند تا VM همزمان رو یه SSD بیارید بالا تا بفهمید این دو تا چقد با هم فرق دارن. از نظر عمر هم خیالتون راحت. SSDهای امروزی تقریبا عمری هستن و حالا حالاها براتون کار میدن و مثلا همین سامسونگ 5 سال از طرف شرکت سامسونگ وارانتی داره یعنی تو مدت 5 سال براتون عین روز اولش کار میکنه و اگه تو کشور دیگه ای باشید که سامسونگ ساپورتش کنه، تعمیرش براتون هزینه ای نداره. در حالیکه  SSDهای ADATA اکثرا سه سال وارانتی دارن.

وارانتی ADATA

http://www.adata.com/us/ss/prowar/

وارانتی سامسونگ

https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/ssd-860-evo-2-5--sata-iii-250gb-mz-76e250b-am/

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، m.daneshyab گفته است :

ممنون از راهنماییتون 

یه su655 می گیرم

الان قیمت گرفتم ۴۰۵ تومن

A400 یه جا بیشتر ندیدم 

ولی su 655 طبق گفته سازنده عمرش دوبرابره a400

دوست عزیز  منم همین امروز  su 655  رو به قیمت 430 هزار خریداری کردم 

ویرایش شده توسط acun
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، acun گفته است :

دوست عزیز  منم همین امروز  su 655  رو به قیمت 430 هزار خریداری کردم 

ببخشید اشتباه نوشتم بنده ۶۵۰ خریدم ۴۰۵ تومن

در 7 ساعت قبل، Morteza Zabihi گفته است :

من مدلهای Samsung 750 Evo 250gb و Samsung 860 Evo 250gb و Western Digital blue 250gb و Western Digital green 240gb رو استفاده کردم و روی سیستمهای مختلف دارم. مدلهای خوبی هستن. جنسهای پدر مادر دار بازار اینهان. به شخصه Samsung 860 Evo 250gb رو پیشنهاد میدم اگه میتونی 200 تومن اضافه تر خرج کنی. اگرم نه که Western Digital Green 120gb گزینه مناسبیه. بقیه فقط گرونترن و مزیت خاصی ندارن. کارمم برنامه نویسیه و IO برام خیلی مهمه و شخصا از نظر پرفورمنس، تفاوت زیادی بین نسخه های بالا ندیدم و دلیل انتخاب سامسونگ هم اعتماد بیشترم به این برند هست. تفاوت پرفورمنس فقط بین نسخه های NVMe و SATA مشهوده که باز هم تو کاربری عادی متوجهش نمیشید و مثلا باید چند تا VM همزمان رو یه SSD بیارید بالا تا بفهمید این دو تا چقد با هم فرق دارن. از نظر عمر هم خیالتون راحت. SSDهای امروزی تقریبا عمری هستن و حالا حالاها براتون کار میدن و مثلا همین سامسونگ 5 سال از طرف شرکت سامسونگ وارانتی داره یعنی تو مدت 5 سال براتون عین روز اولش کار میکنه و اگه تو کشور دیگه ای باشید که سامسونگ ساپورتش کنه، تعمیرش براتون هزینه ای نداره. در حالیکه  SSDهای ADATA اکثرا سه سال وارانتی دارن.

وارانتی ADATA

http://www.adata.com/us/ss/prowar/

وارانتی سامسونگ

https://www.samsung.com/us/computing/memory-storage/solid-state-drives/ssd-860-evo-2-5--sata-iii-250gb-mz-76e250b-am/

ممنون که وقت گزاشتید و این همه تایپ کردید

خودمم حیلی دوست داشتم سامسونگ بگیرم ولی سرعت پول جمع کردن من به سرعت گرونی نرسید..

wd green 120 بود ولی من وقتی مطلب شمارو دیدم که دیگه خریده بودم 

درمورده استفاده ام باید بگم بوت سیستم عالی شده بلواستاکس لودش نصف یا حتی کمتر شده 

نصب بازیم که عالیه قبلا وقتی میزاشتم نصب هم طول میکشید هم سیستم  خیلی کند کار می کرد نمیشد استفاده کرد

nvme از خدام بود بگیرم ولی هنوز کارت گرافیک ندارم ?

درمورد گارانتی ام که از حرفام معلومه کجا زندگی میکنم 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، m.daneshyab گفته است :

ببخشید اشتباه نوشتم بنده ۶۵۰ خریدم ۴۰۵ تومن

ممنون که وقت گزاشتید و این همه تایپ کردید

خودمم حیلی دوست داشتم سامسونگ بگیرم ولی سرعت پول جمع کردن من به سرعت گرونی نرسید..

wd green 120 بود ولی من وقتی مطلب شمارو دیدم که دیگه خریده بودم 

درمورده استفاده ام باید بگم بوت سیستم عالی شده بلواستاکس لودش نصف یا حتی کمتر شده 

نصب بازیم که عالیه قبلا وقتی میزاشتم نصب هم طول میکشید هم سیستم  خیلی کند کار می کرد نمیشد استفاده کرد

nvme از خدام بود بگیرم ولی هنوز کارت گرافیک ندارم 1f61e.png

درمورد گارانتی ام که از حرفام معلومه کجا زندگی میکنم 

موفق باشید

خواهش میکنم. در حال حاضر همه ssdها تو کاربری عادی عملکرد مشابهی دارن و 99 درصد موارد متوجه تفاوتهاشون نمیشید. مبارکتون باشه و امیدوارم نهایت استفاده و لذت رو ازش ببرید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...