رفتن به مطلب

فروشگاهی برای خرید پد سیلیکون گرماگیر سراغ دارید؟

Recommended Posts

درود

ایا فروشگاه انلاینی برای خرید پد سیلیکون و هت سینکهای کوچک سراغ دارید؟ ممنون میشم اطلاع بدید.

لینک به دیدگاه

?

کسی تا حالا همچین چیزی نخریده؟

خمیر سیلیکون با چسب سیلیکون قاطی کنم بزنم به چوک حراررتشو میگیره؟

لینک به دیدگاه

تو اینترنت من چیزی ندیدم، اگر تهرانی برو پاساژ امجد پیدا میکنی.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز بنده قبلا از آفتاب رایانه شیراز (سایتشون) اجناسی رو خریدم بسیار قابل اطمینان و سریع ارسال کردن فکر میکنم ازش موجود داشته باشن 

تماس بگیرین قبل از خرید برای موجودی

ویرایش شده توسط silentoff
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

تو اینترنت من چیزی ندیدم، اگر تهرانی برو پاساژ امجد پیدا میکنی.

ممنون شهرستانم.

در 7 ساعت قبل، silentoff گفته است :

سلام دوست عزیز بنده قبلا از آفتاب رایانه شیراز (سایتشون) اجناسی رو خریدم بسیار قابل اطمینان و سریع ارسال کردن فکر میکنم ازش موجود داشته باشن 

تماس بگیرین قبل از خرید برای موجودی

مرسی عزیز خدا خیرت بده

در 7 ساعت قبل، miladgamer گفته است :

باسلام پاساژ امجد موجود داره 

ممنون داش شهرستانم متاسفانه.

لینک به دیدگاه

برو پیش تعمیرکار لپتاپ معمولا موجود دارن.

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

1f611.png

کسی تا حالا همچین چیزی نخریده؟

خمیر سیلیکون با چسب سیلیکون قاطی کنم بزنم به چوک حراررتشو میگیره؟

درود 

به هیچ وجه از چسب سیلیکون استفاده نکن شما

بنده چندسال پیش یکبار برای اتصال هیت سینک کولر ارکتیک به کارت 7950 از چسب سیلیکون استفاده کردم  هنگام جدا کردن  مموری های کارت هم کنده شد اون زمان 1 تومنم از بین رفت

شما اگر روی هیت سینک های کوچکتون فشار هست(منظورم اینه که جدا نیست یک تکه با کولر هست) از پد سیلیکون استفاده کن اگر جدا هست به پد چسب رو بزن که اگر قرار بود چیزی کنده بشه پد خراب بشه نه مموری یا هر چیپ دیگری

اگر هم نمیخوای جدا کنی کلا همیشگی میمونه که چسب بزن 

پد سیلیکون هم بر اساس ضخامت تایل های 5 در 5 سانت رو دونه ای 1600 تا 6 تومن بسته به کیفیت و ضخامت میدن(اگر از حدود یک ماه قبل تغییری نکرده باشه و هرچه نازک تر معمولا گران تر هست)

بنده هم جز پاساژ امجد توی سایتی که آنلاین بفروشه ندیدم 

پدی که مثل چسب دوطرفه باشه هم ندارن باید از ترکیب چسب و پد استفاده کنید که بالا گفتم یا یکسری هیت سینک آماده(چینی) با جنس مس و الومینیوم بر اساس قیمت موجود هست که روی خودشون از این پد دارن

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

درود

ایا فروشگاه انلاینی برای خرید پد سیلیکون و هت سینکهای کوچک سراغ دارید؟ ممنون میشم اطلاع بدید.

سلام رفیق دارم تو پاساژ فتوت تهران کارش همینه قطعات الکترونیکی تا پد سیلیکون و غیره خواستی بیا pv شماره اش و بدم بهت، فروش به شهرستان هم دارن

ویرایش شده توسط kenzo
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

برو پیش تعمیرکار لپتاپ معمولا موجود دارن.

حتما سر میزنم ممنون.

در 1 ساعت قبل، Kamy4r گفته است :

درود 

به هیچ وجه از چسب سیلیکون استفاده نکن شما

بنده چندسال پیش یکبار برای اتصال هیت سینک کولر ارکتیک به کارت 7950 از چسب سیلیکون استفاده کردم  هنگام جدا کردن  مموری های کارت هم کنده شد اون زمان 1 تومنم از بین رفت

شما اگر روی هیت سینک های کوچکتون فشار هست(منظورم اینه که جدا نیست یک تکه با کولر هست) از پد سیلیکون استفاده کن اگر جدا هست به پد چسب رو بزن که اگر قرار بود چیزی کنده بشه پد خراب بشه نه مموری یا هر چیپ دیگری

اگر هم نمیخوای جدا کنی کلا همیشگی میمونه که چسب بزن 

پد سیلیکون هم بر اساس ضخامت تایل های 5 در 5 سانت رو دونه ای 1600 تا 6 تومن بسته به کیفیت و ضخامت میدن(اگر از حدود یک ماه قبل تغییری نکرده باشه و هرچه نازک تر معمولا گران تر هست)

بنده هم جز پاساژ امجد توی سایتی که آنلاین بفروشه ندیدم 

پدی که مثل چسب دوطرفه باشه هم ندارن باید از ترکیب چسب و پد استفاده کنید که بالا گفتم یا یکسری هیت سینک آماده(چینی) با جنس مس و الومینیوم بر اساس قیمت موجود هست که روی خودشون از این پد دارن

درود

مرسی از راهنمایی کامل راستش روی چوکها و کلا رگلاتورای مادربرد میخام بزنم چون فن ایستاده هست اونا خنک نمیشن و خود بخود ولتاژ رو کم میکنن.من فقط یچیزی میخام بزارم روش حرارتشونو کم کنه حالا اگه هتسینک با پد اماده باشه که عالی

در 1 ساعت قبل، kenzo گفته است :

سلام رفیق دارم تو پاساژ فتوت تهران کارش همینه قطعات الکترونیکی تا پد سیلیکون و غیره خواستی بیا pv شماره اش و بدم بهت، فروش به شهرستان هم دارن

سلام مرسی.حتما

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

حتما سر میزنم ممنون.

درود

مرسی از راهنمایی کامل راستش روی چوکها و کلا رگلاتورای مادربرد میخام بزنم چون فن ایستاده هست اونا خنک نمیشن و خود بخود ولتاژ رو کم میکنن.من فقط یچیزی میخام بزارم روش حرارتشونو کم کنه حالا اگه هتسینک با پد اماده باشه که عالی

سلام مرسی.حتما

پس در این صورت شما میتونید از فروشگاه های اینترنتی ای که لوازم رباتیک میفروشند خرید بکنید 

این یک نمونه:

http://www.roboeq.ir/products/category/155/order/desc/by/snum/

تنها سرچ کنید لوازم رباتیک

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...