رفتن به مطلب

راهنمایی خرید فن DeepCool GAMMAX 200

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان من تاپیکها رو که در مورد کولر های مختلف بود خوندم . منتها نتونستم نتیجه بگیرم .  چون مدلیکه مد نظرم هستش به جهت قیمت خوبش نتونستم مقایسه پیدا کنم 

لطفا شما دوستان راهنمایی کنید 

یکی از دوستانم فن دیپ کول GAMMAXX 200 داره میخواد بفروشه . میگه 70 هزار تومان . خیلی هم تمیز و کم استفاده شده و فقط یمبار روی سیستم بسته و مونده رو سیستم .    

حالا میخواستم بدونم آیا این مدل فن  با مقایسه فنهای اصلی اینتل 775 ها که وسطشون که به پردازنده در ارتباط هستش از مس هستش چقدر اختلاف دما داره و چقدر کمتره ؟ 

به فرظ مثال من با پردازنده  Core2Doue E7500 در نهایت فشار و صد در صد  در ما با فن اورجینال  نهایت به 62 یا 63 میرسه که  وقتی به این دما میرسه دور فن اتوماتیک یه کمی زیاد میشه و درجه به 60 میاد 

حالا اگه این فن GAMMAXX 200 رو  ببندم چقدر میتونه تاثیر بزاره ؟  لطفا زودتر راهنمایی کنید فردا باید بهش جواب بدم . 

با تشکر فراوان

لینک به دیدگاه

حدود ده درجه معمولا اون فن از استوک خنکتر میکنه 

ولی برای اون cpu ارزش نداره کولر بخرید !

اون پولو هزینه کنید 8400بگیرید هم چهارهسته ایه هم خنک

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، farshad sh گفته است :

حدود ده درجه معمولا اون فن از استوک خنکتر میکنه 

ولی برای اون cpu ارزش نداره کولر بخرید !

اون پولو هزینه کنید 8400بگیرید هم چهارهسته ایه هم خنک

8400 که شش هسته ایی هست، بعد ۷۰ تومن بذارن رو پول E7500 که ۸۴۰۰ بخرن!!؟؟ مادربرد هم هیچی..

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 44 دقیقه قبل، Ali Alborz گفته است :

8400 که شش هسته ایی هست، بعد ۷۰ تومن بذارن رو پول E7500 که ۸۴۰۰ بخرن!!؟؟ مادربرد هم هیچی..

درود

منظورشون Q8400 هست علی جان از همین سوکت 775

https://ark.intel.com/products/38512/Intel-Core-2-Quad-Processor-Q8400-4M-Cache-2-66-GHz-1333-MHz-FSB-

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، Sir MehDi گفته است :

درود

منظورشون Q8400 هست علی جان از همین سوکت 775

https://ark.intel.com/products/38512/Intel-Core-2-Quad-Processor-Q8400-4M-Cache-2-66-GHz-1333-MHz-FSB-

اها حواسم به اون نبود

لینک به دیدگاه

سلام

بسیار ممنونم از پاسختان 

اینکه پردازنده چی هستش فقط برای مقایسه مقدار درجه خنکتر بودن معیار میخواستم بدونم . وگرنه برای پردازنده Xeon E5450 میخوام بزارم .  مدل مادربرد هم G31 دارم  هم G41

حالا با این تفاصیر کلا این قیمت برای این فن خوبه یا مثلا با یه کمی بالاتر بین 2 تا 30 تومن میشه بهترشو خرید ؟

لینک به دیدگاه

سلام.اگه واقعا شرایطش همینی باشه که گفته  دوستتون پس خوبه بگیرید ازش چون مدل بعدی که میشه Gmmax300 حدود 200 تومن پولشه و دست دومش کمتر از 140 یا 150 نمیدن. من همین مدل 300 رو دارم بسیار کولر های خوبی هستن 

لینک به دیدگاه

اگر دنبال کولر هستین من یه دونه ice blade pro v2 دارم با دو تا فن کلا 2 ماه رو سیستم بوده روی cpu 8700k دما بالا تر از 60 نمیومد الان واتر کولر گرفتم میخوام بفروشم خواستی تماس بگیر باهام داداش

09039182578

لینک به دیدگاه

این قیمتش برام زیاد میشه  خیلی نمیخوام به این مقدار هزینه کنم 

لینک به دیدگاه

خب قست نشد بخرم و از دستم رفت  این دوستمون گویا به یکی از آشناهاش داده . دیر جنبیدم

اگر از دوستان  موردی شبیه این و با همین حدود پیشنهاد دارند و یا موجود دارند لطفا پیام خصوصی بدهند .

از همه عزیزان که راهنمایی کردند متشکرم

لینک به دیدگاه

سلام مجدد

دوستان  مدل گرین بوفالو   به نصبت   دیپ کول چطوره ؟  

مدل گرین نوتوس95  چطور ؟  

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...