رفتن به مطلب

راهنمایی برای خرید رم رایزن

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان عزیز 

قصد خرید یه سیستم جدید رو برای یکی از اشنایان داشتم ابتدا می خواستم اینتل ببندم(i5 8400)  بعد تصمیم به خرید 2600x  شد ! الان هم براش 2 تا مادربرد درنظر گرفتم که اینها هستن

مادربرد اول : https://www.asus.com/Motherboards/ROG-STRIX-B450-F-GAMING/

مادربرد دوم :https://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=909

و یک ماژول رم  : https://....ir/internal-hardwares/ram/ram-team-group-t-force-delta-rgb-2-8gb-16gb-ddr4-3000mhz-cl16

و حالا دو تا سوال داشتم 

1 - بین مادربرد های بالا که تقریبا قیمت یکسانی هم دارن کدوم رو انتخاب کنم ؟! 

2- ایا ماژول رم پیشنهادی با رایزن و مادربردها مچ هست ؟! 

من خودم اینتل زیاد بستم از این چیزا نداشت اما رایزن خیلی شنیدم مشکل رم داره دوستانی که ای ام دی کار می کنن و تجربه عملی دارن لطف کنن راهنمایی کنن و کسی از روی تعصب و فن ! بودن خواهشا نظری نده 

ممنون از راهنمایی شما عزیزان

لینک به دیدگاه

اشتباه نکن این مادربرد را بخر قیمتش عالی هستش. x470 هم که هست. ایسوس که هست قیمتش زیر 2 تومن هم هست.

https://meghdadit.com/product/67202/asus-tuf-x470-plus-gaming-am4-motherboard/مادربرد-ایسوس-مدل-tuf-x470-plus-gaming/

رم یا همین مدل را بگیر یا کینگ 3000 . هر دوش خوب هستن و مشکلی با رایزن ندارن. 

لینک به دیدگاه

در 48 دقیقه قبل، zen گفته است :

شتباه نکن این مادربرد را بخر قیمتش عالی هستش. x470 هم که هست. ایسوس که هست قیمتش زیر 2 تومن هم هست.

https://meghdadit.com/product/67202/asus-tuf-x470-plus-gaming-am4-motherboard/مادربرد-ایسوس-مدل-tuf-x470-plus-gaming/

رم یا همین مدل را بگیر یا کینگ 3000 . هر دوش خوب هستن و مشکلی با رایزن ندارن

ممنون از راهنمایی شما 

این بنده خدا رو ظاهر مادربرد حساسه و می خواد نور پردازی داشته باشه و ظاهرش هم زیبا باشه 

در مورد رم ها پس اوکی هست با رایزن 

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، Divine گفته است :

ممنون از راهنمایی شما 

این بنده خدا رو ظاهر مادربرد حساسه و می خواد نور پردازی داشته باشه و ظاهرش هم زیبا باشه 

در مورد رم ها پس اوکی هست با رایزن 

این هم کنار مادربرد نور پردازی داره.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز در انتخاب رم خیلی دقت کن رایزن خیلی کم مارک ها باهاش مچ میشن. من مارکgskil رو کاملا مطمئن هستم از لحاظ سازگاریش چون هم واس خودم و هم چندتا از دوستان تهیش کردم. البته بنده gskil ages رو انداختم. ولی تمام رم های gskil کاملا سازگارن 

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

سلام دوست عزیز در انتخاب رم خیلی دقت کن رایزن خیلی کم مارک ها باهاش مچ میشن. من مارکgskil رو کاملا مطمئن هستم از لحاظ سازگاریش چون هم واس خودم و هم چندتا از دوستان تهیش کردم. البته بنده gskil ages رو انداختم. ولی تمام رم های gskil کاملا سازگارن 

ممنون از شما 

رمهای تیم چی ؟! این مدل که انتخاب کردم منظورمه سازگاره ایا ؟!

لینک به دیدگاه

والا چی بگم.من مادربردمmsi b350m mortar و cpu ryzen 1600x من حدود 6 تا 7 تا مدل رم تست کردم ولی هیچکدوم جواب نداد.تا آخر همین رم های خودم انداختم جواب داد در صورتی که تو توضیحات مادربورد نوشته بود بیشتر مارک ها رو ساپورت میکنه .کلا رایزن همینطوره سخت مچ میشه با رم. میترسم بگم بگیر اونوقت بگیری و جواب نده. یه سر چی بزن ببین gskil هم مدل های rgb قشنگی داره و من خودم به شدت واسه گیم توصیه میکنم بهت. (من خودم باس 2400 و زمان تاخیر 17 رو دارم ولی به شدت ازش راضیم و خیلی پر سرعت و پایدار تو گیم)

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، ultragame888 گفته است :

والا چی بگم.من مادربردمmsi b350m mortar و cpu ryzen 1600x من حدود 6 تا 7 تا مدل رم تست کردم ولی هیچکدوم جواب نداد.تا آخر همین رم های خودم انداختم جواب داد در صورتی که تو توضیحات مادربورد نوشته بود بیشتر مارک ها رو ساپورت میکنه .کلا رایزن همینطوره سخت مچ میشه با رم. میترسم بگم بگیر اونوقت بگیری و جواب نده. یه سر چی بزن ببین gskil هم مدل های rgb قشنگی داره و من خودم به شدت واسه گیم توصیه میکنم بهت. (من خودم باس 2400 و زمان تاخیر 17 رو دارم ولی به شدت ازش راضیم و خیلی پر سرعت و پایدار تو گیم)

ممنون از شما بله منم به خاطر همین مشکلات رایزن دست به دامن بچه های انجمن شدم  وگرنه کلی اینتل بستم تا الان اما قیمت رایزن خداییش وسوسه کنندس که ادم این مشکلات رو به جون بخره xD 

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Divine گفته است :

ممنون از شما بله منم به خاطر همین مشکلات رایزن دست به دامن بچه های انجمن شدم  وگرنه کلی اینتل بستم تا الان اما قیمت رایزن خداییش وسوسه کنندس که ادم این مشکلات رو به جون بخره xD 

خواهش میکنم.ولی خداییش سرعت و ثبات سیستم رایزن فوق العاده است منم همیشه چه واسه خودم و چه آشناهام سیستم جمع میکردم فقط تو فاز اینتل بودم. ولی از زمانی که سیستم خودم آپگرید کردم به رایزن واقعا شگفت زده شدم از خلاقیت amd تو سی پی یو های رایزن  

لینک به دیدگاه

باورت نمیشه  اون موقع هر رمی که مینداختیم جواب نمیداد یه سال پیرتر میشدم از استرس ?????ولی قول شما ارزشش رو داشت و داره 

لینک به دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز سیستم خریداری شد

مادربرد :ax370 gaming k 7

پردازنده :  2600x

رم :  team tforce 2x8 3000 mhz  )رم کاملا مچ بود

مشخصات دیگه ای هم داشت سیستم که اینا مربوط به بحث بود راستی مادربرد هم بایوسش اپدیت کردن برامون کاملا رایگان سیستم هم از گسترش سیستم ایران ط اول پاساژ ایران خ ولیعصر خریداری شد 

یه نقدی هم داشتم نسبت به لیون اونم این بود که قیمت های لیون نسبت به بازار خیلی فاصله داشت اگه از لیون می خریدم یه 2 تومن گرونتر می شد !

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Divine گفته است :

سلام خدمت دوستان عزیز سیستم خریداری شد

مادربرد :ax370 gaming k 7

پردازنده :  2600x

رم :  team tforce 2x8 3000 mhz  )رم کاملا مچ بود

مشخصات دیگه ای هم داشت سیستم که اینا مربوط به بحث بود راستی مادربرد هم بایوسش اپدیت کردن برامون کاملا رایگان سیستم هم از گسترش سیستم ایران ط اول پاساژ ایران خ ولیعصر خریداری شد 

یه نقدی هم داشتم نسبت به لیون اونم این بود که قیمت های لیون نسبت به بازار خیلی فاصله داشت اگه از لیون می خریدم یه 2 تومن گرونتر می شد !

دو تومن؟!!!

مگه پردازنده رو از بازار چند گرفتی؟

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، alirezapishraft گفته است :

دو تومن؟!!!

مگه پردازنده رو از بازار چند گرفتی؟

ققط این 3 قطعه نبود کل سیستم بود

مادربرد 2550 بود تو لیون از بازار 2350 گرفتم

سی پی یو تو لیون 3150 بود از بازار 3040 گرفتم

رم تو لیون 3000 نبود اما 2666 تو لیون 2350 بود من 1960  باس 3000 گرفتم

گرافیک لیون 6800 زده من  6050 گرفتم 

پاور لیون 1470 بود بازار 1410 

هارد لیون  595 بازار 570 

اس اس دی  لیون 750 بازار 725

خنک کننده سی پی یو 840 لیون بود بازار 810 

به ترتیب از بالا به پایین 200+110+390+750+60+25+25+30 = 1590 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

چقدر اختلاف قیمت

کارت گرافیک مدلی که گرفتی با اونی که از لیون میخواستی بگیری یکی بود

من خودم به شخصه تا حالا ۳ یا ۴ بار خرید از فروشگاه های انلاین نداشتم

چونکه تو بازار با قیمت بهتر میشه گیر اورد

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

کارت گرافیک مدلی که گرفتی با اونی که از لیون میخواستی بگیری یکی بود

بله این بود 

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/gidabyte-geforce-gtx-1080-windforce-oc-8g.html

تازه فروشگاه اسکای ط2 پ رضا قیمت 5800 گفت که یکم دیر بود ما بیعانه داده بودیم دیگه البته از موجودی واقعی اون خبری ندارم !

ویرایش شده توسط Divine
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Divine گفته است :

بله این بود 

https://www.lioncomputer.com/computer/computer-components/graphic-card/nvidia/gidabyte-geforce-gtx-1080-windforce-oc-8g.html

تازه فروشگاه اسکای ط2 پ رضا قیمت 5800 گفت که یکم دیر بود ما بیعانه داده بودیم دیگه البته از موجودی واقعی اون خبری ندارم !

آقا بی نهایت سپاسگزارم از اطلاع رسانی تون راجب به قیمت ها. با این تفاوت قیمت حتی برای ما شهرستانی ها هم میارزه که خودمون بیایم تهران و قطعات رو بخریم.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، jetalpha گفته است :

آقا بی نهایت سپاسگزارم از اطلاع رسانی تون راجب به قیمت ها. با این تفاوت قیمت حتی برای ما شهرستانی ها هم میارزه که خودمون بیایم تهران و قطعات رو بخریم.

خواهش می کنم دوست عزیز

فروشگاه دیجی کالا رو دیگه همه میشناسن که گرونفروش هست لیون اینطوری نبود ! نمی دونم جدیدا قضیه چیه ! 

دیگه باید خودتون یه حساب کتاب کنین می ارزه یا نه ! ما می خواستیم یه سیستم کامل ببندیم خب ارزششو داشت ! اما چند نکته یادتون باشه اگه رفتین تهران فقط پاساژ رضا و ایران برین جای دیگه وقتتون رو تلف نکنید ! دوم قشنگ تو کل پاساژ بگردید و از همه پیش فاکتور بگیرید مقایسه کنید و خرید کنید ! 90 درصد تعاریف فروشندگان برای اجناس کاملا بر اساس سودشون هست ! پس حتی المکان با یه فرد باتجربه و بدون نفع در خرید خودتون مشورت کنید قطعات رو انتخاب کنید و خرید کنید !  

ایشالا موفق باشی کمکی بود در خدمتم 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...