رفتن به مطلب

اجرا نشدن بازی ها

i-man
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام یکی از دوستانم یه سیستم واسه بازی خریده حدودا 4 ماه پیش با این مشخصات :

vga 8600gt 256 ddr3

main intel p31

cpu celeron 3.o ghrz pentum 5

ram 1gig bus 400 ddr2

hard 320 16mb buffer

این سیستم crysis رو روی high اجرا میکنه ولی بقیه بازی هارو مثل gear of ware . timeshift و.....

رو اصلا تو بازی نمیره .دموهاشو نشون میده و روی loading گیر میکنه

میخواستم ببینم مشکلش چیه ؟

به تشکر

لینک به دیدگاه

با سلام یکی از دوستانم یه سیستم واسه بازی خریده حدودا 4 ماه پیش با این مشخصات :

vga 8600gt 256 ddr3

main intel p31

cpu celeron 3.o ghrz pentum 5

ram 1gig bus 400 ddr2

hard 320 16mb buffer

این سیستم crysis رو روی high اجرا میکنه ولی بقیه بازی هارو مثل gear of ware . timeshift و.....

رو اصلا تو بازی نمیره .دموهاشو نشون میده و روی loading گیر میکنه

میخواستم ببینم مشکلش چیه ؟

به تشکر

با سلام

ايمان جان به نظر من از ram شما شما ميتونه باشه چون رم 1گيگ اون هم با باس 400 فکر ميکنم خيلي پايين باشه براي اين بازيها اگر بتونيد با رمهاي بالاتري امتحان کنيد فکر ميکنم مشخص بشه.

با تشکر.

لینک به دیدگاه

ممنون پس از vga یا cpu نمیتونه باشه؟

با سلام

تا جایی که از قطعاتتون پیداست از رم میتونه باشه ایمان جان قبلا همین کارت شمارو داشتم همه بازیهای سنگین رو با بالاترین رزولیشن بازی میکردم وهیچ مشکلی پیش نمییومد البته مقداری هم به سی پی یو بستگی داره ولی بیشتر بازی ها روی رم و کارت گرافیک تمرکز دارن.

لینک به دیدگاه

سلام

ایمان جان من این بازی ها رو با رم 1gb و Cpu 2160 و کارت گرافیک 2600pro به راحتی بازی کردم

در ضمن سی پی یو که انتخاب کردید مناسب برای چنین سیستمی نیست و احتمال داره از Cpu هم باشه

در کل احتمال اینکه بازی هایی هم که گرفتید مشکل داشته باشه هم هست . دایرکت ایکسی که همراه خود بازی هستش رو هم نصب کنید شاید مشکل حل بشه

لینک به دیدگاه

من فکر کنم از cpu یا درایور هاست چون یک گیگ رم نباید فریز کنه راستی این سی پی یو تولید ایرانه؟"cpu celeron 3.o ghrz pentum 5":p

لینک به دیدگاه

این جوری که من دارم می بینم واویلاست .....

آخه کدوم شرکتی تو دنیا رم ddr 1 رو با چیپ p31 ارائه میده که شما خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویندوزی که نصب کردی چیه ؟؟؟؟؟

آیا داری با درایور NVIDIA.....(Microsoft corpration) بازی می کنی یا nvidia forceware ????????

یحتمل open GL یخوموز :o

لینک به دیدگاه

این جوری که من دارم می بینم واویلاست .....

آخه کدوم شرکتی تو دنیا رم ddr 1 رو با چیپ p31 ارائه میده که شما خریدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویندوزی که نصب کردی چیه ؟؟؟؟؟

آیا داری با درایور NVIDIA.....(Microsoft corpration) بازی می کنی یا nvidia forceware ????????

یحتمل open GL یخوموز :o

ممنون

رم ddr2 هست .ویندوز xp sp2 و vista .رو ویستا که اصلا اجرا نمیشن .باز رو xp داخل بازی میره و رو لودینگ گیر میکنه .بعضی وقتها هم bluepage ضاهر میشه و ارور میده

درایورشو نمیدونم درایوری که تو خود سیدیش هست نصب کرده ومن نمیدونم چیه

لینک به دیدگاه

شاید پاور کم داره و شاید اشکال از رمه این احتمال وجود داره که مین ضریب رم را روی 2 قرار داده باشه و البته احتمال گرم شدن هم هست.

کلا سیستم unstable هست.

اشکال از درایور نیست چون روی درایور مایکروسافت رو ویستا با 5500 دارم بازی میکنم بازی های سنگینی مثل استاکر.

لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان فعال و مطلع

من قبلا به همین مشکل توی سیستم دیگه برخوردم و مشکلش این بود که

این بود که . . .

این بود که . . .

این بود که . . .

که درایوری که همراه vga بود برای کارت گرافیک مناسب نبود

باسه همین برای دوستم درایور اصلیش رو از سایت شرکت تولید کنندش براش دانلود کردم بهش دادم و نصب کرد

بعد از اون همه بازیها رو هم در xp و هم vista اجرا کرد

GOOD LUCK

لینک به دیدگاه

بله دیدم ولی ddr II 400 نساختن هنوز

با سلام

کیوان جان من خودم یه زمانی DDR2 kinmax باس 400 داشتم و میفروختم عزیز . ولی تعداد خیلی کمی وارد بازار شد .

البته میبخشید که جسارت کردم .

لینک به دیدگاه

اونا 466 بود نه 400 گلم

با این حال زمانش به P31 Intel نمیخوره

فروشنده چندتا چيز رو دستش باد كرده بود شما زحمتشو كشيدين.

درود

این قضیه مال چند سال پیشه که تازه رمهای DDR2 وارد بازار شده بود و اون زمان من یه سری رم برای گارانتی فرستادم اواژنگ و اونها بجای رمهایی که فرستادم اینها رو بهم دادن . یه چدن تا لینک هم میزارم که بدونید رمهای DDR2 400 هم اوایل تولید شده بود ولی نه تعداد بالا

http://www.upgradecomputermemory.com/ram.cfm/memorytypes/DDR2-400-PC2-3200-Memory/DDR2-400-PC2-3200-Desktop--Server-Memory/512MB-DDR2-400-RAM-Memory.html

http://en.wikipedia.org/wiki/DDR2_SDRAM

http://www.epinions.com/pr-Kingston_PC2-3200R_KVR400D2R3_1G_400_MHz_Bus_Clock_Rate_Random_Access_Memory

بازم اگر سرچ کنید پیدا میکنید عزیز .

لینک به دیدگاه

ممنونم از همه ی دوستان مشکل حل شد

مشکا از رم بود با اضافه کردن یه رم 512 درست شد

لینک به دیدگاه

ممنونم از همه ی دوستان مشکل حل شد

مشکا از رم بود با اضافه کردن یه رم 512 درست شد

مبارک ایمان جان یه تجربه به تجربه هامون اضافه شد عزیز.

لینک به دیدگاه

سلام

منم یه همچین مشکلی رو داشتم درایور جدید کارت گرافیکم رو از سایتش دانلود و نصب کردم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...