رفتن به مطلب

مشاوره جهت خرید سیستم تا قیمت 4.5

Recommended Posts

با سلام

جهت خرید سیستم برای کاربری خانگی و استفاده برای نرم افزار های نظیر کتیا ، مطلب و فتوشاپ  و کرل و.... مشاوره میخواستم. یکی از دوستان این سیستمو بهم پیشنهاد  داده خواستم نظر کارشناسی شما عزیزانو بپرسم و اگه احساس میکنید به درد نمیخوره خودتون ی سیستم بدون مانیتور و جعبه کیس و پاور پیشنهاد بدین. ممنون از وقتی که میزارین

MB: MSI    B250MPRO_VHD

CPU: INTEL CORE I3 _7100

VGA: MSI GTX 1050 OC V1 2GT 2GB

RAM: GSKILL AEGIS  4GB  DDR4 2400MHZ CL16

HDD: WESTERN DIGITAL BLU 1TB

CPU COOLER: GREEN NOTUS_95 PWM

این مشخصات با قیمت 4/750 جمع میشه و از مادربرد سری B استفاده میشه خواستم بدونم سری B خراب نمیشه نسبت به سری H ؟ و مادربرد های ASUZ  بهتر نیسن؟

ممنون میشم نظرتونو بگین

لینک به دیدگاه

سیستم خوبی هست ولی اگر برای گیم نمی خوای cpu amd بگیر که برای فوتوشاپ و.... از اینتل بهتره ولی اگه می خوای گیم هم انجام بدی همین خوبه

نمیشه گفت یک مارک نسبت به یک مارک دیگه برتریت داره (البته مارک های بالا رده) ولی ایسوس و MSI خوب هستن و MSI یک مقدار اقتصادی تر هست چون که تو ایران الکی پول مارک می گیرن

کارت گرافیک هم توصیه می کنم یک مقدار بیشتر براش پول بزاری و 1050TI 4 GB بخری 

توصیه هم می کنم که یا MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4GB GDDR5 بگیری یا ASUS ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING
که زیاد فرقی ندارن

کولر CPU هم یک مقدار بیشتر واسش خرج کن چون به نظرم نوتوس گرین خیلی داغونه 

لینک به دیدگاه

سی پی یو amd Ryzen 1300 و یک ssd 128 گیگ حتما تهیه کنید(اگرم بیشتر تهیه کنی ک چه بهتر-ک بتونی پروژه ها رو تو ssd ذخیره و بازخوانی کنی-اگرم بودجه نمیرسه بازم ایرادی نداره یه 128 گیگ بگیر و ویندوزرو نصب کن)

این دو مقوله خیلی مهمه

رایزن بخاطر مولتی تسک و هسته های بیشتر و ssd بخاطر لود و بارگزاری خیلی سریع پروژه ها

بنظر من این دو تو اولویت هستن

ویرایش شده توسط i-Gamer
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Wall Breaker گفته است :

سیستم خوبی هست ولی اگر برای گیم نمی خوای cpu amd بگیر که برای فوتوشاپ و.... از اینتل بهتره ولی اگه می خوای گیم هم انجام بدی همین خوبه

نمیشه گفت یک مارک نسبت به یک مارک دیگه برتریت داره (البته مارک های بالا رده) ولی ایسوس و MSI خوب هستن و MSI یک مقدار اقتصادی تر هست چون که تو ایران الکی پول مارک می گیرن

کارت گرافیک هم توصیه می کنم یک مقدار بیشتر براش پول بزاری و 1050TI 4 GB بخری 

توصیه هم می کنم که یا MSI GTX 1050 Ti GAMING X 4GB GDDR5 بگیری یا ASUS ROG STRIX-GTX1050TI-O4G-GAMING
که زیاد فرقی ندارن

کولر CPU هم یک مقدار بیشتر واسش خرج کن چون به نظرم نوتوس گرین خیلی داغونه 

سلام  . من کارت گرافیکی که گفتید رو مورد بررسی انجام دادم . خیلی خوب بودش . ولی یک میلیون تفاوت قیمتشه ولی خواستم بدونم چه مزیت بهتری داره ؟

به نظر شما اگه رم رو دو تا بکنم به جای تعویض گرافیک بهتر نیست؟ 

کولر cpu شما چه پیشنهاد جایگزینی دارین؟

چه مادربردی باید تهیه بشه برای  cpu 1300 amd ؟

در 2 ساعت قبل، i-Gamer گفته است :

سی پی یو amd Ryzen 1300 و یک ssd 128 گیگ حتما تهیه کنید(اگرم بیشتر تهیه کنی ک چه بهتر-ک بتونی پروژه ها رو تو ssd ذخیره و بازخوانی کنی-اگرم بودجه نمیرسه بازم ایرادی نداره یه 128 گیگ بگیر و ویندوزرو نصب کن)

این دو مقوله خیلی مهمه

رایزن بخاطر مولتی تسک و هسته های بیشتر و ssd بخاطر لود و بارگزاری خیلی سریع پروژه ها

بنظر من این دو تو اولویت هستن

سلام

چه مادربردی باید تهیه بشه برای این cpu؟

من خودم یک هارد اکسترنال 1ترابایت دارم و یک هارد اینترنال 256 مگ . پس من هارد اکسترنال 1 ترابایت رو کنسل میکنم و جاش هارد اس اس دی میگیرم .

هارد اس اس دی  با مبلغ 700 تومن چی خوب هستش؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، testaccount گفته است :

به هیچ عنوان 4 گیگ رم را توصیه نمیکنم، حداقل 8 گیگ برای استفاده بهینه از نرم افزار هایی که گفتی + ویندوز 10 نیاز است.

دقیقا درست میگن دوستمون 

شما حتما یه دونه 8 گیگ بگیر که در اینده یک 8 گیگ دیگه کنارش بندازین و راحت باشین من با رم 4 گیگ تو ویندوز 10 فقط میتونستم فتوشاپ به صورت عادی

اجرا کنم و پروژه بزرگ اجرا میکردم بذور اجرا میکرد تازه 8 گیگ هم کم هست اما برای شروع خوب هست

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Mohamad javad 2020 گفته است :

سلام  . من کارت گرافیکی که گفتید رو مورد بررسی انجام دادم . خیلی خوب بودش . ولی یک میلیون تفاوت قیمتشه ولی خواستم بدونم چه مزیت بهتری داره ؟

به نظر شما اگه رم رو دو تا بکنم به جای تعویض گرافیک بهتر نیست؟ 

کولر cpu شما چه پیشنهاد جایگزینی دارین؟

چه مادربردی باید تهیه بشه برای  cpu 1300 amd ؟

کارت هایی که من پیشنهاد دادم مناسب گیم و ....هستن و کولر قوی تری دارن و همین 1 میلیون تومان خیلی رو کارایی تائثیر داره

توصیه می کنم دوتا رم 8 گیگ بخرید که بشه 16 گیگ یا می تونید یک 8 گیگ بخرید و بعدا یک 8 دیگه اضافه کنید

کولر هم توصیه می کنم که به جای خنک کننده های بادی از واتر کولر استفاده کنید که قیمت هاشون چند برابر کولر گرین نوتوس هست ولی کارایی بیشتری دارن

برای پیشنهاد کولر هم توصیه می کنم مارک (کولر مستر) بگیرید که خیلی با کیفیته یا اینکه می توانید CPU AMD نسل 2 بگیرید که همراهش کولر بادی هم میده که شما را از خرید کولر بی نیاز می کند و در آینده می توانید واتر کولر تهیه کنید

توصیه می کنم CPU AMD 1300 نگیرید و مدل های بالاتر رو خریداری کنید  برای مادربرد هم نمی دونم چقدر می خواهید هزینه کنید 

توصیه می کنم به لینک های زیر بروید و به  سیستم های پیشنهادی نگاهی کنید 

راهنمای خرید کامپیوتر پایین رده :https://www.zoomg.ir/2017/2/6/157890/budget-pc-buyers-guide/

راهنمای خرید کامپیوتر میان ردهhttps://www.zoomg.ir/2017/2/9/158008/mainstream-pc-buyers-guide/

راهنمای خرید کامپیوتر بالا ردهhttps://www.zoomg.ir/2017/2/10/158026/high-end-pc-buyers-guide/ 

راهنمای خرید کامپیوتر رده حرفه ایhttps://www.zoomg.ir/2017/2/10/158038/enthusiast-pc-buyers-guide/

هر چند وقت یکبار هم مطالب بالا آپدیت می شود و قیمت های جدید جایگزین قیمت های قدیم می شود. قیمت ها الان برای مهر هست 

توی این مطالب بالا پیشنهاد های خوبی شده  

لینک به دیدگاه

برای مصارف شما قطعا سی پی یو ای ام دی بهتره

اما اگه زیاد از سخت افزار سر در نمیارید بهتره همون اینتل بخرید چون ای ام دی بعضی وقتا مشکلات عجیبی داره

بهتره حتما اس اس دی بخرید

گرافیک برای این مصارف زیاده به نظرم یک عدد 1030 تهیه کنید

مادربرد هم اگه میخواین از سری H تیه کنید باید بایوسشو بدین براتون اپدیت کنن تا بتونید از نسل 7 اینتل استفاده کنید

و در اخر حتما 8 گیگ رم تهیه کنید دیگه الان اسمارت فون ها بالای 4 گیگ رم دارن !!

پس شد

8 گیگ رم

گرافیک 1030

اس اس دی 120 گیگ برای نصب ویندوز و نرم افزار های کاربردی

1 ترابایت هارد برای ذخیره سازی دیتا و پروژه ها

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...